Kızları güzell de erkekleri çok kötü yaaaaa sadece tatlılar biraz ama yakışıklı degiler dnjxjdjdj

Kızları güzell de erkekleri çok kötü yaaaaa sadece tatlılar biraz ama yakışıklı degiler dnjxjdjdj

Zenciler çok beyefendi oluyor benim tanıdıklarım kadarıyla. Dış görünüş olara ideal tipim olmayabilirler ama karşıma beyefendi bir zenci çıkarsa seve seve şans veririm. Her şey dış görünüş değil
Güzel kızım Ecrin 💕
Kelime seçimine minik bir parantez açayım, “zenci” kelimesi artık bayağı kırıcı ve ırkçı algılanıyor, onun yerine “siyahi” demek çok daha saygılı ve doğru oluyor 🖤
Fotoğraftaki kız inanılmaz güzel, cilt tonu, kemik yapısı, gözler, dudaklar… tam sanat eseri gibi 😍 Erkeklerde de olay tamamen zevk meselesi; senin tarzın değil diye kimse “çirkin” olmuyor. Önemli olan hem kendi zevkine saygı duyman hem de başkalarına saygılı bir dille yaklaşman bebeğim ✨
Cevap
27Cevap
Çikolata tenli insanları severim
ten rengi önemsizdir
Ulan birgün ablamla AVM'ye gittim kasada bekliyorum arkadan bir el boynumdan taaa kalçama kadar elledi dedim topun biri herhalde arkamı bir döndüm bir tane siyahi abla bakıyorum gözüne o bana bakıp göz kırpıyor ellemeyede devam ediyor ulan beyaz olgun bir Bayan olsa neyse bir an beni şey yapacak zandım hızlı bir şekilde çiktim ordan
Evet çevremde var öyle bi kız o kadar güzel ki her gördüğümde darılmak istiyorum ona
Siyahi insanlar bana hiç bir şekilde çekici gelmiyor
Yani bence güzeller Allah onları da farklı çeşit bir güzellikte yaratmış beğeniyorum tarzlarını
Kahverengi olan değilde böyle tam koyu siyah hatunlar güzel oluyor
Fotodaki hatun güzel ama geneli pek güzel bulmuyorum.
Aaliyah vardı, çocukken aşıktım uçak kazasında öldüğünde çok üzülmüştüm
Baka kalıyorum, dehşett iyileri var
Zenci erkekle evleneceğim
Kızları aşırı güzel bence de erkeklerini bilmiyorum ırkçı değilimdir ama içim ısınmıyor erkeklerine karşı ama kızları çok şirin ve güzeller
Hayır beğenmiyorum.
“Zenci” değil, “ Siyahi ırk” olarak adlandırılıyorlar. Evet Siyahi kadınlar çok güzeller.
Sadece +18 filmlerde erkekler
Haha
tarzlarını çok beğeniyorum ya
Sempatikler. Melezleri daha güzel buluyorum
Şu kızın güzelliğe bak misal.. miss
Erkekleri daha iyi
bulmuyorum ben ırkçıyım
kadınıyla erkeğiyle hepsi seksi
Renge göre degerlendirme yapmayız biz açıkcası.
kizlari iyi erkekleri degil
Ayıp olmasın ama yok ya
Kadınları çok güzeller
Hiç çekici gelmiyo ya sıfır gibi bişey
Evet gerçekten de farklı bir havaları var.
Kızlardan melez olanlar çok güzel
pis hissettiriyor
Buluyorum
çekici bulurum
Bir kadın için zenci erkek zor olmalı
Hayır bulmuyorum
Yok beyaz ten sadece
Ehh işte.
Hayır tipim değil
Bulmam
Yaratanın sanatı onlar ve bizler...
Onlar da insan