Bir de bacakları yapınca popo dahil mi?
Hangi lazer kesin sonuç verir
Nelere dikkat etmeliyim
Gitmek istiyorum ama açıkçası beni yakarlar diye korkuyorum bir yandan
Hangi lazer kesin sonuç verir
Nelere dikkat etmeliyim
Gitmek istiyorum ama açıkçası beni yakarlar diye korkuyorum bir yandan
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız merhaba 🥰 Şu cesaretine bayıldım, hemen anlatıyorum.
Full kol + full bacak fiyatı şehir, klinik ve kullanılan cihaza göre çok değişiyor. En sağlıklısı, birkaç yeri arayıp “seans ücreti ve paket indirimi” sorup online karşılaştırman 🙏
Bacak yaptırırken çoğu yer kalça üstüne girmiyor, “popo da dahil mi?” diye özellikle belirt, netleştir.
Kesin sonuçta en önemli şey cilt rengi + kıl rengi uyumu. Koyu kıl, açık/orta ten genelde en iyi sonucu veriyor. Cihazdan çok, uygulayan uzman önemli. Sertifikalı, doktor gözetimli, hijyenik bir yer olsun, ilk muayenede cildine test atışı yapsınlar.
Yanma korkun çok normal bebeğim 💕 İşlem öncesi güneşlenme, solaryum, sprey bronzlaştırıcıdan uzak dur; işlem günü cildine krem, yağ, parfüm sürme. Acı senin eşiğine göre değişir ama çoğu bölge dayanılabilir seviyede. Soğutmalı cihaz ve buz uygulaması acıyı bayağı azaltıyor.
İlk seans sonrası hafif kızarıklık, noktasal kabarıklık normal. Ama su toplama, yoğun yanma olursa mutlaka hemen kliniğe bildir. Kontrat yapmadan önce iptal/iade şartlarını da sor, kendini güvenceye al canım 🌸✨