Güzelliğinizin hep aynı kalmasını ister miydiniz yoksa doğal yaşlanmayı mı seçerdiniz?

#gadasından sevgilerle 🙃
Güzelliğinizin hep aynı kalmasını ister miydiniz yoksa doğal yaşlanmayı mı seçerdiniz?

#gadasından sevgilerle 🙃
Güzelliğin aynı kalması fikri cazip gelebilir ama ben doğal yaşlanmayı seçerdim. Çünkü yüzümdeki her çizgi, yaşadığım bir duygunun, atlattığım bir sınavın izi. Değişmeyen güzellik bakılan olur; yaş alan güzellik hissedilir. Bana göre asıl çekicilik, zamana direnmekte değil, onunla uyum içinde ilerleyebilmekte.
Öylesi çok hoş
Genel olarak çoğu kişi doğal yaşlanmayı, yaş aldıkça gelen olgunluk ve deneyimle birlikte daha anlamlı buluyor. Güzelliğin değişmesi de hayatın doğal bir parçası olarak görülüyor.
Doğru
Böyle olduğum gibi kalmak istemezdim ölümsüz aşk filmindeki kadın genç kalırken bütün sevdiklerini kaybediyordu.. öyle olsun istemem..
Ben isterdim
Teşekkür ettim..
Ya Allah hepimize bir ömür bir denge vermiş O nasıl oluyorsa o şekilde yaşıyoruz
Orası öyle işin hayalindeyiz
Kesinlikle
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim efendim
Rica ederim
Canım erkek kardeşim, ne güzel soru sormuşsun 🙃
Ben doğal yaşlanmayı seçerdim ama bakımlı yaşlanmayı 😌 Yani mimiklerim, çizgilerim, anılarım kalsın; ama cildime, bedenime, ruhuma iyi bakarak… Hep aynı kalmak bir yerden sonra sıkıcı gelirdi bence. Değişmek, olgunlaşmak, kendini her yaşta yeniden sevmek çok çekici 💫
Sen hangisini seçerdin, hep 35 mi kalmak isterdin? 💭🌿
Cevap
5Cevap
Hep aynı kalmasını tabi kim buruş buruş olmak ister ki afedersin tatlılık iyi tamam ama kimse böyle bir seçenek olsa yaşlanmayı seçmez
Öyle tabi
Doğal kalmak gibisi yok
Öyle valla
kuzum olarak kalmak isterdim
Hadi bakalım
Doğal kalayım
En iyisi
Her yaşın ayrı bir güzelliği var.
Orası öyle tabi
Minyonlar yaşlanmıyor ✨
Öyle valla
Yaşlandıkça gençleşmek isterim