şu an 28 yaşındayım ama yaş aldıkça çevremdende duyuyorum beğeniyorlar yani çok duymaya başladım. Bakışlardan anlıyorum ben 18 veya 20 yaşında yine iyiydim ama şu an kadar değil zirvemi mi yaşıyorum bilmiyorum estetikte yaptırmadım :) ama şu an çok daha iyiyim yani yaş aldıkça güzelleşmek doğru mudur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yaş aldıkça güzelleşme, fiziksel bir durumdan çok kişinin kendisiyle barışıklığı, olgunluğu ve hayata kattığı anlamla ilgilidir. Genellikle insan, yaş aldıkça hayat tecrübeleriyle daha bilge, daha özgüvenli ve daha huzurlu bir hale gelir. Bu içsel değişim, dış görünüşe de yansır ve çevreye bir çekicilik katabilir.
Tabii ki, fiziksel güzellik zamanla değişebilir, ama bir kişinin duruşu, tavrı ve ışığı yaşla birlikte çok daha etkileyici olabilir. Kendine iyi bakmak, sağlıklı bir yaşam sürmek ve pozitif bir bakış açısı, yaş aldıkça güzelleşmeyi destekleyen en önemli unsurlardır. Yani, güzellik sadece dış görünüşten ibaret değil; içsel zenginlik, asıl parlayan şeydir!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılGenelde bu durum erkeklerde daha yaygın liseli çaglarda tipsiz erkek yaşları 30 lara gelince yakışıklı oluyor ama liseli çaglarda güzel olan kızlar 30 lara gelince cirkinleşiyor misal benim lisede bebek gibi dedigim güzel kızlar var dı okulun güzel kızlarıydılar şu an gördüğüm de diyorum ne kadar çirkinleşmişler
00 Yorumla
1 yılKesinlikle doğru olabilir! Yaş aldıkça sadece fiziksel değil, ruhsal olarak da olgunlaşırsın. Kendini daha iyi tanır, neyi seveceğini, neyi görmezden geleceğini öğrenirsin. Güzellik de biraz böyle; özgüvenle birleştiğinde ışığın artar. Zaten asıl mesele, dış güzellikten çok, içindeki huzurun dışarıya yansıması. Yaşlanmak değil, dolmak diyelim biz buna :)
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 913 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle bu doğru. Eğer evlenmediysen 30 yaşında kadınlar en güzel dönemlerini yaşıyorlar bence. Önceden de güzel olabilir ama daha daha güzel oluyoruz 😎
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
122Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,8b cevap paylaştı.
u 1 yılgenetiktir bu
01 Yorumla
Soran1 yılHer zaman duyardım ama şu an daha fazla gibi
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKötü alışkanlıkların yoksa ve kendine iyi bakıyorsan en önemlisiyse kafan rahat keyfin yerindeyse 50 yaşında bile olsan yüzünde huzur, gözlerinde ışık ve dizinde derman olur. Yani olay estetik değil içsel olarak zaten her türlü her şey yolunda olunca insan dış görünüş olarak güzel görünüyor. Mutsuz bir hayat sürüyor olsa saçlarında beyaz, yüzünde kırışıklıklar olur hiç bir şey yapmak için enerjin olmazdı.
60 Yorumla Ölüme yaklasiyoruz, olan bu avutuyorlar vucut organları yerçekimine uyum sağlıyor aşagi çekiyor, selülit kizlarda artıyor. Kusurları makyajla gizlemeye başlıyor ancak erkekleri daha iyi etkilemeyi öğreniyor en azından daha iyi kontrol edebikiyor tesadüf değil akilli makyaj yapıyor akilli giyim.
20 Yorumla
1 yılOlabilir bugün bir şey öğrendim spor programını takip ettiğim bir kadın 38 yaşındaymış. Ama asla göstermiyor. Ne yüzü, ne fiziği. Hatta ben en fazla 25 falan sanmıştım şok oldum. Yani sağlıklı beslenir, fiziğine dikkat edersen güzelleşmen de gayet mümkün
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkes farklı ilerliyor durum demek ki
Bazıları giderek güzelleşiyor
Bazıları giderek çirkinleşiyor
Ben çocukluğumdan 25 yaşıma kadar yakışıklılığımdan üzerimdeki enerjiden iki yakası bir araya gelemeyen adamdım
Şimdilerde aynaya bakıyorum ne oldu bana diyorum
Yaş aldıkça çirkinleşiyorum 🥹28 Yorumla
Soran1 yılEvet bu durumu yaşayan yakışıklılar oluyor üzücü
Cevap sahibi1 yılO yüzden yakışıklı iken evlenip birisinin başını bağlamak gerek
Allah’tan zamanında evlendim şimdi olsa eşim beni beğenmez herhalde 😊
Soran1 yılEvlilikten sonra değişen erkekler çok oluyor galiba ama mutluysanız değişim önemli değil
Cevap sahibi1 yılYani çok şükür mutluyuz, bi süre sonra görselliğin bi anlamı kalmıyor zaten aile olmanın verdiği sevgi ve sadakat kalıyor
- 1 yıl
🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yıl@Hayatgibibirsey ne oldu bacım gıı?
- 1 yıl
Allah'tan zamanında evlendim kısmı🤣
Cevap sahibi1 yıl@Hayatgibibirsey haa 😅😅
Öyle valla
- Güzellik & Bakım konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılTeknolojinin gelişmesi, bununla birlikte kişinin her sene kusurlularını örtmek için yaptığı upgrade ler, yaşın ilerlemesiyle metabolik faaliyetlerin azalması dolayısıyla zayıf insanların butlanması, aşırı kilolularında yıllardır yıpranmadan, üzüntüden dolayı zaman için doğru metot ve disiplini sağlamasıyla fit olması vs evet yaş aldıkça güzelleşmek mümkün.
00 Yorumla 30 yaşına kadar pek bırsey degılmısım yüzüm ıyıymıs sadece vücut -10 net berbat. Zargana gıbı adammışım :) 30 dan sonra ınanılmaz oturdu bende sıstem kg aldım spor fılan saç sakal hafif kırlaştı çok daha ıyı oldu. Kişiye göre degısır kısaca ama sonu bellı ya bu hayatın öyle veya böyle son belli o yüzden çok takılmamak gerek
04 Yorumla- 1 yıl
27 bende kilo alamıyorum abi cidden 30 dan sonra kilo alma olayı herkes için sabitse iyi
- 1 yıl
1.78 68 kilo ideal olmam gereken kilo 80 protein tozu vardı tarihi geçti kullanamıyorum cream aldım oda su ile tadını beğenemedim
1 yılÇocuksu görüntü kadınsı hallere dönüştüğünde insanlara böyle gelmesi gayet normal. Ben 25 yaşındayım hala 19 20 gibi davranıyorlar öyle göründüğümü duyuyorum hep, belki de giyim felanla alakalıdır.
20 Yorumla
1 yılMinyon tipliysen kendini daha yeni bukmustur tenin. Kimi sima olgunlukta kendini gösterir, kimi gençlikte kimi yaşlılıkta, Bunlardan daha önemlisi pozitif enerjiyi yakalamışsındır artık, ışığın hiç sönmesin.
00 YorumlaBiz kadınlar şarap gibiyiz; zaman geçtikçe sadece güzelleşmekle kalmayız, derinleşir, ışığımızla çevremizi büyüleriz. Yaş aldıkça zirvemiz daha da anlam kazanır 😉🌞
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİnsanın zihniyeti kaliteliyse, içini güzel tutmaya gayret gösteriyorsa, yaş aldıkça şarap misali güzelleşir, tersi olduğunda çabuk çöküyor insanlar. Bu sebepten bu tamamen zihnin durumuna bağlı bir noktada.
20 Yorumlaher yaşın ayrı güzelliği vardır. yaşa göre beğenen yaş grupları vardır. biraz saçma oldu belki ama kimi olgun sever kimi genç kimi yaşlı kimisi duygusal sever kimi romantik kimi uçarı kimi serseri sever insanın yaşı ilerledikçe de kişiliği oturmaya başlar. Şu anki çevren şu anki oturmana kalkmana konuşma şekline olaylara verdiğin tepkilere bakarlar. demekki güzel bir izlenim bırakıyorsun ki beğeniyorlar. Bozma kendini düzen devam etsin.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBence o zamanda güzelsindir, daha da dolgunlaştıkça güzelleşmişsindir.
Biraz daha kendine baksan çok daha iyi olabilirsin. Biraz kendini tanımamaktan da oluyor bu.
00 Yorumla 28 ztn oldukça genç bir yaş
Kadınların genetik ve hormonsal faktörlerin etkisine göre (doğum ve annelik gibi) yaşlanması değişiklik göstebilir.
Genelde 45'ten sonra ciltteki kolajen eksilmesiyle birlikte tam olarak yaşlanma belirtileri baş gösterir.
Mesela bana da yaşımı hiç göstermediğim hatta olsa olsa ancak 30 olduğum söylenir.
30 yaşlar insanın en verimli ve en güzel olduğu dönemdir.00 Yorumla
1 yılbazılarında oluyo ama onlar 18-24 yaslarinda guzel olmayan kadinlik hormonuyla guzellesenlerde oluyo. o yaslarda guzel olanlar hala gusel olmaya devam etseler bile genclik yillarina ozlem duyuyolar
01 Yorumla- 1 yıl
*erken gençlik diyelim. artik 35 e kadar genc deniyo sanırım
Güzellik & Bakım konusunda 603 cevap paylaştı. Yaş aldıkça her zaman demlenirsin, ruhun yeni bir sayfa açar fakat bazen hayat çok yorar; o zamanların izini yüzünde hissedersin. Önemli olan mutlu olmak
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 319 cevap paylaştı. Kesinlikle doğru. Zamanla insanlar hem zihinsel hem de fiziksel olarak değişir. Değişimle belli yaşlarda zirve yaparlar. Halk arasında da yaş aldıkça güzelleşmek şeklinde bir terim oluşmuş
00 Yorumla
1 yılDoğru tabi, her şeyin oturuyor. Karakterin, giyimin, hitabın. Bunlar seni güzelleştiriyor. Güzelleşmek sadece yüzde olmaz.
02 Yorumla
Soran1 yılAma ben hem fizik hem de yüzle alakalı övgüler alıyorum sadece davranışlarım değil
- 1 yıl
Olabilir, vücudun belli bir hacime sahip oluyor. Boyun artık bi yılda 10cm uzamıyacak. Hormonların belli düzeyde stabil hale geldi. Vücudun olması istediği konuma geldi. Eğer kendine iyi baktıysan ( ki yorumlara göre fizik ve yüzle iyisin ) herkes de seni iyi görür. Iyi yorumlar
Güzellik & Bakım konusunda 395 cevap paylaştı. Doğru. 35’e kadar zirveye ulaşıyor sonrası yokuş aşağı 😅
31 Yorumla
1 yılYaş aldıkça yüz oturuyor, tarzın belli bir seviyeye ulaşıyor ve keşke o zamanlarda da böyle olsaydım diyor insan.
10 YorumlaEvet şarap gibi derler yillandikca guzellesir.. olgunlasir
12 Yorumla
Soran1 yılBen öyle oldum galiba :)
1 yılAynen mesela 80 yaşına gelince daha güzel olucan senin dediğine göre 🤣
20 Yorumla
1 yılMakyajsız boyasız aynaya bakan yok herhalde. Saçlarınızı boyatmazsanız gerçeklerle yüzleşeceksinşz ama neyse. 25 den sonra kadın sirke olmaya başlar.
04 Yorumla- 1 yıl
Bana saldırarak gerçekleri değiştiremezsin.
- 1 yıl
Kadınlarla ilgili düşünce sorulmuş ben de kadınlarla ilgili düşüncemi söyledim. Spermlerimle ilgili soru sorarsam bşr gün o zaman düşüncelerini söylersin. Sana düşüncelerini sormadım. Sülük gibi yorumuma yapıştın. Yallah.
1 yılKemik yapısı oturuyor bunun fazla etkisi var. Bir de eskiden gençliğine güvenip yapmadıklarını şimdi daha fazla bakım yaparak tamamlıyorsundur.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 348 cevap paylaştı. kesinlikle doğru 30-35 yaşlara geldikçe en güzel halini en keyifli halini yaşayacaksın ve şu an seni çok merak ettim 😍
00 Yorumla
1 yılErkek kadın farketmeksizin kişiye göre değişse de 30'dan sonra esas yapı oturuyor diye düşünüyorum. Şahsen aldığım yorumlar da böyle :)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılDeğişir kimi gençken güzel olup yaş aldıkça bozulur, kimi de küçükken güzel olmaz ama yaş aldıkça güzelleşir.
00 Yorumla
1 yıl30 lar kadınların altın zmanı deerler boşa değildir herhalde :)
02 Yorumla
Soran1 yılHahah doğru
- 1 yıl
30larında nasıl olursun kimbilir :D
- Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı.
1 yılBence 28den sonra genelde cirkinlesme başlar ama bilemiyorum değişir kişiye göre
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 1 yılÇok iyi, ben yaşlandıkça çirkşnleşiyorum sanki. Peime dönemim 24 e kadardı
10 Yorumla
1 yılGüzelleşme değil ama yüz hatları daha iyi oturuyordur
10 Yorumla
1 yılOlgunlasmissin daha çekici tam bir kadın olmuşsun sana doyum olmaz
00 YorumlaDoğru ama insanın yuzüne bir olgunluk çöküyor. O masumiyet gidiyor bence.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 806 cevap paylaştı. Her insan için değil ama yaşlandıkça insanlar başka şeylerde söyler demedi deme
00 Yorumlabenim de en iyi versiyonum şimdiki halim gibi geliyor. yaş iyi geliyor bana:)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 880 cevap paylaştı.
1 yılBence doğru.40 zirve.40’tan sonra ise çöküyorsun yavaş yavaş.
00 Yorumla 18 yaş isterim bayanları yaş ilerledikçe yaşlanmak var
00 Yorumla
1 yıl20 yaşlarımla hiç beğenilmiyordum şimdi nedense beğenen olur beni
00 YorumlaMerak ettik bak şimdi.
Herkese nasip olmaz çünkü yaş aldıkça güzelleşmek 🙄.00 Yorumla
1 yılHer yaşın ayrı bir güzelliği vardır olacaktı o söz giderek güzelleşmek diye bir şey yok
00 Yorumla
1 yılKendisine iyi bakan, sigara ve alkole bulaşmayan insan yaş aldıkça güzelleşir evettt 😌💪
00 Yorumla
1 yıl30-35 daha da güzelleşirsin. Yaş aldıkça oluyor belirli bir yaşa kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEstetik yaptirmadan yaş aldikça nasil güzelleşiyon la? bi taktik ver çünki bişi yapmadiğin sürece imkansiz ha belki minyon olabilirsin yaşın küçük duruyordur mesela
00 Yorumla
1 yılEvet. Ben her yeni yaşta daha iyi bir versiyonuma evriliyorum.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 799 cevap paylaştı.
1 yılBende aynı etkiyi saçlar dökülünce almaya başladım ilginç
00 Yorumla Kadınlarda oluyor genelde 45 yaş üstü kadınlarla oluyorum
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBüyüdükçe olgunlastikca elbette güzelleşir insan ama zaman daha da çok geçtikçe yaşlanın..
00 Yorumla Sen üzülme diye yiyorlar seni, itibar etme :d
00 Yorumla
1 yılKişiye göre değişir... Kimi sirke olur kimi yıllanmış şarap
00 Yorumla
1 yılGenetiktir ama insan yaşlandıkça olgunlaşır ve güzelleşir
00 YorumlaŞarap gibi kadınsın yillllandíkça guzellesiyorsun demekki
01 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılTassss gibisin yanii 😂 bnada oyle iyorlar valla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaş aldıkça yaşlanılacağı için tam tersi çirkinleşme söz konusu. Öyle bi şey söyleyen yavşamak için söylüyodur üzgünüm 😅
10 YorumlaBen yaşlandıkça daha iyiye gidiyorum görünüş olarak
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 6,9b cevap paylaştı. Şöyle aslında kanka çocuksu görüntü ortadan kalkıyor kadınsı görüntü oluşuyor giderek güzellik derken bundan bahsediliyor
02 Yorumla
Soran1 yılEvet evet tam olarak bu olabilir :)
Gizli Üye(30-35)1 yılerkeklerde evet, yaşlandıkça yakışıklı oluyorlar çok gördüm bunu.
kadınlar çöküyor ne yazık ki...
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevilen insan güzelleşir arkadaşlar.
Nereden biliyorsun diye sakın sormayın.
Ha bir de estetik için paranız varsa..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim annem de bana öyle diyor gittikçe güzelleşiyorsun yakışıklı oluyorsun diye çevremdeki dostlarım da öyle derler hakikaten öyle gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence seni oğullarına isteyecekler yol yapıyorlar güzel değilsin demiyorum bak 😄
02 Yorumla
Soran1 yılSadece yaşlılar söylemiyor herkes söylüyor ee haliyle herkes söylüyorsa demek ki daha iyi şeyler olmuş daha öncede duyardım bu kadar değil
Cevap sahibi1 yılMüslüm Gürses ne demiş ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça ben bilmem 😄
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu kadar heyecan yapma, tamam, dogrudur 😅🤣🥰
00 Yorumla- Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı