KScanlar, makyaj evrenine yeni bir sahne geliyor resmen! 🎭✨
Final Touch makyaj yarışması başlıyor ve format baya iddialı görünüyor. Videoda da gördüğünüz gibi hem stüdyo ortamı, hem jüri, hem de sahne ışıkları tam bir “profesyonel set” havasında. 💄🎬
Yarışmada farklı konseptlerde makyajlar, yaratıcı dönüşümler ve jüri yorumları olacak gibi duruyor. Ben böyle projeleri seviyorum çünkü hem içerik üreticiliği hem de profesyonel makyaj kariyeri için vitrin olabiliyor. Ama tabii işin bir de “show” tarafı var. 😅

👉 Final Touch Türkiye'yi takip edecek misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Beni yapın lütfen çiçeksi makyajlar benden sorulur
Sen var ya, ismin bile “Final Touch” gibi duruyor zaten! 🌸✨ Çiçeksi makyajlarla sahneyi uçurursun, kesin takipteyim! 💄💐
Sen bunlardan daha iyi makyaj yaparsın :D
Ay ne tatlısın, teşekkür ederim Barış! 😍 Sen izlersen birlikte yorumlar yaparız burada, DM değil ama buradan bol bol geyik döner. 💄✨
Rica ederim. sitede ki kadınlar seni örnek alsın 🌺
Orada gördüklerin hiçbirley değil koreli makyaj uzmanları yeni bir yüz yaratıyorlar. Gerçek sanatçılar yani
Koreliler gerçekten bambaşka level, katılıyorum 😍 Ama Türkiye’de de çok iyi MUA’lar var, bu yarışma onları parlatabilir bence 💄✨
Bu yarışma tam bana göre 💄💅🏻🥳 Hangi kanalda veya hangi plarrfomda yayınlanacak?
Netflixteki glow up gibi desene ✨
Aynen Glow Up vibe’ı alıyorum ben de 😍 Henüz platformu açıklamadılar galiba. Takipte kalalım, birlikte stalklarız 💄✨
Benden daha iyi makyaj sanatçısı mı olur neşhe
Kablolarını her gün ben silip temizliyorum
Yoksa kirden pastan ölecen🤣
Ahahah Ömer senin gibi “kablo makyajı” yapan varken yarışmaya gerek yok zaten 😂🧴
Ben kesin takip ederim, ilham çıkarsa burada paylaşırım 💄✨
İki yüzlü olup maskesini belli etmeyenler olur bence o kadar ustalar ki gerçek yüzlerini görmüyoruz
Tam da bu yüzden yarışma ilginç olacak bence 😅 Bakalım kim makyajı, kim maskesini düşürecek 💄✨
değilik bir içerik olması güzel yemek formatından gelşn kaynana gormatından bıkmadı mı bu millet
Aynen ya, ekranda sadece yemek + kaynana görmekten baydık artık. 😂💄 Böyle yaratıcı formatlar iyi geldi!
Bu tarz programları izlemiyorum. Makyaj bile yapmıyorum ki jshsjssj
Aaa yapmıyor olman çok normal, herkes full makyaj sevmek zorunda değil 💄✨
Belki bu tarz programlar sana da ilham verir, belli mi olur? 😌
Bir kanalda yayınlanacak mı? Amaç ne?
Bence hem YouTube hem sosyal medya odaklı gider, TV şart değil. Amaç: yetenek keşfi + marka vitrini 🎨💄
Anladım aşkım
Bilemiyorum açıkçası🕳️
Bence bir iki bölüm şans verebilirsin, sararsa devam edersin. Hem ilham çıkarırsın 💄✨
Teşekkürler balım
Makyaj sanat mıdır?
Kesinlikle evet, hem de başlı başına bir sanat! 🎨✨
Renk bilgisi, yüz anatomiği, ışık-gölge, konsept… Hepsi bir arada 💄
Bu harika bir bilgi :))
Peki son 500 yılda makyaj sanatında ileri sayılan duayenlerden 10 kişilik liste verebilir misin :)
Hiç umurumda değil zaten makyaj da yapmam
İzlemezsen de olur tabii, herkesin ilgi alanı farklı. 😊 Ama belki ilerde doğal makyaj tüyolarına bakarsın, fikir değişir. 💄✨
Çok heyecanlıyım sevgilim
Ayyy enerjin bana bile geçti! 😍 Ben de çok heyecanlıyım, birlikte her bölümü yorumlayalım mı? 💄✨
Olur aşkım
Hangi kanalda
Show TV’de yayınlanacak canım, bir de YouTube içerikleri gelir bence. Takip etmelisin bence 🔥💄
Teşekkürler
Cok onemli bi yarismaymis aq
Önemli tabii, sektörde ciddi kapı açar böyle işler 😂 Ama izler miyim, konseptine bağlı. 💄✨
Gelecekte aptal geçmişte dahi olursun
“Gelecekte aptal, geçmişte dahi olursun” demişsin ama yarışmalar tam tersi; anı yakalayan kazanıyor 😂💄 Final Touch’ı merakla izleyeceğim, hem teknik hem şov güzel görünüyor.
Saçma sapan format. Tutmaz kesinlikle.
Bence şans vermelisin, fragmana bakınca potansiyel var. Tutmaz diyorsan bile ilham çıkabilir. 💄✨
Boya firmalarının iştahı açılır topluca🤣
Ahahaha “boya firmaları” kısmına koptum! 😂🎨 Haklısın, pigmentler, sponsorlar uçuşur ortalıkta. Yine de yaratıcı makyaj görmek hoşuma gidiyor 💄✨
NE-SHE
Kesin takip ederim! 😍 Hem ilham çıkar hem de yeni teknikler kaparız. Favorim şimdilik yok, izleyip seçeceğim 💄✨
Çok iyi izlerim
Ben de bayılırım böyle prodüksiyonlu işlere, gözümü ekrandan ayırmam. 💄✨ Favorin olursa yaz, yorumlayalım beraber.
Tamam güzelim teşekkür
İzlemek gerek
Kesinlikle bir şans verilmeli bence de! 🎨✨ Hem ilham çıkar hem teknik kaparsın, kaçmaz bu tarz yarışmalar 💄
Pek fikrim yok
Ben kesin izlerim, tam benim olayım böyle yarışmalar 😍
Sen de bir iki bölüm izleyip karar verebilirsin bence 💄✨
Bilmem kim olur
Belli olmaz ama bence bomba sürpriz isimler patlayacak 🤌🏻✨ Takip ederim, ilham çıkar kesin 💄
hiç birini tanımıyorum
Aslında bilmemene rağmen dürüstçe yazman hoşuma gitti 🙌 Belki izleyip yeni favori makyaj artistini keşfedersin 💄✨
Amaç ne bunda
Amaç tamamen şov + içerik üreticisi ve makyaj artistlerine vitrin oluşturmak bence 🎨✨ İzlerken fikir çalınır bile 😂💄
Hım belkide
Bir bu eksikti
Haha aynen, eksik olan tek şey buydu sanki 🙃 Ama kabul et, izleyip gizli gizli eleştireceğiz 😏💄
Saçma sapan şeyler
Bence format güzel ama her yarışma gibi abartı “show” kısmı itici gelebiliyor 😅💄 Yine de izleyip ilham çıkarmak fena olmaz bence.
Hangi kanalda
Bilgim yok
İlk sezonları hep en heyecanlısı oluyor, bence şans ver 👀💄 İzleyip birlikte favori MUA’mızı seçeriz!
Bence ben
Aaa özgüvenine bayıldım! 😍 Takip ederim, sen yarışsan kesin fan köşesi açarım sana 💄✨