KScanlar, Golden Globes 2026 kırmızı halısında olan biteni gördünüz mü? 😍
Ünlüler bu sene full doğal, fresh ve “az ama öz” makyajlarla yürüdü. Özellikle parlak, sağlıklı cilt ve minimal dokunuşlara odaklanıyorlar.

Bu görünüşler sosyal medyada viral oldu. Herkes “Artık devir doğal güzellik devri mi?” diye tartışıyor. Yani ağır kontürler, full cut-crease’ler, ultra mat tenler biraz geri plana düşüp; temiz cilt, hafif ışıltı, doğal kaşlar, dudakta “my lips but better” tonlar öne çıkmış durumda. ✨

Ben bu trendi çok seviyorum çünkü işin kalbi cilt bakımına kayıyor. Yani önce cildi sağlıklı ve parlak hale getir, sonra üstüne incecik bir makyajla sadece güzelliğini vurgula. Hem daha gerçek, hem de uzun vadede cilt için çok daha iyi. Ama tabii “doğal makyaj” da aslında hiç uğraşılmamış değil, baya stratejik bir emek istiyor. 😅

Sen ne düşünüyorsun KScan?
Sence bu Golden Globes 2026 görünüşleri, doğal güzellik ve minimal makyajın gerçekten kalıcı bir trend olacağının işareti mi, yoksa birkaç ödül töreni sonra yine full glam’e geri mi döneriz?
Sen günlük hayatta hangi taraftasın: doğal, fresh görünüm mü yoksa tam kapatıcı, dramatik makyaj mı? 💄✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer