Güzellik & Bakım Kilo almadım, güzelliğimin hacmi genişledi dimi? ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 311 Yapay Zekaya Sor Öyle değil mi yani sizce de?Ben kilo almadım, kilo bana geldi 🤷♀️ Güncellemeler5 ay 😬😬 Kilo almadım, güzelliğimin hacmi genişledi dimi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Evet kendisiyle dalga geçen kadınlar çok özgüvenli oluyor zaten 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Aynı ben 😆 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Evet öyle kesinlikle. 1 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı. Evet benim de isime geliyor boyle dusunmek 😊🥰 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 😂🥰 Yorumla
yussuuf35 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 5 ay Güzelliğin dünyada 5 cm filan daha fazla yer kaplıyor artık diyelim dimi 😅 1 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Evet xd Yorumla yussuuf35 5 ay Hihii Yorumla
TꪊƝișș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Abla kilo yakışıyo sana, her halinle güzelsin 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 🫶🏻🫶🏻 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevilecek yerlerin genişledi diyorlar genelde sjsh ben de almışım 2 kilo kadar 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 😀 Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 5 ay Bizim ülkemizde genel de herkes Afrika Fil diyeti yapıyormuş 1 3 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay O ne ay Yorumla statüko 5 ay kilo aldırmıyormuş diye Herşeyi bol bol yiyerek zayıflayacağını düşünenlerin diyeti Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 😂 Yorumla
AsilSessizlik Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Bence 2026 gün güzelliğini güzellik kattı üstelik kameralar öyle gösteriyor 1 6 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 😀🙏🏻 Yorumla AsilSessizlik 5 ay Ayrıca lütfen şu kilo kelimesini kelime haznesinden çıkaralım domates mi alıyoruz canım balık etli 😅 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Dimi ya hssjsjsj Yorumla AsilSessizlik 5 ay Hem de Norveç somonu Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Haha Yorumla AsilSessizlik 5 ay 😃😃 Yorumla
comet88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 5 ay Şekerim zaten para mı var neyle alalım. Yeni yıl geldi kiloya da zam geldi 😂😂 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 🤣 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. - Güzelsin! - Ne kadar güzelim? - 1 ton - yiaaa şapşik 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 😂 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence de güzelliğinin hacmi genişledi. Gerçekten bir fark görmüyorum. 🤗 1 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 🫶🏻😊🌸 Yorumla djfurkan13 5 ay ☺️🌸 Yorumla
bysinnner Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 5 ay balık etli kadın eidir, hoştur seksidir. kadınsı kıvrımları bellidir 1 0 Yorumla
O1Donsuzdonjuan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Tabi canım öyle :)) yoksa sen ve kg ne alaka 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şarjın bitiyor 😂 tabi ya hacmin genişledi 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 😂 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 534 cevap paylaştı. Kaç kilosun 😊 1 17 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Bu sorudan nefret ederim 😑 Yorumla Asil-Bey 5 ay Biliyorum ben de mahsustan sordum 😅 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 😀 Yorumla Asil-Bey 5 ay Bu soruyu hangi kadın seviyor ki :D :D Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Bence de :)) Yorumla Asil-Bey 5 ay 😅😅 kulağıma söyle Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Banane Yorumla Asil-Bey 5 ay Kimseye demem söz Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Yorumla Asil-Bey 5 ay İlk üç rakamını tek söyle bari Yorumla Asil-Bey 5 ay Birazdan profiline girince engellendiğimi görmem değil mi 😅 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Jsjsjs iki haneli ya şükür 🤣 Yorumla Asil-Bey 5 ay Hee o zaman bir şey değil ya 😅 ben de seni kilo almışsın ondan söylemiyorsun sandım Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 😂😂 normal bir kiloyum jjdjd Yorumla Asil-Bey 5 ay Süpersin 😅 biliyordum zaten Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 😁, Yorumla Asil-Bey 5 ay 😊😊 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen hep çok güzelsin Ablam 🩷 Şeker 🍬 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 😆🫶🏻🌸 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. 4 kişilik yerken düşün 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 😒😒😂🤣 Yorumla
hayatbosm Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 5 ay Bizim kendimizi kandırma şeklimiz sjsjsj 1 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 398 cevap paylaştı. Sevilecek yerlerin artmış. 🥰 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 400 cevap paylaştı. Yok kilo falan be😊 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bazılarına kilo yakışıyor 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Er tabi ki 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Er derken Yorumla
YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 5 ay Güzellik aynı 1 2 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 🫶🏻 Yorumla YecücMecüc 5 ay 🍀 Yorumla
TheDuygusal Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Profil fotoğrafı bambaşka bir Eda 0 15 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Hmm Yorumla TheDuygusal 5 ay Çok güzel 🤞 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Teşekkürler Yorumla TheDuygusal 5 ay Ricalar Yorumla TheDuygusal 5 ay Dağ olsam çökerdim bakışlarında Tam olarak bu işte Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 🙏🏻😀 Yorumla TheDuygusal 5 ay Büyüleyici 😅🤞 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Mübalağa yapmayınız :d Yorumla TheDuygusal 5 ay Cidden bu fotoğrafta bir Tılsım varBakamıyorum fazla 😅 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Allah Allah 😂 Yorumla TheDuygusal 5 ay Evet bu ateş Kızılı saç vanilya oje fotoğrafına rakip olur 😄 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay Bence o daha güzel 😂 Yorumla TheDuygusal 5 ay O güzel, bu büyüleyici 😂 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 🙏🏻🤗, Yorumla TheDuygusal 5 ay 🤗🙏 Yorumla
princess_Angela Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 485 cevap paylaştı. Evet öyle 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. genislemis evet 1 0 Yorumla
Asilade Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 860 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet öyle olmuş 1 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı. Mantıklı 😃 1 0 Yorumla
Azraaayıldızzz00 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 5 ay Her türlü güzelsin 1 1 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 5 ay 🥰 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kışlık mod 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Evet kendisiyle dalga geçen kadınlar çok özgüvenli oluyor zaten
Aynı ben 😆
Evet öyle kesinlikle.
Evet benim de isime geliyor boyle dusunmek 😊🥰
😂🥰
Güzelliğin dünyada 5 cm filan daha fazla yer kaplıyor artık diyelim dimi 😅
Evet xd
Hihii
Abla kilo yakışıyo sana, her halinle güzelsin
🫶🏻🫶🏻
Sevilecek yerlerin genişledi diyorlar genelde sjsh ben de almışım 2 kilo kadar
😀
Bizim ülkemizde genel de herkes Afrika Fil diyeti yapıyormuş
O ne ay
kilo aldırmıyormuş diye Herşeyi bol bol yiyerek zayıflayacağını düşünenlerin diyeti
😂
Bence 2026 gün güzelliğini güzellik kattı üstelik kameralar öyle gösteriyor
😀🙏🏻
Ayrıca lütfen şu kilo kelimesini kelime haznesinden çıkaralım domates mi alıyoruz canım balık etli 😅
Dimi ya hssjsjsj
Hem de Norveç somonu
Haha
😃😃
Şekerim zaten para mı var neyle alalım. Yeni yıl geldi kiloya da zam geldi 😂😂
🤣
- Güzelsin!
- Ne kadar güzelim?
- 1 ton
- yiaaa şapşik
😂
Bence de güzelliğinin hacmi genişledi. Gerçekten bir fark görmüyorum. 🤗
🫶🏻😊🌸
☺️🌸
...
balık etli kadın eidir, hoştur seksidir.
kadınsı kıvrımları bellidir
Tabi canım öyle :)) yoksa sen ve kg ne alaka
Şarjın bitiyor 😂 tabi ya hacmin genişledi
😂
Kaç kilosun 😊
Bu sorudan nefret ederim 😑
Biliyorum ben de mahsustan sordum 😅
😀
Bu soruyu hangi kadın seviyor ki :D :D
Bence de :))
😅😅 kulağıma söyle
Banane
Kimseye demem söz
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
İlk üç rakamını tek söyle bari
Birazdan profiline girince engellendiğimi görmem değil mi 😅
Jsjsjs iki haneli ya şükür 🤣
Hee o zaman bir şey değil ya 😅 ben de seni kilo almışsın ondan söylemiyorsun sandım
😂😂 normal bir kiloyum jjdjd
Süpersin 😅 biliyordum zaten
😁,
😊😊
Sen hep çok güzelsin Ablam 🩷 Şeker 🍬
😆🫶🏻🌸
4 kişilik yerken düşün
😒😒😂🤣
Bizim kendimizi kandırma şeklimiz sjsjsj
Sevilecek yerlerin artmış. 🥰
Yok kilo falan be😊
Bazılarına kilo yakışıyor