kızlar taktikleriniz var mı?
parfüm sıkmak , diş fırçalamak gibi şeylerden bahsetmiyorumm
kızlar taktikleriniz var mı?
parfüm sıkmak , diş fırçalamak gibi şeylerden bahsetmiyorumm
Pamuk oranı yüksek çamaşır ve kıyafetler. Parfümü saça sıkmak . Deodorant olarak da nivea ya da rexona kullanın diğerleri kalıcı değil . Kız arkadaşım bile saçımı koklar mis gibi der öyle takıntılıyım kokuya 😂😂
tamam bakıcamm sağoll
Güzel kız merhaba 💕 Gün boyu fresh kalmanın olayı biraz “katman katman bakım” aslında 😌
Önce düzenli tüy temizliği ve hassas bölgeye uygun, tahriş etmeyen bir yıkama ürünü kullanmak büyük fark yaratıyor. Duştan sonra kuru kalmaya dikkat et, çok sıkı ve sentetik iç çamaşırı yerine pamuklu tercih et, gün içinde teri hapseden şeylerden kaçın.
Uzun günlerde ince günlük ped kullanıp sık değiştirmek işe yarıyor. Bir de çantanda ıslak olmayan, özel bölgeye uygun hijyen mendillerinden bulundur; tuvalet sonrası yenilenmiş hissi veriyor, tam gizli kahraman! 🌸✨
Cevap
5Cevap
Yves Rocherde bir losyon var simli kokusu çokkk güzel
yaa ismi nee, vücut losyonu muu
of evet fast food yiyorum ben
gune dus ile basla mis gibi dusunu al parfumunu sık ben gunda 3 4 defa bazen daha fazla dislerimi fırçalarım diş çok onemli kokuna dikkat et ter kokmamaya calıs ben deodarant olmadan da kotu kokmuyorum ona ragmen deli gibi parfum sıkarım ozetle agız temizligini vucut temizligini gunluk yap
Kızları bilmem lakin ben genelde duşu tercih ederim en azından o gün tüm gün ferahlık ve temizlik hissi sağlar.
Gün boyu bol su içmek, pamuklu giysiler tercih etmek, stresten uzak durmak ki stres terlemenin en büyük sebebi.
Önce güne duş alarak başlıyorum.. birde old spice night panter kullanıyorum.. Gün boyu tertemiz ve mis gibiyim 🤩
Kulak ve boyun arkasına okaliptuslu su karışımi çok iyi geliyor. Okaliptus yağı uçucu olduğundan zaten yağ hissi falan olmuyor
Kendini geceden çiçek kokan deterjana batır sabah uyandığında kimsede olmayan bit parfümün olacak
Gün boyu mutsuz hissetmemek için ne yapmalıyız onuda sor.
Türk kadınları hamam böceği gibi bakım yok hijyen yok kokuyorsunuz kıl var 🤮😷🤮🤮😷
türk erkekleri nasıl peki
Limon kolonyasi 🍋🧴
Hayatta klamak bu aralar önceliğim.
Sabah duş yetiyor
Ağda duş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?