Haftada bir yapılan maske ve peeling gözenekleri temizliyor ama gözeneklerin hiç dolmaması ve sürekli temiz kalması için günlük bakım çok önemli. Sizce neler yapılmalı?

Haftada bir yapılan maske ve peeling gözenekleri temizliyor ama gözeneklerin hiç dolmaması ve sürekli temiz kalması için günlük bakım çok önemli. Sizce neler yapılmalı?

Sabah akşam cilt cilt tipine uygun bir jel ile yıkanmalı. Kullanılan jelin gözenekleri güzelce temizlemesi lazım. Bioderma'nın tüm jelleri bu konuda uzman. Cilt tipine göre tercih yapabilirsin. Daha sonra da gözeneklere dolmayacak bir krem kullanılmalı.
normalde güzellik merkezine gittim bana peeeling bir sürü kişisel bakım ürünleri verdi onları bir kaç gün kullandım içim rahat etmedi kimyasal sonuçta biraz zamanı mı da alıyordu tabi bıraktım köşeye internetten araştırdım soda iyi geliyormuş yüze zaten sağlıklı yani her gece pamukla sade sodayı ıslatır yüzüme uygularım artık karışamam bu iki gün cildim yumuşak temiz bakalım ileriki günlerde nasıl olacak şimdilik iyi temizliyor gerçekten..
Cevap
4Cevap
Cildi yüz temizleme cihazları ile sabah ve akşamları temizlemek gözeneklerin dolmasını engelliyor. Günlük rutine kesinlikle eklenmeli bence.
Haftada bir yapılması yeterli herhangi bir ürünün sürekli yapılırsa zarar verir.
Haftada bir yapılması yeterli
Kabak lifi ile yüzünü yıka bir damla yüz yıkama jeli yeterli olur
Bol su içmek cilt bakımı için oldukça etkili bir yöntemdir
Düzenli olarak gül suyu kullanımı öneririm. Gözeneklerin küçülmesine ve cilt temizliğine birebir
Tonik uygularm
Lazer dışında gözenek kapanmaz
Su için su
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?