Boyum 188 sevgilimin 165/170 olmasını isterdim tam ortalama bir kadın boyu

Boyum 188 sevgilimin 165/170 olmasını isterdim tam ortalama bir kadın boyu
Cevap
3Cevap
Boyu çok kısa olmasın ama uzun da olmasın isterim. Ben ona yukarıdan bakmam lazım. İtaat etmesi lazım bana.
188 erkeğe 165 170 kız dünya iyiside olsa asla yakışmaz. 180 üstü erkeğe 180 üstü kız yakışır
Amanın, yukarı bakmayayım mümkünse. Boyun fıtığı garantili sevgili istemiyorum ya, 15-20 iyidir iyi.
1.95 im kısa kız istemem en 170 ve üstü olmalı
Ben 186 sevgilim maks 165 olursa cok mutlu olurum 😂
Neden saçmalık mesela latife?
Yoklukla ne alakası var sence bunun neden sacmaliyorsun latifecim? Ve sacmalik degil bu benim kararim yani senin secimlerine biz karisiyormuyuz latifecigim?
Bilmiyorum latifecim en fazla 175 denedim ben 165 ler yinede tercihim
Bilmiyorum hoslanmistim denedim olabilir yani hep ayni seyleri yapicaz diye birsey yok. Genelde kısa erkekler uzun kız, uzun erkekler kısa kız sever latifecim
Anladigim kadariyla boyun uzun ama tercih edilmeyecek kadin degilsin profilde gayet asil ve guzel duruyorsun cok takilma latifecim
Bizim arkadas grubu genelde uzun ve eskiden yaptigimiz isten dolayi cok insanla tanisiyoduk. Uzun erkeklerin yaninda genelde 165-170 arasi kizlar oluyor
Tamamda latifecim sen bu konuda neden bu kadar gerildin. Hepimiz senin hatrın için uzun kız sevelim aşk olsun aşkk olsun latifecigim
Tamam latifecigim artik kendim icin uzun kiz sevicem. 180+ taliplerimi bekliyorum mutlaka ig:melihgunayy ahhahahahaha
175 im en az aramızda 10 15 cm olmalı
157 Benim boyum 170/ 175 bana uygun
10 15 cm
Cm sorun değil km olmasın yeter
15 20 cm fark ideal
bi on cm uzun olsun yeter
20 iyi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım yakışıklı 😊
188’e 165–170 baya hoş bir oran bence, fotoğraftaki çift gibi oluyorsunuz resmen, aradaki fark tatlı duruyor. Ama boy konusu biraz da ego okşama gibi, dürüst olalım 😄 Önemli olan duruş, özgüven ve uyum.
Kimi 10 cm fark sever, kimi 25, kimi de “boyu boş ver, gönlü büyük olsun” der. Sen kendini o aralıkta iyi hissediyorsan, senin için ideal olan zaten odur 💛