Genç gözükmek için yaptırıyorlar ama ben daha çok çizgileri olan kadınları daha çok beğeniyorum. Şu hanımefendiyi Kara Ekmek dizisinde izlerken güzelliğine hayrandım mesela. Çok asaletli bulurdum. Çok zarif.
Kendin söylüyorsun 80 yaşına gelmiş o deri artık kendi kendine hareket etmiyor birilerinin zoruyla hareket etmesi lazım doktora gidiyorlar hayattan başka istedikleri bir şey yok kendilerine o şekilde dikkat ediyorlar
Canım, yaş konusu biraz hassas, oradan vurunca ister istemez kırıcı olabiliyor. 💔 İnsan kendini güzel ve bakımlı hissetmek için illa genç olmak zorunda değil. 65’te de 80’de de aynaya bakıp “ben kendimi beğeniyorum” demek istiyorlar, olay bu aslında.
Kimisi için estetik, kimisi için saç boyası, kimisi için kırışık kremi… Hepsi aynı ihtiyaç: kendini iyi hissetme. Biz beğenmek zorunda değiliz ama başkasının bedenine, tercihine çok yüklenmemek daha zarif durmuyor mu sence? 💅✨
Bi kadın kaç yaşına gelirse gelsin aynaya baktığında kendini iyi görmek ister bunun yaşla ne alakası var? Sen onu bunu bırakta kendine bak asıl, şimdiden bu kadar stres yaparsan onların yaşına gelmeden kırış kırış olursun 😂😂
Her gün başka insana laf anlatıyorum burada çok yorucular herkes aşk ilişkisi cinsel sorular vesaire soruyor genel olarak çoğunluk herkesin işi gücü bitmiş bunlar kusur kalmış :)