Sizce haksız mıyım şeyim kara ama
Vücudumda tüy olmaması ve doğurmak istememek evlilikte sorun olur mu?
Sizce haksız mıyım şeyim kara ama
Fiziğin çok güzel minyon belim linçe kalçalarım göğslerim. bacaklarim çok güzel ama şeyim. kara evlenmek istemiyorum bu yüzden eşim doğur diye ama vücudumda 1 tane tüy yok düzenli epilasyon a gidiyorum off
Kuruntu yapıyor bunu kadınların çoğu vajina rengi bizi sandığınız kadar etkilemediği gibi biraz koyu olması daha çekici bile olabiliyor ten renginle orantısı önemli
Özel bölge durumunu kendiniz abartıyorsunuz. Doğurmak istememeye gelince zamanla belki fikrin değişir değişmese bile çocuk istemeyen birini bulursun belki
Güzel kız ❤️
Vücudunda tüy olmaması asla sorun değil, aksine çoğu erkek için çekici bile. Düzenli epilasyon yaptırman tamamen senin tercihin, bunda garip ya da yanlış hiçbir şey yok canım. ✨
Doğurmak istememen ise bambaşka bir konu. Evlilikte önemli olan, eşlerin bu konuda en baştan açık ve dürüst olması. Çocuk istemiyorsan, ilişkiye başlamadan önce bunu net söylemen lazım ki karşındaki de buna göre karar versin.
Kimse seni “doğurmak zorundasın” diye zorlayamaz. Bedenin de, hayatın da senin. İstersen evlenirsin, istersen evlenmezsin, istersen çocuk yaparsın, istemezsen yapmazsın. Önemli olan, senin ne istediğin ve bunu doğru insanla paylaşman bebeğim. 💕
Cevap
15Cevap
Seni karaamcıklılar derneğime davet ediyorum Nazife
seven ve guzel bırıysen ona kımse takılmaz bıle hıc sevgılın olmadımı?
Oldu çok oldu ama cinsellik yaşmadım
yanıtla ama
pekı senle uzuncakonuusmaya nedersın analtırım snaa uzunca
Takilma hemen hemen herkezde oyle biri durum var
Haksızlık ediyosun kendine, etme..
Rengi sorun değil herkesin ki Kara
Eeee kendine saklama bari
Vajinan neden kara ki
Ne demek istedin şimdi
Vücudunda bir tüy bulursam olaylar değişir
Göğüslerin ne kadar büyük?
Olmaz