Erkek çirkin olsa bile sever mi?
Örnekleri var mı?
Ne kadar doğru sizce?

Erkek çirkin olsa bile sever mi?
Örnekleri var mı?
Ne kadar doğru sizce?
Çirkin kızla yakışıklı bir erkeği görmeniz nadirdir konusu doğruda olabilir olmayada bilir, erkeklerin adına genelleme yapmak doğru değil, meselâ kimsi kişiler kadın olsun azgınlaşıyor bunun niyetiyle kızı kullanıyor.
Kimi güzel diye yanında bulundurturuyor.
Kimi ise gerçekten sevip dışına önem vermiyor.
Dogru soyliym hayatımda ilk defa geçen sene çirkin birine aşık oldum sırf karakteri hoşuma gitti ahlaklı temiz biri diye. Ve gerçekten insan sevince tip gözümüze çok çok iyi geliyor umursamiyoruz yani.
Bende sevinirim o zaman nerde gördün nerde tanıştınız kişiliği nasıldı konuşma sohbet var mı vs
Kendi memleketimde gördüm
Tanışmadık onun evinde 2 hafta kaldım annemle mecburi şekilde. O ara hoşuma gitmeye basladi
He Kadınlarda zaman aşkın etkeni tanıma zaman aşkı tetikliyor
Evet
İlk gördüğümde mesela içimden şey dedim bu ne çirkin böyle kaşları kapkalin burnu kötü falan zamanla onlar bile iyi gelmeye başladı taniyinc
Benim pek şansım yok evden işe işten eve
Birde düzeltmek gereken bir kişiliğim var
İyimiş 😁 o zaman bende karşı cinse soğuk yapmayı bırakmalıyım
Kesinlikle bırak soğuk yapma o çocuk bana soğuk yapsaydı umutsuz olup vazgecerdim yüzde yuz
Hatta bana acilmamasina rağmen sırf güzel bir bakışı için onu 2 yıldır bekliyorum başka sehirdeyim
Hayırlısı olsun inşallah mesut olursunuz 😁
Canım erkek kardeşim, çok tanıdık bir sorgu bu, yalnız değilsin 😊
Evet, kızlar zamanla tanıyınca sever, hem de çok! Sadece tipe bakan da var ama karaktere, güvene, ilgiye, mizaha aşık olan o kadar çok kadın var ki… Çirkin denilen ama aşırı sevilen erkek örneği mi? Dünyada dolu!
Öz güven, saygı, samimiyet ve kadınla ilgilenme şeklin dış görünüşten çok daha çekici. Kendini “çirkin” diye etiketleme, kış günlerinde bile karizma en çok duruşta belli olur 😉💫
Teşekkürler
Cevap
3Cevap
para ve tipe bakarlar,,
Tabi karakter de cok etkılıyor ama dıs gorunus olmadanda cok zor dıyebılırım
Yinede bir çekim olmalı
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?