Renkli lens takıyorum, ömrümün sonuna kadar takıcam ama? Sosyal medyadaki acımasız yorumlar beni neden bu kadar etkiliyor?

kendi gözüm gibi kimse anlamıyor lens oldugunu o derece doğal ve uyumlu ama ben internette çok güzel kadın goruyorum mesela yorumlarda işte suran söyle estetik buran böyle makyaj buran soyle lens takıyosun falan diye eleştiriliyorlar. ama aşırı güzeller bende boyle olumsuz yorum yaparak lens takanlara yapay gözüyle bakanlara sinir oluyorum ve kırılıyorum şöyle ben cok makyaj yapmıyorum sarısınım yarı rus yarı türküm beyaz tenliyim ama lens benım için farklı yanı dediğim gibi takmaya devam edicem ne olursa olsun kendime güveniyorum yapay bir kız oldugumu düşünmüyorum ama insanların bu tür kırıcı acımasız yorumları benı uzuyor ve eksik hissettiriyor ama aslında değil real hayatta kimse anlamıyor brnde soylemıyorum 😔 cok iltifat alıyorum hiç yaşamadım yaşayacagımıda düşünmüyorum ama iste sosyal medyada benım gıbı lens takan kadınlara bazen boyle az da olsa söyle böyle diye acımazsız yorum yapanlar oluyo bende kendim uzuluyorum benlik bir şey olmamasına rağmen çok hassas kalbim of lütfen yardım siz ne düşünüyorsunuz bu tür kendinizde herhangi beğendiğiniz bir şeyi eleştirip olumsuz yorum yapanlara karşı

Renkli lens takıyorum, ömrümün sonuna kadar takıcam ama? Sosyal medyadaki acımasız yorumlar beni neden bu kadar etkiliyor?