Dış görünüş sevılmek için engel midir?

Arkadaşlar ben 25 yaşında 150 boyunda bıraz tombul , ama enerjik , sohbeti saran bır kızım. Ama yüzüm yıpranmış, gıydıgım hıc bır şey yakışmıyor, fotoğraflarda berbat çıkan biriyim. aynalarla asla aram yok hatta nefret edıyorum. makyaj bıle fayda etmıyor. Neyse konuya gelecek olursak ben hiç sevılmedım. flörtlerim oldu ama benı canlı gördükten sonra hep bitti. son flörtleştiğim adam gayet ıyıydı. sohbetım , enerjımden çok etkılenmıstı. buluştuğumuz gün cıcek falan almıştı ama benı görünce beğenmemiş olacak ki aynı gün görüşmeyi kestı. neyse bunun üzerinden çocukluktan tanıdığım bır beyefendı ıle ınstagramdan karşılaştık konuşmaya sohbet etmeye başladık. en son ortaokul 8 sınıfta görüşmüştük ben şu an yenı atanmış bır memurum yanı o kadar uzun süredir görüşmüyoruz. Lafı uzatmayayım. Beyefendı benle flörtleşiyor, ama ben öyle inandım kı tipimden dolayı sevılmeyeceğime karşılık veremıyorum. oysa kı ben de onu beğeniyorum. Israrla görüşmek istiyor ama beni görünce hayal kırıklığıma uğrayacak ve ben bir daha kırılacağım. Kendısı elı yüzü duzgun fabrıkada çalışıyor. ben sadece çirkin yenı atanmış bır memurum. Ama çok sıkıldım. yanı gerçekten dış görünüş her şey mi? Benım suçum mu cırkın olmak , ben ne yapabılırm kı buyum yanı?
Dış görünüş sevılmek için engel midir?