Dişi bir kadın nasıl olur size göre tip ve tarz olarak
Birde feminen ol biraz yaa derler. Nasıl olduğunu biliyoken neyi istiyolar
Dalgalı ise kumral, sarışın ise kıvırcık, düz ise siyah saç yakışır kadınlara. Onun dışında mümkünse beyaz ten, mavi, ela, kahverengi veya yeşil göz de yakışır. Dişleri güzel görünüme sahip, çene ve yüz hatları dişil bir kadın zerafeti ile büyüler. Boy olarak orta boy nispeten dişil gösterir. Fizik olarak da, erkekten farklı olarak tabi ki olgun olması daha iyi gösterir. Ses tonu bir bebek sesi gibi olmasa da, ince/yumuşak tonlarda olmalıdır. Tavırlar ve aura da bir kadına yakışır şekilde nahif olsa çok yakışır.
Benim naçizane düşüncem bu yöndedir...
Ooo başka beyfedii sanki az oldu yanına başka bir şeyler daha işte misiniz?
@mona_lisaa Sağ olun hanfendi, isteğim değil, sadece fikrimi belirttim diyeyim.
Kanın zariftir kadın kırılgandır bu özeliklerini taşıyacak erkek gibi kaba olmayacak Kadın dediğin cilveli olacak yeri geldiğinde kıvrak olacak kadın istediği zaman cilvesi edasıyla isteyecek erkek hiç aklında olmasa bile o hareketler karşısında dayanamaz. Kadın çiçektir temiz kokucak kadın sudur temiz olacak kadın bebektir bakımlı olacak kadın kendinisinin önemini farkında olacak fiziksel olarak da hafif balık etli olacak.
Benim için bir kadın böyle olmalıdır.
Neşet ertaş diyor ki : kadın insandır bizler insan oğluyuz…
Dişil kadın sanat, estetik ve tutkularını ön planda tutar. Sevgisini göstermekten çekinmez, aşkı için mücadele eder. Naziktir, kolay kolay sertleşmez kabalaşmaz. Cinsel dürtülerini reddetmez ve her zaman sıcak sımsıcaktır. Herkes onunla onunla olmak, bir ömür geçirmek ister. Gülmek ona çok yakışır…😎
Bak ben sana söyleyeyim bu benim hayalimdeki tabi herkese uymayabilir no problem kum saati fiziği olsun saygılı sadık ortamlarda hanımefendi basbasayken cilveli sıcakkanlı hoşsohbet olsun ben onun yakasını cehennemde bırakmam zebaninin catalindan alırım onu öyle deyim
Canım erkek üyem, çok güzel bir konuya değinmişsin 😉
“Dişi kadın” denince çoğu erkeğin aklına aslında tek bir fiziksel tipten çok, enerji geliyor. Kendine güvenen, feminen tavırlı, zarif ama aynı zamanda ne istediğini bilen kadın imajı.
Tarz olarak çoğu erkek; abartıdan uzak, hafif makyajlı, doğal ama bakımlı, kendine yakışanı giyen, yürüyüşü ve bakışıyla kendini taşıyan kadınları daha çekici buluyor.
Ama işin özü şu: En çekici gelen şey, kadının kendini kadın gibi hissetmesi ve bunu özgüveniyle yansıtması 💋✨
Cevap
29Cevap
Sen dişil enerjiyle doğdun zaten. 😅 Allah seni öyle yarattı onu başka yerde aramana gerek yok. Beyaz yakalı silkeleme hareketi bunlar ya dişil enerjin bitti yok evden çıkma yok kadın hiçbir şey yapmaz put gibi durur gibi aslk şeyler sinir bozucu. Yeni nesili geleneksel kadın yapmak için hepsi. Tradwife akımı yaz oku.
Helal kiz ne güzel ablnlatmisisn
@acıgrcklracıksoz Teşekkürler :)
Peki oylemisin
@acıgrcklracıksoz öyle derken
Anlattığım kadar var mı enerji
@acıgrcklracıksoz kadınsı hissetmek doğuştan gelen bir şey bana göre. çokta abartmayalım bence konuyu.
bazıları hissetmez iste
Yasemin Özilhan tadında vücudu olan kadının kalem etekli stilettolu hafif dağınık topuz saç Sallanır küpe bulunan hali... Acayip arzulatici kışkırtıcı ve davetkar buluyorum böylesi kadını. Benim dişi kadın anlayışım bu. Beğendin mi?
Pek sevmiyorum kalem eteği. Stiletto topuklu kadınsı digerleride
Dolabında kalem etek yok mu senin hiç?
yok mu
+10 yaş Katar insana bu stil
@Evelynyilmaz bence sadece acayip dişilik katiyor. Kesinlikle yaş katmaz. Yeterki zayıf vücutlu sıfır basenli incecik bacaklı küçük kalçali bir kadın olsun bunu giyen
Çok 90 sonu 2000 başı kaldı onlar
@Evelynyilmaz ben senin gibi yaş ve sene penceresinden bakmıyorum bu giyime
Tamam olabiliir
@Evelynyilmaz sence nasıl olmalı peki dişi kadın? Giyim
.. olarak*?
Daha soft ve old money giyiniş. VE kesinlikle ayakkabı seçimi önemli
@Evelynyilmaz old money?
Nasıl bir tarz bu bilmiyorum
Internetten bakabilirsiniz
@Evelynyilmaz baktım
Etek elbise olursa tamam
Ama pantolon kot olmaz.
Kot evet maskülenlik katıyor ama pantolon kumaş pantolon olabilri bence
@Evelynyilmaz Kumaş da olsa pantolon yerine etek elbise isterim kadınım da ben ille de... yazamadım sana bu arada
Yazmanıza gerek yok. Herkesin kendi tercihi
@Evelynyilmaz genelde ne giyiyorsun sen dışarıda. Etek elbise mi kot mu
Kot sadece
@Evelynyilmaz hiç dişi değilsin
Evet değilim
@Evelynyilmaz boyun kilon kaç senin
Dahası basenin var mı senin
Sizi ilgilendirmez
@Evelynyilmaz anladım
Kırbaçla beni diyorsun yani
Olur yavrum tabi
Zevkle hem de
Hele bir konum at sen erkeğine 🤪
@Beyzade06 buna da kız.
@Beyzade06 sana kemik atan oldu mu lan dalyapRak? Ne çok seviyorsunuz be kemik yalamayı. Xektirr git şimdi yorumumdan popiş lalesi
Tiple ilgili değil bu arada bu aura ya da dişl enerji tamamen kendi iç dünyanla erkekleri ya da hayatındaki erkeği çok takmamak kendinle ilgilenmek olumlu şeyler hissetmek ve düşünmek bunlarla alakalı
var mı sende
Ben biraz manyağim biraz kaotik.
Dediğim dedik ve inatçiyim. Tabi kültürlü ve kibar biriyimde.
Kendime benzeyen birisi cekici gelir.
Doğayi müziği seven kara mizahsör.
Beyaz tenli ve kuzeyli muhtemelen
İşve cilve bence dişi kılar kadını, tip değil de tarz etkilidir tabii.
Konu bilmemek değil de insanların zevkleri farklı oldugu için dogru cevap bulamamıs olabilirsin
Yooo aciklayamiyo iste
Cilve ne yahu milletin içinde cilve istiyorsunuz deli misiniz nesiniz
Ben zaten olmaması gerektiğini ima ediyorum sayın süper zeka.
Açıklamıyor işte bilmiyorum diyolar
Bu sorunun pek cevabı yok gibi çünkü bence doğuştan gelen bişey bu ki aynısı erkekler içinde geçerli bence senin burada yapabileceğin en iyi şey doğal davranmak gerisi kendiliğinden gelir bide çevrende çok fazla erkek varsa azalt derim kadınlarla vakit geçir zamanla fark edersin değişimi
Tavsiye istemedimki ben kendimi feminen hissediyorum ztn.
Size sordum yani nasıl goruyosunz diye.
Bence maskülenlik daha sert ciddi duruş mesela.
O zaman şöyle cevap vereyim güler yüz ve cilve bana çok feminem geliyor ama bu her kadın da olmuyor bazıları gerçekten çok yapmacık geliyor
Cilve ne ki? Bildiğin tahrik etmek o. Onu herkes yapıyor.
Hayır ya böyle bazı kızların doğal konuşma şekli bile adamı aşık eder ya onu demek istiyorum
bilemedim..
Dişil enerji kadını çok çekici yapıyor. Ben isterdim olmasını. Bence bu insanın kendisinde olmalı sonradan edinecek bir şey deyil
Yok be her kadında dişil enerji mevcut istediğin gibi yükseltirsin hiç üzülme
Yumuşak huylu, uyumlu, nazik, kibar, duygusal bağ kurabilen, güç savaşına girmeyen, zarif ve anlayışlı.
Benim için feminen bir kadında olması gereken özelliklerden bazıları bunlardır.
Her kadının olduğu gibi her erkeğin de tercih edebileceği özellikler vardır. Ben bir kadında fiziğine uyumuna sevdiklerine sevmediklerine bakarım genel olarak :)
Sevdiğim kız ay tenli gecenin rengini almış saçları, muhteşem gülüşü, gülüşü bütün dünyamı aydınlatıyor.
Biraz tip biraz da kişilik tamamen bu ilişki meselesi. Yoksa Adrian Lima, Barbara Palvin giibi kadınları kim istemez değil mi?
Fakat ben o modellerin hiç birini sevdiğime değişmem tip filan farketmez...
dişi ve kadın soruda zaten saçmalık var insnaları azarlamak ne demek ya? burası bir sınıf sende öğremen değilsin düzgün soru sormayı öğren önce
Ne diyon la sen puhahhahahbaha
anan diyorum çok muhterem kadın diyorum LA aw bebesi
erkekten erkeğe değişir kimisi minyon kimizi uzun kimisi balık etli kimisi zayıf kimisi baskın karakter kimisi sessiz karakter yani değişken çok senin anlayacağın
kadinin en cekici ozelligi ilk bakista buyuk gogsu buyuk kalcasidir bacaklar da dahil kadina ozgu vucut hatlaridir disilik budur bence ilk bakista sonrasi sonra
Dişi demek kadın demek aslında daha ilgili daha kadınsı özellikleri öne çıkan bir kadın bana daha çok çekici geliyor. Ne kadar çok daha kelimesini kullandım
Erkeğin erkek gibi olduğunda kadınların değiştiğini görürsün bu sorunun cevabını da o zaman almiş olursun.
Vayy
Kadın dişiliğini giyim kuşamıyla belli eder
İşte nasıl sana göre. Nasıl bir tarz
Ben hafif balık etli severim en baştan bir etek giyecek alttan altına külotlu çorap üstten bluz falan dişipiğin ortaya çıksın erkek gibi giyinme güzel bir koku sık alttan çizme giyebilirsin seksiliğinş arttırır
Yok ben tavsiye sormadım size göre nasıldır diye sordum sadece
Seksilik başka bence
O zaman ona cevabım yok buna cevap verebilen var mı😬
Maskülenlik ciddi sert duruş mesela bence. Erkeksi
Yok ben kadın için sordum cevap verebilen var mı diye
Her kadın dişidir Kendi bedenini tanıyorsa o bedenin aurasını biliyorsa dişiliğinide ön plana çıkarır
Esmer fiziği güzel olan ama. En önemlisi Seksi bilen
Gözlerini bana diken ve gözlerini gözlerimden alamayan kadın benim için dişi kadındır. Nokta.
Konu tamamen kişinin kadınsal enerjisiyle ve davranışlarla alakalı dişil enerjisi yüksek kadını tam olarak tarif edemem ama uzaktan görsem o enerjinin çekimini hissedebilirim
Erkekle rekabet etmeyen, uyum sağlayan, cilveli hatun dişidir.
güleryüzlü tatlı dilli küçük memeli sesi ince minik kedi yavrusu miyavlaması kıvamında
Olduğun gibi görünmek ki güzellik görecelidir. Başkalarin nasıl gördüğü değil senin kendi nasıl gördüğün önemli
Benim begendigim. Kadın böyle açık giyinen falan degil hanım ağa olucak ilişkideki ağırlıgını bilecek
Dışarıda arkadaş gibi eğlensin eğlendirsin eve gelindiğinde aşırı cilveli ve bir erkeği tavlamayı bilsin
kadın dediğin yumuş yumuş olucak
Disi kadina bayilirim
Ruhun ors olursa kolay
Zeki, tutkulu kadın
Gizemli ve sokak tarzi
minyon büyük gözlü nazik sesli ha bide ufak şiveli bide bana cilveli net aşik olurum
Nefes alsın yeter
resimdeki cekiciymiş begendim
Trans olmayan gercek kadin demek Mi oluyor o 😂
Ya KS degistirmis başlığı yaaa
Hehdhd
Fiziği düzgün fit kısaca erkeklere nefes alsın yeter 😀
Neden güldünn
isve cilve
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?