Kadınlar kendileri için nasıl en doğru erkeği arıyorsa, erkeklerde kendileri için en doğru ve çekici kadını ararlar. Peki erkekler hangi kadınları daha çekici bulur?# gadasından sevgilerle 🤗
Ben ikizler burcuyum her an değişebilir :D şimdilik kriterlerim şunlar.
Dış görünüş olarak: • Beyaz tenli veya kumral • Sarı veya kızıl saçlı • +1.65 boyunda • Orta büyüklükte göğüslere ve uzun bacaklara sahip olmalı
Kişilik karakter olarak: • Espri kabiliyeti gelişmiş, güler yüzlü olmalı • Saygılı olmalı özel alanlarımızın farkında olmalı, beni kısıtlamamalı • Anlayışlı, eğlenceli ve şaka kaldırabilir olmalı
Bulsam şöyle hatunu basarım nikahı (Okul henüz bitmedi ama olsundu) Bulduklarım bunlara yakın oluyor sonra geçinemiyoruz ayrılınca da Yağız ayran gönüllü :D
Duruşu güzel, bakımlı bu güzelliğin için de ahlakı ve edebi bozmayan yeri gelince utangaç bir o kadar sempatik ve net kararlı nerede nasıl davranacağını bilen ve ilk önce ortamda eşini belli edip geri adımı hep kadının attığı, aile ve yuva kavramını bilen ve taşıyacak güce sahip. Ayakları dış dünyaya dik ama eşine karşı hep hizmetli ve masum bir aile kadınını erkek ister.. Ama kadını halledecek erkek de bu devirde çok az..
Sadece seksi güzel memeli falan olması yetmez. Bizim komşu kızı var öyle mesela. Benden 6 yaş ufak. Bana da hasta. bütün herkes deliriyor onun için lakin gel gör ki ben onun ergenliğini bile bilirim. 5 para etmez karaktersizin tekidir. Ona güvenip de bir yola çıkamazsın yani
Nerd seviyorum. Haliyle edasıyla, zekasıyla etkileyici olan; kendini bilen biri olan; çok matah güzelliği olmasına gerek de yok. Bana güzel gelsin yeter. Bir de nezaket ve ahlaki değerlere sahip olmalı. En önemlisi içinde merhamet olmalı. Zayıflık olacak kadar değil, vicdanlı olacak kadar. Kesinlikle ve kesinlikle tembel biri de olmamalı. Hayat hızlı akıyor bunun farkında olan ve hayatı da buna göre yaşayan aklı başında biri olmalı. Gerisi boş.
Ateşli ve sekste sınır tanımayan kadın olmalı. Erkek yorulunca kendisi kamışı monteleyip ileri geri tam gaz devam etmeli. Cimcif her türlü olmalı. Şöyle memeleri dolgun götü şeftali gibi ve büyük amcığı da yalamalık ve kadın kokması lazım :) Dudakları ateşli öpüşebilmeli dilini iyi kullanmalı saksoda nefesi kesilmemeli aralıksız 245 dakika sakso çekebilmeli erkeği yorulduğu anda kendini parmaklamalı hiç durmamalı kadın sürekli seks yapmalı erkeğinin siki yetmedi mi göt deliğine de patlıcan sokmalı ve erkeği onu götten sikerken sürekli osurmalı ve osuruğu erkeğini boğacak derece de kötü olmalı erkeği düşüp bayıldığı zaman yarrağını ağzına alıp 3 saat 57 dakika aralıksız sakso çekmeli erkeği akşam işten eve gelince kapıyı açar açmaz hemen fermuarını indirip saksoya başlamalı erkeğini ölümünden 1 dakika önce bile acımasız bırakmamalı sürekli sikismek istemeli
1,70 boyunda, zayıf, ince belli, dolgun ve dik kalça-göğüs, 20-25 yaş arası, küçük elleri ve ayakları olan, beyaz tenli ve kumral, dar vajinaya sahip biri olabilirdi.
ben direkt beyaz bir ten siyah saclar ya da kızıl ya da sapsarı bunlara eriyoruz ama aslında hepsi güzel tek bir sey diyemem kendi adıma sadece yüzü güzel olmalı yahuu
En İyi Cevaplar