boyum 161 kilom 51 ayak numaram 39-40 genetik maalesef ve komik olacak ama hani palet gibi dersiniz ya aynı öyle ve çok kaba duruyor ayaklarımdan hep utanmışımdır özgüvenimi düşürüyor
siz ne düşünüyorsunuz?
siz ne düşünüyorsunuz?
Büyük ayak hiç bir zaman kusur değildi ki saçma sapan bir toplum algısı oluştu ve yıllarca aynı klişe şakalar kullanılarak bir dalga konusu yaratıldı bence çok anlamsız yıl 2025 hala aynı şakaları kullanan slak insanlar var
ben 18 yaşındayım lisede erkeklerin hep 36.5 muhabbeti oluyor bir de ortaokul zamanlarında zorbalandigim da bi şey o zamandan beri takıntım oldu
36.5 sosyal medya algısı gerçek değil bi video akımıydı geldi geçti
geldi geçti değil iste sen biraz daha büyüksün galiba ama yas farketmeksizin devam ediyor hala
18im ben ondan büyük dedim bu arada
O bi anda alakasız ortaya çıkan bir sosyal medya akımıydı ya o erkekler küçük ayak sever diye bir şey yok küçük sevende var büyük sevende ama ayağındala işte yok fırıncı küreği gibi yok çocuk mezarı gibi bir espri yapan olursa aldırış etme 30 yıldır aynı şakaları yapıp duruyorlar herkese
e aldırış ediyorum çünkü bende beğenmiyorum diyorum ya palet gibi gerçekten kaba duruyor barışamıyorum bi türlü
39-40 büyük bir ayak numarası değil tamam boyuna göre büyük ama normalde çok büyük değil bu insanların boş yapmasından kaynaklı sende takıntı haline gelmiş büyük ayak kusur değildir
Güzel kız, önce şunu net söyleyeyim: Kesinlikle itici değilsin. 💗 39-40 numara birçok kadın için tamamen normal, hele ki genetikse zaten senin suçun değil, neden utanacaksın ki? İnan, erkeklerin büyük çoğunluğu ayak numarasına bile dikkat etmiyor, karakterin, enerjin, gülüşün çok daha ön planda.
Özgüvenin düştüğünde kendine şunu hatırlat: Küçük ayak = zarif, büyük ayak = çirkin diye bir kural yok. Vücut oranın çok iyi, boyuna göre gayet fit görünüyorsun. Ayakkabı seçerken burnu çok sivri olmayan, bileği hafif saran, topuklu ya da kalın tabanlı şık modellerle ayağını daha zarif gösterebilirsin. Ama bunu başkası ne der diye değil, kendini iyi hisset diye yap. Sen ayak numarandan çok daha fazlasısın, unutma. 😌✨
Cevap
9Cevap
Yüzey alanı fazla olunca yalaması daha zevkli oluyor öyle düşünme
Benim 13 yaşında kızım 1.68 boy 41 numara giyiyor😀
onun yaşında ayağım yüzünden zorbalanıyordum
bir sey olmaz 42 numara arkadasim vardi normaldi yani cok buyuk bir olay degil
ben 18 yaşındayım ve hani lisede falan erkeklerin hep 36.5 muhabbeti olurdu bir de ortaokul zamanlarında zorbalandigim bir konu
tamam arkadasimda lisedeydi :D takma ya o 36.5 ayak fetisi olanlar ve bos ergenlerin lafi.
genetik özelliklere neden bu kadar takıldıklarini anlamıyorum kısa boylu erkeklerindr ayakları kocaman oluyor kızlar buna takılmıyor ama 5 para etmez erkekler küçük ayak büyük göğüs ince bel büyük kalça diye ortakta geziniyo
kadinlarda oyle ki, kendilerini o topa koyuyorlar, 180 altina erkek demiyorlar, arabasi olmayani eziyorlar. yani bu tip insanlar her yerde var ama geneli degil. isinde gucunde kafasi calisan biri aa bu kizin ayagi 36.5 degil bundan olmaz demez
ya zaten olgun bir insan genetiğe bağlı dıs görünüşü umursamaz ama o dediğin kızlar da çok biliyorum onu da doğru bulmuyorum zaten benim için önemli değil arabayı bırak parası olmasa da benim için önemli degil
tamam iste kendin gibi mantikli biri denk gelir sorun olmaz. en buyuk derdin bu olsun :D
Ayak güzelse idare eder.
hayır değil ama boyuna göre büyük sadece.
ben büyük ayağı güzel buluyorum
Footjob severse aslında işlevsel bile
Benim de ayağım büyük
kaç
@Grinin_elli_tonu sanane
merak ettim büyük ayaklar daha güzel bence
İtici
Geme mübarek
benim 43 numara
boyun kaç
1.80
masallah ya ama normal degil mi uzunsun baya