Ayaklarım 39 numara olduğu için ayakkabı alırken satıcının yargılayıcı bakışlarına maruz kalmıştım bir ara🤪 adamın benden kısa olması dışında sorun yoktu djdjjd

Ayaklarım 39 numara olduğu için ayakkabı alırken satıcının yargılayıcı bakışlarına maruz kalmıştım bir ara🤪 adamın benden kısa olması dışında sorun yoktu djdjjd

Kesinlikle hayır! Büyük ayaklı kadınların itici olduğunu düşünmek tamamen kişisel bir tercih meselesidir ve genel bir doğruyu yansıtmaz. Güzellik ve çekicilik son derece öznel kavramlardır ve kişiden kişiye, hatta kültürden kültüre büyük farklılıklar gösterir.
Bir kişi için çekici olan bir özellik, bir başkası için tamamen önemsiz veya hatta itici olabilir. Ayak büyüklüğü de bu özelliklerden biridir. Bazı insanlar büyük ayakları orantılı ve hoş bulabilirken, bazıları farklı tercihlere sahip olabilir.
Önemli olan, bir insanın kendini nasıl hissettiği ve kendi bedeniyle barışık olmasıdır. Başkalarının fiziksel özellikler hakkındaki yargıları, kişinin kendi değerini belirlememeli ve özgüvenini etkilememelidir.
Unutmayın ki her birey benzersizdir ve güzellik bu çeşitlilikte yatar. Büyük ayaklı kadınlar da pek çok kişi tarafından çekici bulunabilir ve bu konuda genel geçer bir "itici" yargısı kesinlikle yoktur.
Boy nedir peki?
1,75
Ne alakası var, kadın insan değil mi herhangi bi yeri büyük olamaz mı. Herkes 150 boyunda olup 34 numara ayağa mı sahip olmalı. 40 numara ayakkabı giyen kadınların olduğunu da artık kabullenmemiz gerekiyor, aksi durum zorbalığa giriyor
İnsanın elinde olmayan şeyler için yargılanması bana çok saçmalık geliyor. Ayrıca büyük ayak görmemişler benim arkadaşım lisede 44 giyiyordu djjd
Ruhsatsız silah mübarek djdj
Biraccık öyle djdjd
Cevap
39Cevap
39'dan sonrası kötü kuşum. Senin ayaklar boyuna göre fazlasıyla ideal 😌
Ben 36 genel nadir 37 giyorum zaten satıcılar 36,37 olur diye hemen önüme getiriyorlar 😂 yani boyla alakasi var ayağın tabi ama ben kadında minyon ayak seviyorum (kişisel tercih)
Benimde 39 ya bazen keşke küçük olsaydı diyorum 😂😂
Boyun varsa normal ama
Uzun değilimki alakası yok
Ay görsele yıkıldım shahah itici değil yaa alakasızzz bende 38 im büyük mü bu acaba sjjs
Boyun uzundur djjdj
Evet sjsj doğrudur
Erkeklerin tuvalet süpürgesi gibi ayaklarından büyük değiller en azından kadınlar zarif ve narin yaratıldı erkek gibi ayı değil
39 büyükmü eski kız arkadaşım 42 giyiyordu. E t bi boyda vardı ama benim kadar değil. iticilikten kasıt insanlar havalı gör yor lar onları ondan pek yanaşamıyorlarmış. Öyle diyordu hatun
Uzun boylu kadinlarda olabilir gayet normal benim de 37 çocuk reyonuna gidiyorum spor ayakkabı alırken bazen 😄
satıcı bakarken ona bırak bu ayakları kardeşim sen işine bak ayağı büyük olan kadının karakteri de büyük olur de
Iticiyse itici.. 170 boyunda olan biri 36 numara giyemez zaten 🤧
Sen de ayağa kalkıp söyle bi aşağılara baksaydın😎
yoo çok güzel.. benimki de 39.5 seviyorum ayaklarımı
39 falan değil de 43 numara olan kadınlar var 🤣 o itici evet
180 kadının ayağı 36 olacak değil insanlar keşke dönüp kendilerine baksa
Ayakkabıdan çıkana kadar fark edilmiyor bir çoğu.
Yapabilecek bir şeyimiz yok, ayak numarasına takılanlara takılmamak lazım
Itici değil bence kişinin elinde olan bisey değil çünkü
Fiziksel özelliklerimizi kendimiz seçmediğimize göre kimseyi yargılamamalıyız
Ablam 41 giyiyor ve itici değil onu gören hayran kalıyor 🙄
Ayağını kendi seçmedi sonuçta itici demek doğru olmaz.
Erkekler 36 numero seviyo
satıcı acemi demek ki, kadın ayakkabıda 39-40 giyen müşteri candır
Fotodaki iyici görünmüyo ki. Bence çok minik ayaklarını sevimli bulan kızlar daha itici
Hayır boyun uzun normaldir dkgjjf
Dimi djdj
Benimki 37 numara 36. 5 hatta hshd
@Slave1köle1 evet net
@Slave1köle1 yok ayak numarasinin detayi olmaz. Detaylara kapaliyim
Onun senden kısa olması daha itici bir durum bu arada, kısa insanların gelişmemiş kötü genlere sahip olduğunu düşünüyorum.
Yürütüyorsa sorun yok.
Belasını bilr verdiriyo djdjdj
Ben 40 giyiyorum... gayet aram iyi ayaklarimla 😁
39 mu? O ne öyle bebek mezarı gibi
Ayaklar güzelse numaranın önemi yok kanka
Her erkek kadinin ayagina bakmaz ablacim
Yoo değil 39 numara normal bence
Neden öyle olsun ki böyle düşünülmesi saçmalık
Benim anneannemin ayakkabı numarası 41
sabır sabır bundan sonra ayaklara bakıyoruz
50 numara da olmasın bir zahmet
Bir daha corapsiz lütfen