Ben 172yim yazanlar hep 170-175 maks 178 ve boyumu duyunca seviniyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayKuzenim, kendisinden 5 santim uzun bir kızla evlendi. Benim de ilk çocukluk arkadaşım benden 3 santim uzundu.
Bende uzun seviyorum yalan yok. Şart değil ama benim için sebebi şu olurdu, eşit görünmekten hoşlanıyorum. Çocuk gibi durmasından ve başının tepesini görmekten pek hoşlanmıyorum. Kadın dediğinde, aklıma imaj olarak yön veren, yol gösteren, bilgili, cömert, nazik biri geliyor. Ve öyle birinin biraz uzun olması, senden daha iyi olması ilgi çekici. Bu çocukken bazı çok sevdiğimiz ögretmenlerin kadın olmasından da kaynaklanıyor olabilir. Bizi seviyor ve dinliyorlardı. Onları büyülenerek izlerdik. Belki de benzer bir duygunun tekrarını bize hissettiriyor oldukları için. Yani bunu sorguluyorsan şunu da sorgulayabilirsin. Neden kel bir kadını degilde gür saçlı kadınları tercih ediyorsunuz, ikisi de kadın değil mi.. E çünkü saçlar güven ve huzur veriyor. Koruyucu birer kalkan gibi. Bu da erkeklerin annelerinden edindikleri bir şey. Anneleri onları kucağına alıyor, kollarıyla sarıyor, gülüyor, gözlerine bakıyor ve saçlarıyla dünyasını kaplıyordu. Yani şimdi bunu anladıktan sonra neden uzun boylu, neden başarılı, neden gür saçlı kadınlara tutuluyorsunuz diye sormamalısın. Sevgi olarak tanımladığımız her şeyin ilk imaji ve nesne kavramı çok açık. Böyle bir kadın, öyle bir erkeği tercih ediyorsa o erkek kendisini zaten bilindik, alışageldik dünyasından bir parça buluyor. Ve elbette ki buna ilgi duyuyor. Ben de gözleri gözlerimin denginde olsun, saçları dünyamı kaplasın isterim mesela. Ayrıca eşimizi kendimizden zayıf görmek istememek, ikimizinde dengeli ve fiziksel olarak güçlü olduğunu hissetmekte bir başka durum. Çünkü, zayıf yapılı ve kısa boylu bir kadın erkeğe ayrıca bir yük birindiriyor. Onu dış faktörlere ve saldırılara karşı daha fazla korumak zorundasın. Ayrıca ikimizin dengesiz olan fiziksel güç dağılımı, erkeğin kendisini de ondan korumak zorunda hissettiği ayrı bir psikolojiye dönüşebiliyor. Kendi kendisini koruyan, kendisiyle eşit ve dengeli biri, erkeğin bu noktada bir çok kaygısını dindirirdi. Çünkü o kendi başının çaresine bakabilir. Ve erkek kendisini ondan sakınmak yerine ona kendisini daha çok açmaya açık hale getiriyor. Bu da ilişkilerde karşılıklı güveni, anlayışı ve bağı kolaylaştıran bir etmen. Kendisinden daha iyi görünümlü ve durumda bir kadını tercih etmeyecek ya da ilgi duymayacak erkekler de var. Onlar aslında kadını kendisine rakip olarak gören ve düşük benlik bilincini kadını bastırarak, hükmederek ya da kısıtlayarak yaşayan kişiler. Yani bu tür erkekler için kadın nasıl onlardan daha iyi olabilir ki diye sorgulanırken ve yok edilmeye çalışılırken bizler için öyle bir kadın güvenilir bir hayat ortağı, sevgi ve mutluluk kaynağı, esitlik ve denge olarak yerini alıyor olabilir. Herkesin düşüncesi ve hissettikleri farklıdır. Benim için de böyle.
02 Yorumla
Soran5 ayÇok güzel açıklamışsın helal olsun sonunda anladım yani çok mantıklı sebepler
- 5 ay
Size fayda sağlayan bir yazı olmasına sevindim. Teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
5 ayben asla benden uzun bi kızla beraber olmazdım. bak benden 1cm uzunsa bile olmaz en fazla aynı boyda olmamız lazım hatta benden kısa olmadı lazım yaklaşık 5-10cm. çünkü ben kendimi iyi hissetmezdim benden 10cm uzun bi kızın yanında. en ideal boy farkı erkek yaklaşık 5-10cm uzun olacak. bana göre.
023 Yorumla- 5 ay
kadin erkekten bi 20 cm kisa olmali bi kere. topuklu vs giydiginde de yine ayni boyda olmasinlar, 5-10cm zaten az bi fark
Soran5 ay@frambuazlıçilek 10 ideal bence
- 5 ay
eski sevgilimle 10 vardi topuklu giydigimde ayni boyda olmak istemem hatta kimse istemez bazen topuk boyuna gore uzun oldugumda oluyordu, zaten 10cm az bi fark erkek dediğin daha uzun olacak kadinin yaninda. hemen hemen ayni boyda olunca güzel olmuyor
- 5 ay
@frambuazlıçilek bence tam tersi boylar yakında olunca daha iyi yani omuzuna gelmesi pek hoşuma gitmiyor. tabi herkesin zevki farklı ama topuklu giyince erkeğin sadece 1-2cm uzun olması yeterli bence. bednen 20cm kısa bi kız istemezdim yani her gün topuklu giyecek hali yok ve çok boy farkı olur yani 20cm çok fazla bence.
- 5 ay
boyun kac?
- 5 ay
@frambuazlıçilek 180. yani benim ilerdeki eşimin boyunu ayarlama şansım olsa 168-172 arasında olmasını isterim ama 175 olsada sorun yok 165 olsada sorun yok yeterki 5cmden az olmasın boy farkımın ve 15 cmden fazla olmasın onun dışında hiç sorun yok 5-15cm boy aralığı olsun SÜPERRR
Soran5 ayBen de böyle dusunuyorum yakın boylar daha iyi mesela uzun erkek-uzun kız ilişkisi çok kaliteli duruyor 180 kız 185-190 erkek super
- 5 ay
eski sevgilim 184du ben 164um gayet iyidi boy farkimiz, daha kısa birinlede olmak istemem zaten. sürekli topuklu giymiyoruz diyede hic giymedigimiz anlamina gelmiyor 20 cm cok bi fark degil 1 cetvel bile fark yok arada.
- 5 ay
saçmalamayın 5cm demek hic fark yok demekkk erkek erkekligini bilecek neredeyse ayni boyda oldugum birini kesinlikle istemem yanimda. ikiz gibi bir ornek mi dolasacagiz
- 5 ay
@frambuazlıçilek tamamda çocuk seni çok seviyor, deli gibi, sana değer veriyor, sana sürprizler yapıyor, kız çevresi yok, yani mükemmel ya inanılmaz + hem yakışıklı hem kaslı ama çocuğun tek kusuru yani senin bakış açına göre olan tek kusuru boy. sen 164 boyundasın çocukta 170 boyunda aranızda 6cm var diye çocuğu reddedermiydin?
- 5 ay
Bende 1.55 olup 1.90 1.80 istiyorum
- 5 ay
ben asla kisa istemem diye bir sey demedim. sadece tercihim uzun olmasindan yana. ve 150 olup 190 cocukta istemiyorum ideal boy farkını söyledim sadece. 15-20cm ideal farktir. 180 birinlede olurum 190 birinlede
- 5 ay
@pinarcanimben az bağır sesin yukarı gelmiyor hahaja
- 5 ay
@frambuazlıçilek ben asla kısa istemem diye bir şey dedin bu arada aynen yazıyorum dediğini "eski sevgilim 184du ben 164um gayet iyidi boy farkimiz, daha kısa birinlede olmak istemem zaten." Ayrıca tercihin uzun olmasından yanaysa zaten kısa istemiyorsun demektir dediğin lafın arkasında dur.
- 5 ay
daha kisa birinle olmak istemem demisim. asla istemem katiyen olmaz demedim sadece tercihim kisa birinle olmak olmaz. ne yazdığımı goruyorum. lafimin da arkasindayim
- 5 ay
@frambuazlıçilek istemem ve asla istemem arasında kayda değer bir fark yok zaten
- 5 ay
Türkçenizi gelistirin lütfen okudugunuzu ve kelimelerin arasindaki farki anlamiyorsunuz daha
- 5 ay
@frambuazlıçilek Türkçeni bence sen geliştir ve manipülatif olmayı bırak
- 5 ay
hahaha kisa erkek tercih etmeyiz dedik diye seni gerenn nedir? 😂
- 5 ay
@frambuazlıçilek sorun dansözlük yapman tercih etmeyiz diyip sonra asla istemem demedin demen
- 5 ay
*demedim
- 5 ay
anladık kısasın senden iyi dansoz olur bence burnunu da sokmamayi ogrenirsin
- 5 ay
@frambuazlıçilek dkdldldldkks yok o işi sen baya iyi yapıyorsun siz tükürdüğünü yalayan cinsiyetsiniz zaten siz kriterlerinizin dd pek önemi yok kısasın kısasın boy boy boy diye ağlayıp o kısa dediği erkeklerden biriyle olanı çok görüyoruz dansözcük seni
Gizli Üye(30-35)5 ayBende kendimden uzun biriyle evlenmek isterim ama jieheh
013 Yorumla
Soran5 ayKaçsın
Cevap sahibi5 ayBir yetmis
Soran5 ayNeden uzun seviyorsunuz işte onu merak ediyorum
Cevap sahibi5 ayRuhsal olarak bazı şeyleri aşmam anlamına gelir aynı zamanda. Kendimden uzun bir bayan görünce hafif komplekse girerim , ama hoşuma da gider eşimin öyle olması, beni daha çok ona bağlar, başımı omzuna koyarım ne bileyim
Soran5 ayYani cinsellik acısından değil dimi
Cevap sahibi5 ayHayır cinsellik açısından boy fark etmez ki bence, bide huyu karakteri hoşuma gitmeli çol sıcak kanlı olmalı bence
Soran5 ayFizikle falan ilgisi var mı uzun bacak fetişi falan
Cevap sahibi5 ayHayır sadece ayağı küçük olmasın isterim
Soran5 ayTam tersi küçük sevmiyo muydunuz
Cevap sahibi5 aytamam da kişiden kişiye değişiyor benim için
Soran5 ayAnladım garip geldi sadece olabilir tabiki
Cevap sahibi5 ayBazen o benim başımı omzuna koysun bazen ben onun... Çok hoşuma gider
Cevap sahibi5 ayÇok teşekkür ederim 😊🌸
Normalde tam tersi olur. Erkek kısaysa kadın daha da kısa olsun ister ki arada boy farkı olsun diye. Dediğin gibi sevenler yanındaki kadını göstermeyi seven tipler olabilir. Kendinden uzun kadınları özellikle sevip tercih edenler hakkında da böyle düşünüyorum. Yoksa denk geldiyse tabi ki amaç bu değildir
01 Yorumla
Soran5 ayMantıklı olabilir bu
Yapay Zeka Cevapladı
Canım erkek kardeşim, çok tanıdık bir durum bu 😄
Birincisi, senin boyun gayet ideal aralıkta, bunu bil. Erkeklerin bir kısmı, partnerinin kendinden çok uzun olmasını istemiyor; yan yana durunca “uyumlu” görünmek, kendini daha güvende ve dengede hissetmek hoşlarına gidiyor.
170–178 aralığı onlar için “ne çok kısa ne uzun, tam kafama göre” hissi veriyor. Senin boyunu duyunca sevinmelerinin nedeni de bu uyum hissi aslında, merak etme, gayet çekicisin 🫶🏻✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
100Cevap
5 ayben de 1.70 im en fazla benim boyumda olsun isterim benden uzun olması çok sakınca değil ama pek hoş durmuyor dışarıdan bakan için
223 Yorumla
Soran5 ayBak mesela sendencuzun olmasını sorun etmiyorsun uzun erkekler 155 istiyor
- 5 ay
evet öyle bir şey var anlamadım, benim arkadaş da öyle 1.85 falan 1.55 lerle takılıyor minyon seviyor ben 1.70 im 1.60 civarı olmasını isterim
Soran5 ayuzun kız iyidir
- 5 ay
evet ayıptır söylemesi ele avuca gelmesi lazım sevgilinin
Soran5 ayUzun bacak bayılırım
- 5 ay
erkek için mi uzun bacak
Soran5 ayKadında
- 5 ay
evet güzel duruyor kadında
- 5 ay
- 5 ay
kız için mantıklı olabilir de erkek için mantıksız geliyor bana kendinden çok fazla kısa kızlarla olmak
- 5 ay
Kısa kızlar ne yapacak ozmn 🥹🥹🥹🥹🥹🥹
- 5 ay
topuklu falan için en az 20
Santim desek - 5 ay
kendine göre boyuna uygunlarını bulacak
- 5 ay
20 cm topuklu mu var
- 5 ay
Evt var çok güzel genelde spor tercih ederim çoğu zmn ama var 20 cm özel günlere giyilir
- 5 ay
tamam 1.70 1.75 civarı sana uyar
- 5 ay
sen kaçsın evt her türlü karşımdaki uzun olur
- 5 ay
ben 1.70 im ama mesela 1.60 altındaki kızlar benden çok kısa duruyor
- 5 ay
benim profile bak kısa mı kalırım
- 5 ay
1.70 kişiler de benim yanımda baya uzun duruyor
- 5 ay
çok kısa kalmaz gibisin çok anlaşılmıyor ama 1.55 sen ortalama diyebilirim
- 5 ay
Hım
- 5 ay
1.70 kişiler uzun duruyorsa daha uzun birisini neden istiyorsun merak ettim
5 ayBunun pek çok sebebi olabilir.
Yani uzun kızlar cinsel anlamda daha çekici geliyor olabilir. Kısa kızlar ne kadar tatlı, sempatik ve çekici gelsede, cinsel açıdan uzun kadınlar çekici gelir.
Bir şehir efsanesi Oslo smacı 😀 yani yanında uygun görmeyen her erkeğin bile yatağında görmek istediği birşeydir.04 Yorumla
Soran5 aySonunda beni düzgün anlayam ve açıklayan biri sag ol ya herkes kısa erkekleri linçledim sanmıs
- 5 ay
Yani linçledin sanmış olsalar bile, yarası olan saldırganlaşır. Kendiyle barışık olmayana ne yapsan da düzgün davranmasını bekleyemezsiniz 😀
Soran5 ayHaklısınız
- 5 ay
Teşekkürler, iyi günler 😀
Güzellik & Bakım konusunda 445 cevap paylaştı. Kendine 1.72 olarak uzun deyip, senden uzun birine kısa demen baya saçma 😅
1.78 boyum.1.80 altında olmak bizi kısa yapmaz. Kısa olmak için 1.70 altı olmak lazım.
Uzun kız sevmekte kişiden kişiye değişen bir şey. Bana 1.55-1.65 daha tatlı geliyo mesela010 Yorumla
Soran5 ayKardeşim kısa değilsin bana göre kısasın 155 kızlar bile 190 erkek isterken günümüzde 172 kızlar zaten 190 istiyor ama ben 175 istiyorum aykırıyım yani bana laf anlatma ben bir erkeği boyundan vuracak insan değilim çünkü 155 değilim burada sordugum sey bana kıyasla kısa erkeklerin benden hoşlanması
- 5 ay
Sana laf anlatmadım. Boy kaç olursa olsun birinin kendinden uzun birine kısa demesi saçma dedim. Sonuçta erkek kadın arasında bir cüsse farkı var. Ha erkek çırpı gibidir, cüsse yoktur boyunu göstermez öyle şeylerde mümkün tabi😅
Neyse senin boy yargılamayan biri olduğunun farkındayım zaten.1.75 erkeklerde 1.72 kız sevebilir bu normal. O boylardeki kız daha çekici geliyordur onada
Soran5 ayİşte bu genelde böyle denk gelince bir sebebi mi var diye merak ettim kısa kızları yeriyorsun diyen biri oldu insanlar yanlış anladı yani anlamadım benim amacım bu değil
- 5 ay
@yznxunw az bağır bücürük sesin yukarı gelmiyor hahahahaha
Bence bunun birkaç nedeni var. Kısa erkekler yanlarında uzun bir kadın olduğunda kendilerini daha tamamlanmış ve güçlü hissedebiliyor. Uzun kadınlar özgüvenli, dikkat çekici duruyor; bu da hoşlarına gidiyor. Bir de boy takıntısı genelde erkeklerden çok toplumdan geliyor. Senin boyunu duyunca sevinmeleri, onların kompleksinden çok senin duruşunu çekici bulmalarıyla ilgili gibi geliyor bana.
10 Yorumla
5 ayValla eğer ki illa bizim tercihim olsaydı ben benden kısa bir kız tercih ederdim. Boyum 1.78 . Ama tabiki önemli olan karakter huyu suyu davranışları. Boy takıntım yok. Ama ille de kaç olsun dersen kısa olsun derdim.
10 Yorumlakısa değil ki o erkekler, normal senin boylarında. bunda sakınca yok. sen 170 lik erkeğin 185 lik kıza yazdığını kaç kere duydun? buna erkekler kendi arasında yükseklik korkusu der. 3-5 cm den bir şey olmaz. o boylarda da kendinizi uzun zannetmeyin
00 YorumlaBen bunu bir zıt kutupların birbirini çekmesi ve o aradaki farkın yarattığı özgün bir çekim olarak görüyorum. Tabii bir de işin estetik ve genetik boyutu var; insan doğası gereği bazen kendinde olmayana, zıt olana çekiliyor. Nasıl ki çok uzun boylu bazı erkeklerin minyon kadınları koruma içgüdüsüyle sevdiğini görüyorsak, kısa boylu erkekler de uzun boylu kadınların o zarif ve baskın endamını çekici bulabiliyor.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayBen mesela.. Aklıma gelen ilk nedenlerim
Aşağı, yukarı bakmak yerine göz gözesin sarıldığında.
Toplum böyle şeyleri yadırgıyor, o yüzden de hoşuma gidiyor.
Kadınlarda genel olarak boy takıntısı var. Böyle şeylere takılmayan bir kadınla hayat sürmek çok daha kolay, huzurlu
10 Yorumla
5 ayArtık uzunlarda uzun seviyo merak etme. Anladık uzunsunda burada kısaları niye gömüyosun onu anlamadım. Seven sevdiğinin boyunu dert etmez hem. Kısa olmayı bizde istemedik. Bütün erkekler al senin olsun
018 Yorumla
Soran5 ayAşkım ne alakası var allah aşkına zaten cogu erkek kısa seviyor asıl al hepsi senin olsun herkes minyon kız tatlı diye geziyor zaten bize erkek yok
- 5 ay
Hayır sanmıyorum. Kısa sanki mecburiyettn oluyomuş gibi geliyo bana. Uzun ve fiziği iyi kızı her erkek isten. Şahsen benim öyle boyum olsa mükemmel bi fizik yaparım ne bilim erkek kısa ya da uzun umursamam kendimi severim ama kısalarda öyle olmuyo pek. Hep uzun olma hevesi oluyo insanın içinde. Bunu bizim yüzümüze vurarak egonu tatmin etmişsindir umarım
Soran5 ayHiç öyle dusunme 190 erkekler bilerek ozellikle kısa seviyorlar ablamdan arkadaslarımdan biliyorum tüm erkekler onları istiyor bunları asla kısa kadınları yererek soylemedim yanlış anladıysan kusura bakma askım eminim cok guzelsindir
- 5 ay
Senin kısadan dediğin 1.60 üstüdür yine. Belki eski koşullar öyle olabilir ama inan günümüz öyle değil. Sende çok şanslısın cidden. Güzellik konusuna girmiyorum bile
Soran5 ayBahsettiğim kişiler 155 bu arada 160 üstü değil ben kısa kadınları cok beğeniyorum güzelliğin boyla alakası yok aşkım benim sasırdıgım beni 190 erkekler begenmiyor mesela sana gaeip geliyor olabilir ama kısa kız istiyorlar ama 170 bir erkek benden kısa olmasına rağmen beni seviyor istiyor bunun sebebini merak ettim yani yanlıs anlasılma olmasın asla kısa kadınları yerme gibi bir amacım olamaz hepimiz kadınız ve cok guzeliz
- 5 ay
Ya yok yok valla yok öyle bişi. Sosyal medyada görüyorum çevremde görüyorum ben reddedildim ya bizzat tecrübe var. Belki coğrafyadan bilmiyorum. Ama yok öyle bişi ya keşke olsa ama yoookk. Bende bunü üzülüyorum. Hani senin gibi boyum olsa da beni uzun erkek istemese umrumda olmaz valla. Sana kim denk geliyo anlamıyorum
Soran5 ayAşkım nerde yaşıyorsun bilmiyorum belki ona baglıdır ben istanbuldayım burada milyonlarca erkek var asla boya bakmazlar gel buraya sana 10 tane koca bulurum sşdşfşf
- 5 ay
Benim amacım koca değil sen beni anlamıyorsun kendine bul dicem olmicak şimdi
Soran5 ayAşkım amacın yok biliyorum sen diyorsun ki artık uzun erkler de uzun kız istiyor ama gercekten bak örnek vereyim benim arkadasım 156 sevgilisi 192 benim çevremde yasayanlar var yani bunu
- 5 ay
Nasıl ya hayatta inanmam o da çok fazla ayrıca ya bilemedim
Soran5 ayEvet hoş durmuyor zaten ama birbirlerini seviyorlar hatta ablam dedi ki cocuk nasıl sorun etmedi yası falan ama konusu bile acılmıyor erkekler gercekten kısa istiyor ya benim çevremde cok var botle
- 5 ay
Yani ben hiç görmedim cidden hatta uzunlara ilgi var benim çevremde de bilmiyorum yani
Soran5 ayDeğişiyor demekki balım şehre göre ama seni seven her halinle sever zaten boy falan fasa fiso allah gönlüne göre versin
- 5 ay
Bende öyle diyorum bazen ama işte acısıda geçmiyo neyse allah seninde gönlüne göre versin
Soran5 ayİnşallah takma kafana sorun edilecek bir şey değil gercekten ben de zayıfım balık etli seviyolar cevremde ama umrumda değil ben buyum
- 5 ay
Ya yanlış anlamazsan abla dicem 0zemden yazsana
Soran5 ayYazılmıyor canıö
- 5 ay
T@kp at
5 ayAbartmışsın jdjdj 170 biri olarak kendimle aynı boyda olan (kısa olmasın) biriyle sevgili olmuştum zamanında. Ne var yani? 😅
11 Yorumla
Soran5 ayBir şey demedim ki aadece kısa erkekler uzun kız neden seviypr bunu merak ettim
Güzellik & Bakım konusunda 596 cevap paylaştı. Bu rakamlar kısa erkek boyları mı sence?
Tamam uzun boylusun ama onların boyu da yine senden uzun.
Yani 150 kız ile 180 erkek sence ayni boyda mi?010 Yorumla
Soran5 ayBenimle partner olmak için kısa erkekler evet ama ben zaten takmıyorum kısa seviyorum aadece onların neden uzun sevdiğini meral ettim
Soran5 ayBu olabilir bak çünkü ben de bu yüzden kısa erkek istiyorum eski sevgilim 185ti bu duyguyu yasayamadım benle aynı birini istiyorum ki gozlerinin içine bakayım ben bu yuzden istiyorum ama erkeklerden neden ister bilemem ı yuzden sordum
Soran5 ayOlabilir bak
Soran5 ayAptalca
- 5 ay
Sensin 150 😂😂 valla 161 benim boyum ama 155 çok arkadaşım oldu hepsi de çok güzel ve tatlıydı. Size yüz vermedikleri için arkalarından atıp tutuyor olabilir misiniz
Kadında fazla uzun boy, kadını kötü gösteriyor erkek gibi görünüyor, kadında en güzel boy 1.58 ile 1.70 geçmemelidir bu boy aralığındaki kadınlar daha güzeller
06 Yorumla
Soran5 ayO yüzden mi mankenler 180 knk
- 5 ay
1.80 manken az ya
Soran5 ayCogu manken 175 üstü yoksa manken olamazlar zaten manken demek boy demek ayrıca
Soran5 ayBacak boyu çok etkili
5 aySenin adına Atatürk'ten özür dilerim.
Mustafa Kemal Atatürk: boy 1.74
Ben kız olsaydım ve sayacağım kişilerin dönemlerinde yaşasaydım
Atatürkle
Büyük İskenderle
Fatih Sultan Mehmet ile
Vb. Gibi şahıslarla aşk yaşamak isterdim.
Sosyal medya ve kapitalizmin ruhunuza tecavüz ettiği bu günlerde biraz tarih boyunca yaşamış olan insanlara bakmanızı dilerim.
Hoşça kalın ☺️☺️09 Yorumla
Soran5 ayKnk ne anlatıyorsun ben boya laf etmedim zaten ben zaten kısa seviyorum bunu git 190 erkek diye aglayan 155 karılara de
- 5 ay
Kısa dediğin erkeklerin zihinsel kabiliyetleri nasıl?
Soran5 ayAkılla boy ne alaka
- 5 ay
İşte ben de onu soruyorum.
Uzun boylu olunca ne oluyor?
Soran5 ayİşte ben de bunu merak ediyorum bunu 155 kızlara sormak lazım kardeş ben zaten 172 boyumla 168 çocuktan bile hoşlanmışım benim için problem değiş
- 5 ay
Onları ben de tam bilmiyorum.
Bilimde bu canlılar için spesifik bir çalışma yapılmadığı için elimizde net veriler yok ne yazık ki. - 5 ay
Değilim.
Çünkü sen değilim.
Sen bir şakasın.
Sen bir kölesin.
Sen bir paryasın.
Sen bir hedonist olup hedonist olduğunu inkar eden tutarsız , çelişkili birisin.
Sen bir hiçsin
Ben ise bu hiçliğin farkında olan bir bilinç olma azabını yaşayan kişi. ;(
5 ayPoposu yere yakın olan kadınlardan korkulacağını biliyorlarsa kuvvetle muhtemel 😅
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 614 cevap paylaştı.
5 ayErkek çocuklarının genetiğini düşünüyorlar minyon biriyle evlenseler ondan erkek çocukları olsa çocuk kısa olacak
04 Yorumla
Soran5 aye onu ben de dusunuyorum cocuk yapma gibi bir düşüncem yok ama eger olsaydı uzun erkek isterdim cocuugum uzun olsun diye ama dusuncem olmadığı için mantıgı devre dışı bırakıyorum kısa erkek arıyorum
- 5 ay
O zaman söyle de kısa erkekler sevinmez belki çocuk istemeyincs
Soran5 ayNeden
- 5 ay
Ne bilim adamlarının çocuk yapma düşüncesi vardır
Bizim sizden ne eksiğimiz var siz nasıl ki uzun erkek seviyorsunuz bizde öyle uzun kadın sevme hakkına sahibiz 😃😃
07 Yorumla
Soran5 ayBen uzun erkek sevmiyorum ki
Soran5 ayBi 6 cm daha olsa kurtarıyodunn
Soran5 ayEminim öyledir ama sevdiğim var
Gizli Üye(30-35)5 ay178 boy kisami. Yanina sevgilimi ariyon yoksa kale diregimi. Sen yanlis yerdesin hurdaciya bir git vardr orada. 25 cm ci 16 yas kizlar bitti 2 metre isteyen 16 yas kizlar basladi git yat yatagina ve sutunu icip uyu.
03 Yorumla
Soran5 ayKnk boşu kes öncelikle 23 yaşındayım 172 boyumdayım 155 kızlar bile 190 isterken ortalamadan uzunların bunu demesi çok normal kaldı ki ben uzun erkek istiyoruö yazmamısım aw ben zaten kısa seviyorum kısa erkeklerin neden uzun kız sevdiğini sordum algılayacak kapasiten yoksa neden yorum yapıyorsun ki
Cevap sahibi5 ayYazdigindan bile haberin yok awmk 178 diyorum kisami? Diyorum awmk. Sen yukarda ben kisa seviyorum yazmamissin. Bana surekli kisalar yaziyor yazmissin. Gtnlemi yaziyon yqzilari 😂
Soran5 ay178 bana göre kısa kanka
Güzellik & Bakım konusunda 819 cevap paylaştı. ben uzunum uzun tercih ederim. bilmiyorum tercih meselesi. ben 182 boyundayım. 175 isterim açıkçası
018 Yorumla
Soran5 ayOlması gereken
- 5 ay
Bende 1.50 olup 1.90 1.80 istiyorum
- 5 ay
@pinarcanimben Neden? Deve - cüce oynamak için mi?
- 5 ay
Üff o bizim özel hayatımız oynarız oyunlar
- 5 ay
@Blue-world çok oyun var
- 5 ay
@pinarcanimben Doğru, seni çocuğu gibi de sevebilir 40-50 santimlik boy farkıyla.
- 5 ay
@Blue-world sevgilisi gibi sever kucağina alir 10/10
- 5 ay
@pinarcanimben Özgüvenin boyundan uzun kanka.
- 5 ay
@Blue-world kısa erkeklere laf yapmiyorum uzun kızlar bakıyor size. Uzun erkek istiyorum kendimi de severim uzun erkekte Üff alingan erkeklerden Gina geldi
- 5 ay
@Blue-world üfff boyuma laf etme bıdı bıdı sinirimi bozma ya boyum gayet iyi
- 5 ay
@pinarcanimben Alınganlık yapacak bir şey yok ki. Ben 150'lik kızların/erkeklerin 180-190 cm! lik insanlara yürümesine anlam veremiyorum. Ben 181 santimim ve 165'ten aşağısını uygun bulmam. Çünkü öteki türlü devasa boy farkı ortaya çıkıyor. Herkes dengi dengine olmalı.
- 5 ay
@Blue-world uzun kızlara uzun oluyor kisa para cazip gelemez mi hah komikmiş. Asıl kısayı uzun tamamlar
- 5 ay
@pinarcanimben Peki kanka nasıl biliyorsan öyle olsun.
- 5 ay
@Blue-word sevgililerim hepsi 1.80’den uzundu ben de kisaydim hiç boyumdan rahatsız olan olmadi hatta daha çok tercih ediliyoruz kisa kizlar bal küpüdür😡
- 5 ay
@Blue-world @Blue-word sevgililerim hepsi 1.80’den uzundu ben de kisaydim hiç boyumdan rahatsız olan olmadi hatta daha çok tercih ediliyoruz kisa kizlar bal küpüdür😡
- 5 ay
@pinarcanimben Olabilir kişilik olarak da iyi olabilir tabi.
- 5 ay
@Blue-world uzun kizlar düşunsun boyum herkese uyuyor onlar bulmakta zorlaniyor
- 5 ay
@pinarcanimben onlar da kendilerine göre olanı bulurlar...
- Güzellik & Bakım konusunda 345 cevap paylaştı.
5 ayÜlke kadın boy ortalaması yaklaşık 160 ondan olabilir. Kızlar da erkeğin boy hesabını kendi boyu + topuklu boyu olarak referans alıyor :D
014 Yorumla
Soran5 ayOlabilir gercekten ben de cok uzun erkek sevmiyorum benimle aynı ya da biraz uzun olsun bakıstıgımızda denk gelmek istiyorum gozleriyle direkt ona bakayım
- 5 ay
7/24 bakışacak mısın ki boyundan ziyade karakterine bakarım ben daha çok. Bir de zekasına
Soran5 ayTabi ki de önce karakter onemli ama boyu da cok uzun olsun istemem yani ama evet sonsuza kadar gozlerine bakıcam sonucta o da onemli şsşsşdşfşc
- 5 ay
sonsuza kadar gözlerine mi bakacaksın abartma :o
Soran5 ayEvet bakıcammm hayatımın anlamına gozler onemlidir hiö değişmez ve tüm duyguları yansıtır
- 5 ay
gözler hiç bir şeyin göstergesi değildir ama sen bilirsin yine de 🙃
Soran5 ayFikrine saygı duyarım benim için gözler önemli
- 5 ay
göze odaklanıp karakteri es geçme de :)))
Soran5 ayYok yok benim kriter çok merak etme
- 5 ay
öyle mi neymiş kriterlerin say bakayım merak ettim 🤔
Soran5 ayBakir olması öpüşmemiş sevişmemiş olacak merhametli olması sigara alkol kullanmaması çabalaması sadık olması
- 5 ay
kıyamam be desene sen evde kalacaksın sağlık olsun 🤔
Soran5 aySağlık olsun
- 5 ay
Evet bu benimde başıma geldi kaç kere. Ne güzel işte
14 Yorumla
Soran5 ayEvetttt bence de güzel bir şey aşk sadece sebebini merak ettim
Soran5 ayAy insallah oyledir
Gizli Üye(25-29)5 ayUzun kızlar daha seksi. Ulaşılmaz gibi gelşyor ve ulaşmak için zorlamak daha hoşumuza gidiyor. Ayrıca yatakta bizden uzun kız daha zevkli
10 Yorumla188im senin gibi kız varmıymış buranın kız boy ortalaması (eğer doğruysa) 155
Erkeklerde de buranın ortalama 190+ (erkeklerinki kesin doğrudur) 🤣00 Yorumla
5 ayUzun sevme konusu değil ben 186 yım ama ülkenin boy ortalaması belli sen bir kadın olarak erkek ortalamasının üstündesin :)
00 YorumlaBoyum 1.81 tam sınırdayım ama 1.70 boylu kızlar oldukça estetik gözüküyor
04 Yorumla
Soran5 ayOlmaz senin payına düşen 155
Soran5 aySeni 155 bi kız kapacak ama clsldlfl
5 ayKısa kızlarda uzun erkek istiyor bazıları 150 boyunda 180 den kısa erkek istemiyor
02 Yorumla
Soran5 ayBu da garip
- 5 ay
Evet tuhaf yani bence boy yaş kilo bunlar sadece rakamlardan ibaret önemli olan anlamak anlaşılmak enerji uyumu
Ne alaka 172 olman uzun olduğun anlamına gelmiyor. 175 erkek senden uzun zaten
01 Yorumla
Soran5 ayÖWŞDÖQŞQŞSŞSŞWÜDŞFİŞVŞV
Ben 176 yim sevgilim 178 ben cok seviyorum eşit boyda olmayı
02 Yorumla
Soran5 ayBen de cok seviyorum
- Güzellik & Bakım konusunda 587 cevap paylaştı.
5 ayErkekler kendinden uzun kızı sevmiyor bunun nedenini bende bilmiyorum
03 Yorumla
Soran5 ayKısa erkekler seviyor işte
- 5 ay
Kim kimi istiyorsa sevip beğenebilir 1.78 boyundayım benim için kafalar uyuşmalı
Soran5 ayOrası öyle tabi
5 ayBen 1.84 ama genelde sevgililerim 1.60-1.70 arasıydı senin için aday olabilirim 😂
04 Yorumla
Soran5 ayBana uzun kalıyorsun ya
- 5 ay
Yoo 1.72 boy varsa topuklu giydiğinde eşit oluruz
Soran5 ayhep topuklu giymiyorum ama 180 maks yeter bana onun üstü uzun oluyor
- 5 ay
Kadınlar uzun gösterir zaten sen gel 😂😂
5 ay1.92 rekor bende. d öyle bir isteğim olmadı ama olursa en az 1.75 olmasını isterim anca.
02 Yorumla
Soran5 ay175 az sana 180 lazım en az bulursun inşallah çocuklarınız manken gibi olur
- Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı.
5 ayHastayım sendeki bu egoya. Nerden cikartisin anlamadim
07 Yorumla
Soran5 ayEgoyla ne alaka knk
- 5 ay
Kendi boyunla aynı boy en ideali. Bunu beraber yatakta yaşarsan anlarsın.
Soran5 ayBen de öyle seviyorum zaten
- 5 ay
Benden 2 cm kisasin
- 5 ay
Denkiz
Soran5 ayEvet
- 5 ay
Başka denk olan ve var ki acaba?
Ben 184 üm 178 kız gözüme geliyor 178 erkek burnuma bu nasıl oluyor
024 Yorumla
Soran5 ayBacak boyu
Soran5 ayHaklısın sanırım yaşan soyluyorşardır
Soran5 ayClsşsşşffşş
Soran5 ay18 yasındasın daha ben 23
Soran5 ayBahane değil ki cok kucuksun
Soran5 ayArkadaşlarım pedo diye dalga gecer
Soran5 ayHaklısın 20 olsan takılmam da 18 cok kucuk ya
Soran5 aySohbet etmem direkt evlenirim senle konussam
- 5 ay
- 5 ay
Kimi
- 5 ay
Bende beğendim
5 ay175 erkek kısa değil sen dev seviyorsan o ayrı mesele
03 Yorumla
Soran5 ayBana göre kısa bundan bahsediyorum
- 5 ay
İyi o zaman bulursun umarım istediğin gibi birisini 😃
- 5 ay
Güzellik & Bakım konusunda 510 cevap paylaştı. 172 kadınlarda kısa bir boy değil hatta çoğu kadına bakarak uzun bile diyebiliriz
04 Yorumla
Soran5 ayİşte ben de ondan bahsediyorum 170 erkekler bizi sorun etmiyor ama 190 erkekler uzunuz diye sorun ediyor 155 istiyor
Soran5 ayAynen oyle
180 bir kadın olarak kendimi O kadar uzun bulmuyorum. 178 bir erkek kısa mıdır? Evet. Ama 172 de kadın için uzun bir boy değil bence. 170 bir erkeğin yanına da en iyi şekilde yakışırsın. Anormal bir görüntü oluşmaz. Sevdiysen boyunun ne önemi var
14 Yorumla
Soran5 ayBen uzunum sen de uzunsun sorun o değil 190 erkekler 155 kız isterken neden 170 erkekler uzun kız seviyorlar
Soran5 ayİşte çok merak ediyorum kısa erkek neden kendinden uzun kızı ister ben 180 üstünü istemiyorum mesela cok uzun geliyor
5 ayBen de 161'im genelde uzun boylu erkekler benimle ilgileniyor 😂😂 tezat oluyor sanırım o
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKısa erkek derken verdiğin boy oranlarına bakarsak kadın olman fark etmez sen de kısa boylusun. Bir de kalkmış, adamları yadırgamış.
113 Yorumla
Soran5 ayAdamları yadırgamadım kısa da değilim ortalamaya göre uzunum ve ben zaten kısa erkek seviyorum
Cevap sahibi5 ayHayır, erkek için bulduğun boylardasın sen de.
Cevap sahibi5 ayHayır, erkek için kısa bulduğun boylardasın sen de.
Soran5 aycunku kadın boy ortalaması 162 erkek boy ortalaması 176 e ben ortalamanın 10 cm üzerindeyim ama bana yazanlar ortalamanın altımda 170-175 ben ne yapayım yani istatistik bu
Cevap sahibi5 ayKısa erkek seven birisi böyle soru sormaz, şayet soruyorsa o zanan laf olsun torba dolsun diye sormuştur
Cevap sahibi5 ayBen de diyorum ki kadın erkek fark etmez, toplumun geneline göre konuşursak sen de kısa boylular grubunda sayılırsın
Soran5 aySeviyorum kardeşim onların beni sevmesi garip geliyor sadece benden kısalar ama beni seviyorlar ve sorun etmiyorlar garip ama güzel bir şey
Cevap sahibi5 ayBabamla annemin durumu, normal bunlar
Cevap sahibi5 ayBen de süper uzun boylu grubundayım.
Soran5 ayAnnemle babam da öyle aynı boydalar
Cevap sahibi5 ay@loveliyy Bamya bir bitkidir, insan değildir.
Soran5 ayBurcun aslan mı
5 ayHerkes kendisinde olmayanı istiyor
21 Yorumla
Soran5 ayGercekten oyle sanırım
Eziklik psikolojisi olabilir, ben 190 olduğum için benden uzun bir tane kız gördüm hayatımda.
00 Yorumla
5 ayHata ediyorlar uzun kızlar kısa erkekle sevgili olduğunda o erkeğe adeta deccallik yapıyorlar ilişki bitince de arkasından etmedik hakareti bırakmıyorlar sanki o kısa erkekle silah zoruyla sevgili olmuşlar gibi.
09 Yorumla
Soran5 ayBu konuda haklısın
- 5 ay
Sen yorumlarda ben kısa istiyorum yazmışsın da bence kendini kandırıyorsun gibi geldi bana
Soran5 aySebep
- 5 ay
Uzun boylu erkekleri elde edemeyeceğini anladığın için ben de kısa erkek istiyorum diyip başa çıkma mekanizması kurmuşsun ama kısa bir erkekle sevgili olsan kesinlikle bu durumdan mutlu olmayacaksın
Soran5 ayEski sevgilim 183tü sevmediğim için ayrıldım kimseyi elde etme amacım yok ki uzunlar da denk geliyor tabi ki ama kısa boy tercihim
- 5 ay
Değil işte kısa boy tercihin olsa 1.83 le hiç olmazdın zaten ben kısa istiyorum diyim de uzun denk gelsin taktiği yapıyorsun gibi geldi bana
Soran5 ayBurdan biriyle olmam zaten burayı eğlence için kullanıyorum anlamsız ysni
- 5 ay
Burdan biri diye demedim zaten genel olarak öyle bir vibe aldım senden bazı kızların taktiği bu uzun erkekler denk gelsin diye kısa istiyorum demek
Soran5 ayYok hayır amacım birinin gozlerinin içine bakmak zaten birine bakmak için tepeye yükselmek istemiyorum benimle aynı olsun
Boyum 181
180 üstü erkeğe 180 üstü kız yakışır
00 Yorumla
5 ayKıyamaz frost amcası onlara ;) ezicikler.
(1.87)
Boya baksak single kalırdık zaar
00 YorumlaBenim öyle bir takıntım yok kum saati fiziği olsun huyu güzel solsun yeterli
00 Yorumla
5 ayKısa kadınlar da uzun seviyor 😊 yadırgamıyoruz ikisini de
00 Yorumla
5 ayBoydan çok uyum önemli. Ben 1.85’im bana 1.70–1.75 ideal geliyor.
017 Yorumla- 5 ay
@latife906 kişisel zevk işte herkeste farklı
- 5 ay
@latife906 genellemeler karşılıksızdır. Konu sadece uyumdur
- 5 ay
@latife906 Yakışmak biraz da enerjidir, sadece santim değil.
- 5 ay
@latife906 enerji boydan bağımsızdır
- 5 ay
Beynine sok…
- 5 ay
@latife906 her şeyden önce üslup önemli ve aynı fikirde değiliz. Konu burada kapanır
- Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı.
5 ay1.70-1.75 erkeklerin gerçek hayatta kısa olduğunu zannetmiyorum
00 Yorumla
5 ay1,88 im boy takıntım yok ama sevgililerim genelde minyon tipli oldu
02 Yorumla- 5 ay
Sevgililerin olduğu için şanslısın.
Sevgililerin olduğu için degil.
Sevgililerinin olması deneyimini yaşadığın için denilebilir.
Sevgili geleceğin organik gübresinden ibaret değil.
Öyle olmadığını düşünüyor ve söylüyorsan eğer bilgin baya eksik derim
Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Neden olmasın? Bazen yüksek ara binmek isteriz.
01 Yorumla
5 ayBen 172 ile 165 ten sonrası bana benden uzun gibi geliyor. Aynı boymuşuz kız. Gel tanışalım
05 Yorumla- 5 ay
- 5 ay
@pinarcanimben beni istesen
- 5 ay
Hediyeler gelsin sggdff so cv
- 5 ay
@pinarcanimben ama çok hediye aldım bu ay.
- 5 ay
Bana da al
Güzellik & Bakım konusunda 366 cevap paylaştı. Türkiyede nadir bulunan bir şey, kısa uzun herkes sever
05 Yorumla- 5 ay
- 5 ay
- 5 ay
☺️☺️😇😇
Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. şu sebepten 😂😂
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayBoyum 1.68 m olmasına rağmen boy takıntım yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBen sevmiyorum 172 ne abi at gibi kız dediğinin poposu memesi büyük olur
03 Yorumla
Soran5 ayUzun boyluların memesi kucuk mu ne alaka clsşdğdş
Cevap sahibi5 ayYok yani kızda aradığım kriter bu demek istedim boydan ziyade ortalsms boy yeter dhhdsj
Cevap sahibi5 aySeninki de farklı bir balış açısı olmuş djjd o şekilde anlaşılacağını düşünmemiştim
Gizli Üye(25-29)5 ayBen tam zıttı zannediyordum. 1.50 liklerin havasından geçilmiyordu sırf bu yüzden iyi iyi uzun sevsinler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ay1.74 olarak sevindim reel hayatta denk gelsen hiç kaçırmam nikahı basarım 😃
04 Yorumla
Soran5 ayNeden
Cevap sahibi5 ayBoyu birbirine yakın olan çiftleri çok yakıstırırım ben. Senle de yanyana çok güzel yakısırdık. Tüm ilgi odağımı sana verirdim, seni mutlu edip kıymetini bilmek üzere kendimi ayarlardım hep yemin ederim 😃 Keşke gizli olmasaydın
Soran5 aySağ olum ilişki arayışında değilim ama sevdiğim biri var 🙏🏻
Cevap sahibi5 ayArayışında olacak bir kız değilsin bende değilim zaten ama seni de görmezden gelemezdim 😃 Her şeye rağmen bi sohbet muhabbet için denemeye değeriz diye düşünüyorum
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 aysenden uzun sonucta kendinizi 2 metre falan gibi lanse etmişsiniz
08 Yorumla
Soran5 ayTopuklu giyemem sonucta yanında yani kısalar ortalamadan da kısalar
- 5 ay
e peki topuklu giyince senden 3 santim kısa olunca noluyor? kanunen cezası dinen cezası falan varda benim mi haberim.
Soran5 ayTopluma gore normal değil ama bana göre sorun yol kral
- 5 ay
toplumun canı cehenneme. bircok evli insan var kocasından uzun olan kocası minyon olan kim nediyor bir şey diyen duymadım. senin o toplum dediğin yeni bitme ergen nesil. her ota poka takıklar. sana göre normal ise toplum cokmu umrunda?
Soran5 ayToplum umrunda olsa kısa erkekle olmam zaten knk ayrıca derdiniz ne ya ben kısa erkeklere laf etmedim ki sadece kısa erkekler neden uzun kız seviyor diye sordum kısa bir erkeksen ve uzun seviyorsan sebebi şu de eğer kısa değilsen de yorum yapma iyi geceler
- 5 ay
erkekler uzun seviyor diye bir şey yok. ben uzun seviyorum ama bpyum 182 kimiside minyon sever.
Soran5 ayKısa erkekler uzun seviyor diyorum zaten denk gelenler öyleydi illa burada da uzun kız seven kısa erkek vardır diye sorayım dedim sen de uzunmussun zaten seni ilgilendiren bir durum yok yani
- 5 ay
iyide 2 3 kişide görmen genelleme yapmaz. her kısa erkek uzun seviyor diye bir şey duymadım
Gizli Üye(25-29)5 ayÖylede olmaz ama kısanın s1k1 büyük olurmuş😂😂
00 Yorumla
5 ayHerkes kendinin zıttını seviyor nasıl 1,55 boyundaki bir kadın bana gelen erkek en az 1.90 olacak diyorsa bazı erkeklerde de aynı etkiyi yaratıyor
017 Yorumla
Soran5 ayGercekten oyle bana da orta boy erkekler cekici geliyor böyle benden 5 cm ızun olsun yeter
- 5 ay
İşte herkesin zevkleri farklı fakat bu değişiklik gösteriyor eskiden esmerlere karşı ilgi duyuyordum şu an sarışın ve kumral kadınlar daha çok ilgimi çekiyor. Boy konusunda minyon tipli kadınlar iyidir ya ben uzun kadın sevmiyorum ☺️☺️
- 5 ay
- 5 ay
İşte canlı örnek Pınar ☺️ İnşallah istediğin gibi birini bulursunuz. Bu verdiğimiz örneklerin dışındada önemli özellikler var tabiki sadece boy ya da ten rengine göre seçim yapmamalıyız
- 5 ay
Evt istisnalar olur tabiki ama kendimde olmayan şey çekici gelir evet 😅
- 5 ay
Hahah ☺️ Kendimiz de olmayan şeylerin peşindeyiz zaten 😅
- 5 ay
Ahahah aynen öyle kuşum doğru dedin
- 5 ay
1.86lık kuş 🐦 deve kuşu ahaha
- 5 ay
@hazinpesindebiri bu yorumu uzun biri yapmış olması sevindirdi ☺️☺️
- 5 ay
1.86 lik artık deve kuşu oluyor doru🤣
- 5 ay
@pinarcanimben sevindirebildiysem ne güzel 😊 evet öyle oluyor kendimi kötü hissettim deve kuşunu düşününce hahah
- 5 ay
Yaşın kaç
- 5 ay
30 dan gün aldım
- 5 ay
Burdan da olmuyor herkesi rahatsız ediyoz he
- 5 ay
Sana mı geçelim bana mı
- 5 ay
Kime geciyoruz bana geçirme🤣
- 5 ay
Ahaha off Pınar ☺️
5 ayBende 28 yaşındayım boyum senle aynıdır ya da 1-2 cm uzundur en fazla sen sorun etmezsen bende etmezdim
03 Yorumla
Soran5 ayBen etmezdim
- 5 ay
Bende etmezdim istersen takip atabilirsin
- 5 ay
Takip atmadın bekliyorum
5 ayönemli olan iç guzellik
10 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı