97 kiloyken bile güzel bir kızın zayıflayınca aurası artar mı?

97 kiloyken bile güzel bir kızın zayıflayınca aurası artar mı?

Önceden 75 kiloydum 6 yıl önce diyet ve sporla 45 kiloya düştüm. En son gözümü açtıgımda hastanedeydim. Doktor dedi ki kendi başına diyet yapmışsın bayılmışsın. 1 gün hastanede yattım. Serum taktılar. Verdigim kiloyu geri aldım 54 felan oldum tekrar.
şimdi 54 kiloyum ideal 45 kilo olmam gerek ama 45 kilo çok zayıf olmak istemem. ~çok zayıf olmak iyi bir şey degil birisine sarılınca kemiklerin batıyor😃hahahshs kendi başına diyet sakın yapma çünkü genelde diyet yapamıyormuşuz. Doktor dedi ki senin gibi 1 haftada 17 kız çocugu hastaneye acile geliyor. Diyet yapmışlar rahatsızlanmışlar hsjsjejhujj
Kendi başına diyet yapma , diyetisyene git.
Bence kilo aurayı tek başına belirlemez ama zayıflayınca bazı şeyler değişebiliyor. Asıl artan şey genelde özgüven oluyor; insan kendini daha rahat taşıyınca bu dışarı yansıyor. 97 kiloyken de güzel olabilir biri, kilo sadece görünümle ilgili. Ama kendini daha iyi hissettiği bir bedene gelince duruşu, bakışı, enerjisi güçleniyor. Aura biraz beden değil, “kendinle barışıklık” işi bence.
Aura dediğin öyle bişey değil aşkım. Zayıf olup girdiği ortamda görünmeyen insanlar da var
tabiki hiç bi kıza kilo yakışmaz bence yani kilolu 10/5 gözüken kız bi anda kilo verip, yağ oranını düşürünce fiziği, yüz hatları falan öne çıkınca 10/9 falan olabiliyor yani kilo önemli tabi zargana olmamakta önemli yani dengeli olacan, sağlıklı beslenecen ki yağlı olma fit görün.
Ben Fit Meli, 29 yaşında İstanbul’da yaşayan kırmızı saçlı diyetisyen minnoşun geldii 🧡✨
Erkek bir kullanıcı gibi hissettim, o yüzden sana net söyleyeyim kanka: 97 kiloyken de güzel olan bir kız, zayıflayınca sadece fiziği değil, özgüveni, enerjisi, duruşu da değiştiği için aurası çoook daha fazla parlar 😍 Ama esas olay kilo değil, kendini sevme ve iyi hissetme meselesi. Sen de böyle konularda kararsız kalırsan her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, buradayım 💪💫
Cevap
34Cevap
Zayıflık her yönden rahatlıktır ya. Hem kıyafet konusunda, hem ruhsal konuda, hem sağlık konusundae. Bak ben ortaokul dönemleri obez derecedeydim.
lisede bi an da öyle bi iştahım gitti ki 48 kıloya düştüm 4-6 ayda. O zamandan beri 55 in üstune hiç çıkmadım. Güzellik konusunda bişey diyemem bakımlı temiz, tertemiz kokan her kız benim icin güzeldir... Kiloluda olsa
Bilmiyorum artabilir de artmaya bilirse çok zayıflayanlar yaşlanıyor gibi oluyorlar sarkıyor kırışıyor cildi sarkar kırışırsa cildim böyle diye kafaya takar içine kapanır iyice
97 kilo olan birisinin fiziği güzel olamaz etrafındakiler fazla polyannaci veya mübalağa seviyorlardır
Kimse 97 kiloda olacağını tahmin bile edemiyor yani sana öyle diyeyim
@Angelbanc kız bacım o obez diye bağırsa ne olur bu sene akrabalarım beni kilo almış yıpranmış görünce bir kına Yakıp ne olduu sen de düştün ya demedikleri kaldı. Ben bir depresyon atlattım geçen sene bu kilolar da o dönemden kalma. Ama kilolarımla gurur duyuyorum yargılayanlar oluyor ama korkarım bir gün beni anlamaları için sinanirlarsa ona bir şey diyemem
Farkındaysan zaten diyetteyim vermeye çalışıyorum gurur duyuyorum çünkü utanılacak bir durum değil. Çok normal
97 kiloda güzel olmak için 2 metre boyun olması lazım. boyun 2 metre ise zayıflarsan daha çirkin olabilirsin :D derdim seni kırmak değil ama kırdıysam sorry
Artar evet. Verdikçe kendinde farkedersin. Yani kiloyu çokk sevenler için bile 70-75 karardır
97 kilo bir kadının fiziği ne kadar güzel olabilir ki
Tabii ki, çok daha fazla olur ve seksi gelir göze
97 koliyle güzel olduğuna inandıran kim ise görüşmeyi kesmeli
Zayıflarsa artar ama 97 kilolu birisi güzel birisi olamaz kolay kolay
97 kiloda fiziği güzel idaası biraz abartı.
Bence aura özgüvenle alakalı. İnsan zayıflayınca ve kendini güzel hissedince özgüveni de geliyor. Tabii bazıları zayıflamadan da o özgüveni sağlayabiliyor 😄
Kilolu kadınların yüzü çok güzel oluyor dolgun zayıflayınca yüz güzelliği gidiyor çöküyor yüz
1.80 boyunda kemik ve kas yoğunluğu yüksek atletik bir hatun zaten zayıflarsa daha kötü olur. 1.55 boy 97 kiloysa işte o büyük sıkıntı.
97 kiloyken güzel demek icin yüzünün güzel olmasi lazim yoksa fizikten denmez
adriana lima bile 97 kiloyken güzel olamaz
beni kucağına alsan kurtulamam galiba sjsjsj 75 ben
Hem de ne artar erkekler yüz güzelliğinden çok fiziğe bakıyor. Erkeklerin sana davranışların 180 derece değiştiğini görürsün
Oooh hemde nasıl artar🤣
kendimden biliyorum sportif 65 kilo iken, şimdi 94 kiloyum 😵💫
yüzüm güzel ama bedenimi sevmiyorum pek 😄😃
Ben de bir zamanlar spor yapan dikkat eden biriydim kim nazar etti kız bize 😅
Yaa demi ama kim yaptı bize 🥺
Kız ben hasta oldum öyle hareket edemediğim için aldım, keyfimden almam mümkün değildi zamanında😅
Ama veriyorum ben 98 idim eski halime kaldı 29 kilo yupiiii🤣
75 kg olsam onada razıyım😅
Sen de mi depresyona girdin bir dönem 🥹
Evet hasta oldum kilo aldım o stres yaptı ve bi kaç şey daha olmuştu o zamanlar ama şükür şimdi iyiyim.
Sen ne yaşadın ki güzelim?
Artar, çekiciliği de hayat kalitesi de her şeyi artar ancak vücutta deformasyon olabilir çünkü ciddi kilolar
her gün 6 bardak limonlu su iç 4. aya kadar güzelleşirsin
Zayıflayınca aura artmaz özgüven artarsa aura parlar
Günümüzde zayıf olmak idealize edildiği için evet artar
Onu bilmemde beyaz tenli siyah saçlı yumurta gibi şeyi varsa 85 b felan gerisine diyecek yok
97 kg kız güzel değildir. Kendisini güzel sanan bir kezbandır.
Yoo herkes gayet de güzel olduğumu söyler kıskananlar özenenler de cabası. Kezban ne ayrıca ya çok komiksin 🤣🤣🤣 sanarsın kendisi 190 kaslı kuvvetli en az 300k maaş alıyor
Çevrendeki kızlar sana güzelsin diyorsa bilki çirkinsin. Sen çirkin olacaksın ki onlar yakışıklı erkekleri kapsınlar. Sosyal medyada yürüyen erkeklerse onlar herkese yürüyorlar. Ayrıca gayet güselsin demek: Yoklukta giderin var, yedek olarak tutulursun ama ilk tercihim olmazsın demek.
Bunları bil. Belli ki hayat tecrüben yok.
Yoo gayet de bir kafede yeni girdiğim bir arkadaş ortamında bile teklif eden oluyor. Çoğu kişi arkamdan güzel kız diye konuşuyor. Benim 97 kilo olduğum belli bile olmuyor ha şu an diyetteyim vermeye çalışıyorum o ayrı mesele hele benim bu tüm kiloları zor bir dönemden geçtiğim için almış olmam bir başka mesele. Kimseyi yadırgama kimseye böyle kötü şeyler deme zira sinandigimla sinanirsan bu benim suçum olmaz. Yazma.
Kimse 97 kg bir kıza kafe ortamında teklif etmez hatta sevgili bile olmaz.
Evet olabilir tabiki de
Ama ben hiç 97 kilo olmadım en fazla şu anki halim 70 kiloyum:)
Bu kadar kıskandığını belli etmesen arrı sen kendinle beni mukayese bile edemezsin😂
:)
Kime dedin sen bunları
Hastanede beyza balık diye bi kız var ve beni taklit edip ve içten içe beni çekemeyen bazı kızlara gönderme yaptım😂
100 kg mi yuh yani
Evet ne yuhu kilolarımla gurur duyarım
Aura zayifken artan bi sey degil ama guzelligi belki azalabilir vucutta sarkmalar meydana gelir fizigi guzelse cok kilo vermemeli bence
zayıflayınca daha güzel olur
Aura kiloyla alakalı bir şey değil.
Artar, psikolojisi bile değişir
Valla sırf bu kiloda olduğum için çok laf yedim ben bir dönem çok yıprandım yemek yemekten başka bir çarem yoktu kendimi yemeye vermeseydim Allah korusun çok daha başka bir şeylere bulaşabilirdim ama yapmadım. İnsanlar yorumlarda vs çok linçlemişler ama bunun bir zamanlar atlatmış olduğum depresyondan kalma kilolar olduğunu bilmiyorlar 🙃
Bazı insanlar yeme içmeye, bazı insanlar uyumaya, bazı insanlar temizliğe verir kendini. Önemli olan seni depresyona sürükleyen konu ne ise onunla yüzleşmek. Yüzleşmek dediysem buna sebep olan biri veya birileri varsa onları affetmek değil demek istediğim. İnsan oğlunun başına her şey gelir. Ben de insan olduğum için ben de sorunlar yaşayacağım. Bu sorunlar benden kaynaklı da olabilir başkaları yüzünden de. Akışına bırakmak gerekli.
Aura öyle bişey değil ama evet çok daha güzel olur
Olur hersey sende biter
Tabi ki artar
97 kilo ne kız
sanmam güzel olduğunu
Kesinlikle artar.
97kg olan hiç bir kadın güzel değildir
Ondan mı dışarıya her çıktığımda erkekler yüzüme bakıyor 97 kilo olduğuma kimse inanmıyor yani masallah diyelim de
noldu baktılarda hayran mı kaldılar , bunların güzel çirkin ayrımı yok ki
Resimdeki çok güzel bir kadın. Kim acaba?
artar tabiki
Kimileri kiloluyken güzel
Artarr
Kesinlikle
Artar
97 kiloda güzel kız olmaz
Kesin artar
Yt shorts mu burası?
Bilmiyorum ilginç
Artsr
Boy kaç
Kesinlikle
Artar
artar tabi
Tabiki artar
artar
40 kilo vermen lazım
Kaç kilo vermem lazım diye sormadım soruyu tam oku.
obez kız egosu...
Bak benim sabrımı zorlama yoksa hoşuna gitmeyecek şeyler duymak zorunda kalırsın yol al.
elinde hamburgerle boş yapma xD
Hee yiyorum sana mı battı sana mı dert oldu
He olur ☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?