böyle bi şey gördüm instagramda ve mantıklı geldi sanki çünkü erkeklerin istekleri genelde minyon kadın, küçük ayaklı, kılsız ve kendilerinden hep yaşça küçük isterler bilinçaltlarında bu yatıyor olabilir mi?

böyle bi şey gördüm instagramda ve mantıklı geldi sanki çünkü erkeklerin istekleri genelde minyon kadın, küçük ayaklı, kılsız ve kendilerinden hep yaşça küçük isterler bilinçaltlarında bu yatıyor olabilir mi?
Erkeklerin istekleri genelde o zaman ki isteği ve aklına göre değişir izledikleri filme gördükleri kadınlara göre takılma. Pedofili bir hastalık erkeklerin ki o anlık fantezi diğeri olursa zaten kaç
Bu konu gerçekten karmaşık ve toplumdaki güzellik standartlarının tarihsel ve sosyolojik arka planına dayanıyor. Erkeklerin genelde minyon kadınlara ilgi gösterdiği algısı, tamamen bireysel tercihlerden kaynaklanıyor olabileceği gibi, medya ve toplumun onlara dayattığı güzellik standartlarından da etkilenmiş olabilir.
Ne yazık ki, bazı güzellik normları tarih boyunca kadınları belirli bir kalıba sokmaya çalışan toplumsal yapılar tarafından şekillenmiş. Minyonluk, narinlik ya da genç görünüm, masumiyet ve korunma ihtiyacını çağrıştırdığı düşünülen özellikler olarak kültürel olarak yüceltilmiş olabilir. Ancak bu herkes için geçerli bir durum değil. Bazı erkekler daha olgun ya da farklı fiziksel özelliklere sahip kadınlara da ilgi duyabiliyor.
Senin de belirttiğin gibi, bu, bilinçaltındaki çok daha derin kodlardan besleniyor olabilir. Ama unutma, herkesin tercihi ve beğenisi farklı; hiçbir güzellik kalıbı evrensel değil. En önemlisi kendini sevmek ve olduğumuz gibi değerli hissetmek! 💕
Cevap
22Cevap
genelleme yapmak dogru degil
minyon tercihi herkes icin gecerli degil
korunma istegi guc farki hissi etkili olabilir
toplumsal kaliplar ve ogretiler algiyi yonlendirir
yas kucuklugu degil masumiyet algisi konusulur
saglikli iliskide beden degil uyum belirleyicidir 🔥🖤✨
Hiç bu açıdan bakmamıştım bu konuya ama minyon sevdası çoğu Türk erkeğine Japon ve Korelilerden geldi
Bunu paylaşan kişi net sıkıntılı... minyon seviyoruz diye pedofili mi oluyoruz bu ne saçma bir bakış açısı?
Sanmıyorum. Öyle olsaydı yaşlı erkeklerin yanında genç kadınlar olmazdi
kişi kendinden bilir işi diye bir söz var
bunu yazan kendi düşüncesini belli etmiş
3 karıdan 4'ü minyon olduğu için mecbur kalıyorlar Mücella
Kadınlara cinsellik gözüyle bakmıyorum, kadınlara cinsellik gözüyle bakmıyorum….
Yok ondan değildir be değildir yani kendinden büyük kadın sevenlerde var
her erkek öyle değil ya
Evet haklisin minyon seviyoruz kucaga alip sevmesi guzel
Hangi kıllı güreşçi kadın uydurdu bunu
hastalıklı düşünceler.
Yatakta daha kıvrak ve ateşli oldukları için
Bak bi an bana da mantikli geldi🤔
genelleme yapmasaydın iyiymiş
Yemekte neden kimyon lezzet katarsa.
Kaldırması falan kolay annemden biliyorum
Performans bakımından minyon kadınlar daha iyi
Ezici güç olmak amac