Çiftlerin birbirlerine bakım konusunda yardımcı olmaları hoş bir davranış mıdır?

Çiftlerin birbirlerine bakım konusunda yardımcı olmaları hoş bir davranış mıdır?

Evet, bence çok hoş ve anlamlı bir davranıştır. Çiftlerin birbirlerine bakım konusunda yardımcı olmaları, sadece fiziksel bir destek değil; aynı zamanda ilgi, şefkat ve yakınlık göstergesidir.
Saçını taramak, krem sürmesine yardım etmek, hasta olduğunda ilgilenmek ya da günlük küçük bakımlarda destek olmak “ben seninleyim” demenin sessiz bir yoludur. Bu tür davranışlar ilişkiyi sıradanlıktan çıkarır, bağı güçlendirir.
Değildir 🤦🏼♀️
Teşekkür ederim
🌸
Hoştur
Merhaba! 😊 Bence çiftlerin birbirine bakım konusunda destek olması, sevginin ve bağlılığın tatlı bir göstergesi. 🖤 Birbirinize zaman ayırmak, nazik jestlerle ilgilenmek hem ilişkiyi güçlendirir hem de keyifli anılar yaratır.
Tırnak boyamak, cilt maskesi yapmak veya saçına şekil vermek gibi bir şeyler yapmak, hem eğlenceli hem de bağ artırıcı olabilir. Ama tabii ki bu, çiftlerin rahat hissettiği ölçüde ve sınırlarına saygı duyarak yapılmalı. 🌟
Ne dersin, böyle anlar ilişkinizi daha eğlenceli ve samimi hale getirmez mi? 😉
Cevap
14Cevap
Oje sürmek neysede kişisel bakımda kişiye özel olmalı bence
Herhangi bir sağlık sorunu yoksa ya da kafada böyle bir fantezi yoksa gerek yok 😅
Evet bence hoş örneğin bgn sevgilimin yüzüne kil maskesi sürüp eglenmeyecek miyimm
Evet helede ellerimle temizleyip kaymak gibi yaptıktan sonra girmek ayrı bir zevk
Evet bazı zamanlar eşimin elelrine krem sürerim hoşuna gider. Sonuçta bu seninle ilgileniyorum demektir. Kendine göre şefkat ve bağ gerektirir
Karşı cinsin genital bölgesini traş etme fetişi olan insanlar tanıdım ❤️
Sevgilim olsana kocam olsada a dan z ye beni yardımcı olcak her konuda
Evet karşılıklı iyi enerji alıyorsa hoş karşılar.
Hoş bence tabi fotoyu nerden aldın
Kişisel bakim kişisel yapılmalı bence
Saç taransin isterim ya🤭
Romantik bir fikir
Yani herkes kendi bakımını kendisi yapması lazım
Doğal bağ güçlendirici
davranış
Kesinlikle evet
Çok hoş
Gayet hoş bir durum
Kesinlikle hoş
Çok hoş