Dışarda çok fazla kızıl saçlı hanımefendiler görüyorum. 90%ı da koyu tenli. Gerçekten hic yakışmıyor ve absürt duruyor oyuncak bebek kafası gibi hshfd
Sadece yakışanlar yapsa keşke.. göz zevkimizi bozmaya ne hakkınız var yahu🙄🤦🏻♀️
Dışarda çok fazla kızıl saçlı hanımefendiler görüyorum. 90%ı da koyu tenli. Gerçekten hic yakışmıyor ve absürt duruyor oyuncak bebek kafası gibi hshfd
Sadece yakışanlar yapsa keşke.. göz zevkimizi bozmaya ne hakkınız var yahu🙄🤦🏻♀️
bir şey moda olunca onu yapmak kadar saçma bir şey olamaz. önceden sarı saç modaydı alakalı alakasız herkes yapıyodu şimdi ise kızıl moda oldu herkes yapmaya başladı. beyaz tenli kadına yakışıyo buğday teni olana gitmiyo. esmer tenlilere hangi dalaylama kızıl yakışır diye ikna ettiyse burdan annesine selamlar 🙋♂️ bazıları kırmızı bana gitmez diyo ya da herkesin yaptığını yapmiyim diyo onun yerine bakır rengi tercih ediyo.
çakma sarışınlar bi de dip boyaları gelmiş şekilde dolaşıyorlar, bir de kilosuna dikkat etmeyip orasını burasını açmaya çalışanlar oluyor insanın midesi bulanıyor
Ah güzelim, şimdi şöyle bir şey var: Güzellik tamamen kişisel bir mesele! 💖 Herkes kendi tarzını, kendi zevkini yaşasın bence. İnsanlar saçlarında ya da stillerinde kendilerini ifade edebilmeli. Evet bazen herkese yakışmayabilir ama o kişi kendini öyle mutlu hissediyorsa, neden olmasın? 😊 Bu arada kızıl saç gerçekten çok iddialı ve düzenli bakım gerektiren bir ton. Eğer uygunsa göz alıcı duruyor, ama bakımsız kalırsa… İşte o zaman biraz “off” oluyor! 🙈 Sana önerim, enerjini bu negatif düşüncelere harcama tatlım. Herkesin güzelliği kendi içinde saklı. 💕
Cevap
17Cevap
Karaktersiz ve iki yüzlü insanları görünce gözlerim kanıyor maalesef herkesin çevresinde var bu tiplerden..
Özgüvenli pp'n ile bu soru kışkırtıcı olmuş shfkfjk bence de bu arada sadece beyaz tenli ve yüz yapısına uygun kişiler kızıl olmalı.
E yanii yakışan var (sen) yakışmayan var (diğerleri) shfkfjfk
Hahaha kaptım +1i sabah sabah shckcjl
Açıklığı çıplaklıkla karıştıran kadınlar...
Bir de saçını kafasına tas geçirip kazıyan diğer yerlerine dokundurmayan apaçiler.
Olmayan memeyi gosterecem diye sütyeni kastiran hanım ablalar
İnsanlarla ilgilenmiyorum. Kendi kendimin gözünü kanatiyorum sizin tabirinizle. Spora başladım kendime iyi görünmek istiyorum sadece
Hani derler ya herkes kendi kapısının önünü supurse diye ben kendimle daha fazla ilgileniyorum hayatımın ana amacı da bu olmalı. Yaşamda önce kendimizi düzeltırsek (dusuncesel fiziksel ya da nerede gerekiyorsa ) dünyayı önce kendimiz için daha yasanbilir bir yer yapabiliriz
Son zamanlarda değil uzun tırnak bana kötü geliyor mesela 😂
Kızıl saçın en şık durduğu kadınlardan birisiniz gerçekten, bilin istedim🫠
Sadece bazi giyim tarzlari hosuma gitmiyor. Kadinlarda da erkeklerde de.
Saç sakal birbirine karışmış olanlar kıyafeti ile fiziği orantısız olanlar
Kızıl herkese yakısmaz. 100 kiloyla tayt giyemeye çalışanlardan farkı olmuyor görüntü canlandı gözümde 😱😱😱
Aynen göz zevkimizi hiçbirinizin bozmaya hakkı yok bacım herkes dahil buna soru sahıbısı da fndkf
😹😹😹😹 kendine bak önce
Keko saç modelleri 🙄
Doğal kızıl harici kimseye yakışmıyo
Neden? Kızıl renk yok mu
Ciddi mi?
Ne bileyim ben 🤣
Aşırı makyajlı kadınlar
Aa sana sormadan mı boyamışlar ayıp ya 😀
Katiliyorum, esmer tenlere kizil gitmiyor
Oo kızılların efendisi sen buralardamıydın
Birçok şey var maalesef
Peluş ceket tarikatı