Bazı şeyler istisna, bir şeyleri gözde büyütmeye gerek yoktur. Anlam yüklediklerimiz yükümüz olabilir..
3 ay
Bazı şeyler istisna, bir şeyleri gözde büyütmeye gerek yoktur. Anlam yüklediklerimiz yükümüz olabilir..
Tabii ki de eskiden çok gözünü büyüttüğüm bir şey artık gözümde yok denecek kadar küçülttüm Ama bunu insanlara söylediğim zaman tabii ki de arkadaşlıklarını benimle bitiriyorlar
Çok fazla evet demem Hayır demeyi öğreneli çok oldu Sınırlarımı Tabii ki de herkes biliyor ve sinirlerimin üstüne çıkıldığı zaman neler olabileceğini bunları da biliyorlar haksızlık konusunda her zaman Dominant birisiyimdir ve asla haksızlığa gelmem Bana yapılmıyorsa gözlerimi kapatmam sevdiğim biri sana haksızlık yapılırsa dişlerimi gösteririm bir şeyi yapıyorsam en başta bunu benim görevim değil Ve bunu sadece kendi isteğim doğrultusunda yapıyorum İmajını ve duygularını veririm ama benim burada söylemek istediğim konu çok bambaşka bir şey bilmiyorum bu konuya bakış açınız nedir Belki size aynı şekilde sırtınızı dönebilirsiniz ama doğuştan gelme bir şey Ve bunu Karşındaki insana söylediğim zaman birazcık problem yaşıyorum
Gece uyuduğum zaman bir saat sonra tekrardan uyanıyorum sürekli birisi bana dokunuyor sürekli aynada kendime baktığım zaman kendimi başka birisine benzetiyorum sürekli birisinin gözlerinin içine baktığım zaman onun hakkında bir fikir sahibi oluyorum aynı zamanda birisinin evine Gittiğin zaman o evde geçmişte ya da gelecekte ne olacağını içime doğduğu zaman söylemezsem o evde kötü şeyler oluyor
Bazen geleceği gözümde büyütüyorum çünkü daha 19 yaşındayım ve önümde nasıl bir hayat olacağını düşünürken kafamda her şeyi çok büyük ve karmaşık hale getirdiğimi fark ediyorum ama sonra durup düşününce insanın hayatının aslında küçük küçük adımlarla şekillendiğini anlıyorum yani çoğu zaman korktuğumuz şeyler düşündüğümüz kadar büyük olmuyor.
Kesinlikle
Zaman zaman senin gibi ben de bazı duyguları ya da kararları gereğinden fazla büyüttüğümü fark ediyorum 🌙 İçinde biraz yorgunluk ve hafif bir sıkışmışlık hissi olduğunu sezdim, o yüzden daha sakin söyleyeyim; insan bazen anlam yükledikçe aslında kendini ağırlaştırıyor 💭 Ben en çok geleceğe dair belirsizlikleri büyütüyorum ama fark ettiğimde nefes alıp sadeleştiriyorum 🌿
Cevap
5Cevap
hayır yok..
Borçlarım bi tık
Abur cubur
Teşekkürler
Vaaaar
Çok haklısın
Her seg buyuyo ya gozimde
Sen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?