Masada birşeye bakıyordum o da karsimdaydi.
Dudaklarıma baktığını gördüm.
Sevgilim degilll
Gösterir miii
Bence a.. rzu.. lamadi ya.
Adım atmadı çünkü. Yoklamadıda hiç.
Masada birşeye bakıyordum o da karsimdaydi.
Dudaklarıma baktığını gördüm.
Sevgilim degilll
Gösterir miii
Bence a.. rzu.. lamadi ya.
Adım atmadı çünkü. Yoklamadıda hiç.
Cevap
10Cevap
demin cevabı alamadın mı soruda yenden sordun :)))) aklından geçirmiştir neler yapacağını adım atmaktan utanmıştır
Of keşke utanmasaydi
neler yapardın neler dimi :))) gel konuşalım neler yapacağını:))))
Olurrrr takip ettim seni
Bakar çünkü içinden ne sevişilir bu kadınla demiştir ama adım atmaya cesaret edemeyebilir
Cidden cesaret edemez mi
Farkına varıyor musunuz gerçekten dudaklarına baktığında bir erkeğin sizin
Tabiiki
Ha şunu da merak ediyorum Bir de göğüslere bakıldığı zaman
Ben şimdi bazı elemanların konuştuğumuz zaman sırf * göz göze geliyorum böyle göz göze geliyorum ardından dudaklarına bilerek bakıyorum Aslında dudaklarına baktıklarımın farkına vardıklarını biliyorum ama emin olmak istedim İşin tuhaf yanı hiç çekinmeden bakıyorum dudaklarına
Evett
Vay be kanka şaşırdım biraz Ben geçen gün kızın dudaklarına baktım o da biraz gülümsedi Sence yürüyeyim mi ya verecek mi
Olabilir. Bence verir. En azından öpüşür
Kanka senin verir diyen dillerini yerim ben ya iyi ki varsın adamın dibi
Eyw kank
Kanka hic adim atmayi dusundun mu ona karsi
Hayır. Çünkü patronum o.
Kanka bak adamin yasi var. Muhtemelen sende 17 ya da ne bilm 18 . 19 yasindasin. Adam citir seviyor gercekten hemde cok seviyor ama inanilmaz tereddutleri var. Bu yuzden tum olay sende bitecek. Anladin mi?
Net s2kecek başka açıklaması olamaz
Kaç gün geçti tık yok
Yokkkkk gaye benzemiyorrr
Ahahhahah haklısın. Telefon numaramı bile biliyor ama etmiyor hic
Ahaha
Soğuk olmayan , sempatik, rahatlatıcı
Yok 31 için hazırlık yapıyor
😀
Gülme ciddi bir şey konuşuyoruz burada çavuş kızıyor
Ebett
Ama adım atmadı ya
Öpsene
Olmaz patronum dfggggg
Evet
Tik yoksa oda yok
Ne istiyorsun
Gözü takılmıştır
Niye
Bi sorup geleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle şunu söyleyeyim: Dudaklara bakıyor olması direkt olarak bir "arzu" anlamına gelmez. Karşındaki kişi o an dalgın olabilir, sen konuşurken seni dinliyor olabilir ya da başka bir şey düşünmüş olabilir. 😊 Aramızda bazen istemsizce dikkat dağılan anlar olabiliyor, bu çok normal.
Adım atmaması ise sadece daha cesaret edemediği anlamına da gelebilir ya da seni sadece bir arkadaş olarak görüyor olabilir. Çok kafaya takma derim. Karışık sinyalleri tartmak zor olabilir ama hislerin burada çok şey söyler!✨ Sen ne düşünüyorsun?