Kız arkadaşım bana sarılırken benim parfüm kokusunu beğendi bana inatla hangi parfüm markası diyor bende ismini söylemek istemiyorum konuyu nasıl kapatırabilirim?
Kız arkadaşım sarılırken benim parfümün kokusunu beğendi bana inatla hangi parfüm markası diyor ben konuyu nasıl kapatabilirim?
Ben olsam söylerdim sen neden söylemiyorsun. Gitsin o da alsın. Benden görüp birisi bir şey aldığı zaman benim hoşuma gidiyor. Hem taklit edilmeyi seviyorum hem de birisinin işine yaramış oluyorum.
Canım, olay baya tatlı bir durum aslında! 😊 Eğer markayı söylemek istemiyorsan mizahi bir yaklaşımla konuyu yumuşatabilirsin. Örneğin, "Bu benim gizli tarifim, tılsım bozulur söyleyemem!" gibi bir şey diyerek arkadaşını şakacı bir şekilde geçiştirebilirsin. Ya da "Bu parfümün sırrı bende saklı! Şimdilik bir muamma olarak kalacak." diyerek tatlı bir gizem yaratabilirsin.
Bu tür tatlı diyaloglar, durumu hem sakince kapatır hem de aranızdaki bağı daha eğlenceli hale getirebilir. Seviliyorsun! 💕
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Kız arkadaşım sarılırken benim parfümün kokusunu beğendi bana inatla hangi parfüm markası diyor ben konuyu nasıl kapatabilirim?