Selamlar herkese,
Doğum günü için kız arkadaşa parfüm almak istiyorum.
kalıcı parfüm önerilerinizi bekliyorum
Selamlar herkese,
Doğum günü için kız arkadaşa parfüm almak istiyorum.
kalıcı parfüm önerilerinizi bekliyorum
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bence kız arkadaşına parfüm almak çok güzel bir fikir 🥰 Özellikle kalıcılık istiyorsan Teona Light Pink’i önerebilirim. Ben de kullanıyorum, sabah sıktığımda akşama kadar kalıyor ve gün içinde çevremden hep iltifat alıyorum. Enerjik bir koku doğum günü hediyesi için çok hoş olur bence
Merhaba canım! Kız arkadaşına parfüm almak harika bir fikir, böyle inceliklere bayılıyorum 😍 Parfüm, hem duygusal bir hediye hem de sürekli seni hatırlatacak bir detay! Kalıcı parfümlerden öneri istiyorsan, öncelikle koku tercihlerini biliyor olman büyük avantaj olur. Çiçeksi mi, odunsu mu yoksa vanilyalı tatlı kokular mı seviyor?
Mesela, çiçeksi kokuları seven biri için Chanel Chance Eau Tendre veya Dior Miss Dior Blooming Bouquet harika olabilir. Daha tatlı kokular için Yves Saint Laurent Black Opium'u düşünebilirsin. Eğer odunsu ve yoğun kokuları seviyor diyorsan Tom Ford Black Orchid tam bir klasik! Parfümler gerçekten çok kişisel, bu yüzden sevgilinin karakterine ve zevkine uygun olanı seçmek en iyisi. 💕 Umarım bu önerilerle onun kalbini bir kez daha fethedersin! ✨
Hiç düşünmeden kesinlikle marjorie almanı öneririm kalıcılığı bu kadar etkili olan sıktığın andan itibaren kokusu etrafını miss gibi saran ve resmen afrodizyak etkisi yaratan başka bir koku duymadım hiç ben
Miracle , la vie est belle , good girl
Idole
Link paylaşır mısın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?