#Güzellik&Bakım Sizce traş makinemi babama vermek istememekte haksız mıyım?

Hâlâ ailemle birlikte yaşıyorum. Ayrıca şimdiye kadar İzmir'de üniversite okuyordum ve İzmir'deydim, ama bir süre önce temelli olarak memleketime, yani Konya'ya döndüm. Üniversitede sakal uzattığım için sakallarımı makineyle kesmeye başladım ve hâlâ da sakal uzattığım için hâlâ makineyle traş oluyorum. Traş makinemi ise geçen sene İzmir'den, o zaman için 1.000 TL'ye almıştım. Şu anda ise babam her fırsatta traş makinemle saç faillerini düzeltiyor. Asla parasında değilim ve zaten babamın parasıyla almıştım, ama ben o makineyle saç kesmiyorum, sadece sakal traşı oluyorum ve burun kılı alma aparatıyla burun kıllarımı alıyorum ve buna ek olarak babam saç faillerini düzelttikten sonra makineyi çoğu zaman hiç temizlemeden, direkt makinenin özel torbasının içine atıyor ve o yüzden artık traş makinemi babama asla vermiyorum. Hatta önceden sürekli el altında bulunsun, istediğim zaman sakallarımı kısaltayım " diye banyoda, çamaşır makinesinin üstünde bırakıyordum; ama babam öyle yapmaya başlayınca makineyi alıp odama getirdim. Buna ek olarak benimki kadar iyi olmasa da babam da kendisine çok sayıda traş makinesi aldı ve üstelik babam her traşını sinekkaydı olan biri. Makineyle asla sakallarını kesmez.
#Güzellik&Bakım Sizce traş makinemi babama vermek istememekte haksız mıyım?