AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Herkesin tercihi doğru erkek seçimi farklıdır çünkü
Bakan sizsiniz asıl çirkin kızlara şans bile vermiyorsunuz
Ben seni tanımak istiyorum 🌹
Bu kafayla hıc bır sey yapamazsın sen kanka
Knk git aynada kendine bak
30 yasında bunlarla uğraşıyorsun
Tam tersi özgüvenli ve zeki biriyim ama bunlara bakmıyorlar.
Yaşın ne önemi var? Sorgulamak düşünmek kötü mü?
Özgüvenli adam bunlarla uğraşmaz hayatına bakar ve kendını geliştirip karıyer edinir, kızlarla ılgı görmeye yalvarman zekı olmana bakmalarını saglamıcak
Kariyer edinir ve sonrasında betabuxx olur diyorsun
İnsanın karşı cinsten sevgi beklemesi gayet normal bir durum
30 yaşına gelmişsin hala bunları sorguluyorsun işte, incel geldin incel gideceksin
Bunun yaş ile ne alakası var? Neden sorgulamayım?
Sorudan anlaşıldığı üzere hem çirkin hem de kısasın. Hala suçu kadınlara atıyorsun. Ağlama burada.
Peki kim suçlu?
Böyle doğmayı ben istemedim ki , seçmedim ki
Sen suçlusun suçu tipine atarak. Kendine bakarak spor yaparak daha da iyi olabilirsin. kadınlar duyusaldır karakterinle de etkilersin ama kadın düşmanlığı yapıyorsun burada. kim niye baksın sana
Karakter görünen bir şey değil ve çekici gelmeyen biri yine kadınlar tarafından elenir ve sporun , dış görünüş konusunda o kadar etkisi yok.
Ayrıca obez biride değilim
Söyle boy kilo
Boyum 180 Kilom 80
Kısa değilsin niye ağlıyorsun
Ağlamıyorum ki , ben sadece gerçekleri söylüyorum. Gerçekler neden sizi bu kadar rahatsız ediyor?
Tipim kötü ve estetik olmayı düşünüyorum
Ama bu demek değil ki ben yakışıklı olsam bile Blackpill’i red edeceğim. Yani yakışıklı olsam bile bu görüşü kabul ederdim. Genetiğimin iyi olmasına borçluyum derdim.
Benim de şu ana kadar ilişkim olmadı sorun tip olsa inan yapardım bir sürü sevgili
Aramızda fark , sen olmasını istemişsin ama ben , olmasını istedim ama olmadı.
Tipe bakmadığımı söyledim yani çoğu kişi de bakmaz bakan elbet var ama Türk erkekleri aşırı yakışıklı ırk değil zaten güzel kızlar çirkinlerle çoğu zaman
Kadınların %91’i kendini güzel görüyor Türkiye’de. Ayrıca güzel kızların , çirkin erkeklerle olduğu falan yok. Tipe bakmıyorsun ve çoğu kişi de bakmıyor. Peki , o zaman sen herkesin tanışma teklifini kabul etmen lazım mantık olarak. Biri geldi diyelim ve seninle tanışmak istiyor. Karakterini bilmiyorsun. Neye göre kabul veya red vereceksin?
Tanışırım tanıdıkça uyuşmazsak biter
Bunun deneyi bile yapıldı. 101 insan deneyi? Dış görünüş ne kadar önemli diye? Ortalama altı erkek %0 ortalama erkek %17 ve ortalama üzeri erkek %43 başarı oranı aldı. İşin ilginç tarafı , ortalama altı kız %53 ile ortalama üzeri erkeği bile geçti
kadın düşmanlığı değil blackpill bu. umutsuz bakar. incellik daha uç nokta cinayete varıyor. bambaşka. tercih ve doğa meselesidir blackpill bluepill redpill morpill
O kişi İncel değil yalnız çünkü sevgilisi var. İncel = İstemsiz bakir demek
Benim boyum 1.67 ve asla kız arkadaşımin olmaması ve kızları obje gibi görmem gerektigini söylemeye çalışıyorsan. Düşüncene saygı duyuyorum.
Sadece başlığı okuyarak cevap veriyorum ben kariyerine de bakarım. 185 olmuş ama konuşmayı bile bilmeyen biriylede olmaz yani
Yoo güzel kadınlar da yanlız
Kadınların yalnız kalması imkansız
Saçmalamayın
Sana bile şu an da DM den kaç kişi yazıyordur
Sjdkdjdk nokta atışı güncelleme
Size bakınca gelecekteki halimi görüyorum
Ne anlamda? Çok da yaş farkı yoktu halbuki 😄
Genotip olarak benzerlik var o yüzden
Ne tipime ne de boyuma baktı , karakterime baktı
Nerden anladın? Neye baktığını? Bu çok zor bir şey.
Erkeklerde bakıyor kadınlarda basit
Erkekler keşke dediğin gibi baksa , bu kadar her kıza talep olmazdı
Yani erkekler gibi dimi?
Erkekler etseler birçok kadında incel olur
İncel mincel bilmem hepiniz hatta evet hepimiz once tipe bakiyoruz ne var ki bunda? şimdiye kadar tipe onem vermedim de ne oldu mesela? ayrica hic gormeden konustugum kişiler oldu yani tip aslinda cok da onemli degil.. yeterki sacma egosu vs olmasin.. sende cok takilma boyle seylere de o kafani toparla yoksa sonun belli
Sonun belli derken
Sonun tımarhane olur diyorum.. kendine gel
Tamam ben farklı bir şey söylemiyorum ki zaten. Genetiği kötü ise bir erkeğin onun için hayat bitmiştir diyorum
Ayrıca Türkiye’de Hipergami çok yüksek. Kadınların %91’i kendini güzel görüyor
Kendimi güzel görmüyorum.. kendimi sevmiyorum.. ve sevmeden oyle yakisikli olmayan hic tipim olmayan biriyle evlendim.. yani oyle herkes senin dedigin gibi degil.. ama sen boyle davranirsan yalniz kalmaya mahkumsun
Onun nedenini söyleyim , kadınlar belirli bir yaştan sonra artık , para ve statüye bakıyor biz de buna betabuxx diyoruz. Kadınlar mantık evliliği yapıyorlar yani. Ama bu çok kötü bir şey tabi ki.
Birincisi genc yasta evlendim.. ikincisi ne parası vardi ne de yuksek bi isi... sadece bos konusuyosun
Altından bir kalbi vardı ve sende onu sevdin zaten 😂
Sevmedigimi soyledim basta zaten.. okuman yok galiba senin ya da zeka geriligin falan mi var? sadece ailem olsun diye evlendim ama yanlis karar aldığımı gordum.. ama inşallah birgun dedigin gibi bi kadin olurum cunki sadece onlar deger goruyo
İnsan , sevmediği biri ile neden evlenir ki? Düz mantığa bak , ailem olsun diye diyor. Herkes aile olamaz. Aile olmak öyle kolay değil.
YouTube’da Saniye isimli YouTube kanalı var. Ordan izleyebilirsin
Gerçekten hastasin... hicbirseyden memnun olmuyosun.. biliyo musun umarim senin gibi biriyle kimse olmaz.. yazik o kisiye.. senin gibi sacma biriyle daha fazla ugrasamam hadi isine.. git de annene sor boyle sorulari.. tabii baban belliyse
İçinde ki nefreti öfkeyi gizleme. Açığa çıkar ve istediğin gibi konuş
Neye bskicaz tipe bakma paraya bakma hayır kurumu muyuz mj
Tipe bakmayip neye bakicaz beğenmediğin yüzle aynı evde Yaşar misin sen
Sadakat ve güven vermesi en önemlisi ben şüphe içinde yaşamak istemiyorum karşımdaki ile açıkçası
Kısa boylu kadınlarda var
Var ama kısa boylu kadın gidip 1.90 erkek istiyor
1.90 erkek o kadınları beğenmez nefes alsın yeter diyenleri bilemem
Erkeklerde haneye 1 puan yazdırma derdinde , seçimi değiller yani
Haklısın
Kadınlar sevdiği kişiyi yakışıklı bulur
Ayy sanki erkek bakmıyor da
Bakar ama kabul etmez
Evi ve arabası da olsun mümkünse
Garilarin tek bir ilahı var; para.
Kabul ediyoruz etmediğimizi kim söyledi :)
size bişey söyleyeyimmi sabah akşam bunu düşündüğünüz için başarısız oluyorsunuz
Kızlar bakar evet, kadınlar değil
Ben tipe de boya da bakarım
Kim etmiyor bn tipe bakarm
Ben kabul ediyorum. ✋
çiçek değil hiç biri paraya bakarlar msk
Hiç bişeye baktığım yok
Biyum uzun ve evet bakiyorlar
Seni mi kıracağım, kabul ettim gitti.
Tamamen yanılıyorsunuz.
Hep aynı muhabbet
Ama bu sefer herkesin anlayabileceği bir örnek verdim
Kadinlar nakintoşa bakar dagilin simdi
Cüzdan şekli daha önemli
Kabul ediyoruz kızlar kendilerine itiraf edemiyor
Yo kabul ediyoruz
tip 35 ten sonra yere değer
edıyoz
Kabul ediyorum ki
Ediyorum
Bir de paraya
Ben bakmıyorum çünkü nasıl kabul edeyim.
Neye bakıyorsun?
Karakteristik benliğe
Alnında mı yazıyor herkesin?
Tanımak, tanışmak, iletişim
Yani, tanışmak isteyen her erkeğin teklifini kabul edip ondan sonra , karakterini mi ölçüyorsun?
Tanışmak isteyen her erkek niyetini belli eder. Alanım zaten insan analizi üzerine. Üzgünüm ama benim ne demek istediğimi anladığını sanmıyorum.
Tamam , o zaman anlatmayı deneyebilirsin
Bir anlamı yok bu yüzden kendimi yormayacağım.
Aq kudurukları ya gelmiş ağlıyor bi de
Bizene tipin ve boyun yoksa
bilmem
ben kabul ediyorum
Yio kabul edıyoruzzz
Kabul ediyorum