genel goze hitap eden buyuk galiba date ciktigim cocuk bende acık giydigim halde yanımızda oturan kafam kadar gogsu olan kıza oyle bi bakiyodu ki nasil 2 saati gecirdim orada bilmiyorum cok sinir bozucu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayBelki "evet" demeden öncesi için tercih sebebi olabilir ama açıkçası evlenecek olsam minnacık göğsü olan kadın tercih ederdim. Hem yer çekimine yenilip sarkmaz, hem bel ağrısı çekmez, hem daha genç kalırdı. Flört, sevgililik, fb gibi durumlarda ise konuşup anlaştığım yani evet diyen kimse onunla ilgilenirim yani masama oturduktan sonra başkasında gözüm kalmaz, eldeki bir kuş damdaki 3 kuştan iyidir yalan yok. Biraz stratejik gelebilir ama boyut alınan zevki sanıldığı kadar etkilemez. 😌
018 Yorumla- 6 ay
Küçük memeliler yer çekimi olmayan uzayda mı yaşıyor? Küçük meme sevebilirsin saygı duyarım ama sarkmayacağını sanıyorsan yanılıyorsun. Yaş ilerledikçe sarkıyor.
- 6 ay
@Savas_Melegi büyük kadar sarkamaz, sıfır yerçekimi demediğimin gayet farkındasınızdır ama kötü duracak kadar göbeğe de inmez. 😌
- 6 ay
“Yerçekimine yenilip sarkmaz” demişsin, yani sarkmayacağını söylüyorsun “büyük kadar sarkamaz” dememişsin ve sıfır yer çekimi der gibi konuşmuşsun çünkü hiç sarkmayacağını söylüyorsun. Yaşlanınca bütün memelerin %100’ü büyük kadar sarkar, hatta yaşlanmaya da gerek yok; 40 yaşından sonra küçük meme de sarkmaya başlar. Yaşlanınca daha çok sarkar. Sarkan büyük meme sadece yaşlıyken göbeğe inecek kadar sarkar ama sarkmaması için yapılan egzersizler ve ameliyatlar var. Küçük meme de sarktığı için kötü durur. Büyük meme, küçük memeden daha dişil ve güzel olduğu için sarkan küçük memeden daha güzel durur ama sen Türk erk*ğisin, dolayısıyla erkek değilsin; bundan dolayı küçük memeyi tercih etmen normal. Boyut alınan zevki senin sanamadığından çok daha fazla etkiler. Küçük meme küçüklüğünden dolayı eli ve ağzı tatmin etmeyeceği, erkek dokunmaktan, bakmaktan ve emmekten zevk almaz. Bilmeden konuşma ve kendine de erkek deme. Hepsi erkeğe benziyor, çirkin oldukları için estetik yaptırıyorlar. Kurtulmak ve büyütmek uğruna binlerce ₺ ödenen bir organı allayıp pullayıp anlatmışsın. Onlardan üstünüz, büyük memeli olmak bir üstünlüktür çünkü daha gösterişli görünür ve erkeksi değildir. Dekolte giydiklerinde gülesim geliyor, olmayan memelerini göstermeye çalışıyorlar. Kıyafetler yakışmıyor. Güzellik algısı görecelidir, ama renkli göz, uzun boy, kemersiz burun, parlak cilt, parlak saç, dolgun dudak gibi nesnel olan büyük çoğunluğun beğendiği güzellik kriterleri vardır, ve büyük meme de bunlardan biridir. Yani güzel olduğu nesneldir, istisnalar kaideyi bozmaz. O yüzden bu dediklerinle üstün olduğumuzu çürütemezsin. Kimse sarkık büyük memesini dikleştirmek için ameliyat olmuyorken, herkes küçük memesini büyütmek için ameliyat oluyor. Hatta dikleştirmek için yapılan egzersizleri bile yapmayanlar var, çünkü kötü görünmüyor.
- 6 ay
Erkekler içgüdüsel olarak büyük memeli kadınları daha çekici bulurlar bu bir erkeklik içgüdüsüdür ve fıtrîdir.
- 6 ay
@Savas_Melegi balım sen daha 20 yaşında ne yaşadın böyle, inek memesi gibi sarkıtta 2 yudum süt içelim diye dalga mı geçtiler nasıl bir kompleks yapmışsın erkekliğima kadar laf etmişsin sanki görmüşsün gibi. Alt tarafı yağ dokusu, vajina büyük olunca seviliyor mu? Senin kafadakilere gel de anlat tabi. Bak bebeğim, göğüs avuçlamayı her erkek sever ama avuç dediğin şey ufacık bir şey zaten, dereden su içer gibi 2 eli daldırmak olmak tek göğüse, manda memesi gibi 110luk da sevilmez, her şeyin bir sınırı var. İleride meme ucunla göbek deliğin aynı hizaya geleceği için kompleks yaptığını tahmin edebiliyorum. Avuç mevzusunu anladın, yalamakta aynı şekilde, benim ağzım büyük olduğu halde tamamı ağzıma sığmayan göğsü ne yapayım? Hadi ağza almayı geçtim yalamaya gelelim, dil minicik bir şey zaten, tek seferde istesende tüm yüzeyi yalayamazsın. Hem büyük göğüs fazla yerler pişik olur, sarkmasını geçtim artık üstelik daha az his olur daha ufak göğüste tek seferde daha fazla alana temas gerçekleştiği için avuç, ağız veya dil fark etmez, kadına da daha fazla zevk verir. Manda memesi olunca göbek hizasında ucunu emsek o yağ dokuyu aşacak sinir uçlarını uyaracak ohoo. Görselliğe çok takılma, sağlık olarak bile sendeki manda memesi sağlıksız, sürekli yük taşıyorsun fıtık olursun. 😌
- 6 ay
Hiçbir şey yaşamadım, kendi acılarımdan bahsetmedim, kendimle ilgili bir şey demedim. Ne alaka bu dediğin; konuşmak için konuşuyorsun. Benim memelerimin büyük olmasıyla dalga geçen hiç olmadı, memeleri büyük olan herkes gibi ben de iltifat aldım. Zaten dediğin şeyi söylemeye sebep olacak kadar büyük memelerim yok çünkü şişman değilim. Avuç dediğin ufacık şeyi küçük meme tamamen doldurmaz ve doldursa bile ele az geleceği için elin hoşuna gitmez; ağıza dolgun gelmediğinden ucu ince geldiğinden dolayı da zevk vermez. O kadar cahilsin ki büyük memeyi yağ dokusu sanıyorsun. Yağ dokusuysa zayıfların memeleri nasıl büyük olabiliyor? İncecik olup da memeleri büyük olanlar çok var, ben de öyleyim. Demek ki yağ dokusundan kaynaklı değil; şişmanların memelerinin büyüklüğü yağ dokusundandır ama şişman olmayan birisi için aynı şey geçerli değildir.
Vajina ve meme arasında bir benzerlik ve denklik yok; dolayısıyla verdiğin vajina örneği alakasız. Benim memelerimle ilgili hiçbir yaram yok ama savunduğun küçük memelilerin çok yarası var; anneleri, sevgilileri, arkadaşları küçümsediği için kendilerini kötü hissediyorlar ve beğenmiyorlar, bu yüzden estetik yaptırıyorlar. Erkekliğe laf etmem için görmeme gerek yok; erkeklik fıtratla alakalıdır ve erkekler içgüdüsel olarak büyük memeli kadınları daha çekici bulur (meme ve göğüs aynı şey değildir bu arada). Ben manda memesi gibi büyük, 110 kiloluk olan göğüslerin daha güzel olduğunu söylemedim; benim dediğim 85-90 beden. Bu bedenler de büyüktür ama anormal büyük değildir. - 6 ay
Meme ucumla göbek deliğimin aynı hizaya geleceğini hiç sanmıyorum; çünkü benim annemin arkadaşının küçük memeleri 55 yaşında göbeğine kadar geldi. Yani boyutla alakalı değil, memelerimin göbeğime kadar sarkması mümkün değil çünkü şişman değilim. Şişman olunca yağdan dolayı vücut kendini salar ve sarkar ama bende gereksiz yağ kütlesi yok; hem sarkmayı engelleyen egzersizler var olduğu için sarkma halinde onları yaparak göbeğime gelmesini engelleyebileceğimi biliyorum. Büyük meme, küçükten daha güzeldir ve yaş aldıkça ikisi de sarkar ama büyük olan daha güzel göründüğü için sarkık büyük meme sarkık küçük memeden daha iyidir. Sokaklarda bir sürü yaşlı kadın var. Senin hayal dünyandaki gibi memeleri göbeğine sarkık olanları görmedim; çok az gördüm. Onlar da gençliği tembellikle geçmiş, bakımsız kapalı teyzeler ve şişmanlar.
Büyük memeli olmayı neden kompleks yapayım? Senelerdir kabul gören güzellik algısı kum saati vücut tipidir ve kum saati olmanın özelliklerinden birisi büyük memeli olmaktır. Büyük memenin daha güzel olduğu bir kuraldır ve genel geçerdir; o yüzden kompleks yapmama neden olabilecek bir şey yok. Senin gibi bir şeyden anlamayan insanlara denk gelmediğim için memelerim hiç alay konusu olmadı. Ben de manda memesi yok; büyük ama manda memesi gibi değil. Büyük meme hiç de sağlıksız değil. Hiçbir büyük memeli kadından memeleri yüzünden ağrı çektiklerini duymadım. Bunlar klişe; meme bir taş kütlesiymiş gibi abartmışsın. Büyük meme daha fazla terlemez, pişik de olmaz; benim hiç başıma gelmedi. Memeleri olan sen değilsin, o yüzden sus. Büyük meme o kadar güzel ve dişi duruyor ki ağrısına da, sarkmasına, terletmesine de katlanılır; ama sarkma hariç hiçbir dediğin olmuyor. Şişmanlar bile o kadar yağ kütlesine rağmen pişik olmuyorlar; kişilerden kişiye değişen bir şey bu.
- 6 ay
Sen sülalendeki kapalı, bakımsız, şişman ve yaşlı teyzelerin büyük memelerini görmüşsün; o yüzden herkesi onlar gibi sanıyorsun. Erkeksiliği ve çocuksuluğu çağrıştıran meme güzel değildir, dişilikten uzaktır. Büyük memelerin sağlıksız olduğu saçma bir mitten ibarettir. Bilim, doğru sütyen ve duruşla büyük memelerin hiçbir sağlık sorununa yol açmadığını açıkça gösteriyor. Sırt ağrısı ya da omurga problemleri meme boyutuyla değil, duruş ve kas sağlığıyla ilgilidir.
Toplumun bu önyargısı, kadın bedenini küçümsemekten başka bir işe yaramaz. Büyük memeler doğal, estetik ve tamamen sağlıklıdır. Bu gerçeği görmezden gelmek, bilim yerine dedikoduya inanmaktır. Ondan, bundan duyduğun şeyleri gerçek sanıyorsun; o yüzden bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsun. Dediğimde bana boşuna kızma. O kadar ilgini çekmişim ki profilime girmişsin, ama ben seninkine hiç bakmadım bile.
- 6 ay
Ağızda ve elde dolgunluk hissi olmadığı için küçük meme daha az zevk verir “Bak, senin teorin tamamen yanlış 😅 Herkesin avuç büyüklüğü aynı değil, ayrıca göğüs sadece avuçla ölçülmez, estetik ve dolgunluk da işin içinde. 110’luk memeyi küçümsemeye çalışıyorsun ama büyük göğüs de tadından yenmez, dokunulması, hissedilmesi ve görmek ayrı zevk verir. ‘Avuç yetmez’ falan demen komik, çünkü gerçek hayatta büyük göğüs hem görsellik hem dokunma açısından çok daha tatmin edici.
- 6 ay
Dil de minicik diyorsun ama yalama işini doğru teknikle ve ritimle yapmak mümkün, sadece tek seferde her şeyi yapayım diye strese giriyorsun 😂 Büyük göğüsler hem göze hem de hissiyata hitap eder, küçümsemek yerine takdir et derim 😎Büyük göğüs hem avuca hem de ağıza harika oturur, dokunduğunda dolgunluğu hissediyorsun, görselliği ayrı bir tat veriyor. Avuç yetmez, derinlik ister; büyük göğüs tam bunu sağlıyor. Ağza alırken de zaten dolgunluk ve hacim hissi çok daha yoğun, küçük memede aynı etki yok. Yani kısaca büyük göğüs hem dokunma hem görsel hem de hissiyat açısından her zaman kazanır, tartışmaya gerek yok 😎🔥 Erkek, o avcunun tamamen dolmasını ve avcuna ve ağzına dolgunluk gelmesini sever; dolayısıyla erkek gibi erkek olanlar, hormonlarından dolayı küçük memeyi tercih etmez. Büyük memeyi tercih etmek sadece zevk meselesi değil, biyolojik olarak da mantıklı 😎 Testosteron seviyesi yüksek erkekler genellikle dolgun ve hacimli göğüslere daha çok ilgi duyar, çünkü hormonları onlara bunu daha çekici hissettirir. Küçük memeyi savunmak daha çok yapay normlara dayanıyor; gerçek erkekler dokunduğunda avuca ve ağıza tam dolgunluğu veren memeyi ister. Yani, boşuna küçümsemeye çalışıp, erkek olmadığını belli etme hormonlar zaten neyin doğru olduğunu söylüyor 💪🔥 Ne kadar gülünç duruma düştüğünün farkında değilsin😂 eti yük zannediyorsun et ve taş senin hayal dünyanda aynı şey galiba😂
Bu varken https://hizliresim.com/sf0nj13
https://hizliresim.com/aybac94
Bunu seçiyorsan https://hizliresim.com/dsfghg1 erkek değilsin dediğimde kızma - 6 ay
@Savas_Melegi şimdi minik şeytan, uzun uzun yazınca haklı olmadın önce onu idrak et. Lez misin iri mi seviyorsun nedir derdin? Yok efendim. seni merak etmişim. ilgimi mi çekmiş bilmem ne, kaç yaşında yazdığına baktım pekala. erkek olabilirsin 48 yaşında olabilirsin haaaadi diyelim 20 yaşında kız çocuğusun, minnak memeli olabilirsin nereden kesin kanaate varayım da ilgimi çekesin azıcık mantıklı düşün çocuk olma. Attığın fotoların tamamı orta boy farkında mısın? Üsttekiler 85 ve 90 alttaki 75 civarı, 110 dediğimde de göğüs ölçüsüydü ve 95 üzeri artık kötü görünmeye başlıyor sütyen olmasa durduğu yerde sarkacak aşağı. Hadi misket kadar sadece uçtan ibaret olanlara minik de ama 75 de küçük sayılmaz tatmin eder. O kadar uzun ve gereksiz yazıyorsun kiii, bebeğim ben 36 yaşıma gelmişim, sence göğüs ve memenin farklı şeyler olduğunu bilemiyor muyum? Üniversite mezunu genel kültürü yüksek insanım, senin düzeltmene mi ihtiyaç duyarım sence? Son partnerimin sağ göğsü 100 sol göğsü 90-95 civarlarıydı, büyük oldukça asimetri artıyor. Zayıfların büyük göğsü olmayacağını mı zannediyorum sence? Her erkek büyük sevecek diye bir kural yok, her kadın kol gibi zıpkın gibi cop gibi, balta sapı gibi penis mi seviyor? Ölçüyü kaçırmamak lazım.
- 6 ay
Uzun uzun yazınca haklı olduğumu düşündüğümü nereden çıkardın? Hepsini çürüten mantıklı cevaplar verdim diye haklı olmuş oldum. Haklı çıkmak için değil, açıklayıcı olması için uzun yazmam gerektiği için uzun yazdım. Beni küçümsemek için çocuk olduğumu söylüyorsun ama çocuk olmak aşağılık bir şey değil. 20 yaş bilime göre asla çocuk sayılmaz. 20 yaşındaki birisi çocukluktan %100 çıkmıştır, hatta 17 bile bilime göre çocuk değildir. Bilimsel konular hakkında zerre kadar bilgin yok. Nerede ne şeytanlık yapmışım anlamadım. Lezbiyen değilim, iri severim, daha güzel bulurum ama tahrik olmam. Erkek olup olmadığımı profilime bakarak anlayamazsın ki attığım fotoğrafların tamamı orta boy değil; ikisi büyük, diğeri küçük. Sen gördüğünü anlayamıyorsun ve büyüğü ayırt edemiyorsun. O büyük memeli kız 85 beden giyiyor. 85 beden meme öyle olur ve 85 büyük sayılıyor. 85 ve 90 büyük meme sınıfındadır. Dik diye sarkık değil diye büyük oldukları gerçeğini kabullenemiyorsun çünkü sana göre büyük meme = sarkık memedir. O yüzden dik büyük meme görünce o senin gözünde büyük olmuyor. Hangi beden meme büyük küçük bunları bilmiyorsun. 75 beden meme her zaman küçük kabul edilir. Eğer D cup ise büyüktür ama değilse küçüktür. 75 D meme belirgin görünür, küçük durmaz.
Orta boy meme böyle olur, bu da gayet iyi:
https://hizliresim.com/sarkedd
İlk attığım kızınkilerle bu aynı mı? Asla değil. Bu meme o memeden daha küçük ve orta boy, diğeri ise büyüktü. - 6 ay
İlk attığım kızın memeleri basbayağı büyük, manda memesi gibi değil diye büyük değil diyorsun. Çok büyük değil ama büyük. Sen büyük diye attıklarıma orta diyorsan asla gördüğünü anlayamıyorsundur bence. Bir daha bak, yine anlayamıyorsan sende bir sorun var. 75 tatmin edebilir ama herkese göre C, D değilse küçük meme sınıfındadır. Hem bu sitede hem de reelde 75 beden memesi olan kızların çevrelerinde memelerinin küçük olduğunu söyleyenler olduğunu, bu sözleri kafaya taktıklarına denk geldim. 75 bedenden tatmin olabilirsin lakin C, D ve üstü değilse küçük bedendir. Tatmin etmesi küçük olduğu gerçeğini değiştirmez. 95 üzerinin bende kötü göründüğünü düşünüyorum ama 90 beden kesinlikle her zaman büyük sayılır. Benimkiler 85 C, herkes büyük diyor. Aynı o kızınki gibi benimki de ve aynı olduğuna göre onunki de 85 C ve 85 C büyük sayılır. O kız Instagram fenomeni, erkekler onun memeleriyle ilgili konuşurken hep büyük olduğunu söylüyorlar, bayağı beğenilen biri. Aslında göğüs ölçüsünü sadece rakam değil, cup harfi belirler. 85 C, D, E büyüktür ama A ve B büyük sayılmaz, ortadır.
Küçük
70A, 75A
70B
75B küçüktür
ORTA
75B – 75C
80B – 80C
70C
85A, B ortadır - 6 ay
Yani 85 olan her meme orta ve 85 olan her meme büyük değildir; büyüklüğü cup belirler.
Büyük
75D
80D
85C – 85D
90C ve üzeri
Göğüs ve memenin farklı şey olduğunu bilmeyen çok fazla insan var çünkü meme kelimesi ayıp bulunuyor, onun yerine eş anlamlı olarak göğüs diyorlar. Sen de eğer meme dememi kaba bulduysan, neden meme dediğimi açıklamak için aynı şey olmadığını söyledim. Ülkenin neredeyse her şehrinde üniversite var ve eğitim kalitesi çok düşük, bunu herkes biliyor. Kendini fazla abartma. Okulda da memenin ve göğsün ne olduğunu öğretmiyorlar ve eğitimli, eğitimsiz pek çok insan göğüs ve memeyi aynı zanneder; bu yüzden düzeltmem normal.
Zayıfların büyük memesi olabileceğini biliyorsan, neden büyük meme yağ kütlesidir diyorsun ve göğüs ve memenin aynı olmadığını biliyorsan neden meme yerine göğüs diyorsun? Her kadın orta seviyede ve kalın penis sever; küçük tatmin etmez, çok büyük de acıtır. Büyük sevmek zaten ölçüyü kaçırmak değil, çok büyük olmadığı sürece. Dediklerime bilmediğine göre hiç de gereksiz yazmadım. Israrla 85 orta diyorsun ama büyüklüğü rakam değil cup belirler ve 85 a-b orta diğerleri büyüktür. - 6 ay
https://hizliresim.com/dsfghg1 Buna nasıl küçük değil dedin aklım almıyor🤣🤣🤣 75 a-bdir bu
Orta meme eğilince böyle olmaz https://hizliresim.com/aybac94 bu basbaya büyük.
Orta meme o mavi bikinili kızın memeleri dikkatli bak
İlgini çekmem için kesin kanaate ne gerek var? Asıl sen azıcık mantıklı düşün😂😂😂🤣🤣🤣 - 6 ay
Çok büyük değil diye, sarkık değil diye, göze hitap ediyor diye büyük olduğunu kabullenemiyorsun ama üzgünüm açık ve net bir şekilde büyük memeli bir kız. 85 c büyük bedendir onunkiler de öyle olduğuna göre büyük. Hem orta olsa ve sen de büyük değil orta desen haklı çıkmış olmayacaksın, küçük meme daha güzel olmuş olmayacak çünkü sen orta memeyi değil küçük memeyi savundun. Orta boy meme de güzeldir, dişildir, dekolteyi iyi taşır, kıyafetler yakışır. Küçük meme gibi değildir. Dediğim meme büyük olmasa orta olsa sen haklı olmayacaksın çünkü sen bana orta boyu değil küçüğü savundun. Senin dediklerini asla kabul etmiyorum ve naparsan yap etmeyeceğim. Çünkü doğru değil ve mantığıma uymuyor.
- 6 ay
@Savas_Melegi bir memeye onca söylememe uzun uzun yazma dememe rağmen 5 dev mesaj hee? İnsanların böyle vaktini çalamazsın, okumuyorum kudur.
- 6 ay
Sen kimsin ki senin her dediğini yapmak zorundayım? Hem sen bana uzun yazma demedin, alzheimer mı başladı amca? 😂😂😂Sadece uzun yazmamdan şikâyet ettin, uzun yazma demedin ama desen de yazabilirim çünkü her dediğini yapmak zorunda değilim. Ben senin vaktini çalmıyorum, sen kendi iradenle yazıyorsun. Yanılıyorsun, hiç kudurmuyorum. Senin bu kadar kudurduğunu görmek beni güldürüyor, gülerek yazıyorum. Okusan da zaten bir şey değişmeyecekti. “Bir delille kırk alimi yendim, kırk delille bir cahili yenemedim” deyip susuyorum. Ama haberin olsun, orta boy meme örneği olarak baya güzel bir kız paylaşmıştım, onu görmeyi kaçırdın. Neyse, görsen de bir şey değişmeyecek zaten, çünkü bildiğini okuyorsun.
En İyi Cevaplar
Sıkıntı yok bence karşımdaki kişiyi seviyorsam göğsü büyük olmak zorunda değil. Vücut ile orantılı olsun yeter. Zaten sevmem büyük göğsü. Duruşu önemli benim için...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, çok haklısın sinirlenmekte! Ama burada unutmaman gereken bir şey var: Herkesin güzellik algısı farklı! Bazıları büyük göğüslerden etkilenebilir, bazıları küçük olanları daha çekici bulabilir. Yani, bu tamamen kişinin zevkine ve kendi dünyasına göre şekillenen bir şey. Ama senin güzelliğin, özgüvenin ve enerjin o kadar özel ki küçük detaylara takılmana hiç gerek yok. 🌟✨
O çocuk böyle yaparak kesinlikle saygısız bir davranış sergilemiş. Seninle bir yerde zaman geçiriyor ama gözleri başka yerdeyse, bu onun kalitesizliğini gösterir, senin değil! Kimse estetik ya da fiziksel özelliklerine göre değer kazanmamalı. Gerçekten güzel bir ilişki arıyorsan, seni sen olduğun için seven ve değer veren biriyle birlikte olmalısın. 💜
Unutma, özgüven en büyük güzelliktir. Sen bir tanesin, sakın başka biri hissettirmeye çalışsa bile farklı düşünme! Eğer birlikte olduğun kişi yalnızca fiziksel detaylara takılıyorsa, bu onun kaybı! 😘00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
51Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
m 6 ayBence hayır küçük gogusler hem daha güzel hemde daha estetik duruyor bence
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 6 aymemeye göre kadın seçmiyorum.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 300 cevap paylaştı. Kucuk goguslu kizlarin poposu her zaman daha guzel oluyor. Popo da cok daha onemlidir. O yuzden tercihimiz küçük göğüsten yana. Gogus dekoltesi guzel manzaradir ama kadini butun olarak dusununce geri planda kaliyorlar
11 Yorumla
Soran6 ayDers vermelisin ya
6 aybunun bir tercih olduğunu düşünmüyorum açıkcası.. sadece dikkat çekiyordur farketilme açısından.. ama bir belirleyici unsur değil asla.. en azından benim için.. askine ben daha çok severim küçük olmasını
00 Yorumla
6 ayDişi görünmüyorlar genel olarak büyük daha çok beğenilir
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 823 cevap paylaştı.
6 ayBüyük göğüsün hiç bir estetiği yok. Orta olmalı. Büyük çok çabuk sarkar zaten. Ne çok küçük , ne de büyük olmalı
10 Yorumla
6 ayAbartmışsın bence
Bi erkek yanında beğendiği bir bayan varken başka bayana bakmaz
Beğenmese seninle date çıkmaz demi10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. Daha büyük alet şansınız olsa küçük mü tercih edersiniz?
01 Yorumla
Soran6 ayAyni degil bence
6 aydamak zevki olan erkekler tercih ediyor.. olmayan aç gözlü sonradan görmelerin tercihi büyük.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. İnce bel küçük göğüs daha estetik duruyor iyi giyiniyorsan
02 Yorumla
Soran6 ayöyleyim zaten kendimle sorunum yok bunlari yasadikca sey oluyorum
Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Yanınızdayken başkasına bakan biriyle iki saniye aynı masada oturmayın hesabı ödeyip kalkın
10 Yorumla
6 aykücük gögüs daha güzel ergenler ağızının tadını bilmez :D
10 Yorumla
6 ayBen tercih ederim fizikleri seksi oluyor küçük göğüslü olınca
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. bir çok açıdan daha cezbedici... ama küçük seven de var..
00 Yorumla
6 ayYok ben portakal boyutu kadar olanını severim
00 Yorumla
6 ayabaza çoğu. onlara göre kadın iri memeli koca popolu bişey. ığğ
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayKadınlar gibi erkekler de büyük seviyor genelde
11 Yorumla- 5 ay
Evet bende öyleyim hoşuma gidiyor
6 ayBÜYÜK ÇÜNKÜÜÜ
sen 1.60 erkeğe mi bakarsın 1.90 erkeğe mi?04 Yorumla
Soran6 ayOrtaya bakarım uzunlarda is yok
- 6 ay
1.81 orta mı uzun mu
Soran6 aykalıplıysan orta dhdhshz
- 6 ay
Ooo kategorine girdimmmm
Abaza demek çocuk. Gerçek gurmeler küçük orta büyük bakmaz. Bel kalça bacak ve yüzü güzelse gerisi teferruattır :)
00 YorumlaErkeklerin degisik fantazisi canim iste
50 YorumlaTercih edersinde taciz eder gibi bakmassin öyle
50 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayDümdüz olunca dikkat çekmiyor görselllik istiyor ondan
00 Yorumla o insanlar genelde ne istediğini bilmeyenler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHerkesin zevki farklıdır
Böyle şeylere takılma
01 Yorumla
Cevap sahibi6 ayİnek memesi gibi olanları sevmem
Ne kadar küçük olduguna baglı cok buyuk sevmem
02 Yorumla
Soran6 aybenim ele geliyo hahshsh
6 ayHacmi fazla göze geliyor işte
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 311 cevap paylaştı.
6 aySen küçük penisli birini tercih edermiydin?
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arasında kaybolmak istiyorlar çünkü
00 Yorumla
6 ayBen küçük göğüs severim şahsen
00 YorumlaKüçük göğüsler candir
00 Yorumla
6 ayB cup ise enfes a cup ise ilgi çekici değil
00 Yorumla
6 aySenin ki işi bilmiyor
00 Yorumla
6 ayUçları belirgin olduğu için ben daha çok seviyorum
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Ben yarım portakal olanını severim.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Küçük memeli kadınlar ölsün
02 Yorumla
Soran6 aysenin yaşaman hata olmus
6 ayerkekler büyük sever geneşde
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayErkeklerin cogu kriter koymuyor ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayKucuk göğüs seviyorum aşiğim onlara
00 Yorumlaben küçük sevmiyorum sarkık oluyor genelde
07 Yorumla
Soran6 aykucuk nasıl sarksın
Soran6 ay75
Soran6 ayInsallah canım
Gizli Üye(30-35)6 ayKüçük daha guzel bnce
00 YorumlaBence çok güzel
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 734 cevap paylaştı.
6 ayKim diyo onu
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 709 cevap paylaştı.
6 ayKüçük daha değerli
00 Yorumla Sen açık olarak tasvir ettiğin ne mesala
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Küçük olduğu için
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayBen severim şahsen.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayBen tercih ediyorum
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 628 cevap paylaştı. Zevk meselesi bu
00 Yorumla
6 ayKüçük daha çekici
00 YorumlaYani bencede küçük guzzel
00 Yorumla
6 ayyanlış erkek tercihi :)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 392 cevap paylaştı.
6 ayNe kadar küçük
00 Yorumla Cahilliklerinden.
00 Yorumla
6 ayÖyle bir şey yok
00 Yorumla
6 ayben bayılıyorm fındık gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayYazık çok yazik
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayÇok mu büyüktü knkk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayAvuca geliyor mu