Erkeğim ama kız gibi hissediyorum?

Merhaba ben doğuştan beri küçük narin bir yapıdayım 13 yaşına kadar her şey normaldi çocuktum henüz bir şey bilmiyordum 13 yaşında ergenliğe girdim ve girer girmez ise kız gibi hissetmeye başladım aniden erkeklerden hoşlanmaya başladım kalçamda inanılmaz hissiyat olmustu göğüslerim ağrımaya başlamıştı vücudum biraz daha feminenlesti ara sıra kanamam oluyordu sanırım hormonlardan artık bilmiyorum sürekli duygusaldım ilk başlarda çok korkuyodum endiseleniyordum erkek olduğum halde bunları yaşıyordum ve hiçbir şey elimde değildi kimseye de söyleyemiyordum korkuyordum zaten o sıralar annemle babam ayrılmıştı babaannemde kalıyodum kimse basımda yoktu herneyse işte 2 3 yıl uyum sağlamakta çok zorlandım spor yapmaya başladım ağır işlerde çalıştım kendimi değiştirmeye çalıştım bunları sadece korktuğumdan ve bu halimden utandığımdan yaptım ama hiçbir şey değişmedi spor yaptıkçada daha da kız gibi hissediyordum vücudum daha da feminenlesiyodu zaten asıl olarak herşeyden çok hislerle de alakalı herneyse işte sonrasında tamamen kız gibi hissetmeye başladım Neden ben kız doğmadım NEDEN? niye yaaa niyeee hep bunu diyorum kendime yaa benim erkeklikle hiçbir alakam yok neden böyleyim o kadar kız olmayı haketmeyen kızlar var ki neden ben neden yaa niye kız doğmadım %50 doğma şansı var kız veya erkek niye erkek oldum işte kız olsaydım ya tüm özelliklerim herşeyim kıza kayıyo nasıl erkek oldum ben neden yaa neden neden asla göğüslerim olmicak asla kız olamicam tamam mı bıktım artık her gün uyandığımda göğüslerim yok kötü hissetmeye başlıyorum sanki benden bir parça gitmişler gibi hissediyorum yüzümdeki çıkan tüyleri cımbızla yolmaktan kaşlarımı almaktan artık dayanamıyorum cidden çok sıkıldım artık ne yapacağımı bilmiyorum aynaya baktığımda bir kız görüyorum gözlerime baktığımda kız görüyorum erkek değill ne yapıcam ben böyle (buraya kadar okuduysanız içtenlikle teşekkür ederim 💗)😭😭

Erkeğim ama kız gibi hissediyorum?