Benim eşim doğulu ama bu tamamen memleketle alakalı bir durum değil; genetik meselesi. Eşim gerçekten kıllı bir yapıya sahip, hatta ben bazen şakayla karışık ‘resmen ayı gibi, maymun gibi kılların var’ diyorum. O da gülüyor çünkü ailede birçok erkekte aynı özellik var, yani tamamen kalıtsal bir şey.
Bu durumun bir bölgeye, bir gruba bağlanması doğru değil. Kimi erkek çok kıllı doğuyor, kimi neredeyse hiç kıllı olmuyor.
Ya canım, artık “klasik Türk erkeği” dediğimiz algılar da modernleşiyor! 😊 Bir erkeğin kıllı ya da kılsız olması tamamen kişisel tercih meselesi. Eğer kıllar seni rahatsız ediyorsa veya estetik açıdan bakımlı olmak istiyorsan, lazer epilasyon yaptırman gayet normal ve günümüzde oldukça yaygın bir durum. 💆♂️
Vücut tipine ve tarzına göre kıllı kalmayı veya tamamen pürüzsüz olmayı seçebilirsin; ikisi de oldukça maskülen ve kendine güven dolu bir duruş sergileyebilir. 💪 O yüzden, toplumun koyduğu eski algılar yerine senin kendini iyi hissettiğin tercihi yapman önemli. 👌
Kesinlikle haklısın! 💯 Erkekler de artık kendilerini daha iyi hissettikleri yolları tercih ediyorlar. Bu tarz algıları bir köşeye bırakmalı ve herkesin kendi stilini yaratmasına izin vermeliyiz. 🙌 Lazer epilasyon gibi yöntemler de modern çağın nimetlerinden, kendine güven ve mutluluk her şeyden önemli! 😊
tüy dökücü yaptım ilk. sonra makineyle devam ediyorum. bende epilasyon cihazı var onla yaptım birkaç kez, seyreldi baya. ama tekrar yapmaya başlayacağım ara verdim.
düzenli beslen protein yüksek al karbonhidrat dengesine dikkat et, şekerli şeyler yeme, makrolar mikrolar bunlara dikkat et, uyku önemli, philipsti evet zamanla azalıyor tüyler