AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
223Cevap
düzgünce fırçala bir hafta önceden zor değil demi
İşe yarıyormu cidden? Kaç güne işe yarıyor bide
Düzenli fırça en azında günde iki kez sabah gece
hergün sabah akşam fırçala 1 aya kalmaz bembeyaz olur dişlerin.
Düzenli fırçalayarak ama en güzeli diş hekimine gitmek
Eğer sonradan sarardıysa tuzlu su çok iyi gelir ama hafif sarılık önceden beri varsa beyazlamaz ancak tıbbi yöntemlerle beyazlar. Kemik rengiyle ilgili diş rengi
dişlerinize bakmanız yeterli beyazlatmak geçici bir yöntemdir..
İnsülini düşür eğer doğal yoldan beyazlatmak istiyosan
Sanmıyorum. Bazıları kür yapıyor bi onlara bak derim.
Özellikle yaptığım bir şey yok, düzenli fırçalıyorum sadece.
Diş silgim var onunla temizleyip fırçaladım mı istediğim gibi oluyor
Orta çağda yapılan bir yöntem varmış o baya beyazlatıyormuş
Düzenli fırçalamak ve bol su içmek dişleri beyazlatır, ağız kokusunu önler
Doktora git temizlesonler hızlı olur başka türlü olmaz
Sararan araba farlarini limona karbonat donup beyazlatiyolardi belki denenebilir
Kaliteli diş beyazlatma kremleri ile olur ya da toz
Çok fazla fırçalama derim. Eğer kahve filan tuketiyorsan colgatenin diş macunu var ondan kullan o beyazlatiyir etkisini görmüştüm eğer dişlerin sağlıklı ise çok fazla kafaya takilacak birsey değil
En iyisi doktora git markette ürünler falan genelde hem dişlere hem diş etine zarar veriyor
Karbonat kullan fayda sağladığını duydum ama hiç kullanmadım
Listerine. Kulan dişlerini fırçaladıktan sonra ağzını çalkaliyorsunonunla çok iyi ben kullandım herkes bana diyor ki ne kullanıyorsun dişlerin o kadar beyaz
En önemlisi Çay, Kahve, Kola, Sigara ve Alkolü bırakacaksın.
Karbonat, Limon suyu ve diş macunu karıştır ve öyle fırçala dişlerini, hemen fark edersin.
Tadı güzel değil ama gerçekten beyazlatıyor dişleri😃
Çay, kahve, sigara vb gibi şeyleri kısıtla, diş ipi mutlaka ama mutlaka kullan. Duruma göre günde en az 2 kez dişlerini iyi bir diş fırçası ve florürlü diş macunuyla fırçala. Sabah hindistan cevizi yağı ile oil pulling yaptın mı tamamdır o iş 🖖🏻
Her gün fırçala. Saçma sapan şeyler kullanarak dişlerine zarar verme. Diş minen sarı tonlarına yakınsa hiç uğraşma diş hekimine git derim. Aksi hakde diş etlerine zarar vererek dişlerini ileriki zamanlarda kaybedebilirsin. İyi günler.
Karbonat, limon ve diş macununu karıştırıp şerit şeklinde kesilen folyoya koy. Sonra bu folyoyu dişlerine sarıp 5-15 dk beklet. Anında etkisi oluyor ama dil emali çok zarar görüyor. Acil durumlarda tek seferlik için tavsiye ederim nflfmf
diş*
Yılda iki defa diş temizliği ve günde 2 defa fırçalamayı ihmal etmetseniz zaten beyazlar gerek yok başka ürünlere
Karbonat diyen var mor renkli bir diş macunu var o. beyazlatiyomus. Onu diyen var. Ama dislerinin mahfolmasini istemiyosan doktorda beyazlatmalısın
Sabah akşam 3 dakika fırcala beyazlar 😃bir çok insanın yaptığı en büyük hata 1 dakika bile fırcalamamaları
Siyah diş macunu var ismini hatırlayamadım ama ben onu kullanıyorum gayet güzel, içinde misvak özü filan bar
Limon ve karbonatı karıştır ve dişlerini fırçala tertemiz oluyorlar istersen hindistan cevizi yağı da kullanabilirsin özellikle kahveyi ve çayı azalt
Bir tane toz var aşırı iyi ama rastgele bi yerden aldıkları için bulamadım da adını bilseydim söylerdim
Limon zencefik karbonat karışımı düzenli kullanmakta fayda var
Doğal bitki ve ürünlerle diş beyazlatmak kolaydır.
Dakikalarca fırçalıyorum ben diş fırçasını hiç suyla falan ıslatmadan
Dişçiler beyazlatıyor sonrasında düzenli diş fırçalayıp sık sık renklendiricili sakız çiğnemezsen sorun ortadan kalkar. Renklendirici dişleri sarartıyor.
Sadece 1 günde* daha beyaz dişlere kavuştum. Düzenli kullanımda ise ciddi bir fark gördüm. Kahvemi içmeye devam ediyorum ama dişlerim daha parlak çünkü bembeyaz gülüşümü gün boyu koruyabiliyorum. ✨🦷
Güzel bir fırçalama programı ve kaliteli bir diş macunu ile
hindistan cevizi yağıyla fırçala sonra normal diş fırcasıyla düzenli olarak yaparsan aşırı rengini acıyo bir zararı yok kullanabilirsin sonrada bana teşekkür edebilirsin
Kesinlikle düzenli fırçalama ve gargara diye düşünüyorum
Protein sıvısı bulup dişlerine sürmen lazım. Anında etkili
Sürekli fırçalayarak bi yere kadar beyazlar sonra aynı kalır karbonat limon vs yaparsan da daha çok zarar verirsin büyük sorunlara yol açabilirsin bu defa da
Karbonatla beyazlıyor önce normal macunla firçala sonra karbonatla fircala
Dişler vücutta kemiklerdendir. Kemiklerin rengi de sarımtıraktır. Olaya bu şekilde bakalım. Beyaz dişler doğallığa aykırıdır. Ama dış bakımını da yapıp, ihmale getirmemek gerekir
kadının yandan 6 dişi görünüyor benim 3 tane 😀
Diş pastası ile diş macunu ile fırçala daha sonra dış pastası ile
35 e kadar kullanıp sarartığın dişleri anca porselen beyazlatır
Geçici çözümlerden Uzak dur lütfen onlar dişe zarar verebiliyor.
Önerilen karbonat vs kullanma diş minene zarar verir beyazlatıcı macun kullanabilirsin olmassa diş hekimine görünmemi tavsiye ederim
Evde haftada iki kere limon karbonat karıştırıp yapabilirsin ben çok sigara ve kahve tüketiyorum benim kurtarıcım oluyor tavsiye ederim
kahve ve çay alışkanlıklarını bırak, diş doktorunla buluş ve önce beyazlat ve önerisini dinle :)
Diş macununa tuz koy O zaman daha iyi beyazlar ama çok fazla da yapma bunu haftada iki kere sadece
Süt iç meyve ye abur cubur yiyorsan azalt
doğal şeylerle beslen arada gargara falan da yap farkı göreceksin
Karbonatı çok sık kullanma dikkat et zararlı olabilir gargarayı da ılık su ve tuzlu su ile yap iyi gelir
Kalsiyum içeren besinler de tüket misvak falan kullan
Doktora görün evde kendi imkanlarınla karbonat vs ile olmaz kendine zarar verirsin misfak ve günlük fırçalama dışında önerilere kendini kapat
Asitli içecekler kullanma + devlet hastanesinden randevu alıp dişlerini beyazlatabilirsin randevu gelmiyor demeyin 1 ayda 5 kere Randevu aldım
Eğer kullanıyorsan kahve, çay, sigara gibi alışkanlıkları bırak. Günde iki kere dişlerini fırçala.
Bir kaç kişi karbonat demiş ama karbonat maalesef dişi aşındırıyor geçici bir beyazlık sağlayabilir belki ama ilerleyen zamanda kötü sonuçları çıkar
Şarjlı diş fircan varsa birde düzenli fircala beyazlatıcı diş macunları var biraz fazla pahalı ama deger
Hindistan cevizi yagı ile agzını calkala rutin olarak 10 15 dakika boyunca. Diş beyazlığı etkisi dışında da ağız sağlığına faydaları var.
Karbonat limonu diş macunu ile karıştırıp kullanabilirsin
Fosforlu dış macunları al hem derinlemesine temizler hemde beyazlatıyor
Hayır ama en azından daha da kirlenmesini engeller diye düşünüyorum