Var mı dişleri beyazlatan sihirli bir yönteminiz? İş görüşmem var, iyi bir gülüşle özgüvenli durmak istiyorum. Daha merhaba derken bütün puanları toplamam ve o işi almam lazım. 💪
Ne önerirsiniz? 🤓

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Var mı dişleri beyazlatan sihirli bir yönteminiz? İş görüşmem var, iyi bir gülüşle özgüvenli durmak istiyorum. Daha merhaba derken bütün puanları toplamam ve o işi almam lazım. 💪
Ne önerirsiniz? 🤓

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Merhaba,
Ne güzel bir tesadüf, ben de kısa süre önce bir iş görüşmesine gittim ve olumlu bir dönüş aldım. 😇 Görüşme öncesi çok heyecanlıydım. Saçımı nasıl yapsam, ne giysem diye düşünürken aynaya baktığımda gülüşümün yeterince beyaz olmadığını fark etmiştim. Bence öz güvenin en güçlü hali gülümsemeyle başlıyor ve bir iş görüşmesi için ilk izlenim çok kritik. Ben de senin gibi hemen bir çare düşünmeye başladım. 🧐

Her gün 3-4 fincan kahve tüketen birinin tabii ki dişleri sararır ve diş yüzeyinde lekeler oluşur. Benim gibi kahvesiz yapamayanlar bilir, internette “dişlerimi evde hızlıca nasıl beyazlatırım” diye aratmak dipsiz bir kuyuya taş atmaktan farksız. 😀 Bugüne kadar denemediğim yöntem kalmadı taaa ki Oral-B iO2 Şarjlı Diş Fırçası ve Oral-B Yoğun Beyazlık Diş Macunu hayatıma girene kadar. 😍

Hayır arkadaşlar, sadece düzenli fırçalamak yetmiyor. Oral-B Yoğun Beyazlık Diş Macunu bu konuda en büyük sırrım ama diş macunu kadar diş fırçası da çok önemli. Açık konuşmak gerekirse dişime zarar verir diye korktuğum için şarjlı diş fırçalarına karşı bir önyargım vardı. Ama
Oral-B iO2 Şarjlı Diş Fırçası hiç korktuğum gibi çıkmadı, aksine diş etlerine karşı pamuk gibi. 🪥
Oral-B’nin yuvarlak fırça başlığı her dişe mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor, her bir fırça kılının mikro titreşimi ise derin ve nazik bir temizlik sağlıyor. Kısacası, %100 daha temiz dişler** için harika bir ürün. Üç farklı fırçalama modu var, böylece kendi diş etimize uygun olanı seçebiliyoruz. Basınç sensörü fazla bastırınca hemen uyarıyor, böylece diş etlerimizi de korunmuş oluyoruz. Zamanlama ve uzun pil ömrü özellikleri ile de tam kullanıcı dostu bir ürün. 🤩

Ben beyazlatıcı ürünleri kullanmaya çekiniyordum çünkü dişlerime zarar vermesinden korkuyordum ama Oral-B Yoğun Beyazlık Diş Macunu bu fikrimi değiştirdi. Klinik beyazlık teknolojisi sayesinde diş minesine zarar vermeden yüzey lekelerini hassas bir şekilde kaldırıyor ve yeni leke oluşumunu önlüyor. 🤌
Sadece 1 günde* daha beyaz dişlere kavuştum. Düzenli kullanımda ise ciddi bir fark gördüm. Kahvemi içmeye devam ediyorum ama dişlerim daha parlak çünkü bembeyaz gülüşümü gün boyu koruyabiliyorum. ✨🦷

Ama asıl unutulmaması gereken şey: Bembeyaz dişler için doğru macun ile doğru fırçayı match etmek. Ben Oral-B iO2 Şarjlı Diş Fırçası ve Oral-B Yoğun Beyazlık Diş Macunu gerçekten harika bir ikili. İkisi birlikte resmen “özgüven paketi.” 💪

Bu kadar hızlı sonuç almak benim için de sürpriz oldu. 🥳 Dişlerim bembeyaz, nefesim ferah, enerjim tavan! 🥰 Ben iş görüşmesine işte böyle hazırlandım! Sen de iş görüşmende gülüşünle puanları toplamak istersen Oral-B’ye bir şans vermelisin. ✨💪
*Kullanım öncesine kıyasla, yüzey lekelerini gidererek
**Sıradan manuel diş fırçalarına göre
Resimdeki kızı kim
Cevap
223Cevap
Kesinlikle Oral-B serisini öneriyorum bunun için dişlerini bir hekim kadar olmasa da ev şartlarında harika beyazlatıyor ve tonunu açıyor. Bunun haricinde diş ipide kullanmayı ihmal etme. Mutlu gülüşler!🦷🤍
Eğer kullanıyorsan ahve, çay, sigara gibi alışkanlıkları bırak. Günde iki kere dişlerini fırçala, bir diş beyazlatan mendiller vardı. Onu da deneyebilirsin.
Dakikalarca fırçalıyorum ben diş fırçasını hiç suyla falan ıslatmadan diş macununu sürüp dakikalarca fırçalıyorum Beyaz olmuyor ama birazcık olsun rengi açılıyor gibi.
Beyazlatıcı içerik vaat eden diş macunları bu konuda sana yardımcı olabilir. Sirke falan deneme diş minesini eritebilir
Evet var misvak kullan hem ağız kokusunu gideriyor hemde dişleri beyazlatmaya yardımcı oluyor bunu herkes söylemez bak değerimi bilin
Karbonat anlık beyazlık sağlayabilir gadası
Reklam mı aldınız sdjsj neyse, hiçbir ürün ya da yöntem mucize getirmez öncelikle bunu bir unutmayın.
gelelim soruya, düzenli fırçalamak bir yere kadar fayda sağlar. en iyisi dişçiye gidip beyazlatma işlemi yapmak olacaktır.
Merhaba,
Dişler zamanla içtiğimiz çaydan kahveye, yediğimiz renklendirici gıdalardan sigaraya kadar pek çok sebeple sararabilir. Bu yüzden çoğu insan “Evde dişlerimi nasıl daha beyaz yaparım?” sorusuna cevap arıyor. Fakat ev yöntemlerinin hepsi aynı değil, bazıları gerçekten işe yararken bazıları fark ettirmeden diş minesine zarar veriyor.
🪥En Temel ve En Gereken Adım Doğru Fırçalama Disiplini
Diş beyazlatmanın en temel noktası aslında “beyazlatmak” değil, mevcut rengi korumak.
Günde 2 kez, en az 2 dakika, orta sertlikte bir fırçayla, nazik ama her yüzeye temas edecek şekilde
fırçalamak bile, birçok kişinin düşündüğünden daha fazla fark yaratır. Çünkü dişlerdeki sararmanın büyük kısmı aslında yüzeydeki birikmiş tabakadan kaynaklanır.
🌟Beyazlatıcı Etkili Diş Macunları ile Düzenli BakımBu macunların içinde küçük aşındırıcı partiküller veya leke çözücü enzimler bulunur.
Bunlar;
🦷Kahve ve çayın bıraktığı yüzey lekelerini kaldırır,
🦷Dişleri birkaç ton daha temiz ve parlak gösterir.
Fakat mucize beklememelisin; etkileri kademeli ve yavaş olur.
🧂Karbonat Yöntemi (Ama Bilinçli Kullanım Şart!)Karbonat, yüzey lekelerini temizler; fakat aşındırıcıdır. İşe yarar ama yanlış kullanılırsa zarar verme ihtimali de vardır.
Güvenli kullanım şekli;
🦷Haftada en fazla 1 kez
🦷1 çay kaşığı karbonat birkaç damla su
🦷Nazik dokunuşlarla 15–20 saniye fırçalama
Bunu günlük yaparsan, mine incelir ve dişler daha sarı görünmeye başlayabilir.
🧴Evde Kullanılan Beyazlatma Kitleri (Eczane Ürünleri)
Bunlar aslında profesyonel beyazlatmanın daha hafif versiyonlarıdır.
İçlerinde genellikle hidrojen peroksit bulunur. Ev yöntemleri arasında en etkili olan gruptur.
Düzenli kullanımda birkaç haftada gözle görülür beyazlık sağlar. Dikkat edilmesi gerekenler; talimatlara harfiyen uyulmalı, diş etiyle uzun süre temas etmemeli hassasiyet yapabilir, bu normaldir ama çok artarsa kullanıma ara verilmelidir.
☕ Lekeleri Yavaşlatan Günlük Küçük Alışkanlıklar;Aslında dişlerin ne kadar beyaz kalacağı biraz da günlük davranışlara bağlıdır.
Beyazlığı korumak için;
🦷Kahve, çay ve kola içtikten sonra ağzı suyla çalkalamak
🦷Pipet kullanarak içmek (özellikle renkli içeceklerde)
🦷Sigara içiyorsan azaltmak veya bırakmak
🦷Şekerli sakızı azaltmak
Bu küçük değişiklikler bile zamanla büyük fark yaratır.
❌ Kesinlikle Uzak Durulması Gereken Yöntemler (Mineyi Eritir!)
Evde kullanılan popüler ama çok zararlı yöntemler de var. Bunlar kısa vadede beyaz gösterse bile uzun vadede dişleri daha sarı, daha hassas ve daha kırılgan hâle getirir
Limon karbonat (asit aşındırıcı = mine erimesi)
Sirke ile fırçalama
Tuz ile diş ovma
Kabartma tozu limon karışımı
🥹Bunlar diş yüzeyine ciddi zarar verir, kalıcı problemlere yol açabilir.❤️
Dişlerini beyazlatmak için evde dene: bir çorba kaşığı karbonat + bir tatlı kaşığı limon suyuyla macun yap, 2 dakika sür, iyice çalkala. haftada 2 kez yap, aşırıya kaçma yoksa dişin duyarlı olur ya da marketten renksiz kokusuz koli jeli al, içine birkaç damla hidrojen peroksit (o eczanelerde var) ekle, gece yatarken tarakla sürüp bekle. sabah temizle. Ama en güzeli: bol bol elma ye, doğrudan doğal öğütücü etkisi var asdasd
Evde beyazlatmada en etkili sonuç yüzey lekelerini temizleyen iyi bir diş macunu ile diş rengini açan düşük konsantrasyonlu şeritler gibi ticari ürünleri doğru kullanmaktan geçiyor. karbonat ve limon gibi aşındırıcı yöntemlerden uzak durmalısın çünkü mineye zarar verip uzun vadede daha kötü sonuç alabilirsin. Güvenlik ve mineyi korumak her zaman öncelik olmalıdır.
1) Beyazlatıcı diş macunu
Evde en kolay yol bu canım 💖
Günde iki kez nazikçe fırçala, sabırlı ol ❤️ Düzenli kullanırsan farkı göreceksin 💖💖
2) Beyazlatıcı şeritler veya jel kalemler
Bunlar birkaç gün içinde fark yaratabilir 💖
Günde 30–60 dakika kadar dişlerinde bekletiyorsun, sonra parlaklığı görebilirsin 💖💖
3) Karbonat (haftada bir)
Çok nazik olmalısın aşkım, dişine zarar vermemek için çok az kullan 💖
Bastırmadan, sadece hafifçe fırçala 💖💖
4) Hijyen
Diş ipi, dil temizliği, gargara… Bunlar bile dişlerinin ışıl ışıl görünmesini sağlar 💖💖💖
Küçük sırlarım senin için
Beyazlatma sonrası 1–2 gün kahve, çay, kola içme 💖
Pipet kullanmak lekeleri azaltır 💖
Sigara zaten yok, o da çok iyi 💖💖💖
Evde yapılan beyazlatma sana doğal ve sağlıklı bir parlaklık verir aşkım, ama Hollywood gibi aşırı beyaz olmasını bekleme 💖💖💖
Ben ortodonti tedavimden sonra dişlerimi çok sarı buluyordum açıkçası çay kahve de içerim aşırı olmasa da 2 farklı macun kullanıyorum diş minesi güçlendirici ve beyazlatıcı olarak ama hiç biri dişçi de yaptırdığım temizlik kadar beyazlatmadı dişlerimi tavsiyem detertraj ve polisaj yaptırman dişçide
Diş temizleme ipi, gargara, günde 2 defa dişi fırçala bana kalsa daha fazla olur diş hekimleri 2 defa öneriyor 😅
Çay, kahve, şarap falan tüketmemeye çalış.
Diş beyazlatma strip 30-60 dk falan bekletiyorsun, dişine zarar vermeyenleri kullanabilirsin hassaslaştırabiliyor dişi bazıları.
Marketlerde satılan beyazlatma bantları gerçekten en etkili olan şey iki üç kullanımda bile fark gösteriyor iş görüşmesine kadar kullanırsan iyi durur. Bir de fırçalamadan önce diş ipi yapmak şaşırtıcı şekilde görüntüyü çok temiz gösteriyor. Görüşme günü fırçala gargara yap bu bile gülüşü daha net gösterir.
Şöyle ki eğer dişlerinin rengi sarıysa zor onun için beyazlatıcı işlem uyguluyorlar ama kahve ve sigaradan dolayı renk değişimi varsa beyazlatıcı diş macunları işini görebilir. Dişlerin sarı renkteyse diş bantları oluyor ya da dişçiye gidip beyazlatma işlemi yaptırman lazım. O da biraz sıkıntı çünkü beyazlatmak için kullanılan madde diş etlerine zarar veriyor. İkisinde de aynı madde kullanılıyor. Dişçinin titiz ve iyi çalışması lazım yoksa büyük sorunlar yaşayabilirsin.
1) Karbonat + Su (Haftada 1 defa)
➡️ Sadece saf karbonat + su karışımı kullanılabilir.
➡️ Asla limon, sirke, hidrojen peroksit ile karıştırma!
➡️ Haftada 1 defadan fazla yapma; fazla kullanım mineyi çizer.
Nasıl uygulanır?
1 çay kaşığı karbonatı birkaç damla suyla macun kıvamına getir.
Dişlerine nazikçe sür, 1 dakika fırçala.
Hemen durula.
Bu yöntem yüzey lekelerini azaltır
Gerçek mi
@Ekskbdkj3445 senin kadar gerçek
Diş hekimlerinin en çok önerdiği yöntem, karbamid peroksit veya hidrojen peroksit içeren, CE veya FDA onaylı ev tipi beyazlatma kitleridir.
Diş minesinin içine nüfuz ederek renk pigmentlerini çözer.
Düzenli kullanımda genelde 1–2 hafta içinde belirgin beyazlama sağlar.
Evde en etkili ve güvenli yöntem: diş hekiminin verdiği kişiye özel beyazlatma plakları + düşük doz jel kullanmak. Buna ek olarak kısa vadede: beyazlatıcı diş macunu, renklendirici gıdalardan kaçınma ve şerit tarzı ürünler destek olur. Ancak en güvenlisi yine hekim onaylı kitlerdir.
Dişleri sihirli şekilde hemen beyazlatan bir yöntem maalesef yok ama birkaç pratik adım var Öncelikle dişlerini düzenli fırçala ve diş ipi kullan kahve çay gibi lekelerden mümkün olduğunca uzak dur Birkaç gün öncesinden diş beyazlatıcı macun veya hızlı beyazlatıcı jelleri kullanabilirsin İş görüşmesinde güvenin gülüşünden gelir ışık ve açını doğru kullan dişlerin biraz doğal tonlarda kalsa da özgüvenin parlasın Gülüşünü saklama samimi ve içten bir şekilde merhaba de gerisi gelir
Hayal dunyasi da mi yasiyoruz yahu oyle bi anlatmissin ki bshd diş yapısı beyaz değilse sonradan sen onun materyalini degistiremezsin maalesef. Ama caydan kahveden dolayı olusan renk solukluğu için limon karbonat dis macunu karistirip bekleterek fircalayabilirsin en son 1 kere de macunla fircala tekrar. Guzel oluyor
Öyle sihirli bir yöntemim yok. Düzenli olarak her gün dişlerimi fırcalar, diş ipini uygular ve bitiş olarak gargaramı yaparım.
Bi ara karbonat kullanın diyorlardı fakat öyle bir şeye ihtiyaç duymadım. Dişlerim çok şükür doğal süt beyazı olmasada beyazdır 🦷
Evde dişleri beyazlatmak için beyazlatıcı diş macunu veya şerit kullan karbonatı haftada 1–2 kez hafif uygula, çay‑kahve sonrası hemen fırçala
kemik rengi diye bir şey var. diş mine renginiz beyaz değilse yapacak bir şey yok. diş macunu firmaları dişleriniz ışıldasın yalanı söylüyor devamlı lakin diş mine renginiz beyaz değilse ne yaparsanız boş. onun dışında ben elektronik fırça tavsiye ediyorum herkeze.
Dişin asıl rengi beyaz değildir zaten, çok sık olmayacak şekilde az az karbonat limon dene ya da misvak kullan, eğer doğal olmasa da olur dersen siyah toz şeklinde bir ürün var onunla fırçalamayı deneyebilirsin
Ilık suya bir çay kaşığı elma sirkesi, yarım çay kaşığı tuz, bir çay kaşığı da karbonat koyuyorsun. Karıştırıyorsun, böyle macun gibi oluyor. Sonra fırçaya alıp dişlerini bununla fırçalıyorsun.
Dişe bağlı bazen ne yaparsan yap sarılık olur ya da hiç özen göstermeyip sadəcə fırçalamak ilə də beyazlik olabilirrrr diş sağlığı beden sağlığı gibi önemli olduğundan doktora sorman daha mantıklı limon kabuğu karbonat sirke gibi şeyler işe yarasa da aşındırıir ya da iltihap kaptırır
Aman diyim karbonatlı limona falan yapışma önerenlere uyup. Bu tarz yöntemler dişler için çok zararlı. Çünkü dişindeki lekeyi çıkarmakla kalmaz bir de aşındırır.
Evde günleri uğraşırsın beyazlar mı? Saglikli olur mu? Hep bir soru işareti. Randevu al dis hekiminden tek seansta 2 ton beyazlar ve tartar ve plak temizliği de olur
Eğer kullanıyorsan ahve, çay, sigara gibi alışkanlıkları bırak. Günde iki kere dişlerini fırçala, bir diş beyazlatan mendiller vardı. Onu da deneyebilirsin.
Dis ipi kullanmanizi, ve kabartma tozuyla fircalamanizi önerebilirim. Eski bir metodtur. Yalniz sigara kullaniyorsaniz, cay ve kahveyi cok tüketiyorsaniz, kirmizi sarap iciyorsaniz, sararmalara engel olamazsiniz. En azindan o zaman senede birkere profesyonel bir bakim yaptirmaniz gerekir Dis Uzmaninda.
Bunun iki yolu var. Ya karbonatla dişlerini fircalicaksin (çok tehlikelidir) ya da dişciye para bayılıp belli aralıklarla beyazlatma işlemi yaptiracaksin.
Diş silgisini haftada en fazla üç kez kullanarak tartar leke varsa kurtulursun... fazlasi dişi aşindiriyor... Karbonat beyazlatir, dedikleri sey, diş minesini asindirip tabakayi kaldirmak... bozulan. dis minesinin geri dönüşü de yok... kesin çözüm diş beyazlatma
Şişle ne kadar anlamlı olur bilmiyorum ama içten olun. Disiniz beyaz mı diye kimse bakmaz. Rol kesmeyin özünüzle var olun orada o zaman bu iş sizindir. Hayırlısı olsun hakkınızda
Galiba her iki hesabınla da sormuşsun jshsehsj. Doktorda beyazlat. Ve bir iki kez fırçalamakla muhteşem sonuçlar alamazsın, alsan bile sağlıklı değildir muhtemelen
evde diş bir seviyeye kadar beyazlıyor diş taşı sorununuz falan varsa banada anlatın çok diş taşım var temizletsemde hemen geri oluşuyor ne kadar bakımda yapsam nafile
Hindistan cevizi yağı ve misvak kullanmak çok etkili doğal yollardan
İşinize karbonhidrat falan sürmeyin, doğru düzgün şekilde sabah akşam dişinizi fırçalayın o yeter de artar.
Haftada günlük diş macunu ile fırçalamanın dışında haftada bir kez de yemek sodası ile fırçalıyorum.
Limon karbonat sayesinde Günde en az iki kez dişlerini fırçalamak hem sağlıklı hem de doğal beyaz kalmasını sağlar
Diş minesinin rengi eyse o aşırı beyaz değilse aşırı beyazlatamaz aksine mideye zarar verirsiniz.
en iyi karbonatla diş macunu karıştırmak ben öyle yapıyorum ama devamlı aksatmadan kullanmaz lazım
kahveyi cayi sigarayi kes 3 gunde bile inanılmaz fark ediyo. eminim sağlıksızdır ama zerdecalla fircalamanin beyazlatıcı etkisi gormustum ben
Diş beyazlığı için kesin çözüm söylüyorum: Misvak. Düzenli olarak dişlerimi fırçalarım ama misvak kadar etkisi yok.
Beyazlamaz, sigaraya bağlı renk değişikliği varsa bir çay kaşığı karbonat ile bir çay kaşığı tuzu karıştır, bu karışımla dişlerini fırçala
dişin kendi mine rengi vardır , değiştirmeye çalışman iyi değil çürür, bence rengi insana ayit bir dna o yüzden karıştırmamak en iyisi
6-7 ay şeker diyeti yapmıştım dişlerim bembeyaz olmuştu. Yediklerine de dikkat etmeli sigara aşırı kahve asitli içecekler tüketmemelisin.
Tabi ki diş macunu en ideali ama limon ve muz kabuğunun iç kısmındaki beyaz olan yerde dişleri harika beyazlatıyor :))
Doğal ol guzel şık giyin ne açık nede kötü giyinme sade giyin ve ciddiyetini belirt güler yüzlü ol soğuk kanlı da ol kendinden bahset
Git geçici beyazlat. Ana rengin beyazsa iyi bir macunla fırçalayınca da beyaz olur zaten o gün boyunca
Ya kahve ve karbonatla fırçalayanlar var sakın öyle bişey yabma
Misfak karbonat kullaniyorum ve duzenli fircaliyorun gunde 3 defa
Hergun fircala otomatik beyaz zaten ama zerdeçal beyazlatiyor diyorlar
Düzenli fırçalayarak düzenli fırcalarsan farkı görürsün zaten
suya biraz kuru kireç dök. 10 dakika bekle sonra dislerini onunla fircala.
fırçalamaya ne dersin
asdf
Anacım aylardır hep aynı soru bir beyazlatamadın gitti😂😂😂
Bence düzenli fırçala ve abur cubur gibi gıdalardan uzak dur
Devamli fircalamayla yani yok kimyasal yok kabartma tozu bilmem ne gerek yok
Bazı tanıdıklarım karbonat + limon karışımını kullanıyor. İşe yarıyormu bilmiyorum.
Öyle bir şey yok. Diş minesi beyaz değilse bembeyaz olmaz yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?