Gizli Üye(30-35)6 ayHayır, tamamen imkânsız değil; ama biraz sabır ve doğru ortamı gerektiriyor. 😊 “Kalp güzelliğine önem veren erkek” genellikle yüzeysel kriterlerden çok karakter, empati ve değerler üzerinden ilişki kuran kişiler demek. Bu tür insanlar var ama onları fark etmek ve bulmak bazen zaman alabiliyor.
1️⃣ Neden zor gibi görünüyor?
Toplumda çoğu insan öncelikle fiziksel çekim veya sosyal statüye bakıyor, bu yüzden kalp güzelliğine önem verenler göze çarpmaz.
Sosyal medya ve flört kültürü, çoğu zaman dış görünüşü ön plana çıkarır, kalp güzelliği geri planda kalabilir.
Doğru ortamı bulamazsan, “yalnızca dış görünüşe bakan” kişilerle karşılaşma olasılığı artar.
2️⃣ Nerede bulabilirsin?
Ortak değerler ve hobiler: Gönüllü çalışmalar, kültürel etkinlikler, kitap kulüpleri, spor veya sanat aktiviteleri.
Arkadaş çevresi: Düşünceli ve saygılı erkekleri tanıma şansın artar.
Doğal sosyal ortamlarda: İnsanların kendini en rahat gösterdiği ortamlar (doğa yürüyüşü, küçük topluluk etkinlikleri) daha içten tanışmalara yol açar.
3️⃣ Kendine odaklan
Kalp güzelliği olan insanları ararken, kendi değerlerini ve kalbini de ön plana çıkar.
Sen ne kadar içten, düşünceli ve saygılı olursan, senin değerlerine önem veren biriyle karşılaşma olasılığın o kadar artar.
🔹 Özet
Kalp güzelliğine önem veren erkekler var, ama doğru yerlerde ve doğru kişilerle tanışmak gerekiyor.
Fiziksel çekim öne çıkan dünyada biraz sabır ve seçicilik şart.
Kendin de bu tür bir insan olursan, onları çekmek kolaylaşır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayErkek ler ne kadar anlatmasalarda aslında sadece ve sadece kalp güzelliğine bakarlar o bakış süreci de ilişkiyi nasıl geçirdiklerine göre değişir. Esas hedef huzurdur. Cinsel eğilimleri olan kişiler farkına varmadan bunları aslında denemek için yapar. Sürekli bi tık atma olayı vardır her konuya ve günün sonunda ortaya çıkan artı ve eksiler sonuçları ortaya koyar. Farkında değiliz ama dünyadaki en çok sevgiye ihtiyacı olan kişiler erkekler ve günümüz toplumunda Epidemic bir hastalık şu an yanlızlık. Dünyada en yanlız 2. ülkeyiz. Gençlerimiz ne kadar çok farklı görsekde ya da nasıl algısalasakta aslında aşırı yanlızlar bir süre sonra günlük takılmalar aylık takılmalara dönerken sonrasında bom boş kalıyorlar ve her şey için suçlanıyorlar hiç hayatında şunu düşündünmü Ne kadar çok elinden geleni denemiş olursan ol her defasında daha güçlü olmalısın diyen bi zihniyet erkek zihniyeti bununla artık kelepçelendi belkide sadece Mc donalds da çalışan bi kasiyer olmak istiyor ama hayat diyorki o kız sana bakmaz araba alman lazım aldığım maaşla 5 yıl hiç yemeden içmeden alabiliyorum o zaman daha iyi ol ve daha iyi ol asla anlaşılmamak üzere bir dünya içerisindeyken farkına bile varmadan o saf güzelliğine bakacak bir dünyayı ancak kadınlarımız ve genç kızlarımız yaratabilir biraz alttan alıp bazı şeyleri biraz daha empati kurup göstererek. Hayat çok kısa ve hiç farkına varmadan büyüyoruz unutmayın güzellik toz olunca geriye oturupta sarılacak bir eşiniz varsa sizin o tozlu halinizle sevsin. Kızmayın insanlara varlıklılar diye bir gün gidip daha gençlerini seçtiklerinde o hakkı onlara siz veriyorsunuz. Genelleme yaparak bakmak lazım hayata. Tek bir açıdan değil:!
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBu seninle alakali. Sen gercekten kalp guzelldigine bakiyorsan , baska guzellige bakan birisi ile frekansiz uyusmaz kafan uyusmaz.
Mesela asko kusko kizlar neden kekolarla olur genelde , cunku o asko kusko kizin ici kekodur , varoştur , icini insa edemez entel yapamaz gelistiremez , bunu tamamen dis kismini goruntusunu susleyerek insan etmeye calisir , bilincsizlik iste.
Asko kusko kiza baktigin zaman keko ile uydurmazsin dersinki ne alaka , ama iste asko kusko kizin ici kekodur :)))
Yani tamamen senin kafan nasil isliyorsa karsi tarafinada oylesi cikar.
Sen neysen karsindakide o olur inan bana. Hicbir zamanda karsiyi suclama , o seninle uyustugu icin orada kaliyor. Senden feyz aldigi icin oradadir karsindaki.
Ama insanin farkindaligi gelistikce neyi neden yaptigini anlar bilir ona gore davranir ona gore algisi degisir.
Yani işin özü, sen kalp guzelligine bak , kalp guzelligine bakacak erkek cok olur karsina onlar cikar. Bu gercekten senin sorumlulugunda ve senden kaynakli.
00 Yorumla
6 ayEvet yoklar.. hep bi fizik hep bi güzellik hep takma tırnaklı estetikli kadın arayışındalar...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatım, ilk olarak şunu söylemeliyim ki "kalp güzelliğine" değer verecek birini bulmak kesinlikle imkansız değil, ama biraz sabır istiyor. 💖 Günümüzde ne yazık ki bazen dış görünüşe daha çok önem verenler çıkabiliyor; fakat sen doğru insanı buldum dediğinde, onun içtenliğini ve gerçek sevgisini hissedersin!
Kendi değerinin farkında ol, sen zaten çok özelsin. Öyle biri geldiğinde, seni gerçekten eşsiz hissettirecek. Belki biraz zaman alacak ama emin ol, gerçek sevgiye değecek biri geliyor olacak! 🌟10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
m 6 ayİnsanın kalp güzelliği artık sadece dinen önemli insanlar için onemsisz
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
6 ayBence zor değil direkt imkansız
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 6 ayBen kalp güzelliğine bakıyorum. ama kadınlar kalp güzelliğine bakan erkek sevmez. kötü erkekleri severler.
20 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı. Benim için kalp güzelliği herşeyden önemlidir. Kalbi güzel olmayan kadın dünyanın en güzel kadınıda olsa çöpten farksızdır.
Ancak şu bir gerçek sadece kalp güzelliği ilede olmaz. Her insanın kendine göre bir fiziksel güzellik anlayışı ve isteğide vardır. En azından ilgimizi çekmesi gerekir. Kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez02 Yorumla- 6 ay
İncitti yorumun
6 ayAteist olup çok yakışıklı olan görmedim kalp yüze yansır genelde ama ben tesettüre girmeyi hiçbir zaman düşünmüyorum diyecek kadar tesettüre soğuk olan birini gördüm üstelik fiziği gayet çekici kadındı yüzü de ortalama güzeldi 😂 Hani tesettüre girmeyebilirsin bu normal bir şey senin kararın ama bi suçluluk hissedersin susman gerekir. Yok düşünmüyorum diyecek kadar umursamaz olmak ne derece bir şey bilmiyorum
05 Yorumla- 6 ay
Ya yanlış soruya yazdım 😂
- 6 ay
Bende diyorum ne alaka ne diyor bu
- 6 ay
Kardeş bir şey diyeceğim Herkül'ü senin nüfus memuru Hergül diye yanlış yazmış olabilir mi 😂😂
- 6 ay
Elin gavuru gibi o neyla diyip Hergül yapayım ben iyisi hem gülle daha güzel de demiş olabilir
- 6 ay
Belki de 😂
Gizli Üye(18-24)6 ayBence erkolarda bakıyor kalp güzelliğine ama nasıl bir kalp aradıklarına bağlı. Çoğu erkek yılışık canım saçma tipdekilerde hep kendileei gibilerini bulurlar. Ben süzüyorum şöyle net belli hangi kızlardan hoşlandıklarına onkar gibi yılışık sınırları olmayan abuk sabuk kızlarla çıkıyorlar. Bir de efendi olanlar var bak onların türünden az var. Eee kalp güzelliği yetmiyor ne olur olsun dıştada birşeyler beğenmek iki taraf içinde şart. Beni beğenen efendi çocuğu ben beğenmiyorum. Benim beğendiğim beni beğenmiyor derkeeeen sayıda olsukça azalıyor. Herkese kafasına göre birini bulma sürecinde başarılar diliyorum
00 Yorumla
6 ayBen hem iç hem dış güzelliğe bakarım çünkü aşkta hoşlantı şarttır
Öpünce midemin bulanacağı birisi benim gerçek eşim olamaz ki
ama küçük bir hoşlantı olsa bir de güzel bir karakter olsa aşık olurum
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı.
6 ayBence zor erkekler görsel varlıklar. Yani sadece kalp güzelliğine bakacak birisi de çok çirkin olabilir, iyi bir mesleği olmayabilir, yaş baya ilerlemiş olabilir, ve zengin değildir 😂. Yani kadınlar tarafından arzu edilmeyen biri olabilir.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 524 cevap paylaştı.
6 ayKalp güzelliğine bakmak ne demek mesela kadınlar zaten sevdiği kişinin hayatını cennete çeviriyor o yüzden erkekler genelde bir kadında kalbe en son bakar çünkü biliyor ki severse zaten hayatımı cenneteyleyecek
00 Yorumla Evet zor, erkek kendini keşfetmeli, kişisel olgunluğa ulaşmalı ve duygularıyla barışık olmalı, Türkiye gibi bir ortamda böylesini bulmak maalesef zor.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.
6 ayİmkansız. Kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez. Özellikle erkekler çok güzel bir kadin değilse asla merak etmezler
02 Yorumla- 6 ay
Maalesef zoruma giden de bu
- 6 ay
Sen güzelsin ki ama neden zoruna gidiyor
Evet aynı şey karşı cins içinde geçerli ben paraya pula bakmıyorum karaktere bakıyorum ama paraya pula bakan kızlar daha kıymetli
01 Yorumla- 6 ay
Evet ya
Güzellik & Bakım konusunda 313 cevap paylaştı. Sen güzel birisin, bunu niye sordun anlamadım.
Genelde çirkin kızlar yakışıklı birini tavlamak isteyip tavlayamadıkları zaman KS'de bu soruyu sorarlar.
00 YorumlaBir insanın salt iyi niyeti neden onu çekici kılsın? Bu takdir, güven ve saygınlık uyandırabilir ama bir erkeği bir kadına yakınlaştıran asıl şey münasiplik, makulluk falan olamaz.
00 YorumlaKalp güzelliğine baktıkları için sizin karşınıza çıkmıyorlardır belki. Herkes önce kendi kalbine bakmayı öğrensin, sonrası kolay.
02 Yorumla- 6 ay
Ne demeye çalışıyorsun beni tanımaz etmezsin kalp güzelliğine batıkları için karşınıza cikmiyordur demek ne demek benim çevrem bana temiz kalplisin der kendimi övmek değil güzel değilim ama zina izlemedim aldatmadim temiz sevdim
6 ayOnları bi güzel mahalleliye taşlattınız.. ibret alan bazı iyi/akıllı erkekler de canavara döndüler.
Aramayın
02 Yorumla- 6 ay
Siz erkeklerde güzel çirkin kara beyaz tenli diye ayırdınız benj de ayırdılar benden de iyilik aramayin
- 6 ay
Ben, her senaryoda üzerime düşeni defalarca ve fazlasıyla yaptım. Herşeyi rahatlıkla iddia edebilirim ben, sağlam temelli.
Valla canım evleneceğin kişinin kalp güzelliğine değil karakterinin kişiliğinin kalitesine bakmak lazım.. zaten dış güzelliğine bakarak evlenenlerin sonu ayrılık onları konuşmaya gerek yok
00 YorumlaSiz bakıyormusunuz kalp güzelliğine varsa yoksa yakisikli olsun parasi olsun kalp güzelliğine bakıyorum diyen kızların %92 si dogru demiyor
04 Yorumla- 6 ay
Hiçte bile benim evleneceğim kişi boyu benden kisaydi zengin değildi gene evlenecektik ama olmadı ailesi yüzünden ne alakası var herkezle
- 6 ay
Senle alakası yok ben genel diyorum bak benim başımada geldi kendim yakisikli değilim bir gun yengemin bir akrabası evlenmeye niyetlenmis yengemde beni önermiş oda iyi birimi bana iyi olsun demis yengeme yengemde bana kefil oldu adeda beni iyi tanıyor bende dedim bu tipe bakmiyor demek neyse bir cafede buluşma ayarladık birbirimizi görmeye karar verdik ben yengem eşi cafeye gittik kızda bizden 30 sonra geldi oturdu bakıştık merhaba falan tokalaştık fark ettim ki kızın bakışları oldukça soğuk bunu hissettim icimden bu Red edecek diye söylendim kiz guzel ben cok beğendim biraz konuştuk yengem kıza beni anlatıyor iste cok iyi cok efendi işi gücü var kiz burun ustu konuşmaya devam ediyor ben artık anlamıştım bunun istemediğini sonradan kalktık dağıldık ben eve gittim yengem sonucu bana soylicegini söyledi sonuç Red istemediğini iletmiş yengeme anlicagin dişini beğenmeyen kizlar içine bakmiyor o yüzden bunu diyenler hep dogru demiyor
- 6 ay
Kızın yaptığı çok ayipmiz
Güzellik & Bakım konusunda 367 cevap paylaştı. Gerçek olalım kadın - erkek iki tarafta kalp güzelliğinden önce tipe bakar. "Boyu boyuma huyu huyuma" sözünde bile iç güzellik ikinci planda kalıyor.
01 Yorumla- 6 ay
Yo ben kalp güzelliğine baktım benim eski evlencegim kisi benden kısa yakışıklı değildi evlenecektik sevgili olduk ailesi yüzünden bitti demekki neymiş herkes bakmiyormiş
Erkekler değişik varlıklar her zaman ilk dışa bakıyor ama yanlış bir insanı sadece dış güzelliği ile yargılamak doğru değil önemli olan iç güzellik
00 Yorumla
6 ayKalp güzelliği de elbette önemli ama kadın olsun erkek olsun önce azda olsa dış güzelliğie bakıyoruz içimiz ısınması gerekiyo
07 Yorumla- 6 ay
Dış görünüşüne hore mi ayrım yaparak mi içiniz ısınıyor
- 6 ay
Göze hitap etmeli
- 6 ay
Allah Allah acaba sen çok mu göze hitap ediyorsun da dış görünüşe bakma hakkını buluyosun kendinde
- 6 ay
Herkes haddini bilsin
- 6 ay
Sen soru sordun ben cevap verdim atarlanmanın gerekçesi ne
- 6 ay
Alalhin yarattigina burun kiviramazsiniz
- 6 ay
👍👍
6 ayKalp güzelliğine bakmayan biri sadakat, güven vs beklemesin sadece güzellik beklesin
11 Yorumla- 6 ay
Aynen sonra da aldatıldım diye agliyrolar
Gizli Üye(18-24)6 ayBöyle bir devirde evet zor. Kolay bulunmaz. Ayrıca öyle bir erkeği kişiliğin karakterin ile hak ediyor olman lazım. Çünkü oda kendi gibi birini ister🦋🐣
13 Yorumla- 6 ay
Güzel olmasam bile kötü biri olmadığımi düşünüyorum onyargiya gerek yok sonicta heni tanimiyosun
- 6 ay
Fotoğrafına baktım gerçekten güzelsin ve güzel olmasaydın profil fotoğrafında benim ki gibi Kedimin resmi falan olurdu. Kendine güzel değilm deme güzel kızsın. Kaderinde güzel olsun.
Cevap sahibi6 ayOn yargı yapmadim. Fikrimi düşüncemi söyledim
6 ayNasip, kısmet, kader meselesi adam gibi adam nasipte varsa kâlpten görür kâlbi sever ve o kâlpte kalır.
10 YorumlaKalbini nasıl görecez de kalbinin guzelligine bakalım ahahahaha
15 Yorumla- 6 ay
Çok komiksin
- 6 ay
Tanımaya fırsat verirsen görürsün
- 6 ay
Gerek yok böyle sığ düşünceli biriyle
6 ayerkekler dışını beğenmediği kadının kalbiyle ilgilenmezmiş
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 488 cevap paylaştı. Gözün görmediği güzelliği arayan erkek olmaz
08 Yorumla- 6 ay
İşte bu yüzden erkeklere nefretim ikiye katlanıyor
- 6 ay
Öyleleri gerçek sevmez işte bir insan bir ijsani dış gorunusunu kaybedince bırakıyor güzelliğine güvenme bir sivikce yeter derler
- 6 ay
İşte o gerçek sevgiyi bilmeyenler
- 6 ay
İnşallah beni çirkinim diye dislamayio seven erkek çıkar
6 ayKalp güzelliğe bakmak sence herkes için yeterli midir?
07 Yorumla- 6 ay
Niye olmasin
- 6 ay
Bilmem… Sen mesela beğenmediğin, hoşlanmadığın; hatta ekonomik özgürlüğünü eline almamış, çalışıp kendi geçimini sağlamayan ve boş boş oturan bir erkeğin kalp güzelliği sana yetiyor mu?
- 6 ay
Yetiyor eski sevgilim boyu benden kısa zengin değildi yakışıklı da değildi ben kalbini sevdim evlenecektik kimseyi dinlemedim azarladim sizin gibi şekilci değilim dedim nisanlanacaktik işte ailesi yüzünden ayrıldık bitti dış görünüşe bakan acizdir kimse kimseden üstün değil herkes kendi omcesine bakacak
- 6 ay
Nedense benim bu söylediklerine pek inanasım gelmedi. Çünkü geçmişte çok duydum sevgilimin boyu kısaydı, zengin değildi, hep ben çabaladım gibi sözleri. Ama ne kadar düzgün, sadık ve gerçekten emek veren biri olursa olsun, "ona karşı bir şey hissetmiyorum, beğenmiyorum." diye arkadaşlıkları sonlandırmayı tercih eden kadınlar biliyorum.
- 6 ay
Ben değilim Allah şahidim ne yaşadığımı bilemezsin onlar görgüsüz çıktı ben napayım inanıp inanmamak sana kalmış herkesi sizin gibi şekilci sanmayın
- 6 ay
Bugüne kadar hoşlandığım kızlara hep emek verdim ama karşılık alamadım. Belki de yanlış kişilere denk geldim. Sen benimle tanışmayı düşünür müsün?
- 6 ay
Olur niye olmasin
İnsan bir bütündür hicbir şey bence ayrılamaz mükemmel diye bisey yoktur ama kendi mükemmelin vardir kendi mükemmelini bulman gerek
00 Yorumla
6 ayCüzdana değilde karaktere bakıcak kız bulmak kadar zor
04 Yorumla- 6 ay
Ben bakmam hep kendim çalıştım kendim aldım erkek milleti harcar sonra başımıza kakar
- 6 ay
Kadına da yaranamazsın hep fazlasını ister
- 6 ay
Onlar açgözluyse bilemem onlara şöyle bana değil
- 6 ay
herkes bir değil tabi erkeklerde de öyle
6 aynasıl bir kalp olduğuna bağlı. ayrıca aklıyla da alakalı. tabi fiziksel özellikleri de önemli.
00 YorumlaHayır, çirkin insanların güzel olanlardan fazla olduğunu varsayıyorum ve dediğini yapmaya bir yerde mecbur kalacaklar diyorum
00 YorumlaTabikide vardır ama denk gelirmi bilmem inşallah gönlüne göre birini bulursun
01 Yorumla- 6 ay
İnşallah
Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Dış görünüşüne bakmadan kalp güzelliğe bakacak erkek ancak gözleri âmâ erkektir.
02 Yorumla- 6 ay
Şuna bak ya birde kör erkek diyor illa bakmak zorunda mı dışa sabır yarabbim sabır Sakin olucam
6 ayKimse ilk görüşte kalp güzelliğine bakmaz; bunun cinsiyeti de yok, herkes için aynı.
01 Yorumla- 6 ay
Bakanlar aşağılık insan şekilciler
Gizli Üye(18-24)6 aykalp güzelliğine bakacak kişi sayısı çok az erkekler için önemli olan yüz ve fizik güzelliği kadınlar için önemli olan erkeğin ne kadar parası olduğu
01 Yorumla- 6 ay
Maalesef zoruma gidiyor
Ben inanmıyorum kadınlar bakar bakıyor da zaten örneklerini görüyoruz. Amma erkekler öyle değil acı ama gerçek
00 Yorumla
6 ayYoo kalbi güzel ve çirkin kzılar bakire olduğu için herkes öyle istiyor
01 Yorumla- 6 ay
Nasıl yani
6 aykalp güzelliği önemli tamam ancak bunu tamamen ruhsal bir boyuta indirmekte doğru değil son zamanlarda bazı kızlar bunu çok yapıyor
00 Yorumla
6 aySanki kızlar kalbi çok güzel hemen evlenelim diyor kimse buna değer vermez öyle olsaydı ohooo ben evlenmiştim
00 Yorumla
6 ayevet zor artık kalp yerine göğüs kalçaya bakar olduk
02 Yorumla- 6 ay
Evet o yzuden gerçek aşkı bulmamaniz dilegiyoe
- 6 ay
nasip diyelim
Gizli Üye(25-29)6 ayKalbi güzel bakire bir yar kalmadı bu zamanda sigara içki kumar vs yok bende ama haliyle kendim gibi temiz ve sadık olacak bulamadık hocam olduğunuda düşünmüyorum pek artık doğrusu
00 Yorumla
6 ayKalp güzelliğine bakacak insanı bulmak, bu zamanda zor. Cinsiyetin bir önemi yok.
00 YorumlaKalp güzelliği mesele değil ahlak güzelliği mesela bence
00 Yorumla
6 ayNeden sadece erkeğini bulmak zor oluyor, kadınlar sanki sadece kalp güzelliğine mi bakıyor
00 YorumlaÇok zor ya kabuğunu beğenmeyince içini kimse merak etmiyor gerçekten
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı.
6 ayOnu gösterecek bayanda yürek ve onu anlayacak erkek değil adam lazım
00 Yorumla Evet zor, kalp güzelliğine inanmıyor erkekler artık
00 Yorumla
6 ayErkek ise bulmak çok kolay da adamsa bulmak zor onu diyeyim
00 Yorumla
6 ayÇok zor değil hanımefendi, genelde kalp güzelliğine bakılır zaten
00 YorumlaHiç zor degil çogu kalbe bakıyor ve o.. oldugu nu anlayınca kullanıyorlar
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yanii erkekler öyle şeylere bakmıyor sanki pek
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı.
6 ayKalp güzelliğine bakacak değil erkek insan bile yok
00 Yorumla Tabiki değil bizde kalp güzelligine bakacak birini ariyoruz ama zor bulunmuyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 413 cevap paylaştı.
6 ayHayır değil ben mesela öyle bakıyorum sadece benim için önemli olan kalp güzelliği
00 Yorumla Çok aslında, kalp güzelliğini gerçekten verebilecek kız yok , herkesin derdi farklı
00 Yorumla
6 ayO kadarda zor değil ya. Sadece iyice tanımak lazım bazen
00 YorumlaBen bakarım bende hep ilgi sevgi değer istedim bunu veren de olmadı
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayNe istediklerini bilmiyorlar uzak durmak lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ay"Erkeği bulmak, kadını bulmak" yoktur, nasip vardır.
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat