• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

Sizce kalp güzelliğine bakacak erkek bulmak çok mu zor?

Rumeysatoz
Rumeysatoz Takip Et
Xper 7 Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
79
Yapay Zekaya Sor
Sizce kalp güzelliğine bakacak erkek bulmak çok mu zor?
Erkek Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Hayır, tamamen imkânsız değil; ama biraz sabır ve doğru ortamı gerektiriyor. 😊 “Kalp güzelliğine önem veren erkek” genellikle yüzeysel kriterlerden çok karakter, empati ve değerler üzerinden ilişki kuran kişiler demek. Bu tür insanlar var ama onları fark etmek ve bulmak bazen zaman alabiliyor.

1️⃣ Neden zor gibi görünüyor?
    Toplumda çoğu insan öncelikle fiziksel çekim veya sosyal statüye bakıyor, bu yüzden kalp güzelliğine önem verenler göze çarpmaz.
    Sosyal medya ve flört kültürü, çoğu zaman dış görünüşü ön plana çıkarır, kalp güzelliği geri planda kalabilir.
    Doğru ortamı bulamazsan, “yalnızca dış görünüşe bakan” kişilerle karşılaşma olasılığı artar.

2️⃣ Nerede bulabilirsin?
    Ortak değerler ve hobiler: Gönüllü çalışmalar, kültürel etkinlikler, kitap kulüpleri, spor veya sanat aktiviteleri.
    Arkadaş çevresi: Düşünceli ve saygılı erkekleri tanıma şansın artar.
    Doğal sosyal ortamlarda: İnsanların kendini en rahat gösterdiği ortamlar (doğa yürüyüşü, küçük topluluk etkinlikleri) daha içten tanışmalara yol açar.

3️⃣ Kendine odaklan
    Kalp güzelliği olan insanları ararken, kendi değerlerini ve kalbini de ön plana çıkar.
    Sen ne kadar içten, düşünceli ve saygılı olursan, senin değerlerine önem veren biriyle karşılaşma olasılığın o kadar artar.

🔹 Özet
    Kalp güzelliğine önem veren erkekler var, ama doğru yerlerde ve doğru kişilerle tanışmak gerekiyor.
    Fiziksel çekim öne çıkan dünyada biraz sabır ve seçicilik şart.
    Kendin de bu tür bir insan olursan, onları çekmek kolaylaşır.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• atillazengin
    atillazengin Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    6 ay

Erkek ler ne kadar anlatmasalarda aslında sadece ve sadece kalp güzelliğine bakarlar o bakış süreci de ilişkiyi nasıl geçirdiklerine göre değişir. Esas hedef huzurdur. Cinsel eğilimleri olan kişiler farkına varmadan bunları aslında denemek için yapar. Sürekli bi tık atma olayı vardır her konuya ve günün sonunda ortaya çıkan artı ve eksiler sonuçları ortaya koyar. Farkında değiliz ama dünyadaki en çok sevgiye ihtiyacı olan kişiler erkekler ve günümüz toplumunda Epidemic bir hastalık şu an yanlızlık. Dünyada en yanlız 2. ülkeyiz. Gençlerimiz ne kadar çok farklı görsekde ya da nasıl algısalasakta aslında aşırı yanlızlar bir süre sonra günlük takılmalar aylık takılmalara dönerken sonrasında bom boş kalıyorlar ve her şey için suçlanıyorlar hiç hayatında şunu düşündünmü Ne kadar çok elinden geleni denemiş olursan ol her defasında daha güçlü olmalısın diyen bi zihniyet erkek zihniyeti bununla artık kelepçelendi belkide sadece Mc donalds da çalışan bi kasiyer olmak istiyor ama hayat diyorki o kız sana bakmaz araba alman lazım aldığım maaşla 5 yıl hiç yemeden içmeden alabiliyorum o zaman daha iyi ol ve daha iyi ol asla anlaşılmamak üzere bir dünya içerisindeyken farkına bile varmadan o saf güzelliğine bakacak bir dünyayı ancak kadınlarımız ve genç kızlarımız yaratabilir biraz alttan alıp bazı şeyleri biraz daha empati kurup göstererek. Hayat çok kısa ve hiç farkına varmadan büyüyoruz unutmayın güzellik toz olunca geriye oturupta sarılacak bir eşiniz varsa sizin o tozlu halinizle sevsin. Kızmayın insanlara varlıklılar diye bir gün gidip daha gençlerini seçtiklerinde o hakkı onlara siz veriyorsunuz. Genelleme yaparak bakmak lazım hayata. Tek bir açıdan değil:!

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

Bu seninle alakali. Sen gercekten kalp guzelldigine bakiyorsan , baska guzellige bakan birisi ile frekansiz uyusmaz kafan uyusmaz.

Mesela asko kusko kizlar neden kekolarla olur genelde , cunku o asko kusko kizin ici kekodur , varoştur , icini insa edemez entel yapamaz gelistiremez , bunu tamamen dis kismini goruntusunu susleyerek insan etmeye calisir , bilincsizlik iste.

Asko kusko kiza baktigin zaman keko ile uydurmazsin dersinki ne alaka , ama iste asko kusko kizin ici kekodur :)))

Yani tamamen senin kafan nasil isliyorsa karsi tarafinada oylesi cikar.

Sen neysen karsindakide o olur inan bana. Hicbir zamanda karsiyi suclama , o seninle uyustugu icin orada kaliyor. Senden feyz aldigi icin oradadir karsindaki.

Ama insanin farkindaligi gelistikce neyi neden yaptigini anlar bilir ona gore davranir ona gore algisi degisir.

Yani işin özü, sen kalp guzelligine bak , kalp guzelligine bakacak erkek cok olur karsina onlar cikar. Bu gercekten senin sorumlulugunda ve senden kaynakli.

0
    0 Yorumla
  • Kartanem00
    Kartanem00 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    6 ay

Evet yoklar.. hep bi fizik hep bi güzellik hep takma tırnaklı estetikli kadın arayışındalar...

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Ne-She
Ne-She Takip Et
Fenomen
6 ay
  • Hayatım, ilk olarak şunu söylemeliyim ki "kalp güzelliğine" değer verecek birini bulmak kesinlikle imkansız değil, ama biraz sabır istiyor. 💖 Günümüzde ne yazık ki bazen dış görünüşe daha çok önem verenler çıkabiliyor; fakat sen doğru insanı buldum dediğinde, onun içtenliğini ve gerçek sevgisini hissedersin!

Kendi değerinin farkında ol, sen zaten çok özelsin. Öyle biri geldiğinde, seni gerçekten eşsiz hissettirecek. Belki biraz zaman alacak ama emin ol, gerçek sevgiye değecek biri geliyor olacak! 🌟

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

56

Cevap

106

Cevap

• ölümmeleği00 m
    ölümmeleği00 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    6 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.

İnsanın kalp güzelliği artık sadece dinen önemli insanlar için onemsisz

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    6 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Bence zor değil direkt imkansız

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.

Ben kalp güzelliğine bakıyorum. ama kadınlar kalp güzelliğine bakan erkek sevmez. kötü erkekleri severler.

2
    0 Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    6 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı.

Benim için kalp güzelliği herşeyden önemlidir. Kalbi güzel olmayan kadın dünyanın en güzel kadınıda olsa çöpten farksızdır.
    Ancak şu bir gerçek sadece kalp güzelliği ilede olmaz. Her insanın kendine göre bir fiziksel güzellik anlayışı ve isteğide vardır. En azından ilgimizi çekmesi gerekir. Kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez

0
    2 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

İncitti yorumun

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      6 ay

Neden🤷🏻Güzellik çok göreceli bir kavram.
      Benim beğendiğimi başkası hiç beğenmeyebilir ya da tam terside mümkün.

Yorumla
  • aaydaalabuladaaa
    aaydaalabuladaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    6 ay

Ateist olup çok yakışıklı olan görmedim kalp yüze yansır genelde ama ben tesettüre girmeyi hiçbir zaman düşünmüyorum diyecek kadar tesettüre soğuk olan birini gördüm üstelik fiziği gayet çekici kadındı yüzü de ortalama güzeldi 😂 Hani tesettüre girmeyebilirsin bu normal bir şey senin kararın ama bi suçluluk hissedersin susman gerekir. Yok düşünmüyorum diyecek kadar umursamaz olmak ne derece bir şey bilmiyorum

0
    5 Yorumla
    • aaydaalabuladaaa
      aaydaalabuladaaa
      6 ay

Ya yanlış soruya yazdım 😂

Yorumla
    • MustafaHergül
      MustafaHergül
      6 ay

Bende diyorum ne alaka ne diyor bu

Yorumla
    • aaydaalabuladaaa
      aaydaalabuladaaa
      6 ay

Kardeş bir şey diyeceğim Herkül'ü senin nüfus memuru Hergül diye yanlış yazmış olabilir mi 😂😂

Yorumla
    • MustafaHergül
      MustafaHergül
      6 ay

Elin gavuru gibi o neyla diyip Hergül yapayım ben iyisi hem gülle daha güzel de demiş olabilir

Yorumla
    • aaydaalabuladaaa
      aaydaalabuladaaa
      6 ay

Belki de 😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

Bence erkolarda bakıyor kalp güzelliğine ama nasıl bir kalp aradıklarına bağlı. Çoğu erkek yılışık canım saçma tipdekilerde hep kendileei gibilerini bulurlar. Ben süzüyorum şöyle net belli hangi kızlardan hoşlandıklarına onkar gibi yılışık sınırları olmayan abuk sabuk kızlarla çıkıyorlar. Bir de efendi olanlar var bak onların türünden az var. Eee kalp güzelliği yetmiyor ne olur olsun dıştada birşeyler beğenmek iki taraf içinde şart. Beni beğenen efendi çocuğu ben beğenmiyorum. Benim beğendiğim beni beğenmiyor derkeeeen sayıda olsukça azalıyor. Herkese kafasına göre birini bulma sürecinde başarılar diliyorum

0
    0 Yorumla
  • banaordanbiolmecaa
    banaordanbiolmecaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    6 ay

Ben hem iç hem dış güzelliğe bakarım çünkü aşkta hoşlantı şarttır

Öpünce midemin bulanacağı birisi benim gerçek eşim olamaz ki

ama küçük bir hoşlantı olsa bir de güzel bir karakter olsa aşık olurum

1
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    6 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı.

Bence zor erkekler görsel varlıklar. Yani sadece kalp güzelliğine bakacak birisi de çok çirkin olabilir, iyi bir mesleği olmayabilir, yaş baya ilerlemiş olabilir, ve zengin değildir 😂. Yani kadınlar tarafından arzu edilmeyen biri olabilir.

0
    0 Yorumla
  • Zevksizhayat
    Zevksizhayat Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 60%
    6 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 524 cevap paylaştı.

Kalp güzelliğine bakmak ne demek mesela kadınlar zaten sevdiği kişinin hayatını cennete çeviriyor o yüzden erkekler genelde bir kadında kalbe en son bakar çünkü biliyor ki severse zaten hayatımı cenneteyleyecek

0
    0 Yorumla
  • Delibeco
    Delibeco Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    6 ay

Evet zor, erkek kendini keşfetmeli, kişisel olgunluğa ulaşmalı ve duygularıyla barışık olmalı, Türkiye gibi bir ortamda böylesini bulmak maalesef zor.

0
    0 Yorumla
  • Shiningdiamond
    Shiningdiamond Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    6 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.

İmkansız. Kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez. Özellikle erkekler çok güzel bir kadin değilse asla merak etmezler

0
    2 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Maalesef zoruma giden de bu

Yorumla
    • Shiningdiamond
      Shiningdiamond
      6 ay

Sen güzelsin ki ama neden zoruna gidiyor

Yorumla
  • defii
    defii Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 41%
    6 ay

Evet aynı şey karşı cins içinde geçerli ben paraya pula bakmıyorum karaktere bakıyorum ama paraya pula bakan kızlar daha kıymetli

0
    1 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Evet ya

Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    6 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 313 cevap paylaştı.

Sen güzel birisin, bunu niye sordun anlamadım.
    Genelde çirkin kızlar yakışıklı birini tavlamak isteyip tavlayamadıkları zaman KS'de bu soruyu sorarlar.

0
    0 Yorumla
  • ridofme
    ridofme Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    6 ay

Bir insanın salt iyi niyeti neden onu çekici kılsın? Bu takdir, güven ve saygınlık uyandırabilir ama bir erkeği bir kadına yakınlaştıran asıl şey münasiplik, makulluk falan olamaz.

0
    0 Yorumla
  • EnesBT
    EnesBT Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    6 ay

Kalp güzelliğine baktıkları için sizin karşınıza çıkmıyorlardır belki. Herkes önce kendi kalbine bakmayı öğrensin, sonrası kolay.

0
    2 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Ne demeye çalışıyorsun beni tanımaz etmezsin kalp güzelliğine batıkları için karşınıza cikmiyordur demek ne demek benim çevrem bana temiz kalplisin der kendimi övmek değil güzel değilim ama zina izlemedim aldatmadim temiz sevdim

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      6 ay

Sana laf etmedim ki, genel konuştum.

Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    6 ay

Onları bi güzel mahalleliye taşlattınız.. ibret alan bazı iyi/akıllı erkekler de canavara döndüler.

Aramayın

0
    2 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Siz erkeklerde güzel çirkin kara beyaz tenli diye ayırdınız benj de ayırdılar benden de iyilik aramayin

Yorumla
    • DeaconnFrost
      DeaconnFrost
      6 ay

Ben, her senaryoda üzerime düşeni defalarca ve fazlasıyla yaptım. Herşeyi rahatlıkla iddia edebilirim ben, sağlam temelli.

Yorumla
  • pomak3545
    pomak3545 Takip Et
    Guru Yaş: 109 , eic 100%
    6 ay

Valla canım evleneceğin kişinin kalp güzelliğine değil karakterinin kişiliğinin kalitesine bakmak lazım.. zaten dış güzelliğine bakarak evlenenlerin sonu ayrılık onları konuşmaya gerek yok

0
    0 Yorumla
  • zefone22
    zefone22 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 31%
    6 ay

Siz bakıyormusunuz kalp güzelliğine varsa yoksa yakisikli olsun parasi olsun kalp güzelliğine bakıyorum diyen kızların %92 si dogru demiyor

0
    4 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Hiçte bile benim evleneceğim kişi boyu benden kisaydi zengin değildi gene evlenecektik ama olmadı ailesi yüzünden ne alakası var herkezle

Yorumla
    • zefone22
      zefone22
      6 ay

Senle alakası yok ben genel diyorum bak benim başımada geldi kendim yakisikli değilim bir gun yengemin bir akrabası evlenmeye niyetlenmis yengemde beni önermiş oda iyi birimi bana iyi olsun demis yengeme yengemde bana kefil oldu adeda beni iyi tanıyor bende dedim bu tipe bakmiyor demek neyse bir cafede buluşma ayarladık birbirimizi görmeye karar verdik ben yengem eşi cafeye gittik kızda bizden 30 sonra geldi oturdu bakıştık merhaba falan tokalaştık fark ettim ki kızın bakışları oldukça soğuk bunu hissettim icimden bu Red edecek diye söylendim kiz guzel ben cok beğendim biraz konuştuk yengem kıza beni anlatıyor iste cok iyi cok efendi işi gücü var kiz burun ustu konuşmaya devam ediyor ben artık anlamıştım bunun istemediğini sonradan kalktık dağıldık ben eve gittim yengem sonucu bana soylicegini söyledi sonuç Red istemediğini iletmiş yengeme anlicagin dişini beğenmeyen kizlar içine bakmiyor o yüzden bunu diyenler hep dogru demiyor

Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Kızın yaptığı çok ayipmiz

Yorumla
    • zefone22
      zefone22
      6 ay

Oyle ne yapalim kismet

Yorumla
  • MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    6 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 367 cevap paylaştı.

Gerçek olalım kadın - erkek iki tarafta kalp güzelliğinden önce tipe bakar. "Boyu boyuma huyu huyuma" sözünde bile iç güzellik ikinci planda kalıyor.

0
    1 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Yo ben kalp güzelliğine baktım benim eski evlencegim kisi benden kısa yakışıklı değildi evlenecektik sevgili olduk ailesi yüzünden bitti demekki neymiş herkes bakmiyormiş

Yorumla
  • Seftsegta
    Seftsegta Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay

Erkekler değişik varlıklar her zaman ilk dışa bakıyor ama yanlış bir insanı sadece dış güzelliği ile yargılamak doğru değil önemli olan iç güzellik

0
    0 Yorumla
  • yakışıklı_prenssss
    yakışıklı_prenssss Takip Et
    Bilge Yaş: 101 , eic 98%
    6 ay

Kalp güzelliği de elbette önemli ama kadın olsun erkek olsun önce azda olsa dış güzelliğie bakıyoruz içimiz ısınması gerekiyo

0
    7 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Dış görünüşüne hore mi ayrım yaparak mi içiniz ısınıyor

Yorumla
    • yakışıklı_prenssss
      yakışıklı_prenssss
      6 ay

Göze hitap etmeli

Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Allah Allah acaba sen çok mu göze hitap ediyorsun da dış görünüşe bakma hakkını buluyosun kendinde

Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Herkes haddini bilsin

Yorumla
    • yakışıklı_prenssss
      yakışıklı_prenssss
      6 ay

Sen soru sordun ben cevap verdim atarlanmanın gerekçesi ne

Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Alalhin yarattigina burun kiviramazsiniz

Yorumla
    • yakışıklı_prenssss
      yakışıklı_prenssss
      6 ay

👍👍

Yorumla
  • TheKsQueen
    TheKsQueen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 125 , eic 100%
    6 ay

Kalp güzelliğine bakmayan biri sadakat, güven vs beklemesin sadece güzellik beklesin

1
    1 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Aynen sonra da aldatıldım diye agliyrolar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

Böyle bir devirde evet zor. Kolay bulunmaz. Ayrıca öyle bir erkeği kişiliğin karakterin ile hak ediyor olman lazım. Çünkü oda kendi gibi birini ister🦋🐣

1
    3 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Güzel olmasam bile kötü biri olmadığımi düşünüyorum onyargiya gerek yok sonicta heni tanimiyosun

Yorumla
    • emrullah34a
      emrullah34a
      6 ay

Fotoğrafına baktım gerçekten güzelsin ve güzel olmasaydın profil fotoğrafında benim ki gibi Kedimin resmi falan olurdu. Kendine güzel değilm deme güzel kızsın. Kaderinde güzel olsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

On yargı yapmadim. Fikrimi düşüncemi söyledim

Yorumla
  • TS_QueenWolfWoman
    TS_QueenWolfWoman Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    6 ay

Nasip, kısmet, kader meselesi adam gibi adam nasipte varsa kâlpten görür kâlbi sever ve o kâlpte kalır.

1
    0 Yorumla
  • Gkhn222
    Gkhn222 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

Kalbini nasıl görecez de kalbinin guzelligine bakalım ahahahaha

1
    5 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Çok komiksin

Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Tanımaya fırsat verirsen görürsün

Yorumla
    • Gkhn222
      Gkhn222
      6 ay

Tamam tanışalım ozaman

Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Gerek yok böyle sığ düşünceli biriyle

Yorumla
    • Gkhn222
      Gkhn222
      6 ay

Espri yapmıştım aslında 😅😅 @rumeysatoz

Yorumla
  • Yıkıkgirlll3
    Yıkıkgirlll3 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay

erkekler dışını beğenmediği kadının kalbiyle ilgilenmezmiş

2
    0 Yorumla
  • Taban
    Taban Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    6 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 488 cevap paylaştı.

Gözün görmediği güzelliği arayan erkek olmaz

0
    8 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

İşte bu yüzden erkeklere nefretim ikiye katlanıyor

Yorumla
    • Taban
      Taban
      6 ay

Haklısınız erkekler olarak sevilecek canlılar değiliz bi kadının sevgisine ilgisine layık değiliz ama yapımız bu gözün gördüğü güzel değilse gönlün gördüğünün bi önemi olmuyo sonra yanında eşi varken gözü başkalarında oluyo

Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Öyleleri gerçek sevmez işte bir insan bir ijsani dış gorunusunu kaybedince bırakıyor güzelliğine güvenme bir sivikce yeter derler

Yorumla
    • Taban
      Taban
      6 ay

Haklısınız ama işte erkekler kadınlar gibi değil siz bir sivilcenin yıkabileceği şeye değer vermezsiniz ama biz o sivilce çıkana kadar köpeği oluruz

Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

İşte o gerçek sevgiyi bilmeyenler

Yorumla
    • Taban
      Taban
      6 ay

Evet bilmiyoruz ve muhtemelen de hiç öğrenemeyeceğiz

Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

İnşallah beni çirkinim diye dislamayio seven erkek çıkar

Yorumla
    • Taban
      Taban
      6 ay

Her erkek farklıdır güzelliğe farklı bakar eminim sizi de çok güzel olarak gören biri çıkacaktır ama önce güzel olduğunuza kendiniz inanın biraz egonuz olsun siz inanmadığınız bişeyi kimse göremez

Yorumla
  • IceColdSlayer
    IceColdSlayer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay

Kalp güzelliğe bakmak sence herkes için yeterli midir?

0
    7 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Niye olmasin

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      6 ay

Bilmem… Sen mesela beğenmediğin, hoşlanmadığın; hatta ekonomik özgürlüğünü eline almamış, çalışıp kendi geçimini sağlamayan ve boş boş oturan bir erkeğin kalp güzelliği sana yetiyor mu?

Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Yetiyor eski sevgilim boyu benden kısa zengin değildi yakışıklı da değildi ben kalbini sevdim evlenecektik kimseyi dinlemedim azarladim sizin gibi şekilci değilim dedim nisanlanacaktik işte ailesi yüzünden ayrıldık bitti dış görünüşe bakan acizdir kimse kimseden üstün değil herkes kendi omcesine bakacak

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      6 ay

Nedense benim bu söylediklerine pek inanasım gelmedi. Çünkü geçmişte çok duydum sevgilimin boyu kısaydı, zengin değildi, hep ben çabaladım gibi sözleri. Ama ne kadar düzgün, sadık ve gerçekten emek veren biri olursa olsun, "ona karşı bir şey hissetmiyorum, beğenmiyorum." diye arkadaşlıkları sonlandırmayı tercih eden kadınlar biliyorum.

Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Ben değilim Allah şahidim ne yaşadığımı bilemezsin onlar görgüsüz çıktı ben napayım inanıp inanmamak sana kalmış herkesi sizin gibi şekilci sanmayın

Yorumla
    • IceColdSlayer
      IceColdSlayer
      6 ay

Bugüne kadar hoşlandığım kızlara hep emek verdim ama karşılık alamadım. Belki de yanlış kişilere denk geldim. Sen benimle tanışmayı düşünür müsün?

Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Olur niye olmasin

Yorumla
  • anıllarca
    anıllarca Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 54%
    6 ay

İnsan bir bütündür hicbir şey bence ayrılamaz mükemmel diye bisey yoktur ama kendi mükemmelin vardir kendi mükemmelini bulman gerek

0
    0 Yorumla
  • FasafisoBunlar_
    FasafisoBunlar_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

Cüzdana değilde karaktere bakıcak kız bulmak kadar zor

0
    4 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Ben bakmam hep kendim çalıştım kendim aldım erkek milleti harcar sonra başımıza kakar

Yorumla
    • FasafisoBunlar_
      FasafisoBunlar_
      6 ay

Kadına da yaranamazsın hep fazlasını ister

Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Onlar açgözluyse bilemem onlara şöyle bana değil

Yorumla
    • FasafisoBunlar_
      FasafisoBunlar_
      6 ay

herkes bir değil tabi erkeklerde de öyle

Yorumla
  • DutchConnection
    DutchConnection Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    6 ay

nasıl bir kalp olduğuna bağlı. ayrıca aklıyla da alakalı. tabi fiziksel özellikleri de önemli.

0
    0 Yorumla
  • CausaSui
    CausaSui Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    6 ay

Hayır, çirkin insanların güzel olanlardan fazla olduğunu varsayıyorum ve dediğini yapmaya bir yerde mecbur kalacaklar diyorum

0
    0 Yorumla
  • masalimge
    masalimge Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    6 ay

Tabikide vardır ama denk gelirmi bilmem inşallah gönlüne göre birini bulursun

0
    1 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

İnşallah

Yorumla
  • Eirenee1
    Eirenee1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    6 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı.

Dış görünüşüne bakmadan kalp güzelliğe bakacak erkek ancak gözleri âmâ erkektir.

0
    2 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Şuna bak ya birde kör erkek diyor illa bakmak zorunda mı dışa sabır yarabbim sabır Sakin olucam

Yorumla
    • Eirenee1
      Eirenee1
      6 ay

İster sakin ol ister olma beni ırgalamaz, erkeklerin %99'u böyle

Yorumla
  • MerhabaVeGüleGüle
    MerhabaVeGüleGüle Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    6 ay

Kimse ilk görüşte kalp güzelliğine bakmaz; bunun cinsiyeti de yok, herkes için aynı.

0
    1 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Bakanlar aşağılık insan şekilciler

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

kalp güzelliğine bakacak kişi sayısı çok az erkekler için önemli olan yüz ve fizik güzelliği kadınlar için önemli olan erkeğin ne kadar parası olduğu

0
    1 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Maalesef zoruma gidiyor

Yorumla
  • MERV3X
    MERV3X Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay

Ben inanmıyorum kadınlar bakar bakıyor da zaten örneklerini görüyoruz. Amma erkekler öyle değil acı ama gerçek

0
    0 Yorumla
  • nsnlelekekleleö
    nsnlelekekleleö Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

Yoo kalbi güzel ve çirkin kzılar bakire olduğu için herkes öyle istiyor

0
    1 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Nasıl yani

Yorumla
  • battalgazi007
    battalgazi007 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    6 ay

kalp güzelliği önemli tamam ancak bunu tamamen ruhsal bir boyuta indirmekte doğru değil son zamanlarda bazı kızlar bunu çok yapıyor

0
    0 Yorumla
  • нєʀвσкσʟσɢ
    нєʀвσкσʟσɢ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay

Sanki kızlar kalbi çok güzel hemen evlenelim diyor kimse buna değer vermez öyle olsaydı ohooo ben evlenmiştim

0
    0 Yorumla
  • ahmet_goktas06
    ahmet_goktas06 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    6 ay

evet zor artık kalp yerine göğüs kalçaya bakar olduk

0
    2 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      6 ay

Evet o yzuden gerçek aşkı bulmamaniz dilegiyoe

Yorumla
    • ahmet_goktas06
      ahmet_goktas06
      6 ay

nasip diyelim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Kalbi güzel bakire bir yar kalmadı bu zamanda sigara içki kumar vs yok bende ama haliyle kendim gibi temiz ve sadık olacak bulamadık hocam olduğunuda düşünmüyorum pek artık doğrusu

0
    0 Yorumla
  • oldcity026
    oldcity026 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 97%
    6 ay

Kalp güzelliğine bakacak insanı bulmak, bu zamanda zor. Cinsiyetin bir önemi yok.

0
    0 Yorumla
  • Aslıhanak
    Aslıhanak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 97%
    6 ay

Kalp güzelliği mesele değil ahlak güzelliği mesela bence

0
    0 Yorumla
  • ArtıkİnsanDeğilim
    ArtıkİnsanDeğilim Takip Et
    Guru Yaş: 101 , eic 100%
    6 ay

Neden sadece erkeğini bulmak zor oluyor, kadınlar sanki sadece kalp güzelliğine mi bakıyor

0
    0 Yorumla
  • Doğuu2004
    Doğuu2004 Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    6 ay

Çok zor ya kabuğunu beğenmeyince içini kimse merak etmiyor gerçekten

0
    0 Yorumla
  • babacan5255
    babacan5255 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    6 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı.

Onu gösterecek bayanda yürek ve onu anlayacak erkek değil adam lazım

0
    0 Yorumla
  • pehlivaan
    pehlivaan Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    6 ay

Evet zor, kalp güzelliğine inanmıyor erkekler artık

0
    0 Yorumla
  • kimsesizqwer
    kimsesizqwer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay

Erkek ise bulmak çok kolay da adamsa bulmak zor onu diyeyim

0
    0 Yorumla
  • İzmirin-BeyEfendisi
    İzmirin-BeyEfendisi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    6 ay

Çok zor değil hanımefendi, genelde kalp güzelliğine bakılır zaten

0
    0 Yorumla
  • Japoness
    Japoness Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    6 ay

Hiç zor degil çogu kalbe bakıyor ve o.. oldugu nu anlayınca kullanıyorlar

0
    0 Yorumla
  • cαssíєєє u
    cαssíєєє Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    6 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Yanii erkekler öyle şeylere bakmıyor sanki pek

0
    0 Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı.

Kalp güzelliğine bakacak değil erkek insan bile yok

0
    0 Yorumla
  • Dilhuun
    Dilhuun Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    6 ay

Tabiki değil bizde kalp güzelligine bakacak birini ariyoruz ama zor bulunmuyor

0
    0 Yorumla
  • karamelizeaşk
    karamelizeaşk Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    6 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 413 cevap paylaştı.

Hayır değil ben mesela öyle bakıyorum sadece benim için önemli olan kalp güzelliği

0
    0 Yorumla
  • ALFAELA
    ALFAELA Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

Çok aslında, kalp güzelliğini gerçekten verebilecek kız yok , herkesin derdi farklı

0
    0 Yorumla
  • Mr-Wednesday
    Mr-Wednesday Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

O kadarda zor değil ya. Sadece iyice tanımak lazım bazen

0
    0 Yorumla
  • Caner067
    Caner067 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    6 ay

Ben bakarım bende hep ilgi sevgi değer istedim bunu veren de olmadı

0
    0 Yorumla
  • BiliyormBununAdı_AŞK
    BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et
    Master Yaş: 34
    6 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ne istediklerini bilmiyorlar uzak durmak lazim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 ay

"Erkeği bulmak, kadını bulmak" yoktur, nasip vardır.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Sizce kalp güzelliğine bakacak erkek bulmak çok mu zor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yakışıklı ve kalbi iyi olan erkek bulmak zor mu? 35 cevap verildi
Niye yakışıklı iyi sevecek bir erkek bulmak dünyanın en zor şeyi? 30 cevap verildi
Güzellik beklentisi olmayan erkek var mıdır bulmak neden bu kadar zor? 9 cevap verildi
Hem yakışıklı hem iyi huylu erkek bulmak zor mu? 26 cevap verildi
Duygusal ince düşünceli erkek bulmak zor mu? 20 cevap verildi
Çok yakışıklı bir erkek olmanın cezası, sana layık olacak kapasitede birini bulmanın çok zor... 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Böreğin tadı, neliyken güzel?
  • Aracınız ile hiç lastik yaktınız mı?
  • Hoşlandığınız kişi herkese aynı davranıyorsa bu sizi rahatsız eder mi?
  • Altın neden bu kadar düştü, elimdeki altını satmalı mıyım beklemeli miyim?
  • En son hangi kitapları aldınız?
  • Senin önceliğin ne?
  • Karısı evde otururken yemek yapan erkeğe ne denir?
  • Sevmek sana nasıl hissettiriyor?
  • Temmuz ayında burçları ne bekliyor?
  • Son zamanlarda Azerbaycan şarkılarına takıldım. Sizde sever misiniz Azerbaycan musikisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨