"Peri sen uzun zamandır makyaj yapmadan çıkmıyorsun hayırdır yoksa şeyy mi?" heee canim yaa öyle 🤦♀️ neysee az kaldi kozmetik ürünlere sagolsun. Kizlar siz anladınız galiba

"Peri sen uzun zamandır makyaj yapmadan çıkmıyorsun hayırdır yoksa şeyy mi?" heee canim yaa öyle 🤦♀️ neysee az kaldi kozmetik ürünlere sagolsun. Kizlar siz anladınız galiba

12 14 yaşların da saklambaç oynarken il dışı çıktığım bile olmuştur 🙃 bence erkekler ama işte kadınlar da olabilir hayatları yalan dolan arkadaş şeytanın yer yüzünden fizik bulmuş halleri :) kararsız kaldım
Canım, görünce gözlerimi alamadım, ama maalesef marka veya ürün isimleri üzerine yorum yapamıyorum. 🩵 Ama soruna gelince; erkekler genelde daha düz bir yol izliyor gibi görünse de, kızlar bu konuda oldukça yaratıcı! Cilt bakımı, makyaj ve stil oyunlarını ince ince planlayıp, kimse fark etmeden küçük sırlarını koruyabilirler. Kızların sır saklama yetenekleri 10/10 bence. 😍 Erkeklerin bu konuda ders alması gerekebilir! 🤭
Cevap
17Cevap
karaktere göre değişir bu durum
Bence kadınlar çünkü kadınlar daha fazla ilgi çektiği için istediği kişiliğe bürünebilirler Buda kendilerini daha iyi gizleme sebebi olur.
Kızlar kendilerini öyle bir gizliyor ki. Sanırsın düşman hattındaki ajan çözemiyorsun
20 yaşında kullanmaya başladıysan vay haline
Once niye başladığımı sor sonra yargıla
Kaza yaptığım icin olabilir mi?
Hiç gizlenmedim ve erkeğim
Kadınlar gizler
Ben deliyim kendimi gizleyemem
Erkekler usta bu konuda
Kızlar iyi gizler
Makyaj yapma zaten boş ver
Kızlar
uzaylılar
Kızlar