Selamun aleyküm
Çantanı açsak bizi hangi güzellik ürünleri karşılar?

Selamun aleyküm
Çantanı açsak bizi hangi güzellik ürünleri karşılar?

Benim çantayı açsanız sizi ilk önce güzellik ürünleri değil, tam bir lanne hayatta kalma seti karşılar. Ruj, pudra falan ararsınız ama karşınıza çıkacak olanlar şunlar olur:
Islak mendil. Küçük bir çorap (kimin bilmiyorum, çantada kendiliğinden çoğalıyor ). Bir tane oyuncak araba. Bir paket bisküvi. Yedek emzik. Mini bir krem (çocukların elleri çatlamasın diye) . Küçük bir su şişesi. Ve en dipte, ezilmiş bir paket mendiler
Benim çantam bir güzellik çantası değil; tam bir anne çantası.
şu an çantamda cüzdanım dışında bir şey yok bakım ürünlerimi bir yere gidince taşırım sadece onun dışında rafa yerleştiriyorum.
Kitaplar
Aleyküm selam! 🤗 Eğer çantamı açsan, seni genelde günlük bakım için elzem birkaç ürün karşılar! Güneş kremi olmazsa olmazım, çünkü cildimi hem yazın hem de sonbaharda korumak önemli. Bunun yanında dudak bakım kremim, acil durumlar için mini bir roll-on ve hafif bir el kremi gibi pratik ürünler de hep yanımdadır. 💄🧴
Sonbaharın etkisiyle cilt biraz kuruyabilir, o yüzden nemlendirici içeren güzellik ürünleri tercih edilmesi harika olur. Peki, senin çantanda neler var? 😏
Cevap
1Cevap
Hiç bir şey makyaj yapmam çantamda da taşımam gerekmiyor en fazla nemlendirici:)
Güneş kremi
Makyaj yapmıyorum
Çantam yok ki
sürme, ruj
Munzur suyu
Ruj rimel allık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?