Dini görüşten bağımsız erkekler güzel bir kadına mı bakar genelde açık kapalı diye ayırt eder mi? Bir erkek arkadaşım demişti ve bu yaş ile değişir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ayTesettürlüyüm ve tesettürüme laf eden ya da sorgulamaya kalkan biri olursa hayatımdaki kalan 5 dakikası benim için hayatımın ziyanı olur görüşmem bir daha kendisiyle. Beni benliğime ve düşünce yapıma göre yargılamak yerine bir örtüyle yargılayan kişinin IQ'su da bellidir hani bana ne katabilir öyle biri
23 Yorumla
Soran7 ayBen erkekler için demiştim hani güzellik mi başta olur yoksa açık kapalı olmasına mi bakarlar zaten kimse ortumuze hakaret edemez bende kapaliyim
- 7 ay
Anladım ama kapalıyım diye uzak duran yahut kapalıyım diye yakın duran birine hayatımda ihtiyacım yok demek istedim
Soran7 ayHaklısın benimde öyle hiç uğraşamam yani askimdan ölsem bile bir gururum var gideceksin bu hayatta terk edeceksin istenmedigin yeri
En İyi Cevaplar
Bence kapalı ve birazda dolgun kızlar çok daha güzel oluyor tabi ki yüzü de güzel olmalı ama kapalı ve güzelse içimin yağlarını eritiyor 🥹🥹🥹🥰😍😍😍
08 Yorumla
Soran7 ayYani sence çoğu erkek böyle mi dusunur
Soran7 ayTeşekkür ederim kendime göre güzelliğim var
Soran7 ayMaalesef:(
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok yerinde bir soru sormuşsun! 😊 Erkeklerin bakış açısı kişiliğe, hayata bakışlarına ve hatta kültürel etkilerine bağlı olarak değişebilir. Kimileri için dış görünüş öncelikliyken, kimileri asıl ruh güzelliğine odaklanır. Açık-kapalı konusuysa daha çok bireyin dini ya da kültürel bakış açısıyla ilgilidir. Ama şöyle bir gerçek var; görsellik tabii ki insan doğasının bir parçası ve genelde ilk dikkat edilen şey olabilir. Fakat bu demek değil ki herkes güzellik odaklı bakıyor. İçtenlik ve karakter, zamanla çok daha ağır basar. Yaş ile beraber bu anlayışın değişmesi de oldukça yaygın çünkü insanın öncelikleri olgunlaştıkça farklılaşabiliyor. 😘
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
7 ayErkeğin bakış açısına göre değişir dindar biri için evet açığı kapalısı vardır ama cinsellik için sarışın felan moduna girerler
014 Yorumla
Soran7 ayGeneli olarak sormuştum ama cevap herhalde yine güzelliktir
- 7 ay
Genel olarak evet Erkeklerde kızlarda olduğu gibi biraz menfaate bakar hatta kimisi çalışıp çalışmadığına bile bakıyor
Soran7 ayEvet her şey karşılıklı oldu bu hayatta
- 7 ay
Erkeklerden aklı olan zaten çirkini seçer o kızlar neyin ne olduğunu çok iyi bilir
Soran7 ayNeden çirkin secer bu arada bu dediğine katılıyorum zeki vs girişimci nerde görsem karısı ya da sevgilisi çirkin bildiğin aşagilamak için değil yani bildiğin oyleler kendileri erkek olmasina rağmen kadından daha güzel duruyorlar ama sebebi nedir?
- 7 ay
Sebebini öğrenme istiyorsun galiba? Sen çirkin misin kendine göre? Yoksa güzel olduğun için kötü mü hissediyorsun kendini
Soran7 ayneden akıllı erkekler çirkin seçer ben kendimi Dünya güzeli görmüyorum egolu değilim ama o kişilerin bilmem neylerine göre daha çok giderim var bahsettiğim kişiler zengin ve daha çok bakım vs erişimi var sen dedin aklı olan erkek çirkin seçer çünkü o kızlar neyin ne olduğunu bilir diye o kızlar neyi biliyorlar?
- 7 ay
Çok güzel bir soru bu bana da cevaplamak düşer biraz uzun yazabilirim ,
+Bir çok neden var temel ve genel olarak ele alıcam kızlar için söylüyorum çirkin kızlar dediğimiz çirkin ama neye göre çirkin? Bence çirkin kız yoktur sadece peşinde erkek yok diye mi çirkin oluyor?
+Hiç bir insan dört dörtlük değildir bir kız düşünelim güzeldir parası vardır erkek arkadaşı vardır çok iyi biri ama iç huzuru yoktur😒
+Bi de Bir kız vardır Sağlıklıdır , iç huzuru vardır , erkek arkadaşı vardır ama Esmer olarak doğmuştur 🧕🏾
Neyse konumuza gelelim öyle bir soru sordun ki çok uzun bir konu o yüzden biraz kısa anlatmaya çalışıcam
+Güzel kızlar peşinde bir sürü erkek vardır ve kendini bir şey sanıyordur o kızlar benim kendimi geliştirmeme gerek yok dekoltemi açsam yeterli kullanır atar bana erkek mi yok kafasındadır bi de bunların ailesi genellikle destekleyen insanlar oluyor maddi olarak o yüzden de çok ta zorlanmıyorlar gibi görünüyor
+Çirkin kızlar üzerinden diyelim onların peşinde erkek yok diye kendini çirkin sanıyordur çünkü güzel bir kızın peşinde erkekler vardır ve her şeyi ilgi vesaire alıyordur o erkekten ama güzellik ile alakası yoktur başka şey için peşindedir erkekler ve çirkin dediğimiz kız bunu fark eder ve neyin gerçek neyin sahte olduğunu algılar algısı yüksektir bu tuzağa düşmez
+Ve böyle sahteliklere düşmemek için değer verir bu kızlar dış görünüşün gerçek olmadığını bilir hep kendini geliştirir bir yerde para kazanmasa bile bilgili olur ve nasıl çocuk yetiştireceğini filan iyi bilir akıllıdır
- 7 ay
Erkekler konusuna gelirsek
Abaza erkekler vardır aklı cinselliğe çalışan evlilik amacı cinselliktir ve güzel kız peşinde koşarlar erkeğin geneli böyledir yüzde yetmişi filan çocuk filan umrunda değildir ya da eşinin karakteri filan nefes alsın yeter kafası ile
✅Karakterli erkek her şeyin dış görünüş olmadığını bilir ve çirkin dediğimiz kızlara yönelir çünkü onlar egolu değildir sen bana bunu şunu yapmazsın tarzı kişiler değildir tamamen saygı duyar hak verir o yüzden onlara öncelik eğer o kişi le uyumluysa evlenir tabi çoluk çocuğa da nasıl bakacağını iyi bildiği için erkek te pişman olmaz kadında pişman olmaz erkek karakterli olduğu için aslında mesele karakter ancak güzel kızlar genellikle egolu olur bu yalan değil çünkü onların derdi şöhrettir hele bi de tesettürlü ise , kuranı kerim , namaz kılıyor ise o kızda ve ya erkekte tadında yenmez mi diyim artık ne diyeyim 😂 ya Allah umarım sana nasip eder , kontrol etmeye üşendim umarım doğru yazmışımdır - 7 ay
Artık okursun üşenmeden hahssj
Soran7 ayAnladım olabilir ama bende bu tanıma katılmiyordum bence var güzellik arasında fark ya güzel olan güzeldir belki ben esmer tenli kişileri dezavantajli görüyorumdur bilemiyorum aşağılamak için değil yani
Soran7 ayTeşekkür ederim okudum ilgilendiğin için sağol ben namaz kuran vs yokta tek kapalıyim işte
- 7 ay
özetle niyet önemli iyi niyetli ol yeter , cebindeki son parayla evine pasta alıp ailesini mutlu etmek var :) , bir de son model iphone ile bir yerlere story atmak ta var 😉 Rica ederim ehli sünnet büyükleri sitesinden bir şeyler okuyarak okuyarak kendini geliştirebilirsin hoşca kal
Soran7 ayTeşekkür şu an ben böyle mutluyum
Güzelliğini kaldıramayacağın kadınla birliktelik kimse düşünmez )
01 Yorumla
Soran7 ayHmmm
Bazıları seksi vücuduna bakar zevk meselesi değişir
02 Yorumla
Soran7 ayDimi
Güzellik & Bakım konusunda 494 cevap paylaştı. acik kapali diye ayirt edilir ama kategori yapr gibi ne gerek var
02 Yorumla
Soran7 ayBazıları ediyor ben etmiyorum
Artık güzel veya çirkin de aramıyoruz içi güzel huyu güzel olsun benim olsun diyoruz
04 Yorumla
Soran7 ayEvet ama yinede iç güzelliğe çoğu bakmıyor?
Soran7 ayYa dimi keşke herkes sizin gibi düşünse
hayır açığı kapıma köpek diye takmam yani saçı hariç açık giyneni diyorum
016 Yorumla
Soran7 ayHa anladım kapali mi istiyorsun yanu
Soran7 ayTeşhirci kadın sevmiyorsun yani usturuplu normal giyinen
Soran7 ayHaklısın ben kapalıyim ama modernizm yani ferace vs giymiyorum normal giyiniyorum
Soran7 ayEvet ama ferace çarşaf giymiyorum diğer şeyine nefsim izin vermiyor ama usturuplu asıl giyiniyorum güzel giyiniyorum
Soran7 ayTabi anlatmakla olmaz
Soran7 ayYinede iyiyim diyorsun ama?
Soran7 ay19
Soran7 aySağol
Kapalıların bazıları şu devirde açıklardan bile güvensiz. O yüzden farketmez
06 Yorumla
Soran7 ayŞimdi Güven meselesi ayrı ya öznel durum ben güzellik açısından demiştim
Soran7 ayAnladım sen demek ki dindarsin dindar istiyorsun
Soran7 ayÇok kıskanç olmak hastalık tavsiye için diyorum dozunda her şey güzeldir tabiki sevdiğini kıskanmak güzel ama bir yandan sonra o kısıtlamaya dönüşür
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayİkiside değil. Çok daha farklı ve önemli kriterler vardır.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
m 7 ayİllaki insan ilk bakışta dış görünüşe bakar ama sonradan insanın karakteri herşeyi belirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayNiye açık veya kapalı diye baksın tabiki güzelliğe bakarlar
14 Yorumla
Soran7 ayBazıları karşı ya kapaliya ya da açığa vs ama güzellik tabiki on planda
Cevap sahibi7 ayKarşı olanlar çok uç olanlar mesela koyu komünistler hiç sevmezler kapalıları istemezler bunları zaten anlarsınız belli etmek istemeyenler bile istemez uzak durun kapalıysanız
Soran7 ayBence yeterince guzelsen ya da çok guzelsen ilgisini çeker yine o erkeğin
Cevap sahibi7 ayÇeker tabikide kapalı istemiyorlar açmak istiyorlar komünist bir sevgilin olursa anlarsın
Gizli Üye(36-45)7 ayEvet guzel kadin isteriz sizin gibi hem yakisikli hem 190 ustu gibi kriterimiz yok
04 Yorumla
Soran7 ayYa sabır😂
Cevap sahibi7 ayNiye sabir her kiz aynisini diyor la 185 ustu yakisikli ariyor
Soran7 ayYa herkes değil bence
Cevap sahibi7 ayItiraf edenler var etmeyen var evet herkes aynisini yazmiyor
7 ayKimisi için var kimisi için yok kişiden kişiye değişir
115 Yorumla
Soran7 ayAnladım peki senin için genel görüşü merak ettiğim için herkese soruyorum yanlış anlama
- 7 ay
Açığı kapalısı yok dürüst net olsun kendini bilsin yeterli ben zaten bedensel engelli bir erkeğim beni kabul eder dürüst olursa sorun olmaz
Soran7 ayAllah gönlüne göre versin
- 7 ay
Amin cümlemizin inşallah genelde erkekler fiziğe kalça göğüse bakarak görsel zevk alıp ondan sonra ilerisine adım atıyorlar
Soran7 ayHerkes böyle maalesef
- 7 ay
Aynen de işte bende maalesef öyle bişey olmaz olursa da naneyi yerim
- 7 ay
Kimisi dicek senin neyin var mesela daha özel açıdan sıkıntı
Soran7 ayBüyük konuşma hayırlısıni dile özel değilde engelini merak ettim hani takma diye soyliyecektim
- 7 ay
Spina bfida hidrosefali bel açıklığı beyinde su birikmesi yani ciddi doğuştan gelen şeyler ve bu herşeyi etkileyebiliyor
Soran7 ayAllah şifani versin ama umut kesme ya
- 7 ay
Araştırdığım için işin özünü bildiğim için böyle umut kesmek değil realist olmak diyelim
Soran7 ayTabi gerçekçi olmak güzeldir hepimizin kusuru var hayatta az çok ama hani hayat enerjin olsun diyorum dünya yakışıklisi ya da güzeli olup hiç evlenmeyen çocuk yapmayan bir sürü insan var yani hayatinda bir kadın olmaması bir şeyi değiştirmesin anlaminda
- 7 ay
Takılmıyorum da insan dost arkadaş sırdaş istiyo yani
Soran7 ayEvet haklisin ama bu günümüzün sorunu dost bulmak zaten çok zor
- 7 ay
Ben güvenilirim bir çok insana dostluk yaptım fikir verdim ama karşımdakinden onu göremedim öyle söyleyim
7 ayDeğişmez güzel cirkin
02 Yorumla
Soran7 ayDimi yani güzellik on planda mi olur?
- 7 ay
Evet sonrasi begeni
güzele bakarım
03 Yorumla
Soran7 ayÇoğu erkek böyle mi sence
Soran7 ayEvet nefes alsa yeter diyorlar ona mi bakacaklar
Evet hatta kaplılar daha güzel
128 Yorumla
Soran7 aySence daha güzel kılan ne onları
Soran7 ayOlabir daha safe hissettiriyoruz belki
Soran7 ayAma dışa dönükte var açık olarak sosyal kapalı kızlar vs
Soran7 ayHa anladım feminen kadın istiyorsun o anlamda anaç oluyor kapalılar
Soran7 ayAnladım haklısın çoğumuz öyleyiz
Soran7 ayBelki denk gelmiyor dur☺️😂
Soran7 ayYok
Soran7 ayOldu
Soran7 ay19
Soran7 ayHaa öyle mi ne bileyim ya saçma canım konuşmayı sevmiyorum😂
Soran7 ayÜni hazırlanıyorum
Soran7 ayDil
Soran7 ayDil sözel olmuyor gibi alan farkı var ama ders olarak sayısal değil tabi haklısın
Soran7 ayEşit ağırlıkta değil direkt dil işte eşit ağırlık, sayısal, sözel, dil alanları var kral
7 ayHanım hanımcık olanı olmayanı vardır
06 Yorumla
Soran7 ayYani açık kapalı fark etmiyor?
- 7 ay
Nice kapalılar vardır ki çıplaktırlar. Nice açık diye nitelenenler gerçekten hanım hanımcıktırlar. Bu nedenle sadece kapalı demekle veya açık demekle tam amaç hasıl olmuyor
Soran7 ayZaten öyle bakarsak özele inmiş oluruz genelden hitap ediyorum zaten açık diyerek kimseyi kotulemedim ya da kapalıyi ovmedim genelde erkekler güzellige mi bakar anlamında atıyorum kapalı kadın bir açık kadından daha güzel kapalı kadını seçer mi gibisinden
- 7 ay
Ben de diyorum ki kapalı demekle amaç hasıl olmuyor. Kafası kapalı ama öyle giyiniyor ki vücudu çıplak gibi. Kafası kapalı ama tayt giyiyor ve daracık bütün hatları ortada. Bady giyiyor göğüsler meydanda. KAfası açıktır. Ama uygun giyinir ve hatları belli olmaz. Sadece kapalı ve açık diye kategorize etmek mantıklı gelmedi
Soran7 ayYa şey anlamında dedim bazıları senin dediğin kesimi bile gerici yobaz Arap vs diye aşağıliyor daha çok tesettüre dikkat edenlere daha çok yapıyorlar yani bir erkek açık kapalı diye ayırt eder mi ya da güzelse fark etmez mi anlamında sormuştum atıyorum dindar olmayan bir erkek kapalı ve güzelse ister mi ya da direkt on yargısı varsa açık kızı mi tercih eder beni ne dediğimi anlamıyorsun ki sen canim
- 7 ay
Anlıyorum neyde. iyi günler
benim için vardır
01 Yorumla
Soran7 ayNedir mesela
Var tabi ki
03 Yorumla
Soran7 ayYani güzel kadın daha önemli?
Soran7 ayEvet aynen
- Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı.
7 ayevet güzele bakar
01 Yorumla
Soran7 ayBencede
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayAynen öyle
04 Yorumla
Soran7 ayYani güzellik önemlidir açık kapalı fark etmez mi?
- 7 ay
Neden farketsin ki
Soran7 ayYa mesela atıyorum kapalı olanlara karşı ön yargılı yaklaşan erkek var güzel olsa bile istemez belki diye düşünmüştüm?
- 7 ay
Neden kşileri ötekileştirelim ki insan insandor açık ya da kapalı farketmez asla.
7 ayVardır
03 Yorumla
Soran7 ayYani güzeli mi vardır açıği kapalısı mi?
- 7 ay
Güzeli
Soran7 ayBencede
Evet güzeli cirkini vardır
014 Yorumla
Soran7 aySence çoğu erkek böyle mi dusunur?
Soran7 ayAnladım bende kapalıyim daha çok merak ettim o yüzden sordum
Soran7 ayTabiki canım zaten herkes öyle olamaz
Soran7 ayNe hakkında soracaksın ona göre istek atarım sen yazarsın bana
Soran7 ayİstek attım sen yazaridn xper puanım yetmiyor
Soran7 ayNiue sana yazamıyorum xper puanım yetmiyor beni takip etmiyor musun? Cevapliyamadim sorunu
Yüz güzelliği
02 Yorumla
Soran7 ayYani benim dediğim o zaman
- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 7 aySadakatlisi
03 Yorumla
Soran7 ayPeki bu yaş ile değişiyor mu? Yani güzellik sonrasında güven ve sadakat mi istiyor?
- 7 ay
Sadakat yoksa gerisi boş
Soran7 ayBencede
Gizli Üye(25-29)7 ayAcik kapali yok bakimli bakimsz var
02 Yorumla
Soran7 ayBencede
Cevap sahibi7 aygünümüzde de bakımsız kız pek kalmadi yaniliyor muyum
Gizli Üye(18-24)7 ayAçık kapalı ayırt etmezler
02 Yorumla
Soran7 ayÇoğu ayırt etmiyor haklısın
Gizli Üye(36-45)7 ayMutlaka vardır
013 Yorumla
Soran7 ayPeki senin görüşün nedir
Cevap sahibi7 ayBenim görüşüm güzel ahlaka sahip olması
Soran7 ayEvet yani senin için ne güzellik nede açık kapalı önemli deigl o zmaan
Cevap sahibi7 ayEvlenmeyi düşünmüyorum o yüzden önemli değil
Soran7 ayAnladım
Cevap sahibi7 aySen Açık mısın kapalı mı
Soran7 ayKapalı
Cevap sahibi7 ayÇok güzel bence
Soran7 ayNeden çok güzel☺️😄
Cevap sahibi7 ayGüzel bir şey yani kötü değil
Cevap sahibi7 ay☺️☺️
Soran7 ayTeşekkür ediyorumm
Cevap sahibi7 ayRica ederimm
7 aySen kapalı mısın
018 Yorumla
Soran7 ayEvet
- 7 ay
Güzel misin cirkin misin
- 7 ay
Boyun kilon yaşın kaç
Soran7 ayNiye böyle sorguya sorar gibi soruyorsun?
- 7 ay
Ona göre yorum yapacam çünkü
Soran7 ayYaş 19 1.55 boy 49 kilo beyaz ten
- 7 ay
Gayet güzel bir fiziğin varmış peki hic sevgilin olmadı mı senin
Soran7 ayOldu ama ciddi değil ya öylesine bende fazla aşk insanı değilim galiba
- 7 ay
Hee anladım peki hic biriyle sevistinmi
Soran7 ayYok
- 7 ay
Hic bir erkek vucudunu gördümü
Soran7 ayYaw görmedi ne garip sorular böyle
- 7 ay
Erkekler vucudunu beğeniyor mu diye merak ettim
- 7 ay
Üniversite mi okuyorsun sen
Soran7 ayHazırlanıyorim
- 7 ay
Hm anladım istk atsna bisy sorcm sana
- 7 ay
Nerdesin
- 7 ay
Cevap versene
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Erkekler için kadının açığı kapalısı değil güzeli ve çirkini mi vardır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler