Kendimcee haklı miyim?

Tipini beğenmediğim bir erkekle sevgili olmak istemiyorum arkadaştan öte görmediğim için kendimi akıllı goruyorum. Çünkü şöyle atiyorum erkekler genellikle kadinin diş görünüşü ne bakıyor içine bakmıyor e otomatikman bende neden tipine bakmayayim diye dusunuyorim bir arkadaşım aldatmaz bence diyerek pek hoş olmayan erkekle sevgili oldu aldatildi mesela geçenlerde bir yazı okudum çirkin kadın kullanılmaya mahkumdur el üstünde tutulmamalidir demişti bunu diyen öyle çirkin bir erkek ti ki anlatamam yazmış birisi yani üslubu bazılarının çok yanlış oluyor gercekten yakisikli erkekler bile kadının diş görünüşüne Bike bu kadar alayci yaklasmiyor birde şöyle bazı insanlar yüzünden ben dalga konusu oluyorum mesela bir erkeğin fotografini çekmişim bana göre yakisikli bir adamdı fotografini attım yavrum gözlerin mi bozuk senin çok çirkin bu adam dedi mesela şöyle çirkin erkekle de kavga edeceğim sevgili olsam yakisikli erkekle de kavga edeceğim en azından tipi çok yakisikli değil ama en azından hoş olsun diyorum
Kendimcee haklı miyim?