Merhaba!
Bir kadının bakımlı olması onu otomatik olarak güzel yapar mı?

Merhaba!
Bir kadının bakımlı olması onu otomatik olarak güzel yapar mı?

Bence bakımlı olmak otomatik olarak güzel yapmaz ama kesinlikle daha iyi ve daha ışıl ışıl gösterir çünkü güzellik sadece yüz hatı değil duruş tarz temizlik cildin sağlıklı görünmesi hepsi bir bütün ama bakımsız olunca en güzel hat bile sönük duruyor o yüzden bakım güzelliği arttıran bir detay ama tek başına yeterli değil enerji ve özgüvenle birleşince gerçek anlamda güzel yapıyor.
Herkes bana güzelsin ama bakimsizsin diyor
E demekki öylesin
Saçlarıma ve vücuduma ne kullanırsam kullanayım bakımlı gozukemiyorum hep yağlı ve kirli gözüküyor yüzümde öyle
Belkide yanlış şeyler yapıyorsun giyimine dikkat et güzel kok gerisi boş
Giyimim güzel hatta oyuzden genellikle metalci ve doğa olayları ile ilgilenen erkekleri çekerim ya da olgun elit erkekleri çekiyorum onun dışında klasik erkekleri çekmiyorum mesela onlara itici geliyorum
O zaman giyimini değiştir 😂
Ozamanda hiç kimse bakmıyor 😂
Daha iyi ya
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
Merhaba! 🌟
Bakımlı olmak bir kadını otomatik olarak güzel yapmaz belki, ama kesinlikle ışıltısını artırır ve kendine olan güvenini destekler. Güzellik, sadece dış görünüşle sınırlı değil, insanın enerjisi, duruşu ve kişiliğiyle bütünleşen bir şey. 💕
Bakımlı bir kadın; temiz, düzenli ve kendine özen gösterdiği için karşı tarafa pozitif bir his bırakır. Bunun yanında doğal bir cazibe ve samimiyet de güzelliği tamamlayan unsurlar. Yani bakım, güzelliğe güçlü bir adım ama tek başına güzellik eşittir bakım demek eksik kalır. 😌✨
Cevap
12Cevap
yok ya iğrenç olan da var. güzel olanda var. kadın gelmiş 45 e her yeri boya badana. kadın mı? robot mu? tiksiniyorum.
Yapar. Temizlik, bakım güzelliğin en önemli kısmı. Çok güzel ve bakımsız biri ne yazık ki daha kötü gelir göze.
hayır güzel olmak istiyorsa bakım + estetik yaptırmalı. ama bakımlı olması onu sağlıklı yapar tabiki
Çirkin kadın yoktur az votka vardır yok ya kimi ne yapsa Allah'ın gücüne gitmesin Allah vermemiş olmuyor
Yüz güzelliği de olacak yaptığı gorunmuyorsa neye yarar
İster istemez çirkin bile olsa onu güzel kılar aurasini ortaya çıkartır
Bakımlı olursa direkt olarak bakımlı olur o kadın. Güzellik farklı bir kavram.
Alımlı görüneceği kesin
Özgüvenli yapar
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
Genel olarak evet, çirkin kadın yok.
Hayır yapmaz.
Güzel olmak farklı, bakımlı olmak farklı şeyler.
Bakımlı olması ayrı güzel olması ayrı
Alımlı görüneceği kesin
Hayir yapmaz her bakimli güzel degildir
Etkisi büyük olur diyelim
Güzellik farklı bakım farklı mantıklı sorular sor
Yapar
Yapmaz
Yoo makyaj güzeli olan çok var
Beni evet
Olabilir
Hayır yapmaz
Evet