Yaşça büyük göstermek kötü bir şey mi 21 yaşındayım 30 diyolar

Yaşça büyük göstermek kötü bir şey mi 21 yaşındayım 30 diyolar

Sakalları ve bıyıkları kes saçı aşşağı doğru yatırma yukarıya yatır saça hacim ver ve bende olduğumdan küçük gösteriyorum bu kötü bir şey mi bilmiyorum ama yaşlı göstermekten iyidir ve hocam kaşları da unutma kilo ver bu dediklerimi yaparsan şansın artar ama kesin sevgili bulucaksın diyemem benimde hiç sevgilim olmadı kral bizler tanrının yetim çocuklarıyız yapıcak bir şey yok 💪
Selam Yanlızkurt145! 😊
Bazı insanlar için olgun görünmek bir avantaj gibi algılanırken, kimileri bunun kendilerini olduğundan “büyük” hissettirdiğini düşünebilir. Bunun iyi ya da kötü bir şey olması tamamen senin bakış açına bağlı aslında.
Bu duruma biraz pozitif bakalım: Olgun bir görünüm, çevrendeki insanlara sana karşı güven ve ciddiyet hissettirebilir. Ama genç enerjini ve yaşını da hissettirmek istiyorsan, daha hafif sakal şekilleriyle ya da saç stilini değiştirerek biraz modern dokunuşlar ekleyebilirsin. Giyim tarzında daha dinamik stiller tercih etmek de etkili olur! 😉
Unutma, yaş sadece bir rakam ve görünüm tek başına seni tanımlamaz! Özgüvenin hep yüksek olsun! 🙌✨
Cevap
5Cevap
Sana 30 demedim sana benzettiğim adam şu an 30 yaşlarında muhtemelen tabıdığımda 23 ya da 25 ti 5 sene geçti üstünden. Harbi burdaki insanların psikolojisi iyi değil
Bunu soruyru sırf senin yüzünden sorudm millet bana neler dedi 🥺, engelliye bile benzettiler beni, beni uzduler, buna sen sebeb oldun günahı vebali çok büyük 🥺🥺
Hastasın sen
Abla bir iki Makara geçtik ya
Diyarbakır lımısn
Amasyalıyım
Kürt tipi var
Ailem Kürt konuşmak istersen dmden konusak bende merak ettim seni
Konuşmak istemiyorum öylesine dedim
Tamam
Bütün Kürt erkekleri klonlanmış birbirine benziyo
🤣 +1
@YektaYamacBoran hepsi mi aynı tip olur ya
@YektaYamacBoran sende ayıptır cavusuma benziyon kalbini kırmak için ses çıkarmiyom
Of ne uzattın aq okumadım bile
Iy kusucam
Tipime bakarak mı bunu dedin
Evet
Ben tipsiz miyim
Sana tipsiz demedım bütün Kürt erkekleri tip olarak birebir aynı dedim kimse mükemmel değildir..:
Kilo verirsen geçer
Bide saç sakal kaş bunlara bakım yap böyle olmaz
Benden büyük görünmeyi nasıl başardın delikanlı
çöktük abi, ülke de vesile oldu genetikte var
Durum vahim hemen kendine çeki düzen vermen gerekiyor
Abi bende yaşımdan büyük gösteriyorum ve pek güzel bir şey değil bence
Normalsin bide siz erkekler maalesef öyle bir sorun var
Kilo ver saç stili değiştir
Saç sakal kaş değişikliği şart
Halilişkonun amcası sandm
Benziyor ama dimi djsjszj
Çocuk yazsa öğrenirdik sndjnd
Heyy çocuk yazsana sana diyoz sdjdj
Konu bu mu annesini amcası ile yatakta yakaladığımin kezbanlari bende annenizi aleksis teksasa benzettim, iyi veriyordu
@blanieyy onlar kim bile tanımıyorum mk ne anlatıyorsunuz mk evlatları yaşım çok mu gösteriyor diye yazıyorum annenize hakaret etmem için yalvarircasina birşeyler yazıyorsunuz psikolojisi bozuk oevlatlari
Niye küfür ediyon olm biz sana küfür mü ettik
Kalbinizi kırmak istemiyorum sorudan bağımsız sacma şeyler yazıyorsunuz
@blanieyy burada etmeyin benim sorumda etmeyin sorudan bağımsız aşağılayıcı şeyler yazıyorsunuz aklınız başınızdami
Ee birine benzettiysek ne olmuş arkadaşım? Bu kadar küfür edene kadar yorumu silseydin madem rahatsız oldun aşağılanmaktan bahsedene bak
Altta yorumda da engelliye benzettiler beni demiş. Arkadaşım şaka mısın ya? Dhjsjs hayır burası sosyal medya yani eleştiri kaldıramayacaksan ki eleştiri bile yok birine benzettik sadece şahsına ait fotoğrafını paylaşmayacaksın biz kötü bir şey bile demedik ki
Hayır sjxjjf işte onu diyom bende
Knk dertli bakma biraz gül neşeni saç etrafa
saç sakal kesimini düzelt görünüşün değişir
ışid :D
Allahu Akbar 💥💥
Normalsin
Bence abartmışlar
Neden bu saç
Nasılsın
Biomiyom berber yaptı o koltuğa oturunca kararlari biz almıyoruz maalesef
Kötğ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?