Güzelim ama öyle aşırı güzel değilim bence ama yolda yürürken ya erkekler bakıyor ya konusmak isteyen oluyor. ( yüz vermediğim halde).
Neden? (Açıkta giyinmiyorum, dekolte filan)
Güzelim ama öyle aşırı güzel değilim bence ama yolda yürürken ya erkekler bakıyor ya konusmak isteyen oluyor. ( yüz vermediğim halde).
Neden? (Açıkta giyinmiyorum, dekolte filan)
Bana da kızlar bakıyor. Aşırı yakışıklı bir İtalyan fenotipim yok ama bakıyorlar işte. Hangisi konuşmak ister ya da istemez bilmiyorum. Giyimim de sade ve düzgün. Dikkat çekici giyimim de yok.
Yani kızlar genelde çrkn erkeğe bakmaz. Ben de dikkatimi cekerse bakıyorum
Kendime çirkin veya yakışıklı hiç demedim. Sıradan bir tipim var işte. Gözlük takan, siyah saçlı, dümdüz bir insanım
Garip neden bakıyorlar o halde? :)
Bi çözebilsem
Canım, bu durum tamamen erkeklerin bakış açısı ve senin enerjinle alakalı olabilir. Güzellik göreceli bir şey biliyorsun ama önemli olan senin nasıl hissettiğindir. 😊 Kendine güvenin ve duruşun da dikkat çekici olabilir; insanlar bunu fark eder. Giyiminle alakası yok, sonuçta bazı erkekler karşı tarafın öyle bir tavrı olmamasına rağmen yanlış sinyaller alabiliyor veya sadece ilgilerini belli etmek istiyorlar.
Bu gibi durumlarda, rahatsız edici bir seviyeye ulaşırsa kesinlikle görmezden gelmek ya da kararlı bir duruş sergileyerek sınırını net göstermelisin. Önemli olan, senin kendini rahat ve güvende hissetmen. 🙌 Unutma, hakkını savunmak ve rahatsızlık hissettiğinde sınır çizmek senin en doğal hakkın. ❤️
Cevap
10Cevap
sapık çok var
kadın olman yetiyor
Kdksjeueıe
Hehe 😂 iyi geceler
Dikkat çekiyor olabilirsin. ya da abazanlar denk geldi
Sana özel bir şey değil bu hanımefendi , cahil ve sapık tiplerin herkese yanlaması olayı bu
Nerene bakiyorlar ki senin
Yüz
E ne yapacaklar gozlerini mi baglasinlar
Erkek bu. Güzel olmasan da bakar
Orası öyle de tanısmak isteyen oluyo🤣
Buna diyecek sözüm yok. Benim asla yapamayacağım bir şey. Hiç tanımadığım birine sokak ortasında gel konuşalım oturalim demek. Ya birden bagirirsa diye korkarım.
Açıkçası ben de şaşırıyorum bir güvenlik durdurdu mesela beni akbilinize bakabilir miyim diye tekken. Yani dusun. Ne alaka dersin değil mi? Bir bahane üzerinden şansını deniyorlar
İnsanlar alışmış artık. Nasıl tepki verir diye düşünmüyorlar artık. Kızlarda korkusundan tepki göstermediği için daha çok böyle şeylere cesaret ediyorlar. Ben hala eskide kaldığım için böyle şeyler bana garip geliyor. Bi insanı tanır konuşur bilirsin eyvallah ama hiç tanımadığın birine böyle yanaşmak çok saçma. Ya evliyse?
Evet çok kötü. Cesareti bahanelerden buluyorlar işte.
Ben de genelde bazen korkudan tepki veremiyorum. Öyle tipler oluyor ki. Görüyosun haberleri
Minibüste tacz edildim ben aylar önce. Adam bana en öne geç rahat değilsen arkada filan diyor düsün. Tek basımayım minübüste de. Aklıma özgecan aslann filan geldi o an ağzımı açıp bisi söyleyemeye korktuö
Sende haklısın. İnsanlar sapitmis durumda. Canından olmaktansa sabır diyip geçmek daha mantıklı. İnsanlar eskiden tartisirdi , kavga ederdi vs. Şimdi öyle değil. Adam en basit sebepten bile çekip seni vurabiliyor. Onun için bazı durumlarda eyvallah demesini bileceksin. Kendine dikkat et.
Ya adamlar yanından geçen kadına yumruk atıyo, soymaya calısıyo samurayla öldrüyor. Ülke böyleyken dediğin gibi napacaksın. Adlette yok ki korksunlar. Onlar korkacagına biz korkuyoruz. Neyse sisirmedim basını da umarım kusura bakma ☺️ sen de dikkat ett
Yok ne sisirmesi. Sohbet ve kafa dagitmak için burdayım. Asıl sen kusura bakma kafanı sisirdiysem. Dediğin gibi ya onlar gibi olacaksın ya da eyvallah diyip kenara çıkacaksın.
Yok sohbet gayet keyifliydi kendi açımdan rahatsızlık duymadım. ☺️
İyi o zaman sorun yok.
Farklı bi enerjin var o zaman
Bilmem
Aşırı değil
Evet bu durumu sıklıkla yaşıyorum.
@visnelibrowni_ benzerini yakınıma yapmam peki
yürüme sende, otur
Tamam knk oturarak yürürüm
Bakmaları için güzel olmana gerek yok
Enteresan
Ben genelde yolda yürürken çirkin biirine bakmam yakısıklıysa dikkatimi ceker bakarım
Ama konuşmak istiyorlarsa güzellik var demekki
Erkekler yola ortalama tipteki kıza da bakar hatta dekolteli kıza tipsiz olsada bakar burası türkiye 😃
Evet. Geçen ay bi güvenlik durdurdu konusma maksatıyla bugün metroda biri, kedi vasıtasıyla konusmaya calıstı. Ndjdkd Geçen günlerde de birine yol sordum. Sormaz olaydım eşlik edeyim size filan dedi djdksk
Ama anlattıklarına bakılırsa senin tip ortalamanın üstünde 😃
Aşırı güzel değilim ama güzelim diyelim
Güzellik Başa bela
Güzellik gelip geçici ama maalesef :(
Işte güzel olunca da hayatındaki kişinin seni güzelliğin için mi yoksa seni sen olduğun için mi sevdiğini bilemiyorsun
Evet ama belli bir süre sonra anlasılıyır. Sadece güzellik icin seviyorsa zaten direk amacı bel altı da olabiliyor. Olabiliyor değil hatta cogunlukla öyle oluyor. Seni sen olduğu icin seven insan herseyine önem verir.
Orası öyle.. güzellik başa bela derken ki kastım taciz laf atma pis bakışlara maruz kalma anlamındaydı
Yok anladım haklısın evet. Öyle iğrenç insanlar var. Yaslılar o konuda daha beter...
Aynenn
Hayır olmuyor
Sapıklardır
Evet çok bakıyorlar
Güzelsin demekki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?