Güzellik & Bakım Erkekler, Boyunuz kaç beyler söyleyin bana? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Boyunuz kaç beyler söyleyin bana Güncellemeler6 ay Birisi allsh rızası için kendi hür iradesiyle kısa boylu kıza yarmagül desim Erkekler, Boyunuz kaç beyler söyleyin bana? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 317 cevap paylaştı. Asıl merak ettiğin benim boyum mu, ufaklığın boyu mu? 0 0 Yorumla
TherapistXXXX Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 6 ay 182 benim 1 3 Yorumla Soran 6 ay Senin boyun da kızlar iri yarı erkeksi yarmagül değil dime Yorumla TherapistXXXX 6 ay beli olmazki zayıfıda var kilolusuda Yorumla Soran 6 ay Kusalar yarmagül değil mi Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 361 cevap paylaştı. 1.87 0 6 Yorumla Soran 6 ay Senin boyun da kızlar iri yarı erkeksi yarmagül değil dime Yorumla Guldumvedurdum 6 ay Yok Yorumla Soran 6 ay Ne yok Yorumla Guldumvedurdum 6 ay Sıkıldım Yorumla Soran 6 ay Cevap ver ne yok Yorumla Guldumvedurdum 6 ay Söylemem Yorumla
m Ritchson Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. 195 v 0 4 Yorumla Soran 6 ay Senin boyun da kızlar iri yarı erkeksi yarmagül değil dime Yorumla Soran 6 ay Ne evet Yorumla m Ritchson 6 ay uzatma evet dedim işte Yorumla Soran 6 ay Nete evet dedin Yorumla
Mchukuk Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 41% 6 ay 186 . 0 28 Yorumla Soran 6 ay Senin boyun da kızlar iri yarı erkeksi yarmagül değil dime Yorumla Mchukuk 6 ay Neden öyle olsun ki, ben uzun kızları çekici buluyorum Yorumla Mchukuk 6 ay Daha doğrusu boy takıntım yok ama uzun olmanın da farklı bir aurası var Yorumla Soran 6 ay Bence kusa kuzlsr yarmagül yalan sa yalan de Yorumla Mchukuk 6 ay Bence boya çok takılmamak lazım Yorumla Soran 6 ay Ama kusalar gerçekten yarmagül bunu kabul edin Yorumla Mchukuk 6 ay Edemem😂 Yorumla Soran 6 ay Kabul edin kısalar yarmagülüm önde gideni gerçekleri söyleyin Yorumla Soran 6 ay Cevap ver Yorumla Mchukuk 6 ay Öyle diyemem Yorumla Soran 6 ay Uzunlar yarmagül mü o zaman Yorumla Mchukuk 6 ay Hayır tabiki, senin bıyun kaç Yorumla Soran 6 ay 181 Yorumla Mchukuk 6 ay Ne güzel Yorumla Soran 6 ay Kısa kızlar gerçekten de yarmagül ama dime Yorumla Mchukuk 6 ay Sen ne yapacaksın kısaları ya boşver😂 Yorumla Soran 6 ay Söyle ama kısalar gerçekten de yarmagül dime Yorumla Mchukuk 6 ay Hayır Yorumla Soran 6 ay Hayır deme evet kusalar yarmagül de de rahatlayayım Yorumla Mchukuk 6 ay Maleseff Yorumla Soran 6 ay Maleseg deme evet kısalar erkeksi de Yorumla Mchukuk 6 ay Başkasını ne yapacaksın ya, senden konuşalım Yorumla Soran 6 ay Kısalar yarmagül demezseniz rahatlayamsmr Yorumla Mchukuk 6 ay Evet yarmagül😂 Yorumla Soran 6 ay Doğru mu söylüyorsun Yorumla Mchukuk 6 ay Evet Yorumla Soran 6 ay Allah razı olsun Yorumla Mchukuk 6 ay Amin Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. 185 buçuk 0 22 Yorumla Soran 6 ay Senin boyun da kızlar iri yarı erkeksi yarmagül değil dime Yorumla FısFısOdaSpreyi 6 ay anlamadım Yorumla Soran 6 ay Senin boyun da kızlar iri yarı erkeksi yarmagül değil dimeCevap ver değk de Yorumla FısFısOdaSpreyi 6 ay Anlamadım ki o ne demek oluyor erkeğim ayrıca kız değilim :D Yorumla Soran 6 ay Hiçbir uzun boylu kız kilolu dahi olsa asla ve asla yarmagül değil dime Yorumla FısFısOdaSpreyi 6 ay yok ya kilo alınıp verilebilir ne takıyorsun insanları Yorumla Soran 6 ay Hiçbir uzun boylu kız kilolu olsa dahi yarmagül değil dime bana onu söyleyin Bana sadecd kısa kuz yarmagül diyin Yorumla FısFısOdaSpreyi 6 ay Ya boş yapma Yorumla Soran 6 ay Uzun boylu kız yarmagül değil dime bakın burada hayat söz konusu bir kişi dahi uzun boylu kıza yarmagül derse kısa kuz yarmagül demezse intihar edicem Allah’ını seven peygamberinş seven desin ki kısalar yarmagül dür Yorumla Soran 6 ay Vallahi billahi tillahi artık intihar edicem ölmek istiyorum ölmek Yorumla FısFısOdaSpreyi 6 ay Sal beni yorum yaptığıma pişman etme Yorumla Soran 6 ay O zaman kusa kız yarmagül de de susayım Yorumla Soran 6 ay Cevap ver Allah rızası için Yorumla FısFısOdaSpreyi 6 ay Sıkıldım sal beni Yorumla Soran 6 ay Bak psikolojim çok bozuk intihar noktasına geldim bak hayatıma son vericem Allah rızası için kusa kızlara yarmagül diyin Yorumla FısFısOdaSpreyi 6 ay Kimse yarmagül değildir kendini sev. Yorumla Soran 6 ay Biliyorum kimse kusa kıza asla yarmagül demicek herkes uzun kıza yarmagül dicek Yorumla FısFısOdaSpreyi 6 ay Uzun kızlar da yarmagül değildir bu takıntından kurtulmalısın Yorumla Soran 6 ay Yaw kısa kıza yarmagül diyin Allah rızası için diyin bunu demezseniz hayatıma son vereceğim Yorumla Soran 6 ay Yaw kusa kuzlsr yarmagül desenize ben anlamıyorum beden bu gerçeği söylemiyorsunuz Yorumla Soran 6 ay Biri kısa kıza yarmagül demezse ben bu takıntıdan kurtulamam Yorumla Soran 6 ay Yaw desene kısalar yarmagül Niye kimse bunu demiyor Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. 194. 0 3 Yorumla Soran 6 ay Senin boyun da kızlar iri yarı erkeksi yarmagül değil dime Yorumla badarbungaa 6 ay Çok itici oluyorlar ler bence Yorumla Soran 6 ay Allah blanı versin Yorumla
jackhans73 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 6 ay 1.83 0 13 Yorumla Soran 6 ay Senin boyun da kızlar iri yarı erkeksi yarmagül değil dime Yorumla jackhans73 6 ay keşke dediğin gibibirisine denk gelsemkeşke boyu boyumahuyu huyuma birisinedenk gelsem Yorumla Soran 6 ay Uzunların hiçbiri asla yarmagül değil dime Yorumla jackhans73 6 ay birer SULTAN Yorumla jackhans73 6 ay sende boy kaç Yorumla Soran 6 ay 181 Ve kısalar gerçek yarmagül değil mi Yorumla jackhans73 6 ay boyunuz harikakısalarla neden terssin kikıyaslamaya girmen hata Yorumla Soran 6 ay Kısalar yarmagül değil mi onu söyleyin onu Yorumla jackhans73 6 ay yane biraz izah etsensana net cevabını veririmyarmagül demek kötü kız demek mi, askeriye czor yürüyen kamyonları gibi mi Yorumla Soran 6 ay Evet kusalar yarmagül gür bumu söyleyin öyle değil mi Yorumla jackhans73 6 ay kısalar yarmagül sen kaç numara ayakkabı giyiyorsun peki Yorumla Soran 6 ay 43 Yorumla jackhans73 6 ay 42 de desenbaş tacı sınn Yorumla
ALFAELA Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 6 ay 185 cm 0 1 Yorumla Soran 6 ay Senin boyun da kızlar iri yarı erkeksi yarmagül değil dime Yorumla
brave1239 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 6 ay 190 cm 0 1 Yorumla Soran 6 ay Senin boyun da kızlar iri yarı erkeksi yarmagül değil dime Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. 1,83 0 0 Yorumla
Magic190530 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 334 cevap paylaştı. 174 cm 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı. Seksenbir 0 0 Yorumla
IamAloneBoy17 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 427 cevap paylaştı. 180 boy 18 yaprak 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 381 cevap paylaştı. 173 kısayız 0 0 Yorumla
Kerem0507 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 518 cevap paylaştı. 1,80 0 0 Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 537 cevap paylaştı. 180 cm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay 192 boy 96 kiloyum 0 7 Yorumla Soran 6 ay Senin boyun da kızlar iri yarı erkeksi yarmagül değil dime Yorumla Cevap sahibi 6 ay Hayır değil Yorumla Soran 6 ay Allsh razın olsun inş kusa kızlarw yarmagül dersin Yorumla Cevap sahibi 6 ay Kısa kızlar yarmagül. Mutlu oldunmu😀 Yorumla Soran 6 ay Doğru diyorsun dime bak Yorumla Cevap sahibi 6 ay Evey Yorumla Soran 6 ay Allsh senden razı olsun Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay 187 sen 0 4 Yorumla Soran 6 ay Senin boyun da kızlar iri yarı erkeksi yarmagül değil dime Yorumla Cevap sahibi 6 ay Kg oranı önemli Yorumla Soran 6 ay Kilo olsada hiçbir uzun kuz yarmagül değil diyin lnet olsun diyim Yorumla Cevap sahibi 6 ay @aselbomb Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay 187 senin kaç 0 5 Yorumla Soran 6 ay Senin boyun da kızlar iri yarı erkeksi yarmagül değil dime Yorumla Cevap sahibi 6 ay Görünüşe bağlı fizik olarak Yorumla Soran 6 ay Uzun boylu hiçbir kız asla ve asla yarmagül değil dşne Yorumla Cevap sahibi 6 ay Minyon candır gerisi boş benim için Yorumla Soran 6 ay Yaw sabaha kadar size beddua edicem Biri bana uzun boylu hiçbir kızım yarmagül olmadığını söylesinAllsh rızası için söyl Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. 181. 0 0 Yorumla
60Ruling60 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 6 ay 190 sevgilim 0 40 Yorumla Soran 6 ay Kim 190 Yorumla 60Ruling60 6 ay Ben balim Yorumla Soran 6 ay Senin boyun da kızlar iri yarı erkeksi yarmagül değil dime Yorumla 60Ruling60 6 ay Değil taş gibi oluyor lar Yorumla Soran 6 ay Uzun boylu kuz kilolu olsada yarmagül olmaz dime Yorumla 60Ruling60 6 ay Olmaz tam benlik kucağıma alırım Yorumla Soran 6 ay İnş kısa kızlara yarmagül dersin amin Yorumla 60Ruling60 6 ay Farketmez kucağıma alırım Yorumla Soran 6 ay Farketmez deme kusalar yarmagül de Yorumla 60Ruling60 6 ay Kucağımda gezdiririm Yorumla Soran 6 ay Yaw kusa kıza allsh rızası için yarmagül desene Yorumla 60Ruling60 6 ay Demem kucakta güzel olur Yorumla Soran 6 ay Yaw allahın adını veriyorum kusa kıza yarmagül de Yorumla 60Ruling60 6 ay Kısa kızlar taş gibi Yorumla Soran 6 ay Yaw kusa kızlara allsh rızası için yarmagül desene Yorumla 60Ruling60 6 ay Sen özele gelsene Yorumla Soran 6 ay Nurdan de kusa kuz yarmagül yarmagül yarmagül Yorumla 60Ruling60 6 ay Yarmagul Yorumla Soran 6 ay Ne yarmagül kim yarmagül Yorumla 60Ruling60 6 ay İkimiz Yorumla Soran 6 ay Kusalar yarmagumü onu söyle onu Yorumla 60Ruling60 6 ay Ya sen ne istiyorsun balım ya Yorumla 60Ruling60 6 ay Nurdan MK senin nerdeysen 😄 Yorumla Soran 6 ay Ben kusa kuzın yarmagül olduğba inanmak istiyorum Bana öyle bir yorum yap ki kusa kızın yarmagül olduğuna inanayım Yorumla 60Ruling60 6 ay Kısa kız nurdan kucağımda sabah akşam dolan Yorumla Soran 6 ay Cevap ver kusa kıza candan ciğerden yarmagül de Yorumla 60Ruling60 6 ay Verdim Yorumla Soran 6 ay Ya delşrtmwyin beni öldürecem kendimi kısa kıza acil olarak yarmagül diyin Yorumla Soran 6 ay Sadece kusa boylu kızın yarmagül olduğunu söyleyen bir cevap ver Yorumla 60Ruling60 6 ay Kısa kız sen bir yarmagulsun o yüzden git ve utan Yorumla Soran 6 ay Doğrumu söylüyorsun Yorumla 60Ruling60 6 ay Doğru söylüyorum Yorumla Soran 6 ay Allah’a yemin et doğru söylediğine inanayım Yorumla 60Ruling60 6 ay Sevgilim doğru söylüyorum Yorumla Soran 6 ay Emin olmak için soruyorum kusalar mı travesti erkeksi yarmagül yoksa uzunlar mı Yorumla 60Ruling60 6 ay Kısalar Yorumla Soran 6 ay Kısalar ne devamını getir Yorumla 60Ruling60 6 ay Kısalar kucaklık muhteşem minyon hatunlar Yorumla Soran 6 ay Yaw delirtöe beni bu cevabı verme Tekrar soruyorum emin olmak için soruyorum kusalar mü yarmagül yoksa uzunlar mı Yorumla 60Ruling60 6 ay Dmye gel gerçek cevabı vericem Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Asıl merak ettiğin benim boyum mu, ufaklığın boyu mu?
Kendi boyum mu yoksa onun boyu mu 😂
182 benim
Senin boyun da kızlar iri yarı erkeksi yarmagül değil dime
beli olmazki zayıfıda var kilolusuda
Kusalar yarmagül değil mi
1.87
Yok
Ne yok
Sıkıldım
Cevap ver ne yok
Söylemem
195 v
Ne evet
uzatma evet dedim işte
Nete evet dedin
186 .
Neden öyle olsun ki, ben uzun kızları çekici buluyorum
Daha doğrusu boy takıntım yok ama uzun olmanın da farklı bir aurası var
Bence kusa kuzlsr yarmagül yalan sa yalan de
Bence boya çok takılmamak lazım
Ama kusalar gerçekten yarmagül bunu kabul edin
Edemem😂
Kabul edin kısalar yarmagülüm önde gideni gerçekleri söyleyin
Cevap ver
Öyle diyemem
Uzunlar yarmagül mü o zaman
Hayır tabiki, senin bıyun kaç
181
Ne güzel
Kısa kızlar gerçekten de yarmagül ama dime
Sen ne yapacaksın kısaları ya boşver😂
Söyle ama kısalar gerçekten de yarmagül dime
Hayır
Hayır deme evet kusalar yarmagül de de rahatlayayım
Maleseff
Maleseg deme evet kısalar erkeksi de
Başkasını ne yapacaksın ya, senden konuşalım
Kısalar yarmagül demezseniz rahatlayamsmr
Evet yarmagül😂
Doğru mu söylüyorsun
Evet
Allah razı olsun
Amin
185 buçuk
anlamadım
Cevap ver değk de
Anlamadım ki o ne demek oluyor erkeğim ayrıca kız değilim :D
Hiçbir uzun boylu kız kilolu dahi olsa asla ve asla yarmagül değil dime
yok ya kilo alınıp verilebilir ne takıyorsun insanları
Hiçbir uzun boylu kız kilolu olsa dahi yarmagül değil dime bana onu söyleyin
Bana sadecd kısa kuz yarmagül diyin
Ya boş yapma
Uzun boylu kız yarmagül değil dime bakın burada hayat söz konusu bir kişi dahi uzun boylu kıza yarmagül derse kısa kuz yarmagül demezse intihar edicem
Allah’ını seven peygamberinş seven desin ki kısalar yarmagül dür
Vallahi billahi tillahi artık intihar edicem ölmek istiyorum ölmek
Sal beni yorum yaptığıma pişman etme
O zaman kusa kız yarmagül de de susayım
Cevap ver Allah rızası için
Sıkıldım sal beni
Bak psikolojim çok bozuk intihar noktasına geldim bak hayatıma son vericem Allah rızası için kusa kızlara yarmagül diyin
Kimse yarmagül değildir kendini sev.
Biliyorum kimse kusa kıza asla yarmagül demicek herkes uzun kıza yarmagül dicek
Uzun kızlar da yarmagül değildir bu takıntından kurtulmalısın
Yaw kısa kıza yarmagül diyin Allah rızası için diyin bunu demezseniz hayatıma son vereceğim
Yaw kusa kuzlsr yarmagül desenize ben anlamıyorum beden bu gerçeği söylemiyorsunuz
Biri kısa kıza yarmagül demezse ben bu takıntıdan kurtulamam
Yaw desene kısalar yarmagül
Niye kimse bunu demiyor
194.
Çok itici oluyorlar ler bence
Allah blanı versin
1.83
keşke dediğin gibi
birisine denk gelsem
keşke boyu boyuma