Güzellik & Bakım Erkekler, Boyunuz kaç beyler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Boyunuz kaç beyler? Güncellemeler6 ay 180 civarı kızlar itici mi. Neden uzun erkekler yalandan kısa kız seviyorlar? Erkekler, Boyunuz kaç beyler? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Asmodeusss Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 6 ay Boy 1.88, 1.80 sevgilim de oldu itici değildi ama öyle uzun sürmedi, bayağı eğlenceliydi. onun haricinde diğer sevgililerim 170 civarındaydı hep. 0 0 Yorumla
yaralıdavsan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 6 ay 180 uzun kız sorun etmem kız arkadaşlarım hep 175 üzeri oldu 0 0 Yorumla
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 478 cevap paylaştı. 1.88im ve 1.80 civarı kız varken kısaya neden bakayım. At gibi olurlar asil güzellikleri oluyor bence ama çok azlar cidden 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. 180'im. Takıntım yok bu konuda ama 155-160 arası birini isterdim yanımda. 0 0 Yorumla
mayctime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 6 ay 186 88 kıloYa senin 0 1 Yorumla Soran 6 ay Kendi yanın da 180 civarında kız mı istiyorsun yoksa 165 kız mı Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay 1.98 neden sordun? 0 17 Yorumla Soran 6 ay Kendi yanın da 180 civarında kız mı istiyorsun yoksa 165 kız mı Cevap sahibi 6 ay 155 kiz Soran 6 ay Yokluk işte Cevap sahibi 6 ay 155 kiz cok var neden yok diyorsun Soran 6 ay Kendi boyuna göre yorum yap Cevap sahibi 6 ay 185 ustu kiz istiyom nerden bulcam? Soran 6 ay Gerçekten mi Cevap sahibi 6 ay Sen 180sin senin boydakileri istemem Soran 6 ay Neden Cevap sahibi 6 ay Kisasin cunku Soran 6 ay 155 cüceleri istiyorum dedin ama Cevap sahibi 6 ay Cuce degil onlar 😡 Cevap sahibi 6 ay Onlar orta boylu Soran 6 ay Ne diyorsun sen Yaw o zaman cüceleri neden istiyorum dedin Cevap sahibi 6 ay Sjjddj ne bu boy takintisi sendeki ya surekli ayni soruyu soruyon Soran 6 ay O zaman uzun kız seviyorum diyin Cevap sahibi 6 ay Sevmiyoz kardesim zorla mi
erdem81181 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 50% 6 ay 190 cm 0 21 Yorumla Soran 6 ay Kendi yanın da 180 civarında kız mı istiyorsun yoksa 165 kız mı Yorumla erdem81181 6 ay Boydan çok huzur veren Yorumla erdem81181 6 ay Uzunda sevgilim oldu kısada insanı huzur vermesi önemli Yorumla Soran 6 ay Hangisi daha güzel diUzun olan çok daha güzel di dime Yorumla erdem81181 6 ay Yani ikiside sevdiğim insandı uzunla yakışma olarak dısardan evet Yorumla Soran 6 ay Birini sevdiğini söyle Uzun çok Daha güzel di dime Yorumla erdem81181 6 ay Uzun Yorumla Soran 6 ay Uzun ne anlamadım Yorumla erdem81181 6 ay Uzun olan daha güzel Yorumla Soran 6 ay Gerçekten mi Yorumla erdem81181 6 ay Evet Yorumla Soran 6 ay 180 civarı kızlar itici mi. Neden uzun erkekler yalandan kısa kız seviyorlar? Yorumla erdem81181 6 ay Hayır itici çekici boya göre değil Yorumla Soran 6 ay Yaw uzunların çoğu güzel mi gerçekten Yorumla erdem81181 6 ay Nr taktın uzuna Yorumla erdem81181 6 ay Güzellik uzunda değil Yorumla erdem81181 6 ay Ne taktın bukadar Yorumla erdem81181 6 ay Sen kaçsın Yorumla Soran 6 ay Niye güzellik uzunda demiyorsunuz ben anlamıyorum Yorumla Soran 6 ay 181 boyumUzunların çoğu güzel değil mi Yorumla erdem81181 6 ay Güzellik boyla ne alakası var Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. 1.91 0 31 Yorumla Soran 6 ay Kendi yanın da 180 civarında kız mı istiyorsun yoksa 165 kız mı Yorumla TheCeketli 6 ay Boyun önemi yok zeki ve güzel karakterli güzel bir kız olsun isterim Yorumla Soran 6 ay 180 civarı mı daha güzel yoksa iğneler mi Yorumla TheCeketli 6 ay İğne ne? Yorumla Soran 6 ay Pigmeler mi Yorumla TheCeketli 6 ay Sensin pigme bu nasıl bir konuşma tarzı Yorumla Soran 6 ay Yani anla kısa kız seviyorum dememen gerektiğini sana ip ucu veriyorum Yorumla TheCeketli 6 ay Neden sen kimsin ki benim zevklerime yön veresin Yorumla Soran 6 ay 180 civarı kızlar da var ona göre yorum yspın Yorumla TheCeketli 6 ay Ben görmedim güzelini hepsi çirkin genelde Yorumla Soran 6 ay Bende kısa boylu güzel kız görmedim hepsi çirkin Allah bir tane kusa güzel kız yaratmamış Yorumla TheCeketli 6 ay Daha fotonu görmedik boş yapma Yorumla Soran 6 ay Çevrene çık bak bir tane kısa güzel kız asla yok dünya üzerinde yok Yorumla TheCeketli 6 ay Beynin yok Allah şifa versin Yorumla Soran 6 ay Kim uzun kıza çirkin diyorsa yüce Allah ona bırakmasın Yorumla Soran 6 ay 180 civarı kızlar itici mi. Neden uzun erkekler yalandan kısa kız seviyorlar? Yorumla TheCeketli 6 ay Senin gibiyse hepsi s*lak Yorumla Soran 6 ay Ben salsk değilim Sadece uzun erkeklerin kısa kız sevmesini asla istemiyorum Yorumla TheCeketli 6 ay Sen bizi mi seviyorsun Yorumla Soran 6 ay Siz uzun kız sevmiyor musunuz Yorumla TheCeketli 6 ay Ben güzel kız seviyorum Yorumla TheCeketli 6 ay Uzun veya kısa bakmıyorum Yorumla Soran 6 ay Yani uzun kız seviyorsun dime Yorumla TheCeketli 6 ay Senin gibi slk kız sevmiyorum Yorumla Soran 6 ay Genelde güzzeller uzunlar da olduğu na göre uzun kız seviyorsun dime Yorumla TheCeketli 6 ay Ben sadece güzel kız seviyorum uzun veya kısa farketmez diyorum Yorumla Soran 6 ay Yaw uzunlar güzel değil mi onu söyle içim rahat Yorumla TheCeketli 6 ay Değiller Yorumla Soran 6 ay Yaw söylesene uzunlar güzel değil mi Yorumla TheCeketli 6 ay Uzunlar güzel değil Yorumla Soran 6 ay Allah sana bu göz yaşlarımın hakkını bırakmasın Allah seni kahretsib Allah en büyük lneti üzerine yapsın Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 463 cevap paylaştı. 181 hacım 0 4 Yorumla Soran 6 ay Kendi yanın da 180 civarında kız mı istiyorsun yoksa 165 kız mı Yorumla İzmirin-BeyEfendisi 6 ay 165. Sen boya baya kafayı taktın sanırım, diğer boyla ilgili soru da sana ait gibi Yorumla Soran 6 ay Hep 165 cevabı Yorumla İzmirin-BeyEfendisi 6 ay Evet, zevklerim isteklerim ortama kişiye göre değişmeyecek kadar oturmuş bir karakterim var. Yorumla
m Ritchson Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. 195 boyundayım 0 0 Yorumla
Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. Kendi boyumuz mu? 0 0 Yorumla
m Tengria Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 762 cevap paylaştı. 1.20 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay 1.83 sen 0 1 Yorumla Soran 6 ay 180 civarı kızlar itici mi. Neden uzun erkekler yalandan kısa kız seviyorlar? Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. 178 knka 0 0 Yorumla
ardabeyyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 25 6 ay 188 189 0 11 Yorumla Soran 6 ay Kendi yanın da 180 civarında kız mı istiyorsun yoksa 165 kız mı Yorumla ardabeyyyy 6 ay 180 civarı Yorumla Soran 6 ay Gerçekten mi Yorumla ardabeyyyy 6 ay yok saka Yorumla Soran 6 ay Gerçek söylüyorsun değil mi Yorumla ardabeyyyy 6 ay saka Yorumla Soran 6 ay Bana şaka yapmadığını söyle Yorumla ardabeyyyy 6 ay saka yaptim Yorumla Soran 6 ay Yaw şaka yapmadığını söyle Yorumla ardabeyyyy 6 ay yaptim Yorumla Soran 6 ay O zaman Allah blanı versin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay 1.83 0 2 Yorumla Soran 6 ay 180 civarı kızlar itici mi. Neden uzun erkekler yalandan kısa kız seviyorlar? Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yo neden itici olsun gayet iyi fiziği nasıl peki Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay 1866 0 10 Yorumla Soran 6 ay Kendi yanın da 180 civarında kız mı istiyorsun yoksa 165 kız mı Yorumla Cevap sahibi 6 ay 180 bulursam isterim tabi Yorumla Soran 6 ay Gerçekten mi Yorumla Cevap sahibi 6 ay Evet tabiki Yorumla Soran 6 ay Uzunlar çirkib değil mi Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yeter da burdan ne çok soru sordun görmeden bişey diyemem Yorumla Soran 6 ay Psikolojim çok bozuldu herkes uzunlara çirkin diyor Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bekliyorum seni görmeyi Yorumla Soran 6 ay 180 civarı kızlar itici mi. Neden uzun erkekler yalandan kısa kız seviyorlar? Yorumla Cevap sahibi 6 ay Görüşürüz kendine güvenin yok senin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay 184 .. 0 25 Yorumla Soran 6 ay Kendi yanın da 180 civarında kız mı istiyorsun yoksa 165 kız mı Yorumla Cevap sahibi 6 ay 165 iyidir Yorumla Soran 6 ay Boyuna göre yorum yap Yorumla Cevap sahibi 6 ay E yaptım ya 165 Yorumla Soran 6 ay Diyorum ki boyuna göre yorum yap Yorumla Cevap sahibi 6 ay E boyuma göre yorumluyorum Yorumla Soran 6 ay Yaw boyuna göre yorum yap anlasana Yorumla Cevap sahibi 6 ay Özelden yazsana Yorumla Soran 6 ay Burdan yazsana boyuna göre olanı Yorumla Cevap sahibi 6 ay Boyuma göre tercihim 165 Yorumla Soran 6 ay Yaw diyorum boyuna göre olanı söyle lnet olsun Yorumla Cevap sahibi 6 ay Lan canım karı boyuma göre olanı 165 yaziyorjm ya mal msn sen kit misin beynin yok mu Yorumla Soran 6 ay Yaw boyuna göre olanı söyle Allah blanı versin Yorumla Cevap sahibi 6 ay Boyuma göre olan 165 canım karı 1.65 Yorumla Soran 6 ay 165 diye diretmeTekrar soruyorum boyuna göre olanı söyle 180 kız mı istiyorsun yoksa iğrenç çirkin 165 letimi Yorumla Cevap sahibi 6 ay 165 istiyorum Yorumla Soran 6 ay Yaw tekrar soruyorum 180 kız mı istiyorsun yoksa dünyanın en çirkin kızı olan 165 cüceyimi istiyorsun Yorumla Soran 6 ay Cevap versene Yorumla Soran 6 ay 165 kelimesini kullanmadan bir cevap ver Yorumla Cevap sahibi 6 ay Dm at Yorumla Soran 6 ay Burdan yaz önce kendi boyuna göre olan kızı Yorumla Cevap sahibi 6 ay 180 tamam Yorumla Soran 6 ay 180 ne Yorumla Cevap sahibi 6 ay Boyu 1.80 olan yakışır boyuma Yorumla Soran 6 ay 165 kız istemiyorsun yani Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Boy 1.88, 1.80 sevgilim de oldu itici değildi ama öyle uzun sürmedi, bayağı eğlenceliydi. onun haricinde diğer sevgililerim 170 civarındaydı hep.
180 uzun kız sorun etmem kız arkadaşlarım hep 175 üzeri oldu
1.88im ve 1.80 civarı kız varken kısaya neden bakayım. At gibi olurlar asil güzellikleri oluyor bence ama çok azlar cidden
180'im. Takıntım yok bu konuda ama 155-160 arası birini isterdim yanımda.
186 88 kılo
Ya senin
Kendi yanın da 180 civarında kız mı istiyorsun yoksa 165 kız mı
1.98 neden sordun?
155 kiz
Yokluk işte
155 kiz cok var neden yok diyorsun
Kendi boyuna göre yorum yap
185 ustu kiz istiyom nerden bulcam?
Gerçekten mi
Sen 180sin senin boydakileri istemem
Neden
Kisasin cunku
155 cüceleri istiyorum dedin ama
Cuce degil onlar 😡
Onlar orta boylu
Ne diyorsun sen Yaw o zaman cüceleri neden istiyorum dedin
Sjjddj ne bu boy takintisi sendeki ya surekli ayni soruyu soruyon
O zaman uzun kız seviyorum diyin
Sevmiyoz kardesim zorla mi
190 cm
Boydan çok huzur veren
Uzunda sevgilim oldu kısada insanı huzur vermesi önemli
Hangisi daha güzel di
Uzun olan çok daha güzel di dime
Yani ikiside sevdiğim insandı uzunla yakışma olarak dısardan evet
Birini sevdiğini söyle
Uzun çok Daha güzel di dime
Uzun
Uzun ne anlamadım
Uzun olan daha güzel
Gerçekten mi
Evet
180 civarı kızlar itici mi. Neden uzun erkekler yalandan kısa kız seviyorlar?
Hayır itici çekici boya göre değil
Yaw uzunların çoğu güzel mi gerçekten
Nr taktın uzuna
Güzellik uzunda değil
Ne taktın bukadar
Sen kaçsın
Niye güzellik uzunda demiyorsunuz ben anlamıyorum
181 boyum
Uzunların çoğu güzel değil mi
Güzellik boyla ne alakası var
1.91
Boyun önemi yok zeki ve güzel karakterli güzel bir kız olsun isterim
180 civarı mı daha güzel yoksa iğneler mi
İğne ne?
Pigmeler mi
Sensin pigme bu nasıl bir konuşma tarzı
Yani anla kısa kız seviyorum dememen gerektiğini sana ip ucu veriyorum
Neden sen kimsin ki benim zevklerime yön veresin
180 civarı kızlar da var ona göre yorum yspın
Ben görmedim güzelini hepsi çirkin genelde
Bende kısa boylu güzel kız görmedim hepsi çirkin Allah bir tane kusa güzel kız yaratmamış
Daha fotonu görmedik boş yapma
Çevrene çık bak bir tane kısa güzel kız asla yok dünya üzerinde yok
Beynin yok Allah şifa versin
Kim uzun kıza çirkin diyorsa yüce Allah ona bırakmasın
Senin gibiyse hepsi s*lak
Ben salsk değilim
Sadece uzun erkeklerin kısa kız sevmesini asla istemiyorum
Sen bizi mi seviyorsun
Siz uzun kız sevmiyor musunuz
Ben güzel kız seviyorum
Uzun veya kısa bakmıyorum
Yani uzun kız seviyorsun dime
Senin gibi slk kız sevmiyorum
Genelde güzzeller uzunlar da olduğu na göre uzun kız seviyorsun dime
Ben sadece güzel kız seviyorum uzun veya kısa farketmez diyorum
Yaw uzunlar güzel değil mi onu söyle içim rahat
Değiller
Yaw söylesene uzunlar güzel değil mi
Uzunlar güzel değil
Allah sana bu göz yaşlarımın hakkını bırakmasın Allah seni kahretsib
Allah en büyük lneti üzerine yapsın
181 hacım
165. Sen boya baya kafayı taktın sanırım, diğer boyla ilgili soru da sana ait gibi
Hep 165 cevabı
Evet, zevklerim isteklerim ortama kişiye göre değişmeyecek kadar oturmuş bir karakterim var.
Hayır ben uzun kız severim boyum 1.87
195 boyundayım
174 boy
181 cm
1.76
179 boy
Kendi boyumuz mu?
1.20
1.83 sen
178 knka
188 189
180 civarı
Gerçekten mi
yok saka
Gerçek söylüyorsun değil mi
saka
Bana şaka yapmadığını söyle
saka yaptim
Yaw şaka yapmadığını söyle
yaptim
O zaman Allah blanı versin
1.67 cm
Hangisinin boyu
176 cm
1.83
Yo neden itici olsun gayet iyi fiziği nasıl peki
1866
180 bulursam isterim tabi
Gerçekten mi
Evet tabiki
Uzunlar çirkib değil mi
Yeter da burdan ne çok soru sordun görmeden bişey diyemem
Psikolojim çok bozuldu herkes uzunlara çirkin diyor
Bekliyorum seni görmeyi
Görüşürüz kendine güvenin yok senin
184 ..
165 iyidir
Boyuna göre yorum yap
E yaptım ya 165
Diyorum ki boyuna göre yorum yap
E boyuma göre yorumluyorum
Yaw boyuna göre yorum yap anlasana
Özelden yazsana
Burdan yazsana boyuna göre olanı
Boyuma göre tercihim 165
Yaw diyorum boyuna göre olanı söyle lnet olsun
Lan canım karı boyuma göre olanı 165 yaziyorjm ya mal msn sen kit misin beynin yok mu
Yaw boyuna göre olanı söyle Allah blanı versin
Boyuma göre olan 165 canım karı 1.65
165 diye diretme
Tekrar soruyorum boyuna göre olanı söyle 180 kız mı istiyorsun yoksa iğrenç çirkin 165 letimi
165 istiyorum
Yaw tekrar soruyorum 180 kız mı istiyorsun yoksa dünyanın en çirkin kızı olan 165 cüceyimi istiyorsun
Cevap versene
165 kelimesini kullanmadan bir cevap ver
Dm at
Burdan yaz önce kendi boyuna göre olan kızı
180 tamam
180 ne
Boyu 1.80 olan yakışır boyuma
165 kız istemiyorsun yani