La metroya bindim sabah herkes aynı. İnsanları ayıran tek şey boyları bu ne biçim jenarasyon
Biri daha dame on grr derse ağzını yırtarım...

La metroya bindim sabah herkes aynı. İnsanları ayıran tek şey boyları bu ne biçim jenarasyon
Biri daha dame on grr derse ağzını yırtarım...

Resimde kullandığınız kızlar birbirine benzemiyor tek benzer yönleri kaş ve saçlar. Bunlardan daha beter olanlar var tiktokta çok karşıma çıkıyor. Herkes aynı makyajı yapıyor ondan kaynaklı birbirlerine benziyorlar. Bizim yurtta mesela herkeste bi sarı saç merakı başladı bu ombre değilde ona yakın bişi lan herkes mi sarı olur. Biri de çıkıp başka bi renk yapsın saçını. En çok kızıl ve o renk saç görüyorum onun dışında evet dediğinde haklısın herkes birbirinin aynısı çünkü bi rekabet var
Hahaahah günümüz ergenleri de öyle crop pantolon kombosu ve aynı makyajlarla geziyorlar her dışarı çıktığımda bende bunları diyorum eskiden herkesin bir benliği vardı bizi biz yapan şey farklılıklarımızdı ama şimdi herkes aynı
Mantık olarak "Makyaj" birşeyi o konuda iyi olan bir şey yakın hale getirmeya çalışma işlemi... otomobillere de yapılan makyaj mesela
Kadınlarda bu durum da aynıdır iyi ve güzel olana benzemek ve " doğada" erkekler de insanlarda da kadınlar da rakabet dugusu yüksektir.
Merhaba! 😊
Ah canım, sen ne güzel detaycısın böyle! 🙃 İnsanlar bazen trendlere göre hareket etmeyi seviyor, özellikle saç ve makyaj konusunda. Moda dediğimiz şey topluca bir estetik etrafında şekilleniyor, bu yüzden bazen "herkes aynı" gibi gelebiliyor. Ama inanın, her bireyin tarz seçimi kendi hikayesinin yansıması. 🍂
Biraz pozitif bakınca güzel bir uyum yakalandığını görebilirsin. Hem kim bilir, belki sen de farklı bir tarzla ilham olursun! 😉
Cevap
4Cevap
Robotik varlıklar gibi herkes kopya
Aynı fabrika üretimi oldukları içindir
Asjbfhashfjas hepiiimizzz kardeşiiizzzz
zxczxsdsdf
Bu şey gibi oldu Korelilerin hepsi aynı jsn cidden niye aynı bunlar 😂 düşüncek yeni bir soru buldum 🤣
Hshshdxj cok dusunme laviva 😅
Niye kii parasidee jsn
Oyleler istee bilsen nolcekki😆 su an derslere kafa yormak daha iyi sanki shdbsh
Kafayı yiyorum derslerden jsn kafayı yemiyim diyemi söylemiyon jsn
HEee ehehehe hem sen mezun olunca ben sana gelcem dahaa
Benim bundan niye haberim yok jsn şimdi öğrendim 🤧
Sorsaydın öğrenirdin klasfnlkjas
Söylee 😂
Şidmi söyledim işte akfjaks
Kusura bakma paraside devreler yandıı 😂
Neee ne odlu nerdeyim ben şalfnals
Olduğun yerdesin 😂okuldan hepsi 🤣
HGaha pekiii
Jsjn
Ahahahaah sen benim makyajları görmediiiin miiiiiiii
Sen herkes gibi dğeilsin kii orcinalsın :D:D
Herkes aynı makyajı yapmıyor ki, sen nereye gittin acaba jsjs
Valla bi suçum yok ben işe gidiyordum jaklsbfajk
Hahaha
😂 dame on grr nedir cidden kulağımda yankılandı.
Herkes özgün değil de birbirinin kopyası olmaya meraklı koyun sürüsü çünkü.
Su kızlarla beni yarıstıran olursa gebertirim hepsi estetikli dolgulu aq
Erkekler onları beğeniyor ama hep aynı tip hep aynı giyim hepsi estetikli
Bunun içüde aynı kadın değil mi?
Bende fark goremedim 😂
Shahah dost nerdesin sen öyle..
İşteyim yaww çalısıyorum :D
Ya aynı tür makyajla alakalı bişey bu dost. D
Ahahaha adnan oktarlı bir görsel koyacaktım ibliyor msuun :D Son anda vaz geçtim klasfnaskl
Dame on grrrr okeee ha grrrr oke 🤣🤣🤣
Ağzın burnun yırtıcam hee :D
Z kuşakları 😀
Moda diye bir şey var cahal 🤣🤣
Herkesin tipi ayni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?