Bakımlıyım ve hani orta güzellikteyim sarışın değilim tek kusurum neyse arkadaşım var ilişki konusunda kötü 1 kere nişanladı evlendi boşandı kız daha 22 yaşında yasitiz zaten kızin geçmişi de kötü bunu da biliyorum çevresine bakıyorum o kadar iyi erkekler onla sevgili olmak istiyor ki benim karşıma biri bile çıkmıyor :,(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)7 ayBunu tamamen anlıyorum, gerçekten karmaşık bir durum gibi görünüyor. 🙁
Öncelikle, bazen erkeklerin ilgi duydukları şeylerin güzellik gibi yüzeysel faktörlerle sınırlı gibi göründüğü bir izlenim oluşabiliyor. Ama aslında, ilişkiler ve çekicilik çok daha fazlasıdır. Güzellik tek başına, bir ilişkiyi uzun vadede sağlam tutmak için yeterli değil, ancak toplumda ve bazen çevrede insanlar bu tür şeylere daha çok odaklanabiliyorlar.
1. Güzellik Algısı ve Çekicilik
Güzellik, gerçekten değişken bir kavram. Farklı insanlar farklı şeylere çekilebilir. Birinin gözünde güzel olan birisi, bir başkasına göre o kadar çekici olmayabilir. Güzellik, genellikle ilk izlenim oluşturur, ama bir ilişkiyi sürdüren şey, kişiliğin, uyumun, güler yüzlülüğün, zekanın ve diğer içsel özelliklerin gücüdür.2. Geçmişin ve İnsanların Tercihleri
Erkeklerin bazen geçmişi olan birine daha az ilgi göstermesi, aslında onların kendi kaygıları ya da toplumsal normlara dayalı olabilir. Bu, “geçmişte evlenmiş, boşanmış” gibi bir etiketle tanınmanın her zaman negatif bir etkisi olduğu anlamına gelmez. Herkesin geçmişinde bir şeyler olabilir; önemli olan, o geçmişin kişiyi nasıl şekillendirdiği ve şu anki kişisel gelişimi ile ilgilidir.Ayrıca, bazen birinin gözünde sürekli "iyi erkek" olan biri, aslında belli bir tip, “standart” ve toplumun beklediği gibi olabilir. Bunun dışında, her insanın kendi tercihi ve yaşadığı hayat deneyimi farklıdır.
3. İlişkilerde Uyum ve Kişisel Zenginlik
Bazen, “iyi erkek” olarak gördüğümüz insanlar, aslında sadece kendileriyle uyumlu olan birini arıyorlar. Yani, birinin “güzellik” arayışından çok, aslında kişilik ve yaşam tarzı uyumuna odaklanması daha uzun vadeli ilişkilerde daha önemli olabilir. Hatta bazen çok güzel ya da çok bakımlı olmak, fazla farklı bir düzeyde algılanabilir ve insanlar o kişideki derinliği görmekte zorlanabilirler.4. Çevrenin ve Kendi Durumunun Etkisi
Görüntü ve çevre de bazen fark yaratabilir. Eğer sürekli iyi erkeklerle çevriliyseniz, bu bazen daha fazla rekabet oluşturabilir ve herkesin istediği farklı özellikleri olabilir. Daha fazla seçenek, bazen karar verme sürecini de karmaşıklaştırabilir.5. Özgüven ve Kendini Sevmek
Unutmayın ki ilişkilerde en önemli şey, önce kendini sevmek ve kendi değerini bilmek. Bakımlı olmak ve güzel olmak elbette önemli, ancak özgüven, mutluluk ve kendine değer verme insanlar için çok daha çekici olabilir. Kendi içinde güven ve değer hissetmek, senin daha çekici ve daha rahat olmanı sağlar. O yüzden kendine odaklanmak, ilişkilerdeki dengenin çok daha sağlıklı olmasını sağlar.6. Sabır ve Zaman
Bazen insanlar, istedikleri ilişkiye hemen kavuşamayabilirler. Zaman, doğru kişiyle tanışma anlamında önemli. Geçmişin, güzellik ya da yaş gibi faktörler bir anda çözülmeyebilir, ama kendin ol ve doğru kişi seni bulacaktır. Bir ilişkiyi kendi değerini bilerek kurmak, gerçekten çok daha sağlam bir temel sağlar.
Kısacası, güzellik sadece başlangıçtır, ama derinlik, kişilik ve uyum daha önemli. Her şey zamanla olacak ve senin değerini anlayacak doğru kişi mutlaka seni bulacak. Kendine güvenmeyi ve kendi yolunda ilerlemeyi unutma! 😊00 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 ayDoğacak çocuğun da biçim olarak güzel ve kusursuz olması için erkeklerde içgüdüsel olarak güzel kadınlaram eyletme durumu var. Evrimsel bir mesele bu. Ama aklı olan erkek için güzellik tek başına yeterli olmaz. Sırf güzel olduğu için evlilik yapan erkeklerin neredeyse tamamı mutsuz.
01 Yorumla
Soran7 ayŞöyle bir şey de var güzel kadınlar şahsen onların parasına bakıyor çoğu özellikle
Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. 22 yaşındaki erkeklerin karaktere bakmasını bekleyemezsin. O yaştakiler tabi ki tipe bakar. Biz de öyleydik. Cahildik yani. Üniversitede kendi halinde çok iyi kızlar varken sınıfın en havalı kızına bütün erkekler aşıktı.
Bazı şeyler yaş ilerledikçe doğru çizgiye geliyor.11 Yorumla
Soran7 ayKesinlikle katılıyorum
Gizli Üye(25-29)7 ayÖyle... sana şöyle özetleyeyim ilkokuldan sonra aşık olmadım şaşırtıcı değil. Lisedeyken ilkokulda hoşlandığım çocuk zorbaya dönüşmüştü. Ben aile baskısıyla tek kaştım ve ara ara zorbalanırdım bu konuda. Bu kişinin kulağına benim ilkokulda ondan hoşlandığım bilgisi gidince bana omuz atmıştı. Yani evet ' bazı ' erkekler için her şey güzellik. Mezuniyette evrim geçirince gözleri fal taşı gibi beni takip etti tüm mezuniyet ve de sonrasında istek attı yıllar içinde birkaç kere daha istek attı. Belki bu yüzden biri güzel olduğumu söyleyince o kadar da umrumda olmuyor çünkü ' çirkin ' bulunmanın ve dışlanmanın nasıl bir şey olduğunu biliyorum insanların beğenisi hiç önemli değil
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, üzülme, her şeyin bir zamanı var. 🙏 Güzellik elbette önemlidir ama tek başına yeterli değil. İnsanları çekici kılan öz güven, tavır ve enerji de bir o kadar etkili. Sen önemli olanın kendini iyi hissetmek olduğunu unutma ve kimseyle kıyaslama yapma. 💖 Belki de o "doğru" kişi henüz karşına çıkmadı ama er ya da geç mutlaka olur. O yüzden şu anda kendine odaklan, hayatına güzellik kat ve pozitif kal. Çünkü sen, sen olduğun için eşsizsin! 🌟 Emin ol, doğru insan seni olduğun gibi sevecek. 🥰
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
91Cevap
7 ayEevt güzellik çok önemli benim içinde açıkçası ki normlade erkekten güzellik önemli değil diyorlar ama benim için erkekte de dış görünüş önemli ama tani dipnot geçeyim toplumun güzellik ce yakışıklılık anlayışı benimkiyle uyuşmuyor toplumdan çok farklı düşünüyorum ben açıkçası
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Boşanan kadınlara cinsellik amaçlı erkekler ilgilenirler nasıl olsa kizligi gitmiş ilişki yaşarız kizlik bozma sorunu yok kimse duymazsa zevk almış olur. derler sende kizlik var bozdurmak istemez bozarsan evlenmek zorunda kalırız korkusundan yanasmazlar
00 YorumlaEvet her şey güzellik ne kadar boş yapıp güzellik önemli değil desenlerde ilk lafları güzel mi yakışıklı mı oluyor aşk işlerinde ticaret gibi yalan dolan ne kadar kötülük varsa onlara yamanıyorlar sonrada burada ağlıyorlar. xd yapacak bişey yok kazanan hep kaybediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayGecelik ilişki yaşıyordur. Seks yapmayan kıza bakmayız ya da gelecek vaad etmiyorsa... Ya seks ya gelecek ikisi de yoksa genelde ilgilenmeyiz merhaba merhaba işte. Senin yapman gereken huyu suyu iyi olduğunu gördüğün birine daha sık selam vermen belki minik jestler yapman gibi şeyleri denersen mesaj anlaşılır ve dengeli olur. Haricinde bedenini sunarakta bunu ypıyor o kız.
01 Yorumla
Cevap sahibi7 ayO değilde şimdi biri yazsa konuşalım edelim dese aynı yaşadığın şehirden buluşalım dese felan sanki oky diyiceğin ya da alttan alıp ılımlı olucaksın kezban gibi çemkiricen mq ya da ghostlucan... Sonra neden yok 💅🤪
7 ayDünyanın kuralı bu canım, sen iyi olursan sana kötüler denk gelir, kötü olursan hep iyiler gelir.
40 Yorumlaher şey güzellik değil auran, tarzın kullandığın parfümün senin tenine gidip gitmediği bile senin enerjini bloke ediyor. Bunlara dikkat edersen çevrende her şey değişir yeterki umutsuz olma.
01 Yorumla
Soran7 ayBu konu da fikir nereden alırım hangi parfümü kullanmaliyim vs
7 ayŞimdi birincisi arkadaşını bu şekilde bize anlattığın için muhtemelen kişilerde seninle konuşurken kalbini görebiliyorlar diye düşünüyorum onun için bile en iyisini istemen gerekirken geçmişi kötü vs diyebiliyorsun şimdi düşününce ikincisi yok
00 Yorumla
7 ayOnu neden istedikleri belli o senin için örnek olmamalı. İstediğimiz kişiyle karşılaşmak ve tanışmak ihtimali her zaman yüksek olmayabiliyor. Geçici ilişkiler beklentin varsa ilgi duyduğunu göstermen yeterli
00 Yorumla
7 ayO tecrübeli sen toysun arkadaşın erkeğin altından girip üstünden çıkan tiplerden böyleleri kolay elde eder birilerini çünkü her yola başvurur her role girer ayağına gelmesini beklemiyor ayağına getiriyor
00 Yorumlaevet.
ya ablacım siz neyi anlamıyosunuz?
biz sizin gibi değiliz, duygu sonra cinsellik değil bizim için durum sizde olduğu gibi
bizde önce cinsellik sonra duygu.
seni beğenmiyorsam napayım iyi kalpliliğini.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayHer şey güzellik evet ama güzellik göreceli bir kavram ve kişiden kişiye değişir. Sarışın olmaman güzel olmadığını göstermez aksine bence sarışın ve renkli gözlü değilsen daha güzelsin demektir.
00 Yorumla İyi erkekler derken? Saf mısın 😂😂😂 iyi filan değil onlar erkekleri tanı.
onu kullanmak istedikleri için onun etrafindalar. Başka bişeyden değil.
Bide standartları yüksek ve tepeden bakiyodur. Erkekler avcıdır. Hırs yapiyolardir. Bunun adı aşk sevgi vs değil.
Sende tepeden bak erkeklere, bak nasıl koşturuyolar. Denendi onaylandı. İmza atıldı.😒
10 Yorumla
7 aySenin gibileri de biz anlamıyoruz, her erkekler sarışın sevmiyor. Mesela annen sarışın mı? baban sarı mı seviyor? daha siz düşünmeyi bile beceremezken bunları konuşmanız komik.
10 Yorumla
7 ayAsıl mesele senin kendini nasıl gördüğün. Ama merak etme, doğru kişi senin değerini hemen fark eder belki de karşısına çıkacak kişi, şimdiye kadar seni fark etmeyenlerin bambaşka bir tarzı olur
02 Yorumla
Soran7 ayMesleğim var hatta Geçen hafta Balkan ülkelerine gittim tek başıma gezmeye insanin canı acıyor çevremdekiler mutlu önceden ilişkiye hiç güzel bakmazdim tek amacım kariyer yurt dışı vs idi şimdi öyle değil aşık olmak sevilmek istiyorum değer görmek birinin elini tutmak istiyorum
- 7 ay
Sevmek ve sevilmek, başarı kadar hayatta gerekli bir şey; umarım senin değerini anlayacak ve yanında olmayı hak edecek o kişi en kısa zamanda karşına çıkar.
- Güzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı.
6 ayÜzülme , onun gerçekleri kendi içini yakar , senin özlemin seni dertlendirir. Sevgililik uğruna kendini heba etmek yerine ömrüne ömür katacak olanı beklemen en güzelidir.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 385 cevap paylaştı. Her şey biraz güzellik derken güzellik göreceli bir kavram ben seni dünya güzeli görüyorumdur arkadaşım bu mu güzel diyebilir o çok farklı bir şey güzel olan herkesin beğendiği o güzel ayrı konu
00 Yorumla
7 ayOnlar için her şey güzellik güzellikten çok fizik iki dekolte giy göğüs bacak açik tenli renkli gözlü ol herkes beğenir sever seni merak etme Allah herkesin gönlüne göre versin
00 Yorumla
7 ayŞimdi diyeceğim şey biraz ütopik ve masalsı gelecek ama doğru insan geldiğinde hiçbir şeyin önemi olmayacak umarım dengine denk gelirsin güzel kzıımm
00 Yorumla
7 ayErkek var güzelliğine tutulur yalandan geçici sever senden güzelini arar bir gözüyle her saniye
Erkek var ruhunu kalbini gülüşünü sever dünyayı verseler de gözünde ilk seni arae00 Yorumla
7 ayHaset etme. Her canlı nasibinden başkasını sevemez.
Allah'a tevekkül et ve teslim ol.
Yoksa kendi kendine zarar verirsin. Dünyan ve ahiretin biter.00 Yorumla
7 ayÇirkin değilsen bulursun
Ki çirkin olan kız arkadaşımın da sevgilisi var
Ama adam ondan da çirkin yani erkekler kendisinden 2 3 kademe güzel kıza bakıyor hep
02 Yorumla- 7 ay
Hajajajja cidden öyle
- 7 ay
@Prekursor2 yani bulursun boş ver sadece sans isi bide disardan erkek gibi gorunuyor da olabilirsin biraz bakim yap fazla korkak olma bulunur yani illa ki
7 ayBence bu konunun üzerine çok yoğunlaşma yoğunlaştıkça daha çok sıkıntıya girersin ya her şeyin bir zamanı var senin karşına daha iyileri çıkacak yani kimseyi de kendinle kıyaslama
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayBu biraz da şansla ilgili maalesef ama bu kişiye göre değişir bence karşı tarafta ne aradığı önemli
Hem bunun için biraz da çevren olmalı ki kolay ulaşabilesin ona ya da o sana..
00 Yorumla Arkadaşınla kendini kıyaslayacağına kendi hayatına odaklansan bulursun
30 Yorumla
7 ayyani enazından ilk başta her şey güzellik sonuçta kızın karakterini bilmiyoruz yani güzelliğinden etkileniriz ve onu tanımak isteriz.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayAllah ömür verirse 40 yıl yanında olacak ve yüzüne bakacağın kişinin de bir tık seni etkileyecek biri olsun bir zahmet
00 Yorumla
7 ayNesini anlamıyosun, onlar için her şey güzellik, yok içini seviyom falan diyene nahingoşumu çekerim. Hangi içimi seni gidi seni
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 638 cevap paylaştı. Evet her şey güzellik maalesef. Ama güzel kadında güzelliği dışında hiçbir değer görmüyor yani sevilmiyor gerçek anlamda.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 395 cevap paylaştı. Her şeyden önce merhamet sadık olmak gerek bunlar olunca kalp güzelliğide olur zaten oda yüze yansır bundan daha iyisi yok ben böyle derim hep
00 Yorumla
7 ayİnsanlar yolda Ferrari görse gözleri açılıyor herkes ona bakıyor güzel insanda öyle dikkat cekiyor
00 YorumlaKadın olup erkek bulamayan kızları da anlamıyorum.. en iyisini mi istiyorsun anlamiyorum ki
10 Yorumla
7 ayevet her şey güzellik ve çekicilik bir de aklın başında olacak
15 Yorumla- 7 ay
Senin gibi
- 7 ay
@mavideniz000 yes
- 7 ay
😘
- 7 ay
Yok aklı olmasa bile sevin siz nilacak bosverin kadının erkeğin karakteri beş para etmemesi kimin umrunda yakışıklı güzelsa tamam bu iş
- 7 ay
@Rumeysatoz teşekkür ediyorum
7 aymidesiz çok siz rahat olun en iyisi çıkacaktır karşınıza sabredin sadece
10 YorumlaSalt güzellik değil çekim ve auranın olması gerekir. Sende var mı bu
10 YorumlaKadınların anlamıyorum hersey para , evlenirken varlık , yakisiklilik mi
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 704 cevap paylaştı.
7 ayBu devirde fazla iyi olmak kötü bir şey
Biraz hoppa olman lazım10 Yorumla
7 ayErkekleri boş ver. Önce kendini anlamaya çalış.
00 Yorumla
7 ayDeğil ama yaş ilerleyince dış görünüşün önemsiz olduğunu idrak ediyor insanlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayHayır ya fıstık gibi karılarını sevgililerini tipsizlerle aldatıyorlar. Mesela çok güzel ama pısırık bir kadın yerine çok da güzel olmayan ama işveli cilveli bir kadını daha çok tercih ediyorlar. Çevremde görüp tecrübe ettiğim kadarıyla bu böyle
01 Yorumla
7 ayBen zaten çirkinim insan en azından eşinin güzel olmasını istiyor. Tüm mesele bu bence
01 Yorumla- 7 ay
bence herkes yanına yakışanı almalı
7 ayKendilerini iyi ve hep mağdur gösterdikleri için normal yani bu durum
00 Yorumla
7 ayGüzelliğe verdiğim değer 1/10 ise karaktere verdiğim değer 9/10'dur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayOnla sevgili olmak isteyenler onu kullanmak istiyor buna mı üzülüyosun? Kızsınız dıygusal varlıklsrsınız ama aklında var senin, üzülmek yerine bakısını değiştir ve eksik yanlışlsrın varsa gider
00 Yorumla
7 ayHaaayır yaa önce duygu
sevme sevilme neyiz biz hayvan mı sevilmekkkk sevmek herseyin üstünde00 Yorumla
7 ayGüzellik sadece gözle görülen değil hissettiklerimizle de alakalı 🙃
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı.
7 ayİyileri senin bulacaksın, yoksa kötüler seni bulur.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 822 cevap paylaştı. hayır her şey güzellik değil. senin yaş aralığında bulman belki bi tık zor olur o kadar
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 335 cevap paylaştı.
7 ayKız dul olduğu için takibi daha çok olur anlarsın ya herkes faydalanmsk ister
00 Yorumla Onların hepsi o kızla birlikte olmak için oldugunu biliyonmu peki sevmek degil daha rahat olmak için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aySarışın olmamak nasıl bir kusur?
Çöpün üzerinde çok sinek olur
20 Yorumla
7 aybende güzelim ama şımarık olmadığımız için bence cesaret edemiyorlar açılmaya hoşlansalar bile , teyit ettim etrafımda güzel olmayan kadınlar sadece şımarık olduğu için erkekleri elde edebiliyorlar ama ben asla bir erkeğe adım atmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayEvet güzel olan kadın keko olsa bile üste koyuyorlar
00 YorumlaTamamen kendini iyi pazarlamaktan geçiyo bunlar sosyal medyaya bak çok takılan gezen cinsiyeti farketmez tamamen iyi pazarladığı için sende o yoktur
12 Yorumla- 7 ay
Cidden doğru ben de güzelim mesela ama kendimi pazarlayamıyorum o yüzden tanışmak isteyen yok sanaldan vs olmuyor yani
7 ayOnun karşısına çıkanların ne istediği belli değil mi
00 YorumlaSence neden çıkmıyor senin karşına? ya da çıkıyorda sen mi beğenmiyorsun başkaların karşısına çıkıncada bama neden denk gelmiyor olabilir mi?
00 YorumlaHayır her şey güzellik değil tabii, ama erkekler işte ilk etapta yüz güzelliğine ve fiziğe bakıyorlar
00 Yorumla
7 ayher şey Güzellik değil tabi ama bizler için öncelikler arasında ama zaten 10 yıla kadar tek tip bayan olacağı için pek seçme seçeneği olmayacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayEvet erkekler nerde kasarrrr varsa onu sever namus falan yalan
425 Yorumla- 7 ay
Sende deertlisin bundan heralde
Cevap sahibi7 ayDogrulari soyluyorum
- 7 ay
Haklısın canım ona bir şey demedim
- 7 ay
Sert dominant baskın otoriter bir kadın olsaydı hayatımızı feda ederdim layık olmaya çalışırdık ama nerde
Cevap sahibi7 ayProfile neden mermi var?
- 7 ay
Uzmusler seni genelleme yapma
Soran7 ayÖyle valla
Cevap sahibi7 ayGenelleme degil dogrulari soyluyorum eskorta asik olan erkekler var
- 7 ay
Neden mermi var çünkü jandarmayı kazandım da
Soran7 ay@ORENDA090807 ziya az at
- 7 ay
Xjdjdjd hanımefendi instanız olsaydı keşke bende size o belgeyi atsaydım
- 7 ay
Size yalan söyleyip elime ne gerçiricem en başta onu düşünelim
- 7 ay
Saygı çerçevesinde uygun görürseniz tabi bi yazarmısınız gizlisnizde
- 7 ay
Nerede görev yapıyorsun kardeşim bnde jandarmayım
Cevap sahibi7 ayGarşiki dağlar cendermeee cendermeeee
- 7 ay
Baçtacısın Şanlıurfa Suruç
Cevap sahibi7 ayCenderme gslfjwldjakdj
- 7 ay
Ağam bizimle eglenir kız uçtu iyimi
- 7 ay
Bende bingoldeyim Çorum Mecitözü astsubayım yazsana özelden
Cevap sahibi7 ayKac puanla atandiniz ya jandarmaya
Cevap sahibi7 ayBide sartlar ne
- 7 ay
2022 de kpss 76 puanla basvuru yapmıştım önlisans 72 ile kapatmıştı yanlış hatırlamıyorsam her sene değişiyor puanlar alıma 1.60 boy şartı var kadınlarda spor ve sözlü mülakattan başarılı olursanız hastanede sağlik raporu alıyorsunuz atamayı bekliyorsunuz adlı siciliniz temiz olması gerekiyor güvenlik soruşturması yapılıyor.
Cevap sahibi7 aySag ol tesekkur ederim bilgi icin merkezi atamadan tercih yapabiliyor muyuz jandarmayi
- 7 ay
Hayır merkezi atama ile değil kendi özel sınavıyla olur.
- 7 ay
Üniversite mezunu iseniz jandarma pertem sitesinden takip edebilirsiniz alımları Kpss ile başvuru yapabilirsin.
Emin ol hepsi onu tikmek için etrafindalar ucuz malın talibi çok olur
10 Yorumla
7 ayBende Sarışınım da bı b*ka yaradığını görmedim
10 Yorumla- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?