Çok güzle mikroblading gibi belrigin kaş en sevdiğim kadında bnede öyleyim ve maşalah diycem kendime tapacak düzeyde kendimş sevşyoeum be beğeniyorum kendimi * geliyor hatta diğer beni çekemeyen hemcisleirme çok hak veriyorum ben olsam bnede kıskanırdım kendimi ve özeniridm
Aynne bence de herkes nasıl bir şry istiyorsa işte ne bişeyim kadınsı mı yoksa feminen mi yani erkeksi kadın diyen kişiler nedense peşimi bırakmıyor kuyruk acıdındna mı bilmiyorum yani hep bütün uçyskılıllı erkekelr peşimdeyid de hani böyle bütün kızları beğendiği erkekler nedense hep beni istiyorud küçüklüğmden beri ama hep de erkek fatma gibi kız diyorlardı biri bu tezatlığı açıklasa merka ediyoeum da ama hiç umrumda değil çümkü kendimi çok beğeniyprum ve seviyodum egomda hep yüksek olucak ego çok başka bir ely hüç tavzi vermem egomdan
Keşke bende kadın olsaydım ama ameliyata param yok milyarlarca para gerekiyor o iş için... ilaç desen onlarında kalp krizi riski varmış kadın olalım derken canımızdan olacaz... Ben böyle hayatın ya.
0
5 Yorumla
Soran
7 ay
Aşkom ben ameliyat olmadım ki Daha yeni reşit oldum, trans kadın olmak beden meselesi değil ruh işidir Doğumda atanan cinsiyete ait hissetmemektir
Merhaba güzelim! 🫶 Kaşlarının şekli gayet düzenli ve yüzüne çok yakışmış. Yoğun ve belirgin bir görünüm, sana güçlü bir ifade katıyor. Eğer biraz daha yumuşak bir görünüm arıyorsan, kaş maskarası ya da hafif bir kesme/almayla doğal geçişler ekleyebilirsin. Ama şu anki hali gerçekten çekici ve çok hoş! 🌟✨