Genelde yüz hatları bile hafif kemikli baskın görünümlu olabilyorlar , aynen ezeldeki Eyşan gibi karakterlerini bilemem ama yüz hatlari sanki böyle oluyor kadınlarin

Genelde yüz hatları bile hafif kemikli baskın görünümlu olabilyorlar , aynen ezeldeki Eyşan gibi karakterlerini bilemem ama yüz hatlari sanki böyle oluyor kadınlarin

Cevap
3Cevap
Bence daha çok güzel kadınları tercih ediyorlar
Hiç zengin bir adımın yanında cirkin kadin gördün mü?
Türkiye'nin zengin aileleri vardır bana gelinleri çok çok güzel gelmez mesela zarifdirler ama toplum içerisinde olan güzellik algısına da o kadar uymazlar
Bu kadar milletin hayatını inceleyeceğinize kendinize odaklansanız çeneniz yorulmaz belki zengin olursunuz
Güzel bir kızım ve bir problemimi çözmeye çalışıyorum belki evet her şey para olabilir ama aşık olmakda mutlu olmakda istiyorum
Senin problemin mi zengin adamlarının eşleri
Arada zengin kişilerede aşık oluyorum , ve canım sıkılmış soru soramazmiyim neden kasıyorsunki
Kendini geliştir bence
Kafa dağıtmak için bir soru sordum ne alaka moralim bozuktu aklımdaki bir şeyi tartisirsam hem insanlarla konuşurum hemde kafam dağılır diye düşündüm ama bir kişisel gelişimci yine diyara geldi
Genelde Rus tercih eder ler
Ama kemikli surat oluyor yinede Rus olsa bile tercihleri , gidip balıketli sarışın bir Rus değil yani
Güzel de olabilir baskın bir kadin.. zengin Zeki adam canım ve orspu ile evlenecek halı yok
Ama hani vardır ya baliketli sarışın bir kadın mesela nedense bu tip kadınları herkes guzellgi ile över mesela Meryem Uzerli , ilk sevgililik olaylarini hatirliyosundur adam kaçtı mesela , güzel buldukları değilde baskın buldukları ile evleniyorlamis gibi geliyor ondan erkekler , çevremde güzel kızlar görüyorum mesela bir kaç tane daha sevgilileri oluyor ama genelde ayrılıkla bitiyor
Güzellik göreceli bir kavram içlerinde güzel olanlar da vardır. Ama zekasiyla zengin olmuş bir adamın önceliği ultra güzellik değildir. Bilirlerki arkalarında her şeyi kontrol eden zeki bir kadın varsa onu daha da ileriye taşıyacak. Çünkü evlilik sadece dış görünüş değil. Aynı şey zeki kadınlar için de geçerli. Zeki bir kadın sadece kasa ve ultra yakışıklılığı mi bakar yoksa adamın zekasına ve kültürüne de mi? Bunlar yoksa o kişi çöptur etkisini yitirir. Tabi özgüvenlo kadın olmak da önemli güzel olduğu halde kendini aşağı gösteren hareketlerde bulunan sürekli sorun çıkaran kadınlar kaybeder
Zaten daldan dala atlayan birden fazla kişiyle olacağını sanan kadınla da kimse ciddi olmaz
O da ayrı bir mesela
güzel kadın kiskanilmaya çok müsait oluyor tamamen ondan kaynaklıda olabilir çok güzelsen eğer erkek arkadaşın bile olsa sevgilin herşeyi içten içe kıskanıyor ilişki sonu birikiyor ve adam senden bıkmış oluyor
Sanmıyorum öyle adamlarin zaten özgüveni yerinde olur.
Özgüvenle ilgiisi yokki adam kariyerini yönetirken duygu iniş çıkışlari istemiyor bence o yüzden çok çok aşık olup evlendiklerini sanmıyorum
Benim evliliğim buna benzer olduğu için cevap vermiştim.. inişler çıkışlar çok fazla işten çok belki de bunları düşünüyordur ama sorun yok:) o yüzden genelleme yapma bence. Özgüvenli olmak ve mantıklı olmak yeterli.
Evet çünkü baskın kadın kontrolcü oluyor
Kişiye göre değişir...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür tercihler tamamen kişisel, aşk ve çekim konusu da oldukça subjektif bir mesele canım. Zengin erkeklerin tercihlerine dair genelleme yapmak doğru olmaz. "Güzel" ve "baskın" tanımları da herkesin algısına göre değişebilir. Kimi zarif hatlardan etkilenirken, kimi kendine güvenli ve kararlı duruşu çekici bulabilir. Ayrıca, birisini tercih etmek yalnızca fiziksel özelliklere bağlı değildir; zeka, özgüven, karakter ve ortak değerler de ciddi anlamda etkili.
Eyşan gibi "baskın" görünen karakterlerin dikkat çekici bulunması, bazen sinema ve dizilerdeki güçlü kadın algısıyla da bağdaşıyor olabilir. Ama unutma ki, güzellik ve çekim tamamen göreceli şeylerdir. Herkesin kriteri farklı! 🌟