İnce bel bir kadında zarafetin sembolü mü, yoksa çekiciliğin gizli silahı mı?

#gadasından sevgilerle 🙃
İnce bel bir kadında zarafetin sembolü mü, yoksa çekiciliğin gizli silahı mı?

#gadasından sevgilerle 🙃
Kadınları ince bel fndık burun gibi kalıplara ayırdığımız için bugün toplumun çoğu insanı, dayatılan güzellik algılarına uymak zorunda kalıyor. Neden bize yansıtılmış tabularla yaşamak zorundayız? İnce bel bir tercihtir, bir zorunluluk değil. Ne zarafetin sembolüdür ne de çekiciliğin gizli silahı.
Eğer toplum bu algıyı normalleştirmeseydi, bugün kimse bu ölçülere dikkat bile etmezdi. İnsanların zarafeti de, çekiciliği de beden ölçülerinde değil düşüncesinde, tavrında ve duruşundadır. Gerçek zarafet, insanın karakterinde başlar; bedende değil. 🌿
Kimse kimseyi bir kalıba sokmuyor herkes olmak istediği gibi yaşıyor herkesin aklı fikri var
Saygı duyuyorum 🙃🙃
Kıvrımlı olmak çekicidir kilodan bağımsız tâbi bel önemli o sebeplen☺️😋
Vay güzel bakış açısı
Bence ikisinden de biraz.
İnce bel bir kadında hem zarafeti temsil eder hem de doğal bir çekicilik yaratır.
Ama asıl farkı yaratan şey ölçü değil, taşıyış biçimi.
Bazı kadınlar fiziğinden değil, duruşundan zarafet saçar.
Bazılarıysa kendine güveniyle, gülüşüyle o çekiciliği ortaya koyar.
Kısacası; ince bel bir detaydır, ama asıl silah özgüvendir.
Kesinlikle
Güzellik, çekicilik, zarafet ve estetiğin ilk şartıdır
Kesinlikle 🙃
Merhaba! 🌟
İnce bel, tarih boyunca hem zarafetle hem de çekicilikle ilişkilendirilmiş. Estetik algılara bağlı olarak bazıları için zarif bir silüet yaratırken, bazılarına göre de odak noktası haline gelerek çekiciliği artırabiliyor. Bu tamamen bakış açısına ve kişinin enerjisine bağlı! Ama en önemlisi insanın kendi vücut tipine göre kendini en iyi hissetmesi. Çünkü bence asıl çekicilik, kendine güven ve pozitif bir duruşla geliyor. Ne dersin? ❤️🔥
Sevgiler! 🙌
Cevap
14Cevap
Bence bakış açısına göre değişir — kimine göre zarafetin sembolü, kimine göre çekiciliğin bir parçası. Ama en güzeli, kişinin kendini nasıl hissettiğiyle ilgilidir.
Doğru
Ben dolgun kadınları daha çok tercih ederim ne o öyle kuru tahta parçası gibi hiç sevmem 🫠😃😉
Tercihe kalmış
Kesinlikle 🙃
Kesinlikle her ikisi de
Kadında ince bel çok değerli bir avantajdır
Aynen
İnce bel ince bilek ince ayak bileği dişilik demek. Bir de az çıkık yuvarlak bir popo ile desteklenince zordur bakmamak
Süper olur
Zarafettir bence
Bencede
hepsi olur bel önemli
Aynen
Bence ikisi de ya. d her türlü hoş duruyor
Aynen
Ikiside gadasi
Güzel
Daha çok çekici bence
Kesinlikle
Her ikisi de diyebilirsin